New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
DeCastro amúgy simán megéri az 1/12-őt...Boston
inkább Zeitler/Konz 1/31re

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
DeCastro amúgy simán megéri az 1/12-őt...

Do your job
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
nem kell nekik segíteni:
http://www.youtube.com/watch?v=rZxNeFLuY98
1:20tól priceless 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
StaceyDales @StaceyDales
Pats tell me there has been NO discussion with seattle about the 12th pick. Not with Coach, Caserio, or anyone else.Beki
Nem számít mit mondunk, a szellem már kint van a palackból... 😊
( Best case scenario --> BB & Pioli terjeszti a pletykát hogy ezzel csőbe húzzák a Jets-et, akik így beugranának "elénk" a Chiefs helyére... A Chiefs pickeket szerez, a Jets meg bukik egy párat... Mi meg röhögünk a markunkba és kétszer is kitradelünk az első körből... Mindenki jól jár...Kivéve persze a Jets-et...De hát ez volt a lényeg, nemde? ) 😉

Mondjuk amennyi feltradet prognosztizálnak a szakik idén, jövőre vagy 10 csapatnak lesz 2 vagy több első körös pickje... 😛

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát valóban így van a Hawks belemegy annak mi ugye nagyon örülnék egy Kutyuli esélyessel kevesebb 😛
több mint 14 éve
Csabiii New England Patriots 198
Mondjuk pont a Pats-ről nem tudom elképzelni hogy "kiszivárogtatna" egy ilyen horderejű infót néhány órával kezdés előtt... :rolleyes:Castleai01
Túl sok realitást én sem érzek a dologban, de adott esetben akár a Hawks is kiszivárogtathatta...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
StaceyDales @StaceyDales
Pats tell me there has been NO discussion with seattle about the 12th pick. Not with Coach, Caserio, or anyone else.
több mint 14 éve
Remélem csak kacsa az egész... :/

Ha meg mégis felmegyünk, csak remélni tudom hogy nem egy Safety-ért, aki alapesetben nem ér ennyit... Főleg azok után ahogy tavaly le se sz...rtuk ezt a posztot... Elképesztő pocsékolásnak tartanám...
(Persze ez magánvélemény...)

Mondjuk pont a Pats-ről nem tudom elképzelni hogy "kiszivárogtatna" egy ilyen horderejű infót néhány órával kezdés előtt... :rolleyes:

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Chandler Jones-t is írjákCSabi37
Chandler Jones-ért 1/12???? esetleg Ingram v Upshaw lehetne.
több mint 14 éve
CSabi37 21 — Seahawks fan
Chandler Jones-t is írják

több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Biztos DeCastroért 😀Stez
Nem Tannehill? Ha bent hagyja a Miami mi megyünk értezolika26
Frászt Luckért megyünk hátha addig csúszik 😂 😂 😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Biztos DeCastroért 😀Stez
Nem Tannehill? Ha bent hagyja a Miami mi megyünk érte

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Per league sources, Patriots have inquired with Seattle about what it would take to get to 12. Could be just info gathering. Could be more.
Kezdődik.. 😊zolika26
Vajon ki kellhet nektek ennyire, amennyiben ez igaz? 😮Beki
Majd ha megtudjuk megmondjuk 😀

Draft

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 48 344 — Whoops, looks like something went wrong.
Biztos DeCastroért 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Per league sources, Patriots have inquired with Seattle about what it would take to get to 12. Could be just info gathering. Could be more.
Kezdődik.. 😊zolika26
Vajon ki kellhet nektek ennyire, amennyiben ez igaz? 😮Beki
Brockers vagy Barron a két legesélyesebb szerintem.
több mint 14 éve
Mindenki Barront mondja

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kezdődik.. 😊zolika26
Vajon ki kellhet nektek ennyire, amennyiben ez igaz? 😮
több mint 14 éve
Kezdődik.. 😊zolika26
Kiiért ugranánk fel és ha igen mennyibe kerülne?

Draft

több mint 14 éve
Kezdődik.. 😊

több mint 14 éve
Kérdés:idén mit tradel a két csapat? (eagles&pats)Janek
Nem tartom kizártnak hogy 46. / 48. helyet cserél valami következő évi késői körös pickért...
(Nem utolsó sorban ezzel a Jets-szel is kiszúrhatnánk amiért már megérné a dolog...) 😀

Esetleg 48. / 51. amik még szintén közel vannak egymáshoz...

Szóval lehetőségük az lesz rá, kérdés hogy életben akarják-e tartani a hagyományt... 😉

több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 054 — Apu ökölbeszorított keze
Kérdés:idén mit tradel a két csapat? (eagles&pats)

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Mayock egyenesen addig ment, hogy szerinte Chandler Jones a drafton elérhető legjobb VÉDŐJÁTÉKOS

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Fleeneren én mondjuk azért meglepődnék, hiába írják valahol hozzánk 😀Wyatt
A Fleener húzással rendesen kiszúrnánk a Giants, Colts duóval 😊 Ha innen nézzük, akkor az 1/31 komoly cserealap a fent nevezett két csapat, de reálisan nézve a Colts esetében. A 2/2 hozna magával szerintem egy 6-7. körös plusz picket, szóval szerintem készüljünk a cetli trade-re.gdavid
Inkább egy 4. körös csere (4/2 vs 4/31) + egy 7. kör 😊

több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 934 — Patriots fan
Fleeneren én mondjuk azért meglepődnék, hiába írják valahol hozzánk 😀Wyatt
A Fleener húzással rendesen kiszúrnánk a Giants, Colts duóval 😊 Ha innen nézzük, akkor az 1/31 komoly cserealap a fent nevezett két csapat, de reálisan nézve a Colts esetében. A 2/2 hozna magával szerintem egy 6-7. körös plusz picket, szóval szerintem készüljünk a cetli trade-re.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Fleeneren én mondjuk azért meglepődnék, hiába írják valahol hozzánk 😀