New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Na b@zmeg :mad:szerk.: kell safety? Igen. Nincs hatodik körösünk? Nincs. De erre nem az a megoldás, hogy a második körben draftolom a hátsó körös embert! Nem lett volna egyszerűbb BB-nek felhívni Riedet, hogy nem adsz a 2 hatodik körötökből egyet???
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
a kinti fórumokon/oldalakon szinte mindenhol minket emlegetnek az első kör egyik legnagyobb nyertesének.espn/boston oldalon is 17000 emberből 82% adott A osztályzatot. Úgy fest az amerikaiak nagyon felültek erre a Chandler Jones hype vonatszerelvényre 😀 remélem nem lesz majd megállója és folyamatosan ülnek fel az újabb utasok
Bár Hightower értékelése is igen-igen pozitív. Remélem ma még kiaktívkodjuk magunkat és akár egy elméletben nagyon jó draftot csinálhatunk
Konzért most nagyon-nagyon drukkolok

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Én nagyon is elégedett vagyok eddig az idei Draft-tal...Végre olyan posztokra húztunk, ahol need volt és olyan embereket akiket AKART a mester és nem habozott feljebb menni értük hogy megszerezze őket a csapatba...
Mondjuk erősen él bennem a gyanú hogy Jones csak a második legjobb opció volt a fejében, mert ahogy a Bears vitte McClellin-t, már ment is a trade ajánlat hogy őt már biztos ne húzzák ki előlünk...
Idén még valószínűleg "csak" 4-3 DE-ként számolunk vele, de ha sikerül az elvárásoknak megfelelő 3-4 OLB-t faragni belőle akkor nagyon is megérte az első kört...
Hightower esete kissé érdekesebb, ő az ölünkbe hullott azzal hogy a Steelers inkább a "csúszó" DeCastro-t választotta helyette... Fel is mentünk érte azonnal... Ő gyakorlatilag "Ultimate Weapon" lehet azzal hogy magas szinten képes 3-4-es ILB/OLB-t játszani és akkor sem esik kétségbe ha 4-3-as DE-nek kell felállnia... Nálam abszolút nem Spikes 2.0... Ő ennél sokkal sokoldalúbb... Akkor már inkább fordítva...
Véleményem szerint akár 3-4 akár 4-3 lesz a felállás, abszolút a kezdő LB sorban a helye!
Ha ma még jönne a Reyes/Crick, Boykin/T. Johnson négyesből 1-1 valaki, felhőtlen lenne a boldogságom...
A többi már úgyis csak a pályán dől majd el "élesben"... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Sztyopa
315
Utolsó playa akiért Bill felment az Ty Warren volt ha jól emlékszem, ráadásul az is kemény egy hely volt...Őt nem kell senkinek bemutatni gondolom.Azóta viszont önerőből draftoltunk olyan tehetségeket az első körben, mint Maroney, Meriweather, na meg ugye kifelé tradelgettünk. Én azt mondom, ezek a srácok tudnak valamit,ha ezt bevállalta az Öreg,maradjanak egészségesek, aztán meglátjuk, mi az.
Why so serious?
több mint 13 éve
Én meg azon gondolkodtam, hogy melyik LB-nk képes coverben elfogadható teljesítményt nyújtani egy nickel felállásban mondjuk. Aztán feladtam...Mondjuk Gyulusnak tök igazat adok a 4-3-as LB sorral kapcsolatban...
Viszont bízom az Öregben, hogy kitalált valamit és most nem mondhatjuk, hogy nem próbált meg "papíron" abszolút első körös prospecteket húzni.
Do your job
több mint 13 éve
Nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy komoly aktivitást fogunk látni ma a csapattól. Azon sem lepődök meg, hogy ha a jövő évi 1st roundot odaadjuk vkinek a második kör legelején.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Majd a teljes draft fényében lehet markánsabb véleményt megfogalmazni, de egyelőre nem mondanám felhőtlenül pozitívnak az első napot. Jelenleg rövidtávon úgy állunk, hogy optimális esetben Jones hozza azt, amit Carter tudott 43-ba RDE-ként illetve amit Anderson 34-ben ROLB-ként egy személyben...43 v. 34
A háromtagú védőfalat én továbbra sem látom. A Deaderick-Wilfork-Fanane kezdősor(?) mögött nincs senki.
43-ba Pryoron kívül nincs pass rusher Wilfork mellé. Emberhiány. Love elköhög rotációba, de aztán semmi DT poszton.
"Ez kimeríti a probléma fogalmát."
több mint 13 éve
Az extra points szerint jelenleg kb így néz ki a dc (gondolom 4-3ban)...Hajnali negyed 6 magasságában elegánsan megfeledkeztem a Fanene, Scott duóról, úgyhogy ebben a formában ez a front 7 így nem is fest rosszul!
LDE: Jonathan Fanene/Brandon Deaderick.
NT: Vince Wilfork, Ron Brace
DT: Kyle Love, Myron Pryor, Fanene
End/OLB: Trevor Scott, Chandler Jones, Jermaine Cunningham, Markell Carter (Andre Carter could be the starter here if he is re-signed).
SLB: Dont’a Hightower, Rob Ninkovich
MLB: Brandon Spikes, Hightower, Dane Fletche
WLB: Jerod Mayo, Hightower, Jeff Tarpinian
Gyulus
több mint 13 éve
Igazából én most azon gondolkozom, hogy fog kinézni a kezdő LB sor. Ha 4-3 akkor Mayo-Spikes-Ninkovich, ha 3-4 akkor Jones-Spikes-Mayo-Ninkovich. Én nagyon kedvelem Hightowert, az egyik kedvencem az idei classból. Kíváncsi vagyok mi lesz a szerepe. BBnek lesz lehetősége variálni őket, hogy mindig a legjobb alakulat legyen fenn.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Négy Chandler Jones találat van a tippjátékban. Hightowerre nem érkezett voks:Jones nálam is fent volt a 24 nevet tartalmazó listán, de azért nem írtam a 10-be, mert nem gondoltam volna, hogy lecsúszik elérhető távolságba 😉
http://www.editgrid.com/user/patshu/Draftj%C3%A1t%C3%A9k2012DoM
Egyébként rendelkezik azokkal a fizikális és emberi paraméterekkel, amit BB preferál!
Hightower - Abban a pillanatban nem örültem neki, de átgondolva az OL jelenleg mélyebb, mint a LB sor (sérülésekre ne is gondoljunk) és ő egy bevethető játékos aki Saban szisztémájában (ami állítólag bonyolultabb, mint 1-2 NFL def) nevelkedett és valószínűleg rendelkezik megfelelő alapokkal, abban meg csak reménykedni tudok, hogy hátha playmaker lesz 😛
Az biztos, ha egyszerre van fent Mayo-val, akkor növekszik a variációs lehetőségek száma (nagyon szívesen látnék újra késleltetett ILB blitzeket).
DoM! Kíváncsi vagyok a te véleményedre is nagyon a két srácról és akkor most 4-3, vagy 3-4 lesz-e!!!
Safety egyébként sincs, CB és WR-t lehet még húzni és én titkon reménykedem akár Konz-ban is (ennek ugyan kicsi a realitása).
több mint 13 éve
Az extra points szerint jelenleg kb így néz ki a dc (gondolom 4-3ban)...LDE: Jonathan Fanene/Brandon Deaderick.
NT: Vince Wilfork, Ron Brace
DT: Kyle Love, Myron Pryor, Fanene
End/OLB: Trevor Scott, Chandler Jones, Jermaine Cunningham, Markell Carter (Andre Carter could be the starter here if he is re-signed).
SLB: Dont’a Hightower, Rob Ninkovich
MLB: Brandon Spikes, Hightower, Dane Fletche
WLB: Jerod Mayo, Hightower, Jeff Tarpinian
Azért a Hightower-Spikes-Mayo 4-3as LB állomány eléggé érdekesen mutatna... az tuti, h futni senki se próbálna ellenünk (már csak azért sem, mert szarrádobálhatnak)
abban egyébként tényleg látok fantáziát, hogy 3-4 és 4-3 SLB poszton is Ninko cseréje legyen... tavaly is rohadtul szükség volt ilyen emberre, Ninko gyakorilatilag csere nélkül nyomta végig... jót tesz neki ha van aki váltja, mert kedvenc longsnapperünka meccsek (lásd SB) végére általában már kikészült az erejével.
több mint 13 éve
Csak kérdezném a nálam hozzáértőbbektől. A tradenek szvsz a másik jellemzője az kellene,hogy legyen, h féltünk h vki elviszi előlünk az eredeti drafthelyen. Ilyen szempontból nézve is volt értelme a tradeknek? Jonest pl. kivitték volna 1/27 előtt is,mikor pl Bruce Irwin is bekerült az első körbe?kolok1972Hightower-t tuti vitte volna a Ravens. (A Steelers is csak DeCastro miatt nem tette. Egyik szemük nevetett, a másik kicsit könnyezett emiatt.) Ott nagyon ügyesek és gyorsak voltak BB-ék.
Jones-nál bármi lehetett volna. A kör eleji trade-ek miatt nagyon sok csapat beugorhatott volna elénk akár a kör elejéről is. Éppen Irvine indította el a DE/OLB run-t, hirtelen kiment négy. Ilyenkor mindenki megőrül egy kicsit, (még) kiszámíthatatlan(abb)ná válik a dolog. Nekünk nagyon kellett; biztosra mentünk.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Csak kérdezném a nálam hozzáértőbbektől. A tradenek szvsz a másik jellemzője az kellene,hogy legyen, h féltünk h vki elviszi előlünk az eredeti drafthelyen. Ilyen szempontból nézve is volt értelme a tradeknek? Jonest pl. kivitték volna 1/27 előtt is,mikor pl Bruce Irwin is bekerült az első körbe?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Egy típikus Bill Belichick-es mondat a sajtókonferenciáról:Zseniális. 😀
On if reporters will have to attend the third day of the draft (rds. 4-7, Saturday). "I have no idea. You guys are the experts, you tell me. I don’t know."
:cool: :cool: :cool:Rule
A drafthoz: én nem vagyok képben sosem az ncaa-vel, drafttal sem. De amit eddig írtatok, hogy céltudatosan feltrade ezekért a játékosért, csak nem lehet véletlen. Bízom benne, hogy ez a draft majd a szezon közepén jónak lesz mondható ellentétben az az eddigi draftokkal a tapasztalatok szerint.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Négy Chandler Jones találat van a tippjátékban. Hightowerre nem érkezett voks:http://www.editgrid.com/user/patshu/Draftj%C3%A1t%C3%A9k2012
több mint 13 éve
Egy típikus Bill Belichick-es mondat a sajtókonferenciáról:On if reporters will have to attend the third day of the draft (rds. 4-7, Saturday). "I have no idea. You guys are the experts, you tell me. I don’t know."
:cool: :cool: :cool:
több mint 13 éve
Srácok, Jones-ról mi a véleményetek? Mindenki csak a Hightower picket "elemzi". Mit várhatunk Jones-tól? Valóban ő lenne az új McGinest?Én nem követem - tulajdonképpen semennyire sem - az NCAA-t, úgyh gyakorlatilag az nfl.com-ról, a pats.hu-ról, Mike Reiss blogjáról és innen tájékozódom.
Jones-t nagyon méltatja az nfl.com, de gyakorlatilag úgy kezdi a cikket a szerző, h mindkét feltrade az a lépés volt, amire már régóta vártunk...
Viszont ha egyértelműen ILB Hightower, akkor miért írja OLB-nek az nfl.com?!
These are the moves that Patriots fans have been waiting for a long time.
New England has never truly replaced Willie McGinest and Mike Vrabel at outside linebacker. Year after year, the Patriots seem unconcerned about the position while guys like Mike Wright, Tully Banta-Cain and Andre Carter lead the team in sacks. Players like Eric Alexander, Jermaine Cunningham and Gary Guyton have played roles far too big to be comfortable.
Jones is such a Patriots pick. He is "scheme-diverse" and can play with his hand in the dirt or on the outside. He is a massive man like McGinest, yet can make plays and cover in the open field. Mike Mayock said Jones will be the best defensive player to come out of this draft despite having just 4.5 sacks in 2011 at Syracuse.
Hightower can play inside and out as a linebacker on a 3-4 or 4-3 defense. He can make plays in the backfield and is a sure tackler. And he comes with a strong reference from Bill Belichick's buddy, Nick Saban. Combine Hightower with Jerod Mayo and Brandon Spikes, and the Patriots' linebacker crew looks pretty fearsome.
több mint 13 éve
Nem rossz eddig sztm a draft, bár DeCastrot sajnálom..Holnap éjjel sztm lesz letrade a 48-as pickel a 3. és mondjuk az 5. körbe és jön még 3 új játékos, több nagyon nem is fér el a rosteren. Ha tippelni kéne akkor DB, OL és egy project WR lesz. Persze BB biztos meglep megint mindenkit 😊

több mint 13 éve
Én nem értek annyira a college játékosokhoz, nem látom át, hogy nekünk pl Perry mivel lenne jobb mint most Jones, de az a poszt mindenképpen ok. Hightower meg majd' mindenki szerint egy "football player". egy igazi impact játékos aki rengeteg helyen játszhat. Nem egy szimpla ILB, mint mondjuk Spikes. Sub/nickel felállásoknál is fent lehet, nem beszélve arról, hogy Mayo és Spikes is sokat volt sérült és mögöttük, azért nagy űr volt. Nem szeretném többet White-ot látni belső linebacker poszton egy fontos meccs végén.
több mint 13 éve
a Hightower picket speciel én sem értem, szvsz luxuspick... másrészt jó eséllye valamennyivel jobb lesz mint Spikes. Cserébe azonban olyan mértékben kibasztunk a Ravens-szel, hogy az Ozzie jó eséllyel volt főnökével álmodott😀DeCastro.... mind tudjuk, hogy nálunk OL-terén Scarr szava a döntő. Őszintén szólva draft és játékosfejlesztés terén benne BB-nél jobban bízok... korai körös OL-pickünk iszonyat rég nem volt bust. Ha Scarr tudja, hogy mit akar az RG poszttal, akkor én rábízom. Az is lehet, hogy Waters megsúgta, hogy marad... akkor meg marad az egyébként igencsak ígéretes Cannon-project.
Inkább verjük magukat a földhöz örömünkben, hogy végre-valahára egy OLB-t húztunk az első körben. Ezzel a magassággal, plusz néhány plusz kilóval megfelel BB OLB-elvárásainak.
több mint 13 éve
Boston, én távolról sem értek annyira a draft-hoz. Csak néhány kérdés, észrevétel felmerült bennem.Pont ezt mondtam most az egyik kollégámnak aki Pats rajongóként nem igazán érti a MagasTorony picket, hogy BB csak úgy nem trédel fel a semmire, biztos tudta mit akar.
Ha már Mankins futásblokkolását nem használjuk ki, akkor DeCastro vadállatsága sem akkora érték nekünk.
A trade up-ok azt jelzik, hogy ez a két prospect elsődleges cél volt. Hightower Saban nevelés - minden bizonnyal BB rendelkezik exkluzív információkkal. Mindketten teljesítik a szokásos elvárást, sokoldalúak. (A mi D-ünk dolgozik a legtöbb felállással!) Egyáltalán nem biztos, hogy Hightower pusztán Spikes2.0. Mayo és Spikes elég sok meccset kihagyott, láttuk, hogy mire megyünk nélkülük. Hiányoztak a playmaker-ek a D-ből, most megkaptuk őket.tomi-tomi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Én sem értek hozzá, csak írom amit gondolok 😊 Remélem igazad lesz 😊
Do your job
több mint 13 éve
Boston, én távolról sem értek annyira a draft-hoz. Csak néhány kérdés, észrevétel felmerült bennem.Ha már Mankins futásblokkolását nem használjuk ki, akkor DeCastro vadállatsága sem akkora érték nekünk.
A trade up-ok azt jelzik, hogy ez a két prospect elsődleges cél volt. Hightower Saban nevelés - minden bizonnyal BB rendelkezik exkluzív információkkal. Mindketten teljesítik a szokásos elvárást, sokoldalúak. (A mi D-ünk dolgozik a legtöbb felállással!) Egyáltalán nem biztos, hogy Hightower pusztán Spikes2.0. Mayo és Spikes elég sok meccset kihagyott, láttuk, hogy mire megyünk nélkülük. Hiányoztak a playmaker-ek a D-ből, most megkaptuk őket.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Mi van Spikesszal? Vagy Mayo - Spikes - Hightower?tenorxPassz, én sem értem. Szerintem 4-3-ban is Ninkovich lenne az erős oldali LB.
Do your job