New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Még a fontos FA-k miatt sem aggódom. Mert pl Collins esete is azt mutatta, amiben én jelenleg hiszek. Vagyis első évében pályát se nagyon lát, második évében kezdő. Ezért gondolom, hogy Perkinsnek sem járhatatlan ez az út, sőt nagyobb rá az esély, mint nem. Az hogy idén nem került aktív keretbe, az semmit nem jelent a jövőre nézve.
topin
Azért ezt a párhuzamot Collinsszal nem nagyon értem. Ő az első évében már komolyan snapeket játszott. Oké hogy kellett hozzá Mayo sérülése, de akkor sem azonnal ugrott be hanem a szezon utolsó negyedére és PO-ra lett fix kezdő.

Szóval Perkins esetében nem látom annyira egyértelműnek, hogy jövőre csak ugy a nulla snapes szezon után berobban ala Flowers... Ebben bízni kb olyan mintha azt mondanám, hogy Jones jövőre MVP lesz szóval az O#el nagyon nem kell törödni, elég ha szinten marad ez az állomány.

Én meg azt vallom, hogy egy játékos fejlődéséhez kellenek a snapek. Lehet a film roomban tanulni, van is rá pár példa, hogy semmiből robbanak be játékosok kvázi redshirt év után, de szerintem ez nagyon elenyésző százalék, így kár számolni vele.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
topin New England Patriots 2 009
Körbe ért a történet...

Emlékszem komoly értetlenkedés volt anno miért engedtük el a srácot, hát most újra itt van és bizonyíthat.
ZERO_L
Eltelt közben pár év, és már szinte kikerült a ligából. tavaly a 11.héten játszott utoljára. Tőle nem várnék sokat.

Image from Gyazo

Szerkesztette: topin
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Körbe ért a történet...

Emlékszem komoly értetlenkedés volt anno miért engedtük el a srácot, hát most újra itt van és bizonyíthat.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Közvetítés alatt a végén elmondták, hogy az első eset, hogy a Pats Billbá alatt a wild card kőrben jut be a PO-ba
durva😊
NB2
Viszont nem az első one-and-done lesz.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Közvetítés alatt a végén elmondták, hogy az első eset, hogy a Pats Billbá alatt a wild card kőrben jut be a PO-ba
durva😊
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 555 — Ajmo Vatreni

empty taxi
Ne legyen igazam, de szerintem nem javul ez a statisztika.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
zinedine5 csak arra akar utalni, hogy a kincstári optimizmusunk, miszerint a draftolt emberek majd remélhetőleg beválnak, nem igazán megnyugtató, figyelembe véve azt, hogy az elmúlt években ez mennyire sikerült. Továbbá az, hogy a meglévő hiányokat megoldjuk FA-ról és meg is vagyunk szintén csak ezt erősíti 😊

Értem én, hogy a csapat többet tud ezekről a játékosokról mint mi, de az, hogy itt olyanokban kell bízni, akikből eddig nem sokat láttunk, nem túl megnyugtató és érthető is az aggódás.

Főleg, hogy az első évében agyonajnározott Wino is eltűnt mint a fene és ST-ben kap csak szerepet, aztán az is lehet, hogy rejtegetik, csak kérdés, minek és miért.
Solymi
Wino helye már az év elején nem nagyon látszott ebben a rendszerben. Szóval nem tudom ez kinek meglepő?
Uche sokkal inkább az, és ott nem tudni, hogy máshogy használjuk, mint kellene vagy ennyi van benne?

Ugye a stáb elmondta, hogy kivétel nélkül mindenki man to man párti a védelemben, aztán mégis a Tampa ellen kitaláltuk ezt a zónát, amit azóta el sem engedünk semmi pénzért az első félidőkben. Most, hogy ez az emberanyag és Gilmore trade, JoJo IR következménye kényszerből, ami kihat a front7-re is nyilván, vagy eleve ezt terveztük, azt mi nem fogjuk megtudni, csak sejteni.

Kérdés, hogy egy agresszív sec mellett milyen feladatokat kapna Uche. Jövőre meglátjuk..
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Érthetetlen, hogy miért rúgnak ki évente 5-6 GM-et, meg edzőt, ha ez ilyen kurva egyszerű?
zinedine5
Ki mondta hogy egyszerű?

topin
Te.
LB sorba itt van mar McGrone.
Perkins nagyszeru OLB/edge jatekos lesz
Bledsoe a Safetyknel lesz potlas, Wade szinten hasznalhato lesz.

En nem latom hogy olyan nagy bajban lennenk.

White akar maradhat is egy evet,Bentley pedig alapnak tunik, hogy hosszabbit.
topin
zinedine5
Ez azt jelenti, hogy egyszerű? Oké..
topin
zinedine5 csak arra akar utalni, hogy a kincstári optimizmusunk, miszerint a draftolt emberek majd remélhetőleg beválnak, nem igazán megnyugtató, figyelembe véve azt, hogy az elmúlt években ez mennyire sikerült. Továbbá az, hogy a meglévő hiányokat megoldjuk FA-ról és meg is vagyunk szintén csak ezt erősíti 😊

Értem én, hogy a csapat többet tud ezekről a játékosokról mint mi, de az, hogy itt olyanokban kell bízni, akikből eddig nem sokat láttunk, nem túl megnyugtató és érthető is az aggódás.

Főleg, hogy az első évében agyonajnározott Wino is eltűnt mint a fene és ST-ben kap csak szerepet, aztán az is lehet, hogy rejtegetik, csak kérdés, minek és miért.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Érthetetlen, hogy miért rúgnak ki évente 5-6 GM-et, meg edzőt, ha ez ilyen kurva egyszerű?
zinedine5
Ki mondta hogy egyszerű?

topin
Te.

topin
zinedine5
Ez azt jelenti, hogy egyszerű? Oké..
több mint 2 éve
zinedine5
Ki mondta hogy egyszerű?

topin
Te.

topin
több mint 2 éve
zinedine5
Ki mondta hogy egyszerű?
Számomra az a furcsa, hogy van egy szisztéma/filozófia ami mentén ez a csapat épül 20 éve. És vannak szurkolók, akik még évtizedes követés után is mást várnak.

Persze néha jön más. Elvesztünk egy GOAT-ot, lesz rahedli pénzünk meg újonc fizuban lévő QB.
De alapvetően nem változnak a dolgok.
Ha Stevenson nem fut ilyen előszezont, akkor Michel is maradt volna. De mivel rugalmas a rendszer és ha valaki pótolható/pótolja a másikat, akkor átlépi a kereteket.

Ettől még se egyszerű nem lesz, se kiszámítható. De tendenciák azért láthatóak.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Szerintem senki nem gondolkodik “bazi nagy” nevekben, mert mindenki látja mennyi helyünk van a plafon alatt és hány fontos FA-t kell megtartani.

Elhiszem, hogy te csak úgy megmondod, hogy xy jó lesz, legyen igazad. Ettől még szerintem az erőforrásainkat leginkább a védelembe kell felhasználni. Esetleg az Ofalon talan lehetne mit foltozni, nem tudom a két OT-val mi lesz, de a skill pozik szerintem nagyjából rendben lesz, főle ha marad Jones fejlődése ezen az íven.
ZERO_L
Én azt gondolom, hogy jó lesz McGrone, aztán ha nem lesz jó, akkor majd lesz más a rosteren/kezdőben, akiről most fogalmunk sincs, hogy nálunk köt ki. Emiatt nem aggódom egyáltalán.

Még a fontos FA-k miatt sem aggódom. Mert pl Collins esete is azt mutatta, amiben én jelenleg hiszek. Vagyis első évében pályát se nagyon lát, második évében kezdő. Ezért gondolom, hogy Perkinsnek sem járhatatlan ez az út, sőt nagyobb rá az esély, mint nem. Az hogy idén nem került aktív keretbe, az semmit nem jelent a jövőre nézve.

A Tackle poszt kérdéses Brown lejárója miatt, én nem bánnám, ha oda húznánk játékost az első vagy második körben. Bentley ha marad, akkor oda még egy veterán elégnek tűnik, mert Van Noynak is van szerződése és a Dugger, Phillips páros is hibrid. Jennings is odaférhet végre a rotációba. Ha draftolunk LB-t az ugyanúgy pihenni fog egy évet, ahogy Collins tette.

JC Jackson kulcskérdésnek tűnik, őt nehéz lenne pótolni piacról olcsóbban ebben a minőségben. Ha viszont marad, akkor Mills és JoJo mellé elég egy veterán ismét. Akit draftolunk a posztra, az CB4-5 lesz, pályára nem sokat fog kerülni, ha nincs sérülése. Ettől persze hozzunk jó cornert, aztán majd 23-ban kezdeni is fog.

DMC utódlást kell megoldani, és szerintem ez a D rendben van.
több mint 2 éve

topin
Nem túl wishful thinking ez?

McGrone már egyetemen is sérülékeny volt, nem csoda hol ment ki. Perkins aktív keretbe nem tud bekerülni. Bledsoe szintén sérült vagy nem elég jó, hogy aktív legyen. Wade dettó, mióta ide cseréltük alig játszott snapet, fejből nem tenném 20nál többre.

Nulla rálátásunk van ezen játékosok fejlődésére, jelenlegi állapotára.

Ezzel szemben az egekig szopkodott (valahol jogosan is), az imént említett játékosoknál százszor tehetségesebb Uche és Winovich párosból baromira nem sikerült kihozni az állatot. Még úgy sem, hogy végre jött Judon személyében egy személyes passrush. A srácokból rotációs, ST playerek lettek, nem több.

Nem akarom elhinni hogy te komolyan elégedett vagy a korábban említett nevekkel. Igen, van hogy sikerül neve nincs embereket felépíteni kezdő szintre és Flowers esetében azt is láttuk, hogy egy redshirt év után akár azonnal robbanthat is valki, de azért nem ez a megszokott.

Akiket felsoroltál, azok max ilyen “hátha bejön” játékosok, nem pedig biztosítékok. Szerintem, hatalmas ostobaság lenne ezekre alapozni, ugyan úgy erősíteni kell a védelembe, talan DL-re kevésbé de LB sorban és secbe pár kérdőjelet ki kéne egyenesíteni.
ZERO_L
Nalam nem kell bazi nagy neveknek erkezni. Tartsuk meg JCJ-t, hozzuk vissza Bentleyt es jojjon 1-1 veteran kezdokaliber mellejuk. Akiket irtam azok meg adjak a melyseget es a szituacios lehetosegeket.

Uche-t hasznaljuk jol. Perkins meg jo lesz, ahogy McGrone is.
topin
Szerintem senki nem gondolkodik “bazi nagy” nevekben, mert mindenki látja mennyi helyünk van a plafon alatt és hány fontos FA-t kell megtartani.

Elhiszem, hogy te csak úgy megmondod, hogy xy jó lesz, legyen igazad. Ettől még szerintem az erőforrásainkat leginkább a védelembe kell felhasználni. Esetleg az Ofalon talan lehetne mit foltozni, nem tudom a két OT-val mi lesz, de a skill pozik szerintem nagyjából rendben lesz, főle ha marad Jones fejlődése ezen az íven.

több mint 2 éve

topin

ZERO_L
Nagyon finoman fogalmazol.
Én azt mondtam volna, hogy bilibe lóg az a kéz.
több mint 2 éve

topin

McGrone már egyetemen is sérülékeny volt, nem csoda hol ment ki. Perkins aktív keretbe nem tud bekerülni. Bledsoe szintén sérült vagy nem elég jó, hogy aktív legyen. Wade dettó, mióta ide cseréltük alig játszott snapet, fejből nem tenném 20nál többre.

Ezzel szemben az egekig szopkodott (valahol jogosan is), az imént említett játékosoknál százszor tehetségesebb Uche és Winovich párosból baromira nem sikerült kihozni az állatot. Még úgy sem, hogy végre jött Judon személyében egy személyes passrush. A srácokból rotációs, ST playerek lettek, nem több.

Nem akarom elhinni hogy te komolyan elégedett vagy a korábban említett nevekkel. Igen, van hogy sikerül neve nincs embereket felépíteni kezdő szintre és Flowers esetében azt is láttuk, hogy egy redshirt év után akár azonnal robbanthat is valki, de azért nem ez a megszokott.

Akiket felsoroltál, azok max ilyen “hátha bejön” játékosok, nem pedig biztosítékok. Szerintem, hatalmas ostobaság lenne ezekre alapozni, ugyan úgy erősíteni kell a védelembe, talan DL-re kevésbé de LB sorban és secbe pár kérdőjelet ki kéne egyenesíteni.
ZERO_L
Nalam nem kell bazi nagy neveknek erkezni. Tartsuk meg JCJ-t, hozzuk vissza Bentleyt es jojjon 1-1 veteran kezdokaliber mellejuk. Akiket irtam azok meg adjak a melyseget es a szituacios lehetosegeket.

Uche-t hasznaljuk jol. Perkins meg jo lesz, ahogy McGrone is.
több mint 2 éve

topin

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Hogy érted ezt a 10M-es DM-et?
Jackson szezon végén UFA lesz, neki adni kellene egy szerződést, viszont a Capünk jövőre csak 26M úgy, hogy nem szerződtünk újra senkivel, nem vágtunk ki senkit, draftoltak pénze nincs benne, stb.
Szóval itt valakinek/valakiknek a szerződését át kell strukturálni, különben nem nagyon lesz mozgás nálunk a holtszezonban.
Solymi
"hogy az offseason ugyanolyan erős lesz mint amilyen volt, mert itt pár embernél vagy nagyobb ugrás kell vagy meg kell válni tőlük, mert mégsem illenek ebbe a rendszerbe."

Erre írtam, hogy akit tavaly hoztunk, azokat nem tudjuk kirakni, mert olyan dealt kaptak, hogy sokba kerülne. Nincs ilyen hogy idehoztuk nagy pénzért, kirakjuk, benyeljük és még hozunk mást nagy pénzért.

Akiket tavaly kitömtünk, azok mind itt maradnak. És nincs is ezzel semmi baj.

topin
Nem kell kirakni, csak esetleg módosítani a szerződését, már amennyiben lehet.
Pl. ott van Judon, őt tuti nem akarjuk elengedni. Alapfizuja jövőre 11M, abból mondjuk 4-5M-t átalakítasz aláírási pénzzé és át tudod teljesen vagy részlegesen rakni a következő évre/évekre, hacsak nem teszel még hozzá void éveket.

Vagy Henry, alapfizu 9M, aláírási 5M, átkonvertálsz 3-4M-et és áttolod.
Jonnu, Shaq Mason ugyanez.

Szóval szerintem alsó hangon 10 milliót össze lehet hozni, már így is elég brutál a szerződésük, viszont 23-ra pofásan néz ki.
Ebből a 4 játékosból 3-at simán megtartanék még hosszabb távon is és jók, tehát Judon, Henry, Mason fizetéséhez bátran hozzányúlnék. Jonnu kérdéses számomra, a csapat ezt jobban tudja, de ott is lehetne variálni.

Plusz ha beleveszem, hogy az elkövetkezendő években átlag 10M-el nő sapka, akkor bátrabban lehet mókolni, mert úgymond kiegyenlíti azt a terhet amit áttoltam.

De ott van Mills, Wise is, több játékos, akiket hívhatsz core játékosoknak és hozzá lehet nyúlni a szerződésükhöz.

Főleg, hogy jövőre lejár csomó játékos szerződése és azért jó lenne tudni, hogy mit kezdesz HT-val, DMC-vel, Karras-szal, Slatterel, Bolden, Bentley, White, Meyers, stb....
Solymi
Hát Ő HT, DMC, Slater, White, Bentley mehetnek nyugdìjba. Ők már megkeresték azt a pénzt amivel el lesznek de már öregek és már akadályok semmint megoldások. Ìhy már lehet pénzt csinálni, Jc kapja meg a nagy zsugát aztán többit majd megoldják
ParadSEC
Bentley még fiatal, a többit adom, de arra akartam rámutatni, hogyha ők elmennek, akkor kellene a pótlás és nem látom a csapatban azokat az embereket akik be tudnának ugrani.
Vagy nekimegyünk a jelenlegiekkel + a draftoltak, mert akkor jövőre lehet nagy sírás lesz, hogy nincs talent aztán a csapat mindhárom részében folyamatos betlizések mennek majd.
több mint 2 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Jackson szezon végén UFA lesz, neki adni kellene egy szerződést, viszont a Capünk jövőre csak 26M úgy, hogy nem szerződtünk újra senkivel, nem vágtunk ki senkit, draftoltak pénze nincs benne, stb.
Szóval itt valakinek/valakiknek a szerződését át kell strukturálni, különben nem nagyon lesz mozgás nálunk a holtszezonban.
Solymi
"hogy az offseason ugyanolyan erős lesz mint amilyen volt, mert itt pár embernél vagy nagyobb ugrás kell vagy meg kell válni tőlük, mert mégsem illenek ebbe a rendszerbe."

Erre írtam, hogy akit tavaly hoztunk, azokat nem tudjuk kirakni, mert olyan dealt kaptak, hogy sokba kerülne. Nincs ilyen hogy idehoztuk nagy pénzért, kirakjuk, benyeljük és még hozunk mást nagy pénzért.

topin
Pl. ott van Judon, őt tuti nem akarjuk elengedni. Alapfizuja jövőre 11M, abból mondjuk 4-5M-t átalakítasz aláírási pénzzé és át tudod teljesen vagy részlegesen rakni a következő évre/évekre, hacsak nem teszel még hozzá void éveket.

Szóval szerintem alsó hangon 10 milliót össze lehet hozni, már így is elég brutál a szerződésük, viszont 23-ra pofásan néz ki.
Ebből a 4 játékosból 3-at simán megtartanék még hosszabb távon is és jók, tehát Judon, Henry, Mason fizetéséhez bátran hozzányúlnék. Jonnu kérdéses számomra, a csapat ezt jobban tudja, de ott is lehetne variálni.

Plusz ha beleveszem, hogy az elkövetkezendő években átlag 10M-el nő sapka, akkor bátrabban lehet mókolni, mert úgymond kiegyenlíti azt a terhet amit áttoltam.

De ott van Mills, Wise is, több játékos, akiket hívhatsz core játékosoknak és hozzá lehet nyúlni a szerződésükhöz.

Főleg, hogy jövőre lejár csomó játékos szerződése és azért jó lenne tudni, hogy mit kezdesz HT-val, DMC-vel, Karras-szal, Slatterel, Bolden, Bentley, White, Meyers, stb....
Solymi
Hát Ő HT, DMC, Slater, White, Bentley mehetnek nyugdìjba. Ők már megkeresték azt a pénzt amivel el lesznek de már öregek és már akadályok semmint megoldások. Ìhy már lehet pénzt csinálni, Jc kapja meg a nagy zsugát aztán többit majd megoldják

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Maradjon is ezen a fejlődési íven és akkor nem lesz para. Remeljük nem ez a plafon vagy aközeli teljesítmény.

Az biztató, hogy a tegnapi jàtékáról beszélt, nem keres kifogásokat, megmondja ha szar. Ha valóban így gondolja és nem megtanult szöveget mondja, akkor az nagyon előre mutató.

több mint 2 éve
Solymi

topin

több mint 2 éve
Florest azonnal hoznám vissza. Bármennyi pénzért!!!!

Hülye halak.

😢

ZERO_L
A szándékot adom,de kétlem hogy Flores visszajönne DC-nek. Szerintem egyértelműen HC jobban gondolkodik és kapkodni is fognak érte.
kolok1972
Kraft bácsinak vastagan fog a ceruzája...

(nyílván wishful thinking)