New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jaj, nagyon nincs jó előérzetem Gronk következő szezonjával kapcsolatban. Sok-sok média bohóckodás, új ezer éves szerződés, remélem nem veszik ki a tűz belőle.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Adam Schefter
Filed to ESPN: Patriots and Rob Gronkowski agree to six year $54 million extension. More on SportsCenter.

és ezzel a legjobban fizetett TE lett az NFL történelmébenHabi
Báze 😀

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Csak azt nem tudom, hogy ezt a Gronk szerződést hogyan fogják letolni Wes Welker torkán. Gyanítom sehogy. Ez elég egyértelmű sztétment a vezetőség részéről.

Do your job
több mint 13 éve
pasztoyb New England Patriots 104
TE Bo Scaife mi a véleményetek?
Tudom hogy a Titansnél játszott, az előző szezonban meg a Bengalsnál (sérült volt). megélheti az 53-at?GhostLead
Ha nem sérül le idén is akkor sztm Fells-el lehet versenyben a 3. TE posztért.

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Adam Schefter
Filed to ESPN: Patriots and Rob Gronkowski agree to six year $54 million extension. More on SportsCenter.

és ezzel a legjobban fizetett TE lett az NFL történelmében

JT Daniels fan
több mint 13 éve
GhostLead New England Patriots 295
TE Bo Scaife mi a véleményetek?
Tudom hogy a Titansnél játszott, az előző szezonban meg a Bengalsnál (sérült volt). megélheti az 53-at?
több mint 13 éve
Gronk kap új szerződést:

http://tracking.si.com/2012/06/08/patriots-rob-gronkowski-new-contract/?sct=nfl_t2_a4

Lehet ezután tisztább lesz a kép Welker ügyében.

Szerk: az ügynöke cáfolja hogy kész a megegyezés.LordTamas
ha jól tudom Rob és Hernandez szerződése egyszerre járna le?!
lehetséges hogy a két TE megtartására törekszik a csapat. Remélem így lesz!
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Gronk kap új szerződést:

http://tracking.si.com/2012/06/08/patriots-rob-gronkowski-new-contract/?sct=nfl_t2_a4

Lehet ezután tisztább lesz a kép Welker ügyében.

Szerk: az ügynöke cáfolja hogy kész a megegyezés.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Ha folytatódik a tendencia akkor jövő héten Donté is csomagolhat...
Ha jól számolom van 3 kiadó hely a rosteren. Van-e realitása, hogy Carter visszatérjen? Szükség van-e rá egyáltalán? Cunningham azért kap ennyi snap-et, mert folyamatosan bizonyít, vagy azért, hogy bizonyítson már végre? Esetleg Ihedigbo-nak csinálják a helyet? 😀Csabiii
Egy egészséges, tavalyi Carterre jó hogy szükség volt, a D legjobb játékosának számított... ha annak csak a 70-80%-át hozza, már akkor bevethető 4., sub-rusher DL-nek.
Egyébként a napokban volt a Gillette-ben, a csapatorvosokkal próbálgatta a lábát... szerintem visszahozzuk valami egy éves szerződéssel.

Cuni legjobb esetben a 3-4 SOLB csere lehet, így feláldozható... főleg hogy Hightower is betöltheti ezt a szerepkört.

Ihedigbo még nem épült fel a vállműtétéből (emlékezhetünk, h tavaly cca meccsenként egyszer kidőlt a válla miatt)... utána egyébként lenne esélye megragadni S. Brown, Barrett vagy valami hasonló ST-játékos kárára... mert hozzájuk képest ő még a D-ben is pályára tud lépni (ok, csak in-box-safety-ként)
több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Talán ebben a topikban is érdekes lehet:

Joe Banner said that they were close to buying the New England Patriots.

http://www.bleedinggreennation.com/2012/6/7/3070665/joe-banner-on-his-biggest-regret-nearly-buying-the-patriots

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Ki tudja hol áll meg kit hogyan talál meg...
Picit sajnálom többet vártam tőle...ParadSEC
Pedig korábban nagy kedvence volt BB-nek.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Ki tudja hol áll meg kit hogyan talál meg...
Picit sajnálom többet vártam tőle...

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 549
repült az öreg Ocho?!

több mint 13 éve
Csabiii New England Patriots 198
Ha folytatódik a tendencia akkor jövő héten Donté is csomagolhat...
Ha jól számolom van 3 kiadó hely a rosteren. Van-e realitása, hogy Carter visszatérjen? Szükség van-e rá egyáltalán? Cunningham azért kap ennyi snap-et, mert folyamatosan bizonyít, vagy azért, hogy bizonyítson már végre? Esetleg Ihedigbo-nak csinálják a helyet? 😀
több mint 13 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Adam Schefter
"After unsuccessfully trying to trade WR Chad Ochocinco throughout the day Thursday, the Patriots are releasing him, per league source."

nagyon sajnálnám... :/

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Kidobtuk Markell Cartert. Telített lett a posztja.MattMiller
Darryl Richard 2.0
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Patriots sign free agent TE Bo Scaife

JT Daniels fan
több mint 13 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Kidobtuk Markell Cartert. Telített lett a posztja.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Am apró nap volt a tegnapi (06.05.) a csapat életében
Robert Kraft 71, Kevin Faulk 36, Ryan Mallett 24 éves lett

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Szép volt Gronk kopaszon a C's G4-en... 😊
http://www.bostonherald.com/track/inside_track/view.bg?articleid=1061136482&srvc=next_article

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nagyon korai spekulálni, de a múlt heti OTA riportokban volt egy olyan félmondat, hogy Jermaine Cunninghamet Wilfork segítette leverage témakörben a pozíciós edzések során. Ez mondjuk a 4-tagú védőfal irányába billentheti a mérleg nyelvét. DoM
Ninkovich is kizárólag a védőfal tagjaival edz. Sub felállások mennek orrvérzésig az OTA során, de a négytagú fal, mégis négytagú. Hightower szigorúan csak belül játszik/tanul eddig Fletcher mögött MLB (Spikes még mindig csak kívülről figyeli az edzéseket..).
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Kellett a hely a TE Nick Melillo-nak 😂Csabiii
Róla mit lehet tudni?
ha jól láttam Ő is a Coltsból érkezik?!GhostLead
Azt, hogy ő inkább FB. Méretei, és a felmérők alapján Hernandezhez hasonlít, de csak ennyiben, játékban sehol nincs. Sima roster töltelék, első kötelező cutnál repül, de lehet, hogy még hamarabb.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Kellett a hely a TE Nick Melillo-nak 😂Csabiii
Róla mit lehet tudni?
ha jól láttam Ő is a Coltsból érkezik?!
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Alfonzó ártatlan 😊jjncaa
Hol olvastad?
Szerintem annyi a mai hír, hogy ő maga nem vallotta magát bűnösnek. A következő tárgyalási napot (még) nem tűzték ki.tomi-tomi
ja lehet nem kellene többet vele foglalkoznom, mert tegnapelőtt meg egy olyan fals hírbe futottam bele, hogy a Pats kirakta őt (miközben épp leigazolta)jjncaa
😊 A szerződés híre már rég kijött, tegnapelőtt csak hivatalosan megerősítette a klub.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 893 — no es importante
Alfonzó ártatlan 😊jjncaa
Hol olvastad?
Szerintem annyi a mai hír, hogy ő maga nem vallotta magát bűnösnek. A következő tárgyalási napot (még) nem tűzték ki.tomi-tomi
ja lehet nem kellene többet vele foglalkoznom, mert tegnapelőtt meg egy olyan fals hírbe futottam bele, hogy a Pats kirakta őt (miközben épp leigazolta)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal