New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Ajánlok még egy cikket elolvasásra, DoM kedvenc oldaláról:

http://www.coldhardfootballfacts.com/Articles/11_5394_Junior_Seau%27s_death%3A_pain_of_a_mother%2C_deal_with_the_devil.html
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Az Öreg is csatlakozott Krafthoz:
"He was a charismatic icon. At the same time, as a human being he was as caring, warm and lovable as they come. That’s what I will miss most of all. It was a privilege to have coached Junior Seau."

Do your job
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Seau tragikus esetével kapcsolatos (lehet) az origo tavalyi cikke, érdemes elolvasni:

http://www.origo.hu/sport/20111018-az-amerikaifutballban-es-a-jegkorongban-is-szedi-aldozatait-a-cte.html

Külön szomorú, hogy Seau pont annak az embernek tűnt, aki biztos nem végez magával (ha tényleg öngyilkosság volt). Látszólag állandóan vidám, mosolygós, tengerparton szörföző gazdag, elismert híresség, három gyerekkel. Mondjuk nem látunk soha a színfalak mögé.LordTamas
Robert Kraft egy igazán személyes sajtóközleményt tett közzé a Pats PR útján, szintúgy az "érdemes elolvasni" kategóriába esik...

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4721670/emotional-kraft-shares-old-note-from-seau
" No one ever squeezed me harder after every game and hugged me in the locker room. He just really was a special guy. So it’s a message to all of us to make sure we hug and squeeze the people we love and cherish them. The people you love, make sure they know it every day. So, a special guy.”"
több mint 14 éve
The New England Patriots have released wideout Tiquan Underwood, according to a source with knowledge of the situation.

úgyis jól el vagyunk látva elkapókkalHabi
de meg ha nem is lennénk jól ellátva, akkor is: 😀

Do your job
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
The New England Patriots have released wideout Tiquan Underwood, according to a source with knowledge of the situation.

úgyis jól el vagyunk látva elkapókkalHabi
Maradt egy tucat, még mehet gyorsan a fele

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM

úgyis jól el vagyunk látva elkapókkal

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Gronko a 6. lett végül

több mint 14 éve
Pro football focus számol vissza: tavalyi 101 legjobb játékosa. Eddig Hernandez (39), Welker (24.) és Brady (13.) fogott helyet. Vélhetően Gronk benne lesz a top10-ben. A védelem arcai egyelőre sehol.

http://www.profootballfocus.com/blog/2012/05/03/pff-top-101-of-2011-20-to-11/DoM
A védelmet majd Sterling Moore menti meg a TOP3-ban. Végül is az az egy megmozdulása SB-t ért 😊

(egyébként a védelemből tavaly szerintem Wilfork lehet az, aki megérdemli, hogy felkerüljön a listára, de ha eddig nem került be, akkor nem hiszem, hogy TOP10-be kerülne).viito
Bocsánat, de ne bagatellizáljuk el, kettő volt az az egy 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pro football focus számol vissza: tavalyi 101 legjobb játékosa. Eddig Hernandez (39), Welker (24.) és Brady (13.) fogott helyet. Vélhetően Gronk benne lesz a top10-ben. A védelem arcai egyelőre sehol.

http://www.profootballfocus.com/blog/2012/05/03/pff-top-101-of-2011-20-to-11/DoM
A védelmet majd Sterling Moore menti meg a TOP3-ban. Végül is az az egy megmozdulása SB-t ért 😊

(egyébként a védelemből tavaly szerintem Wilfork lehet az, aki megérdemli, hogy felkerüljön a listára, de ha eddig nem került be, akkor nem hiszem, hogy TOP10-be kerülne).
több mint 14 éve

Írták, amikor megjegyezték, hogy az (időrendben) első 50-ben nincs Pats-játékos, hogy majd változik, mondjuk Bradynél 12 jobbat én nem láttam, mondjuk konkrétan egyet sem 😛
Gronko betonbiztos top10-es, Graham is alig csúszott le

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

http://www.profootballfocus.com/blog/2012/05/03/pff-top-101-of-2011-20-to-11/
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Seau tragikus esetével kapcsolatos (lehet) az origo tavalyi cikke, érdemes elolvasni:

http://www.origo.hu/sport/20111018-az-amerikaifutballban-es-a-jegkorongban-is-szedi-aldozatait-a-cte.html

Külön szomorú, hogy Seau pont annak az embernek tűnt, aki biztos nem végez magával (ha tényleg öngyilkosság volt). Látszólag állandóan vidám, mosolygós, tengerparton szörföző gazdag, elismert híresség, három gyerekkel. Mondjuk nem látunk soha a színfalak mögé.
több mint 14 éve
Soha nem fogom elfelejteni egy-egy keményebb tackle utáni "ünneplését"... Nyugodjék békében!nDRo
Nekem egy INT utáni ünneplése marad meg így az emlékezetemben.
Asszem' a 2007-es szezonban, a CLE elleni meccsen kapta le a második INT-jét... örömében úgy lóbálta a labdát és úgy futkározott, mint egy kisgyerek a parkban... elfeledkezve arról, hogy 11 vérbe borult szemű támadójátékos próbálja épp kinyírni "visszahordás" közben😀
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Borzasztóan sajnálom a hírt, teljesen ledöbbentem 😕
Mentalitása és küzdése óriási volt, csatlakozva az emlékezéshez én is arra emlékszem amikor törött kézzel integetve jött le a pályáról ..
R.I.P Junior!

A sors furcsa fintora, hogy épp a születésnapi mulatságom után jöttem olvasni a Pats híreket.. 😕

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Csabiii New England Patriots 198
LOL! Lassan több WR lesz a keretben, mint offensive lineman... Már csak egy trade a Frisco-val és kész is az 5(!!!) évvel ezelőtti elkapó brigád...
több mint 14 éve
LOL
Megyek és kérem az új rangomat (Wyattradamus 😀)

több mint 14 éve
Gaffneyt kivágták, jöhet ő is vissza 😂Wyatt
vissza is jött, kapott egy két éves szerződést... Lloyd, Welker, Gaffney nem hangzik rosszul
(Gaffney érzi Bradyt és JMD-t is, nem annyira kopott... >> Branch, Ocho és bárki más a " maradékból")
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Mondjuk nem szeretnék ilyen összeesküvés-elméleteket gyártani, de még nem láttam olyan öngyilkost, aki mellkason lőtte magát. Bár lehet csak azért gondolok ilyesmire mert betett egy kicsit az egyetem-munka kombó az agyamnak.nDRo
Állítólag felajánlotta az agyát (agyrázkódással kapcsolatos) kutatásokra, ezért lőhette magát mellkason. (Tett már ilyet volt NFL játékos.)tomi-tomi
Logikus magyarázat végülis. Sajnálom mert egyik kedvenc játékosom volt. 😐
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mondjuk nem szeretnék ilyen összeesküvés-elméleteket gyártani, de még nem láttam olyan öngyilkost, aki mellkason lőtte magát. Bár lehet csak azért gondolok ilyesmire mert betett egy kicsit az egyetem-munka kombó az agyamnak.nDRo
Állítólag felajánlotta az agyát (agyrázkódással kapcsolatos) kutatásokra, ezért lőhette magát mellkason. (Tett már ilyet volt NFL játékos.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Mondjuk nem szeretnék ilyen összeesküvés-elméleteket gyártani, de még nem láttam olyan öngyilkost, aki mellkason lőtte magát. Bár lehet csak azért gondolok ilyesmire mert betett egy kicsit az egyetem-munka kombó az agyamnak.
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Én egy olyan illetőt, aki öngyilkos lett, azt nem tudok úgy sajnálni, mintha máshogy halt volna meg. Lehet akármekkora ikon, akkor sem.

Persze engem is megdöbbentett. De az meg még jobban, hogy öngyilkos lett.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
viito aláírásában van egy Junior Seau riport idézet, amit soha, de soha nem fogok elfelejteni:
"There was one time when I was running, and there was a gust of wind that was behind me, I felt like Guyton and Mayo. I picked up more speed than I could handle. So, I felt young. It was really fun."

Ő ilyen volt.
Nyugodjék békében 😕 😕 😕Habi
Soha nem fogom elfelejteni egy-egy keményebb tackle utáni "ünneplését"... Nyugodjék békében!
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
viito aláírásában van egy Junior Seau riport idézet, amit soha, de soha nem fogok elfelejteni:
"There was one time when I was running, and there was a gust of wind that was behind me, I felt like Guyton and Mayo. I picked up more speed than I could handle. So, I felt young. It was really fun."

Ő ilyen volt.
Nyugodjék békében 😕 😕 😕

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Nyugodj békében Junior Seau 😕 😕

Do your job
több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Ott is, itt is, gyászolhat az NFL. Egy újabb ikon távozott. RIP Seau 😕