New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Elbuktam a szurkolói mockban a Shea McClellinért vívott szélamlomharcomat 😊
Do your job
több mint 13 éve
szép is lenne...http://www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-Today---Mesko-meets-Hungarian-fans/9a9a199c-bf1e-4a48-beaf-406b1a43f4cbAlig kevertek össze mindent....szánalmas....nálunk egy ilyenért - bárki készíti a műsort - már csak tehervonatot vezetne... 😀Bear
a magyar-román kapcsolat úgy látom még mindig nehézséget okoz a kinti hírszerkesztőknek...jjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
League source: #Patriots had free agent RB Joseph Addai in for a visit+ Tim Hightower és Ryan Grant
Jippíí...Wyatt
több mint 13 éve
http://www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-Today---Mesko-meets-Hungarian-fans/9a9a199c-bf1e-4a48-beaf-406b1a43f4cbAlig kevertek össze mindent....szánalmas....nálunk egy ilyenért - bárki készíti a műsort - már csak tehervonatot vezetne... 😀
a magyar-román kapcsolat úgy látom még mindig nehézséget okoz a kinti hírszerkesztőknek...jjncaa

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
http://www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-Today---Mesko-meets-Hungarian-fans/9a9a199c-bf1e-4a48-beaf-406b1a43f4cbheh, az eleje tényleg vicces.
több mint 13 éve
http://www.patriots.com/media-center/videos/Patriots-Today---Mesko-meets-Hungarian-fans/9a9a199c-bf1e-4a48-beaf-406b1a43f4cba magyar-román kapcsolat úgy látom még mindig nehézséget okoz a kinti hírszerkesztőknek...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
League source: #Patriots had free agent RB Joseph Addai in for a visitJippíí...

több mint 13 éve
a jövőben felkelés után pár perccel inkább nem posztolok😀 😀 😀http://www.sbnation.com/2010/9/4/1670143/jarrad-page-trade-kansas-city-new-englandEz jó hír, Page nem rossz játékos!
Jarrad Page a fedélzeten.
2010-ben egész jó volt nálunk, tavaly meg tömény katasztrófa az Eaglesnél... mondjuk a 2010-es megfelelője nagyságrendekkel jobb, mint bármelyik safety-nk tavaly, Chungon kívül.Gyulus
Egy kérdés van csak, hogy ez nem egy 2010-es hír véletlenül?pasztoyb
több mint 13 éve
http://www.sbnation.com/2010/9/4/1670143/jarrad-page-trade-kansas-city-new-englandEz jó hír, Page nem rossz játékos!
Jarrad Page a fedélzeten.
2010-ben egész jó volt nálunk, tavaly meg tömény katasztrófa az Eaglesnél... mondjuk a 2010-es megfelelője nagyságrendekkel jobb, mint bármelyik safety-nk tavaly, Chungon kívül.Gyulus
Egy kérdés van csak, hogy ez nem egy 2010-es hír véletlenül?

több mint 13 éve
http://www.sbnation.com/2010/9/4/1670143/jarrad-page-trade-kansas-city-new-englandJarrad Page a fedélzeten.
2010-ben egész jó volt nálunk, tavaly meg tömény katasztrófa az Eaglesnél... mondjuk a 2010-es megfelelője nagyságrendekkel jobb, mint bármelyik safety-nk tavaly, Chungon kívül.
szerk.: sorry, péntek reggeli kacsa😊
több mint 13 éve
csak az asszony meg ne lássa 😊Én nem örülök a 19 órás meccseknek a család miatt, én a 22:15-ösöket szeretem!!!Asszony csináld, apa focit néz.
Akkor nem b@szogatnak a családi vacsora, a gyerekfektetés, stb. miatt...Egon bá
Meg van oldva. 😀
(persze tom, hogy nem, csak poén)polonic
több mint 13 éve
Én nem örülök a 19 órás meccseknek a család miatt, én a 22:15-ösöket szeretem!!!Asszony csináld, apa focit néz.
Akkor nem b@szogatnak a családi vacsora, a gyerekfektetés, stb. miatt...Egon bá
Meg van oldva. 😀
(persze tom, hogy nem, csak poén)
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én nem örülök a 19 órás meccseknek a család miatt, én a 22:15-ösöket szeretem!!!Akkor nem b@szogatnak a családi vacsora, a gyerekfektetés, stb. miatt...
több mint 13 éve
http://www.macsfootballblog.com/2012/04/two-years-305m-for-dan-koppen.htmlÍgy kicsit emészthetőbb Koppen fizetése.
több mint 13 éve
A 4–0-ra így valóban sokkal nagyobb az esélyünk 😊Az NFC North összesen egy győzelmet sem hozott tavalyelőtt, az East bezzeg igen 😀 Amúgy a 49ers nem feltétlen könnyebb, mint egy Packers mondjuk, még ha a Lions, Bears, Vikings hármas erősebbnek is tűnik jelenleg valóban, mint a West hármasaA Niners egyértelműen erős a defense-e és a futójátéka miatt, és hasonló játékerőt képvisel mint a Packers, de a North maradék hármasában (Lions O és D, Bears D, és talán egy egészséges AP-vel felálló Vikes O miatt) több potenciált érzek, mint a West maradék hármasában.
A Steelers és a Chargers sem hátrány, hogy nincs, bár utóbbi amúgy is képes mindig megverni magát ellenünk, előbbi pedig nem feltétlen nehezebb, mint a RavensWyatt
De persze tavaly láthattuk, h leírni egyik csapatot sem szabad.
A Chargers-re félek nem lehet alapozni, h megverik mindig magukat. Ha nem tennék ezt, akkor viszont nagy gondban lennénk, mert elég komoly potenciál van mind az O-ban, mind a D-ben. Az utóbbi egység főleg Brady passzjátékának megállításában szokott jeleskedni. Szal kicsit Janus- arcú csapat a Bolts.
A Steelerst egy súlycsoportot képvisel a Ravens-szel, de lehetne a kettő egy évben is ellenfél. Őszintén szólva nagyon nem bánom, h sem tavaly, sem idén nem az AFC North az ellenfél....
Mellesleg a Bengals nem omlott össze C. Palmer és Ocho nélkül, sőt a védelmüknek köszönhetően megcsinálták a PO-t. Miattuk se lenne pehelykönnyű az AFC North.Rule
Mondjuk amikor az AFC és az NFC North csapatai voltak az ellenfelek, akkor 14–2-vel zártunk 😀 (Pedig mindkét döntős, sőt még egy főcsoportdöntős (Bears) és egy főcsoport-elődöntős is volt onnan (Ravens))

több mint 13 éve
Az NFC North összesen egy győzelmet sem hozott tavalyelőtt, az East bezzeg igen 😀 Amúgy a 49ers nem feltétlen könnyebb, mint egy Packers mondjuk, még ha a Lions, Bears, Vikings hármas erősebbnek is tűnik jelenleg valóban, mint a West hármasaA Niners egyértelműen erős a defense-e és a futójátéka miatt, és hasonló játékerőt képvisel mint a Packers, de a North maradék hármasában (Lions O és D, Bears D, és talán egy egészséges AP-vel felálló Vikes O miatt) több potenciált érzek, mint a West maradék hármasában.
A Steelers és a Chargers sem hátrány, hogy nincs, bár utóbbi amúgy is képes mindig megverni magát ellenünk, előbbi pedig nem feltétlen nehezebb, mint a RavensWyatt
De persze tavaly láthattuk, h leírni egyik csapatot sem szabad.
A Chargers-re félek nem lehet alapozni, h megverik mindig magukat. Ha nem tennék ezt, akkor viszont nagy gondban lennénk, mert elég komoly potenciál van mind az O-ban, mind a D-ben. Az utóbbi egység főleg Brady passzjátékának megállításában szokott jeleskedni. Szal kicsit Janus- arcú csapat a Bolts.
A Steelerst egy súlycsoportot képvisel a Ravens-szel, de lehetne a kettő egy évben is ellenfél. Őszintén szólva nagyon nem bánom, h sem tavaly, sem idén nem az AFC North az ellenfél....
Mellesleg a Bengals nem omlott össze C. Palmer és Ocho nélkül, sőt a védelmüknek köszönhetően megcsinálták a PO-t. Miattuk se lenne pehelykönnyű az AFC North.
több mint 13 éve
a Meskó-interjú ismétlése most kezdődik a Sport2-n

---
több mint 13 éve
A sok 19 órás meccsnek én is nagyon örülök, így tényleg nem fordulhat elő az, h hajnali kettőkor még fel vagyok pörögve a saját csapat győzelme/veresége miatt...Ami nagyon nem tetszik:
- SEA idegenbeli meccsről... egy kontinensnyi távolságból jön vissza a csapat és úgy kezdheti aztán a felkészülést a Jets ellen. Ez gyakorlatilag egy nap minusz... a csoportgyőzelem kapcsán döntő meccs! Ja és utána meg rögtön repülhet a gárda Londonba... ennyit nem sok csapat utazik 3 játékhéten a szezon során. A Ramset Spags egyébként sem hagyta ott olyan rossz állapotban (főleg a D-t), nem mondanám, h az egy "rebuilding project".
- két csoportrivális (Jets, 'fins) ellen játszunk egymás után, mindkettőt idegenben:S
Egyébként vállalható a menetrend... a szezonvégi Texans, 49ers meccseken rohadt sok múlhat... de egyébként nem tűnik kivitelezhetetlennek egy 13-3-as mérleg, de a jósolgatástól még messzire vagyunk, cca az ötödik játékhét táján lehet igazán érezni az erőviszonyokat.
Végül, csekkoljátok le a Jets menetrendjének az elejét:
Week 1: Sunday, Sept. 9, Buffalo, 1:00 PM
Week 2: Sunday, Sept. 16, at Pittsburgh, 4:15 PM
Week 3: Sunday, Sept. 23, at Miami, 1:00 PM
Week 4: Sunday, Sept. 30, San Francisco, 1:00 PM
Week 5: Monday, Oct. 8, Houston, 8:30 PM
ja és persze utolsó előtti héten mennek az SD-hez... na, pont olyankor a legveszélyesebbek Norvék....
tudom, ronda dolog a káröröm... de ez kész😀
több mint 13 éve
Én nem szeretem a 19 órás mérkőzéseket. Akkor van a legtöbb, olyankor 2-3 mérkőzést szoktam figyelni általában, könnyebb, ha csak 3 meccs a van még mellette 😊 Ráadásul könnyebb hazaérni 10-re, pláne 2-re bárhonnan, 19 azért elő szokott fordulni, hogy cakkos 😛 2-kor meg csak alszik már mindenki, legalább nem zavarnak meccsnézés közben, nem kell foglalkozni mással, szal én nem örülök neki, de úgyis egy rakat meccsünk lesz későbbre rakva, szóval mindegy is. Az NFC North összesen egy győzelmet sem hozott tavalyelőtt, az East bezzeg igen 😀 Amúgy a 49ers nem feltétlen könnyebb, mint egy Packers mondjuk, még ha a Lions, Bears, Vikings hármas erősebbnek is tűnik jelenleg valóban, mint a West hármasa (de ha most a 49ers ellen bukunk és mondjuk 3–1-gyel van meg az NFC, az ugyanannyi, mintha ezek közül buknánk egyet – többet nem igen szoktunk 😊), aztán majd meglátjuk idén hogyan virítanak. Legyen megint szép 4–0, aztán nincs probléma (ezt viszont tény, hogy könnyebb a West ellen abszolválni[Fasza kezdés, 3 meccs idegenben, közte a Ravens, viszont legalább pont féltávnál lesz a pihi, nem a legelején, aztán egybe az egészWyattSzerintem nem rossz a sorsolás:
- 9 db 19.00-ás meccsünk lesz--> ezt azért jobban el tudom adni otthon, mint azt, hogy hajnali 2-kor csörög az óra...legjobban egyébként a 22.15-ös kezdést utáltam, mivel ha egy izgalmas végjátékra felpörögtem hajnali 1-kor, akkor 2-ig, fél 3-ig nem tudtam elaludni
(ez szurkolói szempontból nem csak nekünk sokkal kedvezőbb, Mike Reiss szerint a kinti drukkerek is nagyon örülnek neki)
- az utolsó 4 meccsből 3 hazai pályán lesz, ráadásul olyan csapatok ellen, akik - kis túlzással -, csak a TV-ben láttak havat
- alapszakaszban nem lesz PIT és SD meccs - szerintem egyiket sem bánjuk
- amiatt sem szomorkodhatunk, h nem az NFC North az idén soron következő csoport - habár az NFL-ben nem lehet ilyet mondani, de egy fokkal kevésbé tűnik ütőképesnek az NFC West.
Mellesleg Karácsony este nem kell a telefonon néznem az nfl.com-ot a családi vacsora közben😊
Ami érdekessé teszi a sorsolást:
- a bye week után, az uccsó 8 meccsből 4 csoportmérkőzés lesz - adott esetben ezeken sok minden múlhat még
- a NYJ,MIA,HOU,SF 4-es egymás után azért komolynak ígérkezikRule
A Steelers és a Chargers sem hátrány, hogy nincs, bár utóbbi amúgy is képes mindig megverni magát ellenünk, előbbi pedig nem feltétlen nehezebb, mint a Ravens

több mint 13 éve
[Fasza kezdés, 3 meccs idegenben, közte a Ravens, viszont legalább pont féltávnál lesz a pihi, nem a legelején, aztán egybe az egészWyattSzerintem nem rossz a sorsolás:
- 9 db 19.00-ás meccsünk lesz--> ezt azért jobban el tudom adni otthon, mint azt, hogy hajnali 2-kor csörög az óra...legjobban egyébként a 22.15-ös kezdést utáltam, mivel ha egy izgalmas végjátékra felpörögtem hajnali 1-kor, akkor 2-ig, fél 3-ig nem tudtam elaludni
(ez szurkolói szempontból nem csak nekünk sokkal kedvezőbb, Mike Reiss szerint a kinti drukkerek is nagyon örülnek neki)
- az utolsó 4 meccsből 3 hazai pályán lesz, ráadásul olyan csapatok ellen, akik - kis túlzással -, csak a TV-ben láttak havat
- alapszakaszban nem lesz PIT és SD meccs - szerintem egyiket sem bánjuk
- amiatt sem szomorkodhatunk, h nem az NFC North az idén soron következő csoport - habár az NFL-ben nem lehet ilyet mondani, de egy fokkal kevésbé tűnik ütőképesnek az NFC West.
Mellesleg Karácsony este nem kell a telefonon néznem az nfl.com-ot a családi vacsora közben😊
Ami érdekessé teszi a sorsolást:
- a bye week után, az uccsó 8 meccsből 4 csoportmérkőzés lesz - adott esetben ezeken sok minden múlhat még
- a NYJ,MIA,HOU,SF 4-es egymás után azért komolynak ígérkezik
több mint 13 éve
Már megint a 16. héten csapunk össze. Pont mint 2006ban és 2009ben. Úgy látszik kisebb hagyomány kezd kialakulni. Remélem a 2006os meccs ismétlődik meg, az elég szoros volt. A 2009esen Bradynek több TDje volt, mint incomplete passza....
több mint 13 éve
Week 1 @TitansFasza kezdés, 3 meccs idegenben, közte a Ravens, viszont legalább pont féltávnál lesz a pihi, nem a legelején, aztán egybe az egész
Week 2 Cardinals
Week 3 @Ravens
Week 4 @Bills
Week 5 Broncos
Week 6 @Seahawks
Week 7 Jets
Week 8 @Rams (London)
Week 9 Bye
Week 10 Bills
Week 11 Colts
Week 12 @Jets
Week 13 @Dolphins
Week 14 Texans
Week 15 49ers
Week 16 @Jaguars
Week 17 Dolphinszolika26

több mint 13 éve
Week 1 @TitansWeek 2 Cardinals
Week 3 @Ravens
Week 4 @Bills
Week 5 Broncos
Week 6 @Seahawks
Week 7 Jets
Week 8 @Rams (London)
Week 9 Bye
Week 10 Bills
Week 11 Colts
Week 12 @Jets
Week 13 @Dolphins
Week 14 Texans
Week 15 49ers
Week 16 @Jaguars
Week 17 Dolphins

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Egy kis draftjáték:A lényeg, hogy tippeket lehet leadni, hogy a draftot követően kiből lesz Patriots játékos. Jelenleg hat választási joga van a csapatnak.
1st Round (Pick 27)
1st Round (Pick 31)
2nd Round (Pick 48)
2nd Round (Pick 62)
3rd Round (Pick 93)
4th Round (Pick 126)
Ez cserék miatt nőhet/csökkenhet a draft során. Két éve a pats.hun +40 százalékot lehetett tippelni, most egy kicsit megemelem, így mindenki 10 játékosra tippelhet, aki szerinte a Pats-nél fognak kikötni a drafton (udfa nem számít).
A teljes 10 nevet tartalmazó listát nekem küldjétek el PM-ben a draft első körének kezdetéig, ha szeretnétek egyet játszani. Draft után kiderül ki érzett rá leginkább a dolgokra vagy pusztán mázlista vagy jó stratéga 10 long snapper jelölésével. 😛