New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Jaj, nagyon nincs jó előérzetem Gronk következő szezonjával kapcsolatban. Sok-sok média bohóckodás, új ezer éves szerződés, remélem nem veszik ki a tűz belőle.
több mint 13 éve
Adam SchefterBáze 😀
Filed to ESPN: Patriots and Rob Gronkowski agree to six year $54 million extension. More on SportsCenter.
és ezzel a legjobban fizetett TE lett az NFL történelmébenHabi

több mint 13 éve
Csak azt nem tudom, hogy ezt a Gronk szerződést hogyan fogják letolni Wes Welker torkán. Gyanítom sehogy. Ez elég egyértelmű sztétment a vezetőség részéről.
Do your job
több mint 13 éve
TE Bo Scaife mi a véleményetek?Ha nem sérül le idén is akkor sztm Fells-el lehet versenyben a 3. TE posztért.
Tudom hogy a Titansnél játszott, az előző szezonban meg a Bengalsnál (sérült volt). megélheti az 53-at?GhostLead

több mint 13 éve
Adam SchefterFiled to ESPN: Patriots and Rob Gronkowski agree to six year $54 million extension. More on SportsCenter.
és ezzel a legjobban fizetett TE lett az NFL történelmében

JT Daniels fan
több mint 13 éve
TE Bo Scaife mi a véleményetek? Tudom hogy a Titansnél játszott, az előző szezonban meg a Bengalsnál (sérült volt). megélheti az 53-at?
több mint 13 éve
Gronk kap új szerződést:ha jól tudom Rob és Hernandez szerződése egyszerre járna le?!
http://tracking.si.com/2012/06/08/patriots-rob-gronkowski-new-contract/?sct=nfl_t2_a4
Lehet ezután tisztább lesz a kép Welker ügyében.
Szerk: az ügynöke cáfolja hogy kész a megegyezés.LordTamas
lehetséges hogy a két TE megtartására törekszik a csapat. Remélem így lesz!
több mint 13 éve
Gronk kap új szerződést:http://tracking.si.com/2012/06/08/patriots-rob-gronkowski-new-contract/?sct=nfl_t2_a4
Lehet ezután tisztább lesz a kép Welker ügyében.
Szerk: az ügynöke cáfolja hogy kész a megegyezés.
több mint 13 éve
Ha folytatódik a tendencia akkor jövő héten Donté is csomagolhat...Egy egészséges, tavalyi Carterre jó hogy szükség volt, a D legjobb játékosának számított... ha annak csak a 70-80%-át hozza, már akkor bevethető 4., sub-rusher DL-nek.
Ha jól számolom van 3 kiadó hely a rosteren. Van-e realitása, hogy Carter visszatérjen? Szükség van-e rá egyáltalán? Cunningham azért kap ennyi snap-et, mert folyamatosan bizonyít, vagy azért, hogy bizonyítson már végre? Esetleg Ihedigbo-nak csinálják a helyet? 😀Csabiii
Egyébként a napokban volt a Gillette-ben, a csapatorvosokkal próbálgatta a lábát... szerintem visszahozzuk valami egy éves szerződéssel.
Cuni legjobb esetben a 3-4 SOLB csere lehet, így feláldozható... főleg hogy Hightower is betöltheti ezt a szerepkört.
Ihedigbo még nem épült fel a vállműtétéből (emlékezhetünk, h tavaly cca meccsenként egyszer kidőlt a válla miatt)... utána egyébként lenne esélye megragadni S. Brown, Barrett vagy valami hasonló ST-játékos kárára... mert hozzájuk képest ő még a D-ben is pályára tud lépni (ok, csak in-box-safety-ként)
több mint 13 éve
Talán ebben a topikban is érdekes lehet:Joe Banner said that they were close to buying the New England Patriots.
http://www.bleedinggreennation.com/2012/6/7/3070665/joe-banner-on-his-biggest-regret-nearly-buying-the-patriots
több mint 13 éve
Ki tudja hol áll meg kit hogyan talál meg...Pedig korábban nagy kedvence volt BB-nek.
Picit sajnálom többet vártam tőle...ParadSEC
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Ki tudja hol áll meg kit hogyan talál meg...Picit sajnálom többet vártam tőle...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Ha folytatódik a tendencia akkor jövő héten Donté is csomagolhat... Ha jól számolom van 3 kiadó hely a rosteren. Van-e realitása, hogy Carter visszatérjen? Szükség van-e rá egyáltalán? Cunningham azért kap ennyi snap-et, mert folyamatosan bizonyít, vagy azért, hogy bizonyítson már végre? Esetleg Ihedigbo-nak csinálják a helyet? 😀
több mint 13 éve
Adam Schefter"After unsuccessfully trying to trade WR Chad Ochocinco throughout the day Thursday, the Patriots are releasing him, per league source."
nagyon sajnálnám... :/
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Kidobtuk Markell Cartert. Telített lett a posztja.MattMillerDarryl Richard 2.0
több mint 13 éve
Am apró nap volt a tegnapi (06.05.) a csapat életébenRobert Kraft 71, Kevin Faulk 36, Ryan Mallett 24 éves lett

több mint 13 éve
Szép volt Gronk kopaszon a C's G4-en... 😊http://www.bostonherald.com/track/inside_track/view.bg?articleid=1061136482&srvc=next_article
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Nagyon korai spekulálni, de a múlt heti OTA riportokban volt egy olyan félmondat, hogy Jermaine Cunninghamet Wilfork segítette leverage témakörben a pozíciós edzések során. Ez mondjuk a 4-tagú védőfal irányába billentheti a mérleg nyelvét. DoMNinkovich is kizárólag a védőfal tagjaival edz. Sub felállások mennek orrvérzésig az OTA során, de a négytagú fal, mégis négytagú. Hightower szigorúan csak belül játszik/tanul eddig Fletcher mögött MLB (Spikes még mindig csak kívülről figyeli az edzéseket..).
több mint 13 éve
Azt, hogy ő inkább FB. Méretei, és a felmérők alapján Hernandezhez hasonlít, de csak ennyiben, játékban sehol nincs. Sima roster töltelék, első kötelező cutnál repül, de lehet, hogy még hamarabb.Kellett a hely a TE Nick Melillo-nak 😂CsabiiiRóla mit lehet tudni?
ha jól láttam Ő is a Coltsból érkezik?!GhostLead
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Kellett a hely a TE Nick Melillo-nak 😂CsabiiiRóla mit lehet tudni?
ha jól láttam Ő is a Coltsból érkezik?!
több mint 13 éve
😊 A szerződés híre már rég kijött, tegnapelőtt csak hivatalosan megerősítette a klub.ja lehet nem kellene többet vele foglalkoznom, mert tegnapelőtt meg egy olyan fals hírbe futottam bele, hogy a Pats kirakta őt (miközben épp leigazolta)jjncaaAlfonzó ártatlan 😊jjncaaHol olvastad?
Szerintem annyi a mai hír, hogy ő maga nem vallotta magát bűnösnek. A következő tárgyalási napot (még) nem tűzték ki.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
ja lehet nem kellene többet vele foglalkoznom, mert tegnapelőtt meg egy olyan fals hírbe futottam bele, hogy a Pats kirakta őt (miközben épp leigazolta)Alfonzó ártatlan 😊jjncaaHol olvastad?
Szerintem annyi a mai hír, hogy ő maga nem vallotta magát bűnösnek. A következő tárgyalási napot (még) nem tűzték ki.tomi-tomi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal