NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 2 éve
LOL mióta számit a driveok szama ha top 2 rz védelmed van?Hogy mi? Rossz idoben egy futas orientalt csapat egy jo passz vedekezes ellen, az ujonc QB elso idegenbeli playoff meccsen?Már csak azért is a futásra kell(ene) fókuszálni (értve ezt úgy, ahogy írod, azaz nem elhagyni a passzt, hanem a futással nyitni meg a passzjáték előtt az ajtót és nem fordítva), mert a Patriotsnak akkor vannak jó esélyei, ha a meccsen 10-11 drive-nál nem vezet többet a két csapat. Minél több dive fér bele a meccsbe, az annál inkább a Billsnek kedvez. Kevés drive-ot meg az óra kontrollálásával lehet kikényszeríteni (azaz futással).
Futni fogunk..azt tudunk. Aztan, ha az megy, akkor majd passzolunk. Ha elhagyjuk a futast, akkor bazi nagy hatranyban leszunk es baszhatjuk..
topin
peterk2005
több mint 2 éve
Szarrá kell blitzelni Allen pofátlan módon vagy még annál is jobban, mindent feltenni egy lapra mert a 4 manrush az jelenleg egy óvodás csoport. Ez mentheti meg ezt az "acélos" cb sort a teljes égéstől. Ha kiverjük a szuszt Allenből már nem fog dobálgatni csak lóbálgatni. Ja és McJ ne adja el a labdát és villantson a tudásából 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Azért Allen tud egy ilyenből is passzolni és ha megnézed, nem omlott össze a zseb, hanem ő kezdett el előre menekülni. Ráadásul ez a Bills pályán volt, szóval ez nem épp a WK16-os meccs, amikor simán tudta szórni a hosszú bombákat, mert nem fújt a szél.Értem 😊Ja, akár, viszont ennél a playnél szerintem mákunk volt, mert a 2-esünk a Knoxot követte, maradt rajta, miközben volt rá emberünk vagy épp az az ember nem követte le a középre futó játékost, tök mindegy, ott meg függetlenül attól, hogy ott volt a Safety, simán lehetett volna egy 15 yardos passz neki.twitter.com/ezlazar/status/1482396112501854211?t=C3xLUzMwg83QltHAoBfYZg&s=09Még nincs, de igazából itt két felállást vizionálnak, de ugye a kérdés az amit te is mondtál, hogy Brownnal gyakoroltatták-e az LT pozíciót vagy Herronnal megyünk.Szerintem Herronnal kezdünk. Vagy már van infó Brown átmozgatásáról? Akkor tudom elképzelni hogy jön Onwenu, ha Herron nagyon gyér lenne. OTA óta nem edzett LT-ben Brown. Nem biztos, hogy ezen a meccsen rakjuk oda. Az állandóság miatt lemondhatunk a legjobb 5 pályára kerüléséről.Remélem a csapat kiteszi szivét lelkét a pályán. Nem hiszem hogy meg tudnánk lepni bármivel is a Bills úgyhogy csak a kőkemény retro fociban bìzhatunk a mìnuszokkal ,futásokkal, bitang tackle-kel. Bár az elmúlt 4 meccset nézve nem ezt fogjuk kapni sajna ...Attól függetlenül, hogy szeretnék meglepetést és szép passzjátékot is látni, de szerintem is futni fogunk.
ParadSEC
Trent Brown átmegy LT-nek, aztán letaposunk mindenkit.
Az a lényeg, hogy ne legyenek hibák és hülye szabálytalanságok.
Arra kíváncsi vagyok, hogy a DEF hogy fog így felállni, hogy nincs Mills.
Solymi
A CB sor borzalmasan fest. Van Williams, Bryant, Ross és Bethel meg Bausby. Parádés névsor. Itt minőségi változtatás nem lehet, ha baj van.
topin
Lehet amúgy, hogy így kezdünk, aztán majd változtatnak, viszont ha be kell segíteni Herronnak, akkor az már annyira nem jó futás szempontjából se.
Mindegy, meglátjuk.
Az a necces, hogy most már visszatér Beasley is, aztán ez még egy teljes DEF sorral se épp jó matchup, így meg pláne. Nem igazán látom, hogy hogyan tudjuk megakadályozni a BUF haladását, rövid passzos játékait.
Solymi
Így? 😊
topin
Mák, hogy jókor nyomták Allenre az embert, így már nem tudta eldobni, mert amúgy tökre elváltották a védekezést.
Solymi
Hagyjuk is..vagy lesz mák vagy nem. Erről ennyit akkor.
topin
Értem én amúgy miért mutatod ezt, reméljük most is tud ugyanígy játszani a DEF.
több mint 2 éve
topin
2 009
Értem 😊Ja, akár, viszont ennél a playnél szerintem mákunk volt, mert a 2-esünk a Knoxot követte, maradt rajta, miközben volt rá emberünk vagy épp az az ember nem követte le a középre futó játékost, tök mindegy, ott meg függetlenül attól, hogy ott volt a Safety, simán lehetett volna egy 15 yardos passz neki.twitter.com/ezlazar/status/1482396112501854211?t=C3xLUzMwg83QltHAoBfYZg&s=09Még nincs, de igazából itt két felállást vizionálnak, de ugye a kérdés az amit te is mondtál, hogy Brownnal gyakoroltatták-e az LT pozíciót vagy Herronnal megyünk.Szerintem Herronnal kezdünk. Vagy már van infó Brown átmozgatásáról? Akkor tudom elképzelni hogy jön Onwenu, ha Herron nagyon gyér lenne. OTA óta nem edzett LT-ben Brown. Nem biztos, hogy ezen a meccsen rakjuk oda. Az állandóság miatt lemondhatunk a legjobb 5 pályára kerüléséről.Remélem a csapat kiteszi szivét lelkét a pályán. Nem hiszem hogy meg tudnánk lepni bármivel is a Bills úgyhogy csak a kőkemény retro fociban bìzhatunk a mìnuszokkal ,futásokkal, bitang tackle-kel. Bár az elmúlt 4 meccset nézve nem ezt fogjuk kapni sajna ...Attól függetlenül, hogy szeretnék meglepetést és szép passzjátékot is látni, de szerintem is futni fogunk.
ParadSEC
Solymi
A CB sor borzalmasan fest. Van Williams, Bryant, Ross és Bethel meg Bausby. Parádés névsor. Itt minőségi változtatás nem lehet, ha baj van.
topin
Lehet amúgy, hogy így kezdünk, aztán majd változtatnak, viszont ha be kell segíteni Herronnak, akkor az már annyira nem jó futás szempontjából se.
Mindegy, meglátjuk.
Az a necces, hogy most már visszatér Beasley is, aztán ez még egy teljes DEF sorral se épp jó matchup, így meg pláne. Nem igazán látom, hogy hogyan tudjuk megakadályozni a BUF haladását, rövid passzos játékait.
Solymi
Így? 😊
topin
Mák, hogy jókor nyomták Allenre az embert, így már nem tudta eldobni, mert amúgy tökre elváltották a védekezést.
Solymi
Hagyjuk is..vagy lesz mák vagy nem. Erről ennyit akkor.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Ja, akár, viszont ennél a playnél szerintem mákunk volt, mert a 2-esünk a Knoxot követte, maradt rajta, miközben volt rá emberünk vagy épp az az ember nem követte le a középre futó játékost, tök mindegy, ott meg függetlenül attól, hogy ott volt a Safety, simán lehetett volna egy 15 yardos passz neki.twitter.com/ezlazar/status/1482396112501854211?t=C3xLUzMwg83QltHAoBfYZg&s=09Még nincs, de igazából itt két felállást vizionálnak, de ugye a kérdés az amit te is mondtál, hogy Brownnal gyakoroltatták-e az LT pozíciót vagy Herronnal megyünk.Szerintem Herronnal kezdünk. Vagy már van infó Brown átmozgatásáról? Akkor tudom elképzelni hogy jön Onwenu, ha Herron nagyon gyér lenne. OTA óta nem edzett LT-ben Brown. Nem biztos, hogy ezen a meccsen rakjuk oda. Az állandóság miatt lemondhatunk a legjobb 5 pályára kerüléséről.Remélem a csapat kiteszi szivét lelkét a pályán. Nem hiszem hogy meg tudnánk lepni bármivel is a Bills úgyhogy csak a kőkemény retro fociban bìzhatunk a mìnuszokkal ,futásokkal, bitang tackle-kel. Bár az elmúlt 4 meccset nézve nem ezt fogjuk kapni sajna ...Attól függetlenül, hogy szeretnék meglepetést és szép passzjátékot is látni, de szerintem is futni fogunk.
ParadSEC
Solymi
topin
Mindegy, meglátjuk.
Solymi
Így? 😊
topin
több mint 2 éve
topin
2 009
twitter.com/ezlazar/status/1482396112501854211?t=C3xLUzMwg83QltHAoBfYZg&s=09Még nincs, de igazából itt két felállást vizionálnak, de ugye a kérdés az amit te is mondtál, hogy Brownnal gyakoroltatták-e az LT pozíciót vagy Herronnal megyünk.Szerintem Herronnal kezdünk. Vagy már van infó Brown átmozgatásáról? Akkor tudom elképzelni hogy jön Onwenu, ha Herron nagyon gyér lenne. OTA óta nem edzett LT-ben Brown. Nem biztos, hogy ezen a meccsen rakjuk oda. Az állandóság miatt lemondhatunk a legjobb 5 pályára kerüléséről.Remélem a csapat kiteszi szivét lelkét a pályán. Nem hiszem hogy meg tudnánk lepni bármivel is a Bills úgyhogy csak a kőkemény retro fociban bìzhatunk a mìnuszokkal ,futásokkal, bitang tackle-kel. Bár az elmúlt 4 meccset nézve nem ezt fogjuk kapni sajna ...Attól függetlenül, hogy szeretnék meglepetést és szép passzjátékot is látni, de szerintem is futni fogunk.
ParadSEC
Solymi
topin
Mindegy, meglátjuk.
Solymi
Így? 😊
több mint 2 éve
Én komolyan nem tudom mit várjak ettől a D#től. Szar Miami futójáték múltkor karrier napot tartott, Myles Bryantet meg múltkor Allen szarrá szopatta és lehet most ő lesz a CB2...Remélem a csapat kiteszi szivét lelkét a pályán. Nem hiszem hogy meg tudnánk lepni bármivel is a Bills úgyhogy csak a kőkemény retro fociban bìzhatunk a mìnuszokkal ,futásokkal, bitang tackle-kel. Bár az elmúlt 4 meccset nézve nem ezt fogjuk kapni sajna ...Attól függetlenül, hogy szeretnék meglepetést és szép passzjátékot is látni, de szerintem is futni fogunk.
ParadSEC
Solymi
A labda ezen oldalán tényleg csak abban lehet bízni, hogy lefagynak az elkapók és droppolnak egy párat.
Persze lehet bízni a mastermindban de most olyan talent különbség van, amit nagyon nehéz kompenzálni.
És sajnos a buta hibákat sem sikerült decemberre-januárra eliminálni.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Még nincs, de igazából itt két felállást vizionálnak, de ugye a kérdés az amit te is mondtál, hogy Brownnal gyakoroltatták-e az LT pozíciót vagy Herronnal megyünk.Szerintem Herronnal kezdünk. Vagy már van infó Brown átmozgatásáról? Akkor tudom elképzelni hogy jön Onwenu, ha Herron nagyon gyér lenne. OTA óta nem edzett LT-ben Brown. Nem biztos, hogy ezen a meccsen rakjuk oda. Az állandóság miatt lemondhatunk a legjobb 5 pályára kerüléséről.Remélem a csapat kiteszi szivét lelkét a pályán. Nem hiszem hogy meg tudnánk lepni bármivel is a Bills úgyhogy csak a kőkemény retro fociban bìzhatunk a mìnuszokkal ,futásokkal, bitang tackle-kel. Bár az elmúlt 4 meccset nézve nem ezt fogjuk kapni sajna ...Attól függetlenül, hogy szeretnék meglepetést és szép passzjátékot is látni, de szerintem is futni fogunk.
ParadSEC
Solymi
topin
Mindegy, meglátjuk.
több mint 2 éve
topin
2 009
Szerintem Herronnal kezdünk. Vagy már van infó Brown átmozgatásáról? Akkor tudom elképzelni hogy jön Onwenu, ha Herron nagyon gyér lenne. OTA óta nem edzett LT-ben Brown. Nem biztos, hogy ezen a meccsen rakjuk oda. Az állandóság miatt lemondhatunk a legjobb 5 pályára kerüléséről.Remélem a csapat kiteszi szivét lelkét a pályán. Nem hiszem hogy meg tudnánk lepni bármivel is a Bills úgyhogy csak a kőkemény retro fociban bìzhatunk a mìnuszokkal ,futásokkal, bitang tackle-kel. Bár az elmúlt 4 meccset nézve nem ezt fogjuk kapni sajna ...Attól függetlenül, hogy szeretnék meglepetést és szép passzjátékot is látni, de szerintem is futni fogunk.
ParadSEC
Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Remélem a csapat kiteszi szivét lelkét a pályán. Nem hiszem hogy meg tudnánk lepni bármivel is a Bills úgyhogy csak a kőkemény retro fociban bìzhatunk a mìnuszokkal ,futásokkal, bitang tackle-kel. Bár az elmúlt 4 meccset nézve nem ezt fogjuk kapni sajna ...Attól függetlenül, hogy szeretnék meglepetést és szép passzjátékot is látni, de szerintem is futni fogunk.
ParadSEC
több mint 2 éve
Remélem a csapat kiteszi szivét lelkét a pályán. Nem hiszem hogy meg tudnánk lepni bármivel is a Bills úgyhogy csak a kőkemény retro fociban bìzhatunk a mìnuszokkal ,futásokkal, bitang tackle-kel. Bár az elmúlt 4 meccset nézve nem ezt fogjuk kapni sajna ...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Ez a freudi elszólás 😆Hogy mi? Rossz idoben egy futas orientalt csapat egy jo passz vedekezes ellen, az ujonc QB elso idegenbeli playoff meccsen?Már csak azért is a futásra kell(ene) fókuszálni (értve ezt úgy, ahogy írod, azaz nem elhagyni a passzt, hanem a futással nyitni meg a passzjáték előtt az ajtót és nem fordítva), mert a Patriotsnak akkor vannak jó esélyei, ha a meccsen 10-11 drive-nál nem vezet többet a két csapat. Minél több dive fér bele a meccsbe, az annál inkább a Billsnek kedvez. Kevés drive-ot meg az óra kontrollálásával lehet kikényszeríteni (azaz futással).
Futni fogunk..azt tudunk. Aztan, ha az megy, akkor majd passzolunk. Ha elhagyjuk a futast, akkor bazi nagy hatranyban leszunk es baszhatjuk..
topin
peterk2005
Minél több a dive, annál esélyesebb a Pats.
Minél több a drive, annál esélyesebb a Bills.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
topin
2 009
Henry kb. a snapjeinek felét blokkolással tölti, már ha jól olvasom a statokat.Henry 748 snapet kapott, ebből 480 volt passzjáték és mindössze 56 esetben blokkolt ezeknél. A többiben útvonalat futott. Futásnál 268 esetben kapott blokkolási feladatokat.
www.rotowire.com/football/player.php?id=10735
Solymi
Smith 525 snapet kapott, ebből mindössze 206 volt passzjáték, és 40-szer blokkolnia kellett ezekből. Cserébe 319 futójátéknál számítottunk rá.
Meglepődnék ha ma alapból passzblokkban kapnának szerepet. Az meg nem lesz meglepetés, hogy a meccsen 2-4 esetben bent maradnak passzjátéknál blokkolni.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Persze, úgy is ez lesz. Főleg hogyha Harris egészséges marad a meccs végéig, mert akkor a Harris, Stevenson, Bolden hármas végig fogja tolni megint az egész meccset, normális rotációval.Hogy mi? Rossz idoben egy futas orientalt csapat egy jo passz vedekezes ellen, az ujonc QB elso idegenbeli playoff meccsen?Már csak azért is a futásra kell(ene) fókuszálni (értve ezt úgy, ahogy írod, azaz nem elhagyni a passzt, hanem a futással nyitni meg a passzjáték előtt az ajtót és nem fordítva), mert a Patriotsnak akkor vannak jó esélyei, ha a meccsen 10-11 drive-nál nem vezet többet a két csapat. Minél több dive fér bele a meccsbe, az annál inkább a Billsnek kedvez. Kevés drive-ot meg az óra kontrollálásával lehet kikényszeríteni (azaz futással).
topin
peterk2005
több mint 2 éve
Hogy mi? Rossz idoben egy futas orientalt csapat egy jo passz vedekezes ellen, az ujonc QB elso idegenbeli playoff meccsen?Már csak azért is a futásra kell(ene) fókuszálni (értve ezt úgy, ahogy írod, azaz nem elhagyni a passzt, hanem a futással nyitni meg a passzjáték előtt az ajtót és nem fordítva), mert a Patriotsnak akkor vannak jó esélyei, ha a meccsen 10-11 drive-nál nem vezet többet a két csapat. Minél több dive fér bele a meccsbe, az annál inkább a Billsnek kedvez. Kevés drive-ot meg az óra kontrollálásával lehet kikényszeríteni (azaz futással).
topin
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Henry kb. a snapjeinek felét blokkolással tölti, már ha jól olvasom a statokat.Agholor és Bourne/Wilkerson a pálya két szélén, Meyers/N'Keal a slotban, Henry a TE pozícióban és egy RB felállásnak működnie kellene, mert nem tudnak mindenkire embert állítani.Az megvan, hogy Henry-t mennyit használtuk blokkolásra ebben az évben?
Így meg Henry és az RB fel tudja venni az esetleges blitzet, ha meg tömi a boxot a Bills, akkor meg lehet futni is.
Solymi
Meg ha gyorsan odaér a nyomás, akkor hiába van vertikális fenyegetés, azt soha nem fogja megdobni Jones?
Biztosan lesz 11 personnel, akkor is ha nem ég a ház. De alapból mi full backet is használunk a játékok harmadában. Használjuk Jonnu-t is, elsősorban blokkolásra. És a harmadik WR a futásoknál többnyire Harry, a blokkolása miatt.
Ha tömi a boxot a Bills, akkor 11 personnel mellett mi nem tudunk futni hatékonyan. Főleg, ha Harry nincs is a pályán ebben a felállásban. Az biztos, hogy nyújtani kell a pályát, mert majdnem 2 yarddal kísérletenként és 15%-os passzpontossággal jobb Jones ha Agholor a pályán van. Ezeket meg is kell dobni ez sem kérdés, mert a Bills a számokon belül el fog venni mindent, ahogy tette legutóbb is. De abban a pillanatban, ahogy erre reagál a Buffalo, nekünk futni kell és nem 30-t dobatni Jones-szal. Mindnél kevesebbszer támad a Bills, annál jobb helyzetben leszünk. Pontpárbajt nem fogunk nyerni. Pláne nem nyomás nélkül, ezzel a CB sorral, ami ma lesz.
topin
www.rotowire.com/football/player.php?id=10735
Én értem amit mondasz, tudom, hogy mire számítsak a meccsen, viszont bennem van egy kis wishful thinking is, hogy esetleg most előveszünk pár trükkös playt vagy nem a futás-futás passzt toljuk, hanem megpróbálunk korán a számokon kívül mismatcheket kialakítani, ami kedvezhet a WR/TE keresztbefutásoknak a pálya közepén vagy a jet-sweepeknek, esetleg szimpla futásnak TE oldal fele vagy akár úgy is, hogy elmozog a fal és átfut a OL ember a másik oldalra, hiába nincs fent FB.
És attól függetlenül, hogy N' Keal nem a legjobb elkapásokban, de a számokon kívül lehet használni, külső vállas dobásokra, de akár csak blokkolásra is és így mögötte el tud menni a futó, akár 11 personel felállásnál is.
több mint 2 éve
topin
2 009
Agholor és Bourne/Wilkerson a pálya két szélén, Meyers/N'Keal a slotban, Henry a TE pozícióban és egy RB felállásnak működnie kellene, mert nem tudnak mindenkire embert állítani.Az megvan, hogy Henry-t mennyit használtuk blokkolásra ebben az évben?
Így meg Henry és az RB fel tudja venni az esetleges blitzet, ha meg tömi a boxot a Bills, akkor meg lehet futni is.
Solymi
Meg ha gyorsan odaér a nyomás, akkor hiába van vertikális fenyegetés, azt soha nem fogja megdobni Jones?
Biztosan lesz 11 personnel, akkor is ha nem ég a ház. De alapból mi full backet is használunk a játékok harmadában. Használjuk Jonnu-t is, elsősorban blokkolásra. És a harmadik WR a futásoknál többnyire Harry, a blokkolása miatt.
Ha tömi a boxot a Bills, akkor 11 personnel mellett mi nem tudunk futni hatékonyan. Főleg, ha Harry nincs is a pályán ebben a felállásban. Az biztos, hogy nyújtani kell a pályát, mert majdnem 2 yarddal kísérletenként és 15%-os passzpontossággal jobb Jones ha Agholor a pályán van. Ezeket meg is kell dobni ez sem kérdés, mert a Bills a számokon belül el fog venni mindent, ahogy tette legutóbb is. De abban a pillanatban, ahogy erre reagál a Buffalo, nekünk futni kell és nem 30-t dobatni Jones-szal. Mindnél kevesebbszer támad a Bills, annál jobb helyzetben leszünk. Pontpárbajt nem fogunk nyerni. Pláne nem nyomás nélkül, ezzel a CB sorral, ami ma lesz.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Nem is arra gondoltam, hogy végig, meg hogy többet rakjanak Jonesra, azért átlag 30 passzkísérlete van meccsenként, ez elég.Az biztosan nem fog működni hogy 11 personnelben nyomjuk végig. A futásunkat nem segítené. Márpedig anélkül én nem látom, hogy nyernénk.Nem is gondoltam ra h vegig dobalunk, de azert az eddigieknel jobban kellene, de legalabbis szet kellene huzni a palyat.Wynn nem jatszik holnap.Hogy mi? Rossz idoben egy futas orientalt csapat egy jo passz vedekezes ellen, az ujonc QB elso idegenbeli playoff meccsen?
Agholor meg Wilkerson aktiv.
Nem biztos h rossz lesz igy az OL meg az is lehet h raallunk arra h szetdobaljuk oket.
Solymi
topin
Agholor/Wilkerson erre alkalmas. Mellejuk meg Meyer es Bourne meg Henry.
Es akkor meg egy futot is be lehet rakni, mert mind a harom jo elkapasban is.
Csak futasbol nem fogunk megelni, a hideg ellenere se.
Solymi
Ezeket a szélsőségeket meg nem értem, hogy csak futásból? Ki írt ilyet?
Te azt írtad szétdobáljuk őket, ami kb kizárt. Mert nem is erre vagyunk berendezkedve, és az év talán legfontosabb meccsén, biztos nem lenne jó hirtelen átváltani ilyen hozzáállásra. Mivel ezerszer jobban futunk, mint passzolunk, így arra kell építeni. Ez nem azt jelenti, hogy csak futunk. De ha megy a futás, akkor menni fog a passzjáték is. Ha meg nem megy a futás, akkor vért fogunk izzadni passzjátékban is.
Passzoljunk, dobjunk a számokon kívülre, amit jó eséllyel felkínál majd a Bills, hiszen ott gyengébb Jones. Aki amúgy kapkod, siet, gyorsan szabadul a labdától, nem komfortosan dönt egyértelmű passz szitukban, ezáltal csomó lehetőséget ott hagy a pályán a mentesítő útvonalak választása miatt. Mindnél nagyobb lesz rajta a teher, annál valószínűbb, hogy érkezik majd a hiba tőle. És ez most itt már nem fog beleférni senkitől.
Akármennyire is jó lesz Jones, most még egy újonc, teljesen jól látható idei korlátokkal. Én csak akkor pakolnám rá a meccset a vállaira, ha nincs más opciónk. De ez nem azt jelenti, hogy nem passzolhat. Csak azt hogy ami erőn felüli azt nem erőltetném, amíg nem muszáj. Ahhoz viszont, hogy ő komfortos maradjon, ahhoz kell a futójáték.
topin
Persze, egyértelmű, hogy futásra fogunk építeni, de én most várok egy kis meglepetést, hogy JMD sémából megoldja, hogy ezek a felállások működjenek és esetleg többször is meg tudjuk lepni a Billst, így értettem a szétdobálást.
Agholor és Bourne/Wilkerson a pálya két szélén, Meyers/N'Keal a slotban, Henry a TE pozícióban és egy RB felállásnak működnie kellene, mert nem tudnak mindenkire embert állítani.
több mint 2 éve
topin
2 009
Az biztosan nem fog működni hogy 11 personnelben nyomjuk végig. A futásunkat nem segítené. Márpedig anélkül én nem látom, hogy nyernénk.Nem is gondoltam ra h vegig dobalunk, de azert az eddigieknel jobban kellene, de legalabbis szet kellene huzni a palyat.Wynn nem jatszik holnap.Hogy mi? Rossz idoben egy futas orientalt csapat egy jo passz vedekezes ellen, az ujonc QB elso idegenbeli playoff meccsen?
Nem biztos h rossz lesz igy az OL meg az is lehet h raallunk arra h szetdobaljuk oket.
Solymi
topin
Solymi
Ezeket a szélsőségeket meg nem értem, hogy csak futásból? Ki írt ilyet?
Te azt írtad szétdobáljuk őket, ami kb kizárt. Mert nem is erre vagyunk berendezkedve, és az év talán legfontosabb meccsén, biztos nem lenne jó hirtelen átváltani ilyen hozzáállásra. Mivel ezerszer jobban futunk, mint passzolunk, így arra kell építeni. Ez nem azt jelenti, hogy csak futunk. De ha megy a futás, akkor menni fog a passzjáték is. Ha meg nem megy a futás, akkor vért fogunk izzadni passzjátékban is.
Passzoljunk, dobjunk a számokon kívülre, amit jó eséllyel felkínál majd a Bills, hiszen ott gyengébb Jones. Aki amúgy kapkod, siet, gyorsan szabadul a labdától, nem komfortosan dönt egyértelmű passz szitukban, ezáltal csomó lehetőséget ott hagy a pályán a mentesítő útvonalak választása miatt. Mindnél nagyobb lesz rajta a teher, annál valószínűbb, hogy érkezik majd a hiba tőle. És ez most itt már nem fog beleférni senkitől.
Akármennyire is jó lesz Jones, most még egy újonc, teljesen jól látható idei korlátokkal. Én csak akkor pakolnám rá a meccset a vállaira, ha nincs más opciónk. De ez nem azt jelenti, hogy nem passzolhat. Csak azt hogy ami erőn felüli azt nem erőltetném, amíg nem muszáj. Ahhoz viszont, hogy ő komfortos maradjon, ahhoz kell a futójáték.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Nem is gondoltam ra h vegig dobalunk, de azert az eddigieknel jobban kellene, de legalabbis szet kellene huzni a palyat.Wynn nem jatszik holnap.Hogy mi? Rossz idoben egy futas orientalt csapat egy jo passz vedekezes ellen, az ujonc QB elso idegenbeli playoff meccsen?
Solymi
topin
több mint 2 éve
topin
2 009
Wynn nem jatszik holnap.Hogy mi? Rossz idoben egy futas orientalt csapat egy jo passz vedekezes ellen, az ujonc QB elso idegenbeli playoff meccsen?
Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Wynn nem jatszik holnap.Agholor meg Wilkerson aktiv.
több mint 2 éve
T.Diggs>JC"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
www.cbssports.com/nfl/news/three-reasons-patriots-will-upset-bills-on-super-wild-card-weekend-mac-jones-defense-lead-the-way/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
LOLBill Belichick has drafted 12 QBs since joining the Patriots in 2000. Seven of them are in the playoffs.
— Jeff Howe (@jeffphowe) January 13, 2022
Mac Jones: NE starter
Jarrett Stidham: NE backup
Jimmy Garoppolo: SF starter
Zac Robinson: LAR AQB coach
Kevin O'Connell: LAR OC
Kliff Kingsbury: ARI HC
Tom Brady: TB starter
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/