New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Csabiii New England Patriots 198
LOL! Lassan több WR lesz a keretben, mint offensive lineman... Már csak egy trade a Frisco-val és kész is az 5(!!!) évvel ezelőtti elkapó brigád...
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
LOL
Megyek és kérem az új rangomat (Wyattradamus 😀)

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Gaffneyt kivágták, jöhet ő is vissza 😂Wyatt
vissza is jött, kapott egy két éves szerződést... Lloyd, Welker, Gaffney nem hangzik rosszul
(Gaffney érzi Bradyt és JMD-t is, nem annyira kopott... >> Branch, Ocho és bárki más a " maradékból")
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Mondjuk nem szeretnék ilyen összeesküvés-elméleteket gyártani, de még nem láttam olyan öngyilkost, aki mellkason lőtte magát. Bár lehet csak azért gondolok ilyesmire mert betett egy kicsit az egyetem-munka kombó az agyamnak.nDRo
Állítólag felajánlotta az agyát (agyrázkódással kapcsolatos) kutatásokra, ezért lőhette magát mellkason. (Tett már ilyet volt NFL játékos.)tomi-tomi
Logikus magyarázat végülis. Sajnálom mert egyik kedvenc játékosom volt. 😐
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mondjuk nem szeretnék ilyen összeesküvés-elméleteket gyártani, de még nem láttam olyan öngyilkost, aki mellkason lőtte magát. Bár lehet csak azért gondolok ilyesmire mert betett egy kicsit az egyetem-munka kombó az agyamnak.nDRo
Állítólag felajánlotta az agyát (agyrázkódással kapcsolatos) kutatásokra, ezért lőhette magát mellkason. (Tett már ilyet volt NFL játékos.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Mondjuk nem szeretnék ilyen összeesküvés-elméleteket gyártani, de még nem láttam olyan öngyilkost, aki mellkason lőtte magát. Bár lehet csak azért gondolok ilyesmire mert betett egy kicsit az egyetem-munka kombó az agyamnak.
több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Én egy olyan illetőt, aki öngyilkos lett, azt nem tudok úgy sajnálni, mintha máshogy halt volna meg. Lehet akármekkora ikon, akkor sem.

Persze engem is megdöbbentett. De az meg még jobban, hogy öngyilkos lett.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
viito aláírásában van egy Junior Seau riport idézet, amit soha, de soha nem fogok elfelejteni:
"There was one time when I was running, and there was a gust of wind that was behind me, I felt like Guyton and Mayo. I picked up more speed than I could handle. So, I felt young. It was really fun."

Ő ilyen volt.
Nyugodjék békében 😕 😕 😕Habi
Soha nem fogom elfelejteni egy-egy keményebb tackle utáni "ünneplését"... Nyugodjék békében!
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
viito aláírásában van egy Junior Seau riport idézet, amit soha, de soha nem fogok elfelejteni:
"There was one time when I was running, and there was a gust of wind that was behind me, I felt like Guyton and Mayo. I picked up more speed than I could handle. So, I felt young. It was really fun."

Ő ilyen volt.
Nyugodjék békében 😕 😕 😕

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Nyugodj békében Junior Seau 😕 😕

Do your job
több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Ott is, itt is, gyászolhat az NFL. Egy újabb ikon távozott. RIP Seau 😕

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
😕 😕
Nem szeretném magunktól elvenni a gyász, fájdalom vagy a megdöbbenés kifejezésének lehetőségét, szvsz ennek (sokkal) inkább a Chargers-topic-ban van illő helye.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
sajnos a hír igaz, Seau öngyilkosságot követett el

http://www.nctimes.com/news/local/oceanside/exclusive-football-great-junior-seau-dead-in-suicide-source-says/article_bccb943a-ba7e-56f3-8756-13d9c81a8258.html

R.I.P.
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
R.I.P.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Rush Cincinnati Bengals 888
R.I.P Seau.

Tippelde 25
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 912
Seau 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.macsfootballblog.com/2012/05/report-shooting-at-junior-seaus-house.html R.I.P
több mint 13 éve
Murphy18 New England Patriots 15
A 40 yardja katasztrófa volt, de akár még be is válhatWyatt
hát reméljük 😀-Krisi13-
Aztán ha nem, akkor sincs semmi, előtte van most legalább két draftolt újonc (felállás is kérdéses még, meg Hightower szerepe), Ninko, és Scott is simán jó (mondjuk így már neki se lesz túl sok helye), úgyhogy legjobb esetben egy 5-6. helyért harcolhat, ha az nem jön össze, hát istenemWyatt
scott-ra én nagyon kiváncsi vagyok ha nemsérül meg akkor nagyon jól járhatunk vele. Én olyan szerepkörben tudnám elképzelni mint Anderson tavaly.
De ha megsérül... akkor szerintem cut.
több mint 13 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
OFF

(remélem ilyenért nem jár ban)

Van egy eladó Brady mezem.Reebok!még holdfényteamről van....volt rajtam kb 3szor...teljesen hibátlan.vadonat új.ha úgy tetszik!Asszem 2008as

9000.- Ft.
Postaköltséget én állom!
Előre utalással...

PM

ON
több mint 13 éve
hát reméljük 😀-Krisi13-
Aztán ha nem, akkor sincs semmi, előtte van most legalább két draftolt újonc (felállás is kérdéses még, meg Hightower szerepe), Ninko, és Scott is simán jó (mondjuk így már neki se lesz túl sok helye), úgyhogy legjobb esetben egy 5-6. helyért harcolhat, ha az nem jön össze, hát istenem

több mint 13 éve
hát reméljük 😀
több mint 13 éve
A 40 yardja katasztrófa volt, de akár még be is válhat

több mint 13 éve
újabb UDFA: Justin Francis, DE/OLB, Rutgers
több mint 13 éve
Sima All-White támadósorunk lesz 😊. Brady - Woodhead, Wes, Ebert, Edelman, Gronk - Vollmer, Mankins, Koppen, Conolly, Solder...LordTamas
...Ocho, Branch, Cannon...

:cool: :cool: :cool:Rule
(Ha marad) Waters, Vereen, Ridley, Lloyd pl szintén és? 😀
Ebből egyedül Cannon számít valamit, mert a támadófalban azért elvétve van csak csoki nálunk, fehérekből sokkal nehezebb egy komplett csapatrészt felállítani (úgy hogy az működjön is legalább olyan szinten, mint a riválisoké) 😛

több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Sima All-White támadósorunk lesz 😊. Brady - Woodhead, Wes, Ebert, Edelman, Gronk - Vollmer, Mankins, Koppen, Conolly, Solder...LordTamas
...Ocho, Branch, Cannon...

:cool: :cool: :cool: