New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
53 fős roster tippvazze, kedz alakulni ez a védelem. Legalább is tetszenek a nevek. Sztem idén nagy meglepetés fog minket érni a védelem részéről. Ami btw kelleni is fog.
Gogo

JT Daniels fan
több mint 13 éve
53 fős roster tippValahogy kihagytad a három TE-et. (Csabii, az eredetiben ott volt Gronkandez és Fells)
Quarterback (3): Tom Brady, Brian Hoyer, Ryan Mallett
Running Back (4): Stevan Ridley, Joseph Addai, Danny Woodhead, Shane Vereen
Fullback (1): Tony Fiammetta
Wide Receiver (7): Wes Welker, Brandon Lloyd, Jabar Gaffney, Deion Branch, Donte Stallworth, Matthew Slater, Julian Edelman
/Ez egy kicsit soknak tűnik.../
Offensive Tackle (4): Sebastian Vollmer, Nate Solder, Marcus Cannon, Robert Gallery
Interior Line (5): Logan Mankins, Dan Koppen, Brian Waters, Dan Connolly, Ryan Wendell
Defensive Tackle/End (5): Vince Wilfork, Kyle Love, Jonathan Fanene, Brandon Deaderick, Gerard Warren
/Warren?/
Defensive End/Outside Linebacker (4): Rob Ninkovich, Andre Carter (starts on PUP), Chandler Jones, Jake Bequette, Trevor Scott
Linebacker (4): Jerod Mayo, Brandon Spikes, Dont'a Hightower, Dane Fletcher
/Ez jól néz ki és Tarpinian is végre repül.../
Cornerback (6): Devin McCourty, Kyle Arrington, Ras-I Dowling, Will Allen, Sterling Moore, Alfonzo Dennard
Safety (4): Pat Chung, Steve Gregory, Tavon Wilson, Sergio BrownGogo
Én nagyjából 35 helyet látok (szinte) biztosnak: TB, a két újonc RB, a három TE, Lloyd, Gaffney, WW, A fenti kilenc OL ember, VW, Love, Fanene, a négy DE, Mayo, Spikes, Hightower, DMC, Ras-I, Arrington, Chung, Gregory, T. Wilson és a három szokott ST. Iszonytató harcok fognak menni majd minden poszton.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
És a TE-kkel mizu? 😛
több mint 13 éve
53 fős roster tippQuarterback (3): Tom Brady, Brian Hoyer, Ryan Mallett
Running Back (4): Stevan Ridley, Joseph Addai, Danny Woodhead, Shane Vereen
Fullback (1): Tony Fiammetta
Wide Receiver (7): Wes Welker, Brandon Lloyd, Jabar Gaffney, Deion Branch, Donte Stallworth, Matthew Slater, Julian Edelman
/Ez egy kicsit soknak tűnik.../
Tight End (3): Rob Gronkowski, Aaron Hernandez, Daniel Fells
Offensive Tackle (4): Sebastian Vollmer, Nate Solder, Marcus Cannon, Robert Gallery
Interior Line (5): Logan Mankins, Dan Koppen, Brian Waters, Dan Connolly, Ryan Wendell
Defensive Tackle/End (5): Vince Wilfork, Kyle Love, Jonathan Fanene, Brandon Deaderick, Gerard Warren
/Warren?/
Defensive End/Outside Linebacker (4): Rob Ninkovich, Andre Carter (starts on PUP), Chandler Jones, Jake Bequette, Trevor Scott
Linebacker (4): Jerod Mayo, Brandon Spikes, Dont'a Hightower, Dane Fletcher
/Ez jól néz ki és Tarpinian is végre repül.../
Cornerback (6): Devin McCourty, Kyle Arrington, Ras-I Dowling, Will Allen, Sterling Moore, Alfonzo Dennard
Safety (4): Pat Chung, Steve Gregory, Tavon Wilson, Sergio Brown
Special Teams (3): Stephen Gostkowski, Zoltan Mesko, Danny Aiken
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4721947/kraft-a-finalist-for-halas-awardAz írók jelölték Kraftot a Halas-díjra (annak az embernek jár minden évben aki személyes problémái ellenére kimagaslóan teljesített). Kb. sértő a többi jelölt jelölése akkora különbség van köztük és Kraft között...

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Light was the one who once went into Belichick’s office and replaced the mouse that was originally attached the coach’s computer with one that jolted 400-volts of electricity into the poor soul who touched it.Óriási. 😀 Kéne valami rejtett felvétel róla.
“For whatever reason,” Light said. “I thought it would be comical to put that in Bill’s office.”
It wasn’t just that Belichick shocked himself not once but twice trying to work on his notes (“He doesn’t give up easy,” Light said), it was that because of the prank he actually lost all his work.
The rest of the day, coaches and staff were warning Light that he had gone too far.
😀😀😀 😀 😀
ez kész.... magam előtt látom BB fejét😀Gyulus
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Light was the one who once went into Belichick’s office and replaced the mouse that was originally attached the coach’s computer with one that jolted 400-volts of electricity into the poor soul who touched it.“For whatever reason,” Light said. “I thought it would be comical to put that in Bill’s office.”
It wasn’t just that Belichick shocked himself not once but twice trying to work on his notes (“He doesn’t give up easy,” Light said), it was that because of the prank he actually lost all his work.
The rest of the day, coaches and staff were warning Light that he had gone too far.
😀😀😀 😀 😀
ez kész.... magam előtt látom BB fejét😀
több mint 13 éve
úgyhogy jöhetnének már az újabb gyűrűs korosztály 😊Köszönjük, Light! Ezzel Brady maradt az utolsó nagy öreg (feltételezve, hogy Faulk is visszavonul)...LordTamas
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Köszönjük, Light! Ezzel Brady maradt az utolsó nagy öreg (feltételezve, hogy Faulk is visszavonul)...
több mint 13 éve
Egyetértek a korábbi hsz-ekkel, rettentő furcsa érzés lesz látni, amikor a szezon első meccsét közvetítő országos tv csatorna kezdők képeinek bemutatásánál nem fogjuk látni az LT pozícióban.Azért az rendkívül sokat elárul, hogy Tom is próbálta rábeszélni még egy évre Koppen mellett mégiscsak régi játszótárs.
Csak köszönettel tartozunk Mattnek a szép sikerekért!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Hálátlan egy poszt ez az OT. Ha jól teszi a dolgát az természetes szinte észrevehetetlen, ha viszont hibázik mindjárt kap hideget-meleget. Így visszagondolva hányszor szidtam, mondtam el mindennek... Pedig ő aztán tényleg kitette szívét lelkét a pályán és ezt nem csak az alkalom mondatja velem. Megint egy nagy harcossal kevesebb...
Do your job
több mint 13 éve
Nos, eddig nem ejtettünk szót róla, de most már nem halogatható tovább. Ma Light hivatalosan is bejelentette a visszavonulását. (Ilyen körülmények között csak Troy Brown és Bruschi tehette meg. Kraft és BB mondott beszédet.) 11 idényen keresztül védte Brady vakoldalát és "seggét". Egyike annak az öt játékosnak, akik 5 SB-on vettek részt. Kevesen lehetnek azok közülünk, akik láthattak olyan Pats meccset, amelyen nem ő volt az LT. Nehéz lesz megszokni a hiányát. A búcsúmondatát Arisztotelésztől kölcsönözte - szerintem nagyon találó (és Pats-re jellemző): "Azok vagyunk, amit többször is megteszünk. A kiválóság tehát nem művészet, hanem szokás."tomi-tomiNagyon fog hiányozni!
Sokat szidtuk az utóbbi években, de az elmúlt szezonban ismét a régi Light volt.
Mondhatjuk, hogy a csúcsról vonult vissza.
Ilyenkor nézi meg az ember a statisztikáit, és döbben meg.
Vollmer / Solder?
Nehéz örökség lesz...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Nos, eddig nem ejtettünk szót róla, de most már nem halogatható tovább. Ma Light hivatalosan is bejelentette a visszavonulását. (Ilyen körülmények között csak Troy Brown és Bruschi tehette meg. Kraft és BB mondott beszédet.) 11 idényen keresztül védte Brady vakoldalát és "seggét". Egyike annak az öt játékosnak, akik 5 SB-on vettek részt. Kevesen lehetnek azok közülünk, akik láthattak olyan Pats meccset, amelyen nem ő volt az LT. Nehéz lesz megszokni a hiányát. A búcsúmondatát Arisztotelésztől kölcsönözte - szerintem nagyon találó (és Pats-re jellemző): "Azok vagyunk, amit többször is megteszünk. A kiválóság tehát nem művészet, hanem szokás."
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Reméljük igazad lesz!na azért Addai nem 36 éves, mint Faulk. Múlt héten lett 29.Tavaly rohadt sok hasznát vettük...GyulusAddai-t sem használnánk többet.
Én arra gondoltam, hogy a veteran powa' inkább Faulk legyen, mint Addai.Sinisa
Plusz egy évig pihent, nehogy véletlen nyerjünk, szóval szerintem tuti jobb erőben van, mint az elmúlt 2-3 évben akármikor.Höri
A lényeg, hogy Ridley, Vereen fejlődése töretlen legyen, én Őket szeretném minél többet a pályán lenni.
Mindig jól jön egy veterán 4. RB 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
na azért Addai nem 36 éves, mint Faulk. Múlt héten lett 29.Addai-t sem használnánk többet.Faulk?Tavaly rohadt sok hasznát vettük...Gyulus
😊Sinisa
Plusz egy évig pihent, nehogy véletlen nyerjünk, szóval szerintem tuti jobb erőben van, mint az elmúlt 2-3 évben akármikor.
több mint 13 éve
veteran powa'? akkor jöhet már Marshall Faulk is 😊Addai-t sem használnánk többet.Faulk?Tavaly rohadt sok hasznát vettük...Gyulus
😊Sinisa

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Berántjuk még Dallas Clarkot is és már a fél Colts offense nálunk lesz.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Addai-t sem használnánk többet.Faulk?Tavaly rohadt sok hasznát vettük...Gyulus
😊Sinisa
Én arra gondoltam, hogy a veteran powa' inkább Faulk legyen, mint Addai.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
mondj nála jobbatRonnie Brown 4evör 😊
(Hightowert spec elfogadnám, ha nem egy ACL-szakadásból lenne felgyógyulóban)Gyulus
Do your job
több mint 13 éve
Ha a futás nem számít, én LT-t simán elfogadnám 😀 De felőlem lehet Jóska is, csak már a Colts-fanok is állandóan arra panaszkodtak, hogy mennyire lassú, az utóbbi két szezonját meg egy közepes futó egy év alatt összehozza(Mellesleg draftoltunk elég magasan két futót is)
De ha jól elkaristol, engem nem zavar ő sem aztán

több mint 13 éve
Faulk?Lehet, hogy a Kóc fala jellemzően nem tartozott a legcombosabb runblocking falak közé, de Addai már a saját csapatában is kábé harmadik számú futónak küzdötte le magát. No meg a mi falunk sem váltotta meg a világot futásblokk terén, kábé Dillon óta nincs igazán hatékony és ütős futó játék. Igaz TB miatt EDDIG nem is nagyon kellett.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d828e3a34/article/top-five-freeagent-rbs-still-available-for-hire?module=HP11_content_stream
De legyen igazad, én meg ne ítélkezzek előre.
Szerk.: No meg azért az érem másik oldala az, hogy PM mellett nem hiszem, hogy sok csapat vállalkozott volna a box teletömésére...Boston
mondj nála jobbat
(Hightowert spec elfogadnám, ha nem egy ACL-szakadásból lenne felgyógyulóban)Gyulus
😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
Lehet, hogy a Kóc fala jellemzően nem tartozott a legcombosabb runblocking falak közé, de Addai már a saját csapatában is kábé harmadik számú futónak küzdötte le magát. No meg a mi falunk sem váltotta meg a világot futásblokk terén, kábé Dillon óta nincs igazán hatékony és ütős futó játék. Igaz TB miatt EDDIG nem is nagyon kellett.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d828e3a34/article/top-five-freeagent-rbs-still-available-for-hire?module=HP11_content_stream
De legyen igazad, én meg ne ítélkezzek előre.
Szerk.: No meg azért az érem másik oldala az, hogy PM mellett nem hiszem, hogy sok csapat vállalkozott volna a box teletömésére...Boston
mondj nála jobbat
(Hightowert spec elfogadnám, ha nem egy ACL-szakadásból lenne felgyógyulóban)
több mint 13 éve
Lehet, hogy a Kóc fala jellemzően nem tartozott a legcombosabb runblocking falak közé, de Addai már a saját csapatában is kábé harmadik számú futónak küzdötte le magát. No meg a mi falunk sem váltotta meg a világot futásblokk terén, kábé Dillon óta nincs igazán hatékony és ütős futó játék. Igaz TB miatt EDDIG nem is nagyon kellett. De legyen igazad, én meg ne ítélkezzek előre.
Szerk.: No meg azért az érem másik oldala az, hogy PM mellett nem hiszem, hogy sok csapat vállalkozott volna a box teletömésére...
Do your job
több mint 13 éve
Majd kiderül, hogy milyen jól tud futni... ahogy bekerül a falunk mögé.Boston: BJGE egyszerűen nem ért meg 3-4 milkát az idei szezonban, ez van:SGyulusEbben teljesen igazad van.
Mindazon által hoztunk egy RB-t, aki remek pass protectionben és jó elkapó. Viszont ócska RB. Szerinted ez milyen irányban mutat az O-t illetően?Boston
Vollmer felépül, Waters remélhetően marad még egy évre... Solder-Mankins-Connoly-Waters-Vollmer OL elég fasza lesz run blocking terén.
Az Indy OL-ről mindent el lehet mondani, csak épp azt nem, hogy egyáltalán az átlagos szintet elérte volna ezen a területen.