New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Mi van Spikesszal? Vagy Mayo - Spikes - Hightower?
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
DeCastro egy vadállat futás blokkolásban. Csak halkan jegyzem meg, hogy Logan Mankins is az, csak nem nagyon használják ki. Márpedig én több okból sem örülök ennek az egyoldalú passorientált O-nak, de az mind1 végül is, hogy én minek nem örülök.
De nekem nem is lenne bajom ezzel a pickkel ha nem játszana nálunk Brandon Spikes... Amúgy az egyetemen szvsz Spikes sem volt sokkal ügyetlenebb blitzer, mint Hightower.

Do your job
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 855 — Patriots és Kaposvári KK fan
Elsőkörben megerősítettük a védelmet.
Kellett DE kellett pipa Jones
Kellett OLB/ILB kellett pipa Hightower

BBék tudják mi lesz, ha 4-3 ha 3-4 bár inkább előbbi, végre nem egy unalmas letrade, hanem tökösen feltrade és jól irányzott választás.
Remélem a Mayo-Hightower duó hasonlóan erős lesz a Bowman-Willis duóhoz 😊Bruschi85
Abban mi a tökös, hogy hoztunk egy Brandon Spikes v2.0-át? És 4-3-ban mi a szent szöszt fog Magastorony játszani? Közben elvitték az elmúlt évek egyik legdurcább RG tehetségét, aki esetleg segíthetetett volna az amúgy ergya futójátékunkon és minimum egy v múla masszív hiányposzt lesz...Boston
Mivel nem értek az NCAA-hez csak olvastam a cikkeket, de OLB-t is képes játszani Hightower legalábbis a prospect leírás szerint.
Egyébként én is DeCastro-t szerettem volna ha Waters mindenképp visszavonul, de a védelem megerősítésére szükség van. Spikes tavaly is térd sérüléssel bajlódott.
Amúgy a futásunk nem hiszem, hogy csak DeCastro tudta volna megoldani. Rég nem azok a kőkemény futó csapat vagyunk, mert lássuk be BJGE-t se tartottuk most Ridley, Vereen bizonyíthat és ígyis-úgyis passz orientált csapat vagyunk 2 elit TE + elkapók sora.
Ellenben pass rush nélkül szétzillálnak minket, és nincs az a safety vagy cornerback aki tudna megfelelően teljesíteni ha előtte semmilyen nyomás nincs.
Várjuk még meg a mai napot, aztán lehet értékelni.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Csabiii New England Patriots 198
Nálunk ne ismernék a hátratrade fogalmát? 😀Wyatt
Jaja, de letrade esetén Reyes nem fog jönni 😛

Tök szimpatikus játékos, szerintem jó is, csak van már egy ilyen nálunk...Boston
Ugyanezt szajkóztam a chat-en a pick után...
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Ahogy én látom/láttam Hightower egy runstuffer ILB. Böszme nagy, marha erős, de hogy mi a szart fog játszani a nickel felállásokban az számomra egy rejtély, mert hogy coverben nem fog domborítani abban szinte biztos vagyok. Tök szimpatikus játékos, szerintem jó is, csak van már egy ilyen nálunk...Boston
Semmit... Legalábbis jobban teszik ha őt hozzák le.
több mint 13 éve
Ahogy én látom/láttam Hightower egy runstuffer ILB. Böszme nagy, marha erős, de hogy mi a szart fog játszani a nickel felállásokban az számomra egy rejtély, mert hogy coverben nem fog domborítani abban szinte biztos vagyok. Tök szimpatikus játékos, szerintem jó is, csak van már egy ilyen nálunk...

Do your job
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Reyes még jöhet. De akkor DB és/vagy OL nem fog.Csabiii
Nálunk ne ismernék a hátratrade fogalmát? 😀
Am, ha jön Reyes és egy korrekt DB, annyira nem lesz ez gány

több mint 13 éve
Reyes még jöhet. De akkor DB és/vagy OL nem fog.
több mint 13 éve
De talán lesz valami jó pass rusherünk, és Hightower használható szélen is, 3rd downnál is nagyobb hasznát vehetjük, nickelben (ami lassan a felállások fele), és elit tehetség, lassan, de kezdek megbarátkozni a pickekkel 😊
Persze jobban örültem volna egy Perry+Reyes duónak :rolleyes: 😀

több mint 13 éve
Abban mi a tökös, hogy hoztunk egy Brandon Spikes v2.0-át? És 4-3-ban mi a szent szöszt fog Magastorony játszani? Közben elvitték az elmúlt évek egyik legdurcább RG tehetségét, aki esetleg segíthetetett volna az amúgy ergya futójátékunkon és minimum egy v múla masszív hiányposzt lesz...Boston
Bár tudnék vitatkozni valamelyik gondolattal... :/ Hátha segít ha alszunk rá egyet!
több mint 13 éve

BBék tudják mi lesz, ha 4-3 ha 3-4 bár inkább előbbi, végre nem egy unalmas letrade, hanem tökösen feltrade és jól irányzott választás.
Remélem a Mayo-Hightower duó hasonlóan erős lesz a Bowman-Willis duóhoz 😊Bruschi85
Abban mi a tökös, hogy hoztunk egy Brandon Spikes v2.0-át? És 4-3-ban mi a szent szöszt fog Magastorony játszani? Közben elvitték az elmúlt évek egyik legdurcább RG tehetségét, aki esetleg segíthetetett volna az amúgy ergya futójátékunkon és minimum egy v múla masszív hiányposzt lesz...

Do your job
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 855 — Patriots és Kaposvári KK fan

Remélem a Mayo-Hightower duó hasonlóan erős lesz a Bowman-Willis duóhoz 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
GhostLead: két db 2. körös pick maradt.
Wyatt: de legalább a játékoskeret adott a 4-3-hoz. Jah az sem...Csabiii
Most már kezd alakulni 😂

több mint 13 éve
Éreztem én, h ki kéne tradelni a francba az első körből...

Do your job
több mint 13 éve
GhostLead: két db 2. körös pick maradt.
Wyatt: de legalább a játékoskeret adott a 4-3-hoz. Jah az sem...
több mint 13 éve
Igen, mert mi 4–3-ban geci jól toltuk, ja nem

több mint 13 éve
GhostLead New England Patriots 295
Mennyi pickünk maradt?
több mint 13 éve
Packers miért tud OLB-t draftolni?Wyatt
Ha másért nem is, azért mert ők 3-4-et játszanak... Míg a Pats a mai nap után nagy valószínűséggel nem.

Szerk: és szvsz Mercilius is állat lesz a Texans 3-4-ben...
Szerk. part II.: Ingram Chargerré válásáról már ne is beszéljünk.
több mint 13 éve
Packers miért tud OLB-t draftolni?

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A büdös picsábaWyatt
+1

ott van DeCastro, akivel 10+ évre stabilizálódhatott volna a RG poszt. Idén talán visszajön Waters, aztán mi lesz?
erre ellőni egy 3. körös picket...Habi
DeCastro szerintem is vállalható lett volna.
Jones-t ki vitte volna ki 27-ig?
Mayo megy OLB-nek, Hightower meg középre vagy fordítva?
4-3 védelem lesz az alap vagy marad ez a hibrid?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Am meg csak ILB-re volt szükségünk

több mint 13 éve
A faszom, hogy már ide se nézhetek be spoiler nélkül...

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Patriots trade up to Denver's spot, take Alabama LB Dont'a Hightower. Denver gets Pats first, and 126 overall.
hoppá

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Meglátjuk, ha már pass rusher, akkor nem értem miért nem Perry... Na a kövit úgyis cseréljük

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
A büdös picsábaWyatt
+1

ott van DeCastro, akivel 10+ évre stabilizálódhatott volna a RG poszt. Idén talán visszajön Waters, aztán mi lesz?
erre ellőni egy 3. körös picket...

JT Daniels fan