NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
Szépen hangzik h van Meyers, Agholor, Bourne, de Jones a Bamán DeVonta Smith-szel, Jerry Jeudyval, John Metchievel volt igazán jó.
empty taxi
Mucsaröcsöge State ellen a Traubi szóda bowlon. Ezért nem kell komolyan venni a CFB-t.

Csak nézd meg Jeudyt mit produkál Denverben.
Amadeus
Uristen mekkora öngól is ez Agholorral a felsorolásban. A Raiders-t se kell akkor komolyan venni, nézzük csak meg milyen számai voltak ott és most, hogy egy igazi csapatban beárazták

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Szépen hangzik h van Meyers, Agholor, Bourne, de Jones a Bamán DeVonta Smith-szel, Jerry Jeudyval, John Metchievel volt igazán jó.
empty taxi
Mucsaröcsöge State ellen a Traubi szóda bowlon. Ezért nem kell komolyan venni a CFB-t.

Csak nézd meg Jeudyt mit produkál Denverben.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Visszanéztem most a Pats playoff meccseit, hogy milyen hasonló eredmények születtek:
2014 Konfdöntő vs Indy: 45-7 -> (Luck 3. éve)
2011 Divizíókör vs Broncos: 45-10 -> (2 évvel később SB-t játszottak a Seattle-vel)

Ezek azok amik számokban jelentős eltérést mutatnak, biztos volt még az elmúlt 20 évben olyan meccs, ahol már a félidőre eldőlt és az ellenfél meg csak a garbage time-ban szerzett pontokat.

Továbbá azt sem szabad elfelejteni, hogy ez a szezon plusz 1 meccsel futott, kíbővített PO-val.

Az Offense ha nem is hozta a maximumot, de tisztességgel helyt állt és legalább szereztek pontokat.
Az első félidei INT-et nem igazán varrnám Jones nyakába, az egy hihetetlen védekezés volt.
Plusz volt több dropolt labda (pl. Bolden, Jakob Johnson) is.
Nem tökéletes így ez a csapatrész, nem mindegyik igazolás vált be (nem is említve a korábbi draftokat, N'Keal ugye), itt a holtszezonban lehetnek/kellenek változások, látszik, hogy kikre lehet alapozni, viszont kell egy-két komolyabb játékos.

A DEF-nél meg úgy látszik, hogy csak a nevek voltak a pályán, a játékosok nem.
Én nem akasztanám se Mayot, se a kis Belichicket. Azért ne csináljunk már úgy, mintha BB csak a meccs napján szembesülne a gameplan-nel, hiszen minden az ő jóváhagyásával történik.

A BYE weeknek meg igenis volt szerepe szerintem, de nem tudjuk, hogy mi.
Benne van, hogy leeresztettek a játékosok, nincs megfelelő kondíció (erre utalt Andrews is a postgame interjúban), stb., nem tudták felpörgetni magukat.
Ezeket úgyse fogjuk megtudni, de az látszott, hogy a csapat utána már nem volt éles.
Egy olyan Indytől kikapni, aki kvázi ugyanazt a játékot tolta mint mi?

Plusz a Bills a 16. héten megmutatta, hogy mire képes, persze, akkor is bejött nekik minden (vagy valóban ezen a szinten vannak) és élesebbek, éhesebbek voltak mint mi, meg jobbak is.
Egyszerűen jobb emberekből állnak, nálunk a védelem meg nincs azon a szinten, hogy ezt elbírja.
És gondoljunk bele, hogyha Allen így dobálgatta a labdákat, akkor Burrow mit csinált volna vagy Mahomes?

Pozitívum még szerintem, hogy azért a verhető csapatokat azért többségével megvertük, a komolyabbakkal szoros meccset játszottunk, főleg a szezon elején (mi lett volna itt, ha azokat is behúzzuk?).

Meglátjuk, hogy jövőre hogy indulunk, van egy jó QB-nk, akiben van potenciál, erre lehet építeni.
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kiváncsi vagyok kiderül-e, hogy mi történt a D#-ben. De az szurkolói szemmel is egyértelmű volt, hogy Barmore egy lábbal, Dugger meg egy kézzel játszik, nem beszélve Judon-ról, aki szintén (szerintem valami sérülés miatt) súlytalan már kb. 4-5 meccs óta.Sinisa
Szerintem rotáció. Judon jó játékos, de 900 snap az sok neki. Elfáradt. Kell mellé egy korrekt csere, aki leveszi a válláról a snapek 30%-át, és akkor decemberben / januárban is jó lesz.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ne állítsuk már ezt be úgy mintha liga alja kiszolgáló személyzet lenne Jones körül... Oké, nincs nagy név az elkapók között, de mikor volt legit WR1-e a csapatnak, Moss óta nem volt ilyen. Eddig nem kellett első körös WR draft pick, hogy működjön a rendszer. (Most arról ne is beszéljünk, ha elhozunk még egy bust WRt első körben akkor mi lenne itt..)ZERO_L
Moss nem volt, de volt helyette Gronkowski, Hernandez, Welker, Edelman, Amendola, James White, stb.

És az előző irányítót Tom Bradynek hívták. Jones nem az, és valószínűleg soha nem is lesz az. Neki jobban kell a support. Annyira, hogy akár a fejlődését is visszafoghatja, ha nem kapja meg. Csak gondolj bele, hogy innen mi a következő lépés Jones számára? Miben tud fejlődni? Már most gyorsan dönt, már most pontos, már most elég jól minimalizálja a hibáit. Lényegében mindent képes megoldani, amit "struktúrában" ebben az offense-ben meg kell, meg lehet. ("struktúrában" : a felrajzolt játékokban megtalálni a matchup előnyös / üresre játszott játékost és pontosan odadobni neki a labdát). Még ebben is van tartalék, de nem túl sok. Amiben nagy tartalék van, az a "struktúrán kívüli" játékok. Azt majd a jövő megmutatja, hogy Jones mennyit képes ilyen szempontból fejlődni (ez nullától a nagyon sokat-ig akárhol lehet). Viszont abban lehet neki segíteni, hogy adunk neki egy olyan célpontot, akinek akkor is oda lehet vágni a labdát, ha a play nem ül, és mindenkit levédekeztek. Egy Edelman / Welker / Gronkowski. Utóbbihoz mondjuk szerencse is kell, de előbbieket azért lehetséges találni. Abban persze igazad van, hogy ehhez nem ártana nem bustokat húzni az elkapó sorba. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
Egy kicsit szorosabb meccsben reménykedtem....aztán mint a meleg ember a f@szát elvertek mint jég a határt....
Akkora fülest kaptunk,hogy szerintem a draftig elforgunk.....
PO meglepetésként éltem meg holott én egy 4-13 jósoltam a csapatnak....
Agholor, Henry, Jonnu egyik sem igazolta a valag pénzt amit kaptak
ThundersNFL
Nekem a 2010-es Ravens elleni szinten WC meccs ugrott be, egyből az első negyedben.
Aztán egy méretesebb zakó lett belőle.

Sajna Allen itt lesz még nekünk jópár évig.

Kiváncsi vagyok kiderül-e, hogy mi történt a D#-ben.
De az szurkolói szemmel is egyértelmű volt, hogy Barmore egy lábbal, Dugger meg egy kézzel játszik, nem beszélve Judon-ról, aki szintén (szerintem valami sérülés miatt) súlytalan már kb. 4-5 meccs óta.

HT pedig jöhetne Mayo helyére.
A sebesség hiánya megvolt korábban is, idén viszont elég sok lecsúszott/rontott szerelése van.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Csak könyörgöm ezt a hülyeséget hagyjuk, hogy “rosszkor jött a BYE” meg “elvesztettünk valamit a pihenő héten”.

Annyi történt, hogy byeig max 1 komolyan vehető győzelmünk volt, utána meg sorozatban jöttek a PO kaliberű ellenfelek.

Nem vagyunk PO kaliberű csapat, ahogy a Raiders és a Steelers sem az. A soroslás most ennek a három csapatnak kedvezett, de ha ezen csapatok helyett a Chargers vagy a Colts van bent azt sem nagyon lehetne vitatni...

Még mindig tartom, hogy a D#ben vannak a legnagyobb bajok és szinte mindent oda kell elkölteni. Bocs, de nem veszem be ezt a “majd a null kilóméteres Mcgrone, Perkins, Wade megoldja a védelmi problémákat”.
Nekem a passrush is kérdéses és ahogy látjuk a futással is komoly gondok vannak, ami már tavaly is gond volt, költöttünk rá nem keveset, de most sem jó. És még lehetne sorolni...

O#-ben nincs más választás bízni kell Jones fejlődésében, szerintem ha szinten tartjuk ezt az egységet annak elégnek kell lennie. Ha nem akkor az is visszajelzés Jonesról és legalább nem áltatjuk magunkat azzal hogy köré rakjuk a sztárokat, akik majd elhitetik, hogy fr QB közben meg nem. (Lsd Goff)
Hozzon ő ki ebből az egységből többet, csináljon “sztárt” az átlagból és akkor oda lehet adni neki a nagy pénzt ha nem akkor keressünk mást.
ZERO_L
Nem értek ezzel egyet, Brady sem tudott célpontok nélkül kinek passzolni. Meg kell adni Jonesnak az első körös WR-t vagy igazolni egy nagyon jó veteránt, lásd Bills Diggs.
A többi draft pick és pénz mehet a D-be, de söprögetni kell, mert ez nem elég.
Szisztematikusan építkezve nagyon szép dolgok kisülhetnek itt, Jones első évében Playoff szerintem ez szép eredmény.
KeyG
Ne állítsuk már ezt be úgy mintha liga alja kiszolgáló személyzet lenne Jones körül... Oké, nincs nagy név az elkapók között, de mikor volt legit WR1-e a csapatnak, Moss óta nem volt ilyen. Eddig nem kellett első körös WR draft pick, hogy működjön a rendszer.
(Most arról ne is beszéljünk, ha elhozunk még egy bust WRt első körben akkor mi lenne itt..)

A mélység viszont adott az egységben. Vertikális játékra itt van Agholor, Meyers személyében van egy potenciális go to guy, Bourne egy sok oldalú, sok szerepkörben bevethető WR, itt van egy liga top10-15 TE, párja szintén olyan TE, aki pár csapatban fix kezdő lenne. Használni kéne őket rendesen.

Szóval hagyjuk ezt, hogy ez az egység nem elég, itt már nem Byrd meg Harry a WR2-WR3, meg Izzoknak kéne játékot csinálni.
Több felelősséget kell Jonesra rakni jövőre. El kell engedni a futás orientált szemléletet, lássuk meg mire megy a srác. Meg volt a beszoktató év, fokozatosan kell egyre jobban bevonni őt is, mert kell a visszajelzés.
Ezen a poszton tud exponenciálisan nővekedni az O# minősége, és nem attól mert hozol egy WR1et, főleg nem akkor mikor a védelem kb bármelyik részébe kell a talent.

Ez tény, nem azt mondom, hogy a BYE week miatt lett ilyen a csapat, de annak is szerepe van benne, mert előtte ilyen hibákat, mint amik mostanában voltak nem nagyon követtünk el.
Solymi
Ez összefügg azzal hogy ki az ellenfél. Egy gyenge és akkor épp fogatlan csőrtelen Falcons nem fog olyan intenzitásra kényszeríteni, ahol 100%osan kell koncentrálni és nem engedheted meg magadnak, hogy pl egy potenciális INT-et ne fogj meg/ne büntess meg...
Egyedül a Chargers elleni meccs volt az amire azt lehetett mondani, igen megvertünk egy jónak nevezhető csapatot. A többi mind vagy alapból komolyan vehetetlen volt (Jets, Panthers, Falcons) vagy a körülmények nagyban hosszájárultak a sikerünkhöz(Titans, Browns, Bills).

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 042 — !SuPeR6BoWL!
Egy kicsit szorosabb meccsben reménykedtem....aztán mint a meleg ember a f@szát elvertek mint jég a határt....
Akkora fülest kaptunk,hogy szerintem a draftig elforgunk.....
PO meglepetésként éltem meg holott én egy 4-13 jósoltam a csapatnak....
Agholor, Henry, Jonnu egyik sem igazolta a valag pénzt amit kaptak

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 555 — Ajmo Vatreni
Daboll ráhúzta BB-t a f..... és két órán keresztül pörgette.

...Szó szerint azt csinált a Bills O amit szeretett volna. Azért ha itt nem BB-nek hívnák az edzőt mindenki személycserét követelne kb. Lehet, hogy ide is elkélne egy valós D# coordinator lassan.
Tarsi
Attól félek hogy itt is az a baj-tobbek között- hogy Belichicknek hívják,csak nem Billnek...
kolok1972
Pár hete már jeleztem, hogy gyanúsan a nepotizmus csapdájába esünk.
Normális esetben a D playcaller most repülne.

Egyébként meg persze, hogy nincs talent. Beértek a szuper draftok. (Nem írom le még egyszer a véleményemet, meg a játékosokat.)

Remélem most BB, JMD elmennek egy hosszabb nyaralásra és végiggondolják a szerepüket ebben a mai meccsben, szezonzárásban.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Blama, hatalmas...
Mikor az első drive-ban Allen röhögve elfutott mindenki mellett, már akkor éreztem, hogy baj lesz.
Nem vagyunk hozzászokva ekkora leégéshez ettől a csapattól. Nyilván a PO-nak örülök, de csak azért volt értelme, hogy Jones megtudja milyen.
Bízzunk benne, hogy egy út elején vagyunk és adni kell a csapatnak pár évet, hogy újra a régi fényében ragyoghasson, de ez a mai botrányosan szar volt. Megnézve a sorsolást nyilván egy Chargers, Browns gyakorlatilag a mi győzelmünk milyen nem jutott PO-ba, de azon kívül Atlanta, Carolina, Jets, Jax, Houston sajnos nagyon gyenge csapatok voltak, ráadásul jókor játszottunk velük. Nagyon kíváncsi vagyok tényleg mi történt itt az év végére, mert ahogy írtam ez már a 3. év mikor a csapat masszívan leolvad és erre eddig nem volt példa.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Az, hogy egy épülő O 17 pontot tud felrakni újonc irányítóval ennek a Billsnek PO meccsen, teljesen vállalható. Ami viszont nagyon meglepett, hogy a BB vezette D-ben az első pillanattól kezdve érződött, hogy ők itt ma csak statisztálni fognak. Esélytelenek voltak arra, hogy megállítsák a Billst. Nem tudom mikor láttam ekkora különbséget nem hogy PO meccsen de még egy alapszakasz meccsen is. Szó szerint azt csinált a Bills O amit szeretett volna. Azért ha itt nem BB-nek hívnák az edzőt mindenki személycserét követelne kb. Lehet, hogy ide is elkélne egy valós D# coordinator lassan.
Tarsi
Kérdésedre válaszolva, utoljára PO-meccsen ekkora pontkülönbség a 2017-es szezon NFC-döntőjén volt, akkor az Eagles 38-7-tel küldte haza a Vikingst.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
Az, hogy egy épülő O 17 pontot tud felrakni újonc irányítóval ennek a Billsnek PO meccsen, teljesen vállalható. Ami viszont nagyon meglepett, hogy a BB vezette D-ben az első pillanattól kezdve érződött, hogy ők itt ma csak statisztálni fognak. Esélytelenek voltak arra, hogy megállítsák a Billst. Nem tudom mikor láttam ekkora különbséget nem hogy PO meccsen de még egy alapszakasz meccsen is. Szó szerint azt csinált a Bills O amit szeretett volna. Azért ha itt nem BB-nek hívnák az edzőt mindenki személycserét követelne kb. Lehet, hogy ide is elkélne egy valós D# coordinator lassan.
Tarsi
Attól félek hogy itt is az a baj-tobbek között- hogy Belichicknek hívják,csak nem Billnek...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 247
több mint 2 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Rájátszásban jutottunk ez pozitívum....viszont a szart is kiverték belőlünk, na azért ilyet ritkán látni BB mester alatt. Az biztos hogy a D-t nagyon meg kellene renoválni a következő szezonra, secondaryben kb Jackson, Dugger aki igazán jó, és hát a többiek meg inkább ne is menjenek a pálya közelébe, Williams hatalmas második körös bust stb...
Ebbe az LB sorba jövőre rakjunk már valami sebességet és dinamikát, mert egy nyugdíjas lefutja a Bentley,HT duót....sajnos igen el kell már engedni az öregeket.

Azért offensebe is kell változás szerintem (akár OC szinten is), mert ha ez így marad jövőre se csinálunk 20-25 pontoknál többet jobb csapatok ellen. Kell egy jó WR a csapatba FA/draft tök mindegy, Bourne nekem pozitív meglepetés volt egész szezonban. Meyers okés, de Jonu és Agholor inkább tűnik rossz FA húzásnak eddig (mellé túlfizetve). Nem tudom még egy holt szezon mit segít nekik, talán jobban megy a playbook vagy nemtom. Harryre is mindig ezt mondta az ember, hogy jövőre megtanulja,hát neki sem ment.
Meglátjuk egy biztos érdekes holt szezon elé nézünk, viszont nagyon kellenek a változások.

több mint 2 éve
Imitheking New England Patriots 1 883
A CB sortol kb. ezt vartam, mikor olvastam, h JC mogott Williams es Bryant lesz. Williams mehet, amerre lat, semmit nem fejlodott, miota a csapatnal van. Annyira soft ez a D, hogy mar faj, nincs egy vedonk, aki rendesen odautne Allennek, mikor fut.
Ettol fuggetlenul elvezetes szezon volt, kar ezert a nagy leolvadasert a vegere.
több mint 2 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Vicc csapat lettünk ezek után. MondJuk ki a Patriots utat fogták a veteránok és az egész stáb és leszarták. Szégyen gyalázat. Mayo ,JMD, mehetnek máshoz HC nak lenni és vihetik a "veteránokat". Bill bá is elgondolkodhat ha Jonut nem hozza el és az Ő pénzét Gilmorera költi máris lenne eg normális Cb párosunk...A vereség benne volt a levegőben de nem ìgy. Ebből Bill bá hogy fog kikecmeregni azt nem tudom mert a draft poziciònk is szar a capünk se nagy és sok sok játékos kell még ebbe a csapatba de legfőképpen a mentalitást kell visszaállìtani és változtatni nem kicsit a playbookon mindkét oldalon ...

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 538
Csak könyörgöm ezt a hülyeséget hagyjuk, hogy “rosszkor jött a BYE” meg “elvesztettünk valamit a pihenő héten”.

Annyi történt, hogy byeig max 1 komolyan vehető győzelmünk volt, utána meg sorozatban jöttek a PO kaliberű ellenfelek.

Nem vagyunk PO kaliberű csapat, ahogy a Raiders és a Steelers sem az. A soroslás most ennek a három csapatnak kedvezett, de ha ezen csapatok helyett a Chargers vagy a Colts van bent azt sem nagyon lehetne vitatni...

Még mindig tartom, hogy a D#ben vannak a legnagyobb bajok és szinte mindent oda kell elkölteni. Bocs, de nem veszem be ezt a “majd a null kilóméteres Mcgrone, Perkins, Wade megoldja a védelmi problémákat”.
Nekem a passrush is kérdéses és ahogy látjuk a futással is komoly gondok vannak, ami már tavaly is gond volt, költöttünk rá nem keveset, de most sem jó. És még lehetne sorolni...

O#-ben nincs más választás bízni kell Jones fejlődésében, szerintem ha szinten tartjuk ezt az egységet annak elégnek kell lennie. Ha nem akkor az is visszajelzés Jonesról és legalább nem áltatjuk magunkat azzal hogy köré rakjuk a sztárokat, akik majd elhitetik, hogy fr QB közben meg nem. (Lsd Goff)
Hozzon ő ki ebből az egységből többet, csináljon “sztárt” az átlagból és akkor oda lehet adni neki a nagy pénzt ha nem akkor keressünk mást.
ZERO_L
Nem értek ezzel egyet, Brady sem tudott célpontok nélkül kinek passzolni. Meg kell adni Jonesnak az első körös WR-t vagy igazolni egy nagyon jó veteránt, lásd Bills Diggs.
A többi draft pick és pénz mehet a D-be, de söprögetni kell, mert ez nem elég.
Szisztematikusan építkezve nagyon szép dolgok kisülhetnek itt, Jones első évében Playoff szerintem ez szép eredmény.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
47 kapott pont ... LOL.
Vegyesek érthetően az érzéseim, nyilván rookieval a PO jó eredmény,de hajlok arra amit Zero kolléga írt,hogy itt a schedulenek volt nagyobb szerepe, egyszerűen gyengék voltak az ellenfelek,így nem a byenak volt jelentősége,hanem hogy kivel játszunk (voltaképpen Zero is erre utalt). Azért az beszédes hogy amikor nem irrealis feltételek voltak,akkor a Bills abszolút magabiztosan győzött. ( Ennyit arról hogy mennyi értelme van magabiztosan kijelenteni egy meccs után,hogy nem nagyon látható hogy az ellenfél hogy tudna megverni minket... Hát így!...2x...)
A D-ben én a leharcolt veteránokat elengednem (HT,Collins,DMC) ,gondolom Judon,JC,Dugger,Barmore köré épül majd az új D. Én is ide csoportositanam az erőforrásokat.
Ja és még egy dolog: ne felejtsük el hogy ebben a szezonban viszonylag szerencsénk volt a sérülésekkel és a Coviddal is,mondjuk egy Ravenshez,vagy egy Brownshoz képest. Nem lesz mindig ekkora szerencsénk.

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Ilyen statisztikát láttam már Patriots playoff meccsen, csak akkor Bradynek volt a Jaguars ellen több TD-je(3), mint incompleteja(2) 2008 januárjában. Most Belichick is megtapasztalhatja milyen a bot rossz végén lenni.
iktriad
Szerintem megtapasztalta már ő a Pats előtti időkben is.

ZERO_L
Ez tény, nem azt mondom, hogy a BYE week miatt lett ilyen a csapat, de annak is szerepe van benne, mert előtte ilyen hibákat, mint amik mostanában voltak nem nagyon követtünk el.

De tény, ebben a csapatban ennyi volt, a D aggasztóbb mint az Offense.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Ha a meccset nézzük, nem volt szép szezon, pontosabban Playoff záró, főleg, hogy a Bills-szel kellett játszani.

Az offense ha hibákkal is, de próbált haladni és sikerült jó pár drive-ot befejezni, kár azért az INT-ért az elején, aminél Jones 2x is megmentette a drive-ot.
Itt azért kelleni fog erősítés vagy valami, mert ez így vérszegény lesz jövőre.

A DEF...nem tudom mi történt a BYE week után, olyan mintha ott maradtak volna...vagy csak ez a valóság.

Nem tudom mi lesz jövőre, ki marad, ki megy, de ez így nem volt szép. Egyszerűen képtelenek voltak megállítani a futást, a passzokat, a QB-t. Kelleni fog a vérfrissítés.

Andrews interjújában mondott valamit vmi érdekeset: Sokan elfáradtak, elmentek, edzők mentek el, stb. vagy fognak elmenni, aztán ez kihatott az egész decemberi teljesítményre. Viszont többet vártak ők is.
Ezt nem pont így, mondta, de ezt hámoztam ki a dologból.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Outcoached as fuck.
Sztyopa
Vagy csak ennyire volt képes ez a csapat...
több mint 2 éve
Sztyopa 306
Outcoached as fuck.

Why so serious?
több mint 2 éve
Nem vártam sokat a védelemtől, but holy fuck...

Talán ilyen gyenge védelmet még sosem láttunk PO-ban.