New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 2 éve
topin
2 009
Hogy érted ezt a 10M-es DM-et?"hogy az offseason ugyanolyan erős lesz mint amilyen volt, mert itt pár embernél vagy nagyobb ugrás kell vagy meg kell válni tőlük, mert mégsem illenek ebbe a rendszerbe."
Jackson szezon végén UFA lesz, neki adni kellene egy szerződést, viszont a Capünk jövőre csak 26M úgy, hogy nem szerződtünk újra senkivel, nem vágtunk ki senkit, draftoltak pénze nincs benne, stb.
Szóval itt valakinek/valakiknek a szerződését át kell strukturálni, különben nem nagyon lesz mozgás nálunk a holtszezonban.
Solymi
Erre írtam, hogy akit tavaly hoztunk, azokat nem tudjuk kirakni, mert olyan dealt kaptak, hogy sokba kerülne. Nincs ilyen hogy idehoztuk nagy pénzért, kirakjuk, benyeljük és még hozunk mást nagy pénzért.
Akiket tavaly kitömtünk, azok mind itt maradnak. És nincs is ezzel semmi baj.
Szerkesztette: topin
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Hogy érted ezt a 10M-es DM-et?Ezt nem tudom hogy gondolod. Mert 10 milliós DM esetén hogy hoznánk bárkit minőségben hasonló kategóriából?Meglátjuk, hogy a PO meccsen mekkora lesz az a kabát, mást nem tudunk tenni, abból talán okosabbak leszünk és reméljük, hogy az offseason ugyanolyan erős lesz mint amilyen volt, mert itt pár embernél vagy nagyobb ugrás kell vagy meg kell válni tőlük, mert mégsem illenek ebbe a rendszerbe.Jó lenne ezt így látni Solymi, de te Cam Newton játékában is láttad a fényt.egy szakadékba zuhanó égő kocsi is megvilágítja az éjszakát
zinedine5
briareos
Nem sok helyünk van a cap alatt, szóval komoly átstruktúrálásra lesz szükség úgy, hogy azért J.C. Jacksont meg kellene tartani.
Solymi
Teljesen életidegen amit írsz..
topin
Jackson szezon végén UFA lesz, neki adni kellene egy szerződést, viszont a Capünk jövőre csak 26M úgy, hogy nem szerződtünk újra senkivel, nem vágtunk ki senkit, draftoltak pénze nincs benne, stb.
Szóval itt valakinek/valakiknek a szerződését át kell strukturálni, különben nem nagyon lesz mozgás nálunk a holtszezonban.
több mint 2 éve
jr79
81
Florest azonnal hoznám vissza. Bármennyi pénzért!!!!Edzőt buktattunk! 😀
Hülye halak.
😢
Former Dolphins’ HC Brian Flores now is expected to be a prime candidate to get head coaching consideration elsewhere during this next hiring cycle, per sources.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 10, 2022
ZERO_L
Nagyon jó lenne, ha visszajönne!
több mint 2 éve
Florest azonnal hoznám vissza. Bármennyi pénzért!!!!A szándékot adom,de kétlem hogy Flores visszajönne DC-nek. Szerintem egyértelműen HC jobban gondolkodik és kapkodni is fognak érte.
Hülye halak.
😢
Former Dolphins’ HC Brian Flores now is expected to be a prime candidate to get head coaching consideration elsewhere during this next hiring cycle, per sources.
ZERO_L
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Florest azonnal hoznám vissza. Bármennyi pénzért!!!!Hülye halak.
😢
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
topin
2 009
Ezt nem tudom hogy gondolod. Mert 10 milliós DM esetén hogy hoznánk bárkit minőségben hasonló kategóriából?Meglátjuk, hogy a PO meccsen mekkora lesz az a kabát, mást nem tudunk tenni, abból talán okosabbak leszünk és reméljük, hogy az offseason ugyanolyan erős lesz mint amilyen volt, mert itt pár embernél vagy nagyobb ugrás kell vagy meg kell válni tőlük, mert mégsem illenek ebbe a rendszerbe.Jó lenne ezt így látni Solymi, de te Cam Newton játékában is láttad a fényt.egy szakadékba zuhanó égő kocsi is megvilágítja az éjszakát
zinedine5
briareos
Nem sok helyünk van a cap alatt, szóval komoly átstruktúrálásra lesz szükség úgy, hogy azért J.C. Jacksont meg kellene tartani.
Solymi
Teljesen életidegen amit írsz..
több mint 2 éve
topin
2 009
Nincs ilyesmi, ez belemagyarázás.Elfáradt az egység, kipukadt a lufi. Sok az újonc, sok volt a Covid lista közötti mozgás, sok volt aki kiülte az előző szezont. És benne van, hogy az erőnléti felkészítés se olyan jó mint régen, hisz ott is volt változás.Bye után 4 meccsből 1-3.Én is azon hezitáltam reggel, hogy a PO várakozás feletti eredmény ebben az évben. De a bye week utáni teljesítmény nagy csalódás és ahhoz képest, amit a FA-n költött a csapat + hogy a draft a szokásoshoz képest mennyivel jobban sikerült (Jones, Barmore Stevenson), gyenge a performance. Különösen a védelemé, ahol nem lehet arra hivatkozni, hogy rookie vezényli a zenekart.
A három csapatból egy jutott PO-ba.
A három vereség 27, 33, 33 kapott pont.
A három meccs első negyedeinek összesített eredménye 0-35.
Azt hiszem ez mindent elmond a felkészültségről és az edzői munkáról.
Két érdekesség:
Jonnu Smith 1 futás (!) 5 yard 12,5 millióért.
DAngelo Ross örökös PS játékos előbb kerül pályára mint a harmadéves, második körös JoJuan.
zinedine5
Szerencse, hogy a Jags nem ellenünk kapta el a fonalat.
Burkus
Plusz az igazolt emberek egy része lehet nem tudott beépülni, mert vagy nem tudják a playbookot vagy nem tudják azt amit kérnek tőlük és még Jones is lehet lassú.
Solymi
Egyszerűen nem működik a 4 man rush, nyomás nélkül pedig ez a soft zóna halálra van ítélve a rövidebb játékok által. Erre jött rá a Bills a Saints elleni meccsen, akkor is utaltam rá, hogy elkezdtek "laposabban" játszani.
Nekünk erre nincs emberünk, és a jelek szerint rendszerünk sem, ami az egyéni hiányt elfedné.
Ezért esik szét a sec, mert ehhez a zónához kell a nyomás. Márpedig ez bye óta érdemben nincs. Amikor meg elővesszük addigra már 2-3 birtoklás hátrányba kerülünk, ami komfortzónán kivül van az offensenek.
Mi futással akarjuk kontrollálni a meccset és hosszabb, gyorsabb, kockázatosabb passzjátékra kényszeríteni az ellenfelet.
Na most ez hátrányban nem működik. Se elöl, se a hajlik de nem törikkel hátul.
Ezért nem szabad az ST-nek meg az offensenek a védelmet hátba szúrnia TD-vel, mert a teljes szisztéma veszik oda.
Ha hibátlanul játszunk bárkit megverhetünk, ha meg odadjuk a 4-5 yardokat első downokra és ezt el is fogadja az ellenfél és nem akar többet, akkor 7-8 perces driveot tolnak és nem kell puntolniuk. Ez pedig a mi receptünk lenne. Ezzel tudunk,tudtunk nyomást tenni az ellenfelekre.
Így hogy az első támadások után 0-14 az eredmény kivétel nélkül a hároms vereséggel záruló meccsen, nincs miről beszélni. Saját magunkat raktuk komfortzónán kivülre.
Ha Jones eladja a labdát 1-5, ha nem akkor 9-2 a mérlegünk. Hátrányban vagyunk, akkor nem kell a mélyebb passzjátékhoz nyúlni az ellenfélnek, nem ér oda a nyomás és a rendszer alapból engedi ezt a lassú haladást nekik. Hiszen arra épül hogy vezetünk pörögjön az óra, kockáztatniuk kelljen. Viszont 2 birtoklás előnyben ez tökéletes nekik és kb garantálja a mezőnygólt. Miközben mi egyre jobban ki vagyunk téve a passzjátéknak, ami Jones újonc évében még kicsit nagy kabát. Láttuk mennyire elveszik néha még a jobb védelmek ellen. Ez van. Nem kell parázni. Nem kell idióta hibákat csinálni.
El kell kapni az ajándék inteket, nem kell picksixet dobni indokolatlanul, nem kell szarul felállni a puntnál, nem kell blokkolni hagyni a puntot, esetleg az ST is hozzátehetne valamit végre és akkor egyből úgy nézünk majd ki, mint egy PO csapat.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Hehe, jogos 😊Jó lenne ezt így látni Solymi, de te Cam Newton játékában is láttad a fényt.egy szakadékba zuhanó égő kocsi is megvilágítja az éjszakát
zinedine5
briareos
Newtonnál azért megadtam a bizalmat, mert azért tényleg beletette a melót, meg voltak villanásai és látszott, hogyan lehetne használni. Valszeg sose tudjuk meg, hogy mire jutott volna idén ő vagy a csapat, ha tudjuk használni a futásait.
Így meg kaptunk egy MJ10-et, aki a szezon első felében kifejezetten biztató volt, aztán elindultak felfele és aztán megtorpantak, mintha elfogyott volna a szufla meg a tudomány, az ellenfelek kiismertek minket és ezen már nem tudtunk változtatni.
Én sem vagyok elégedett a mutatott játékkal, rohadtul nem, mert a szezon ezen szakaszában azért már valami konzisztenciának lennie kellene, de nincs. Futójátékunk akadozik a sérülések miatt, TE játék csak mutatóban, pálya nyújtása Agholor hiányában nuku, N'Keal elkapóként nem igazán van jelen...mondhatni csőd az egész.
De ugye azt se látjuk, hogy MJ10-re milyen védelmi hívások várnak, mert azért ezeket lereagálni nem egyszerű, főleg a BUF és a MIA tud minket szívatni rendesen, tegnap meg is tették.
Aztán meg ott van a többi amit leírtam, nem ismétlem újra.
A delfinek ellen is látszódott, hogy hiba nélkül ez a meccs szoros, ki-ki meccs, így meg ennyi hibával ez bukó.
Az a 4&1 is elsőnek beugratásra ment volna, aztán meg időkéréssel stop, csak épp bíró bácsik ma nagyon szigorúak voltak és bedobták a zászlót.
Meglátjuk, hogy a PO meccsen mekkora lesz az a kabát, mást nem tudunk tenni, abból talán okosabbak leszünk és reméljük, hogy az offseason ugyanolyan erős lesz mint amilyen volt, mert itt pár embernél vagy nagyobb ugrás kell vagy meg kell válni tőlük, mert mégsem illenek ebbe a rendszerbe.
több mint 2 éve
Nem szeretném túlreagálni ezt a meccset,de erre a teljesítményre azért nem nagyon lehetünk büszkék. Ami a nagyobb baj,hogy abban sem vagyok biztos,hogy ha ez élet-halál meccs,akkor másképp alakul. És ne feledjük,ez a ‘Phins most söpört minket …
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Jó lenne ezt így látni Solymi, de te Cam Newton játékában is láttad a fényt.egy szakadékba zuhanó égő kocsi is megvilágítja az éjszakát
zinedine5
több mint 2 éve
Jó lenne ezt így látni Solymi, de te Cam Newton játékában is láttad a fényt.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Elfáradt az egység, kipukadt a lufi. Sok az újonc, sok volt a Covid lista közötti mozgás, sok volt aki kiülte az előző szezont. És benne van, hogy az erőnléti felkészítés se olyan jó mint régen, hisz ott is volt változás.Bye után 4 meccsből 1-3.Én is azon hezitáltam reggel, hogy a PO várakozás feletti eredmény ebben az évben. De a bye week utáni teljesítmény nagy csalódás és ahhoz képest, amit a FA-n költött a csapat + hogy a draft a szokásoshoz képest mennyivel jobban sikerült (Jones, Barmore Stevenson), gyenge a performance. Különösen a védelemé, ahol nem lehet arra hivatkozni, hogy rookie vezényli a zenekart.
Két érdekesség:
DAngelo Ross örökös PS játékos előbb kerül pályára mint a harmadéves, második körös JoJuan.
zinedine5
Burkus
Plusz az igazolt emberek egy része lehet nem tudott beépülni, mert vagy nem tudják a playbookot vagy nem tudják azt amit kérnek tőlük és még Jones is lehet lassú.
Összességében jó ez a szezon, tudom, hogy sok hibával játszottunk, fontos meccseken, de ez ilyen, ha a csapat még nem állt össze. Ha ezeket kiküszöbölik, akkor ez egy konstans PO-résztvevő csapat, addig nem.
Jön a Bills ellen, idegenben egy PO meccs, így legalább megtudják, hogy mire kell a jövőben készülni és számítani.
Plusz, ha azt nézzük, sem a Coltsnak, sem a Chargersnek nem lett volna olyan túl nehéz dolga, ellenben bukták a PO-t.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
DAngelo Ross örökös PS játékos előbb kerül pályára mint a harmadéves, második körös JoJuan.+ az aktuális 2. körös DB bust-unk valszeg kórházba küldte Barmore-t… ☹️😕
zinedine5
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Bye után 4 meccsből 1-3.Én is azon hezitáltam reggel, hogy a PO várakozás feletti eredmény ebben az évben. De a bye week utáni teljesítmény nagy csalódás és ahhoz képest, amit a FA-n költött a csapat + hogy a draft a szokásoshoz képest mennyivel jobban sikerült (Jones, Barmore Stevenson), gyenge a performance. Különösen a védelemé, ahol nem lehet arra hivatkozni, hogy rookie vezényli a zenekart.
Két érdekesség:
zinedine5
több mint 2 éve
Bye után 4 meccsből 1-3.A három csapatból egy jutott PO-ba.
Két érdekesség:
több mint 2 éve
Mindenki kiégett...Megadom az esélyt a csapatnak, valszeg jövő héten fogok értékelni 😊meg brady utolsó évében is, kiváncsi lennék mi ennek az oka mert historikusan mindig thanksgiving után indult be a gőzhenger. most meg mindig kicsit elfárad a pats
Most csak annyit: tavaly is összezuhant a csapat az utolsó fordulókra, sajnos most is ez történt
NB2
briareos
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Megyünk báfálóba... reméljük tornádó lesz, meg ég szakadás és nyerünk 0-2-re...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Megadom az esélyt a csapatnak, valszeg jövő héten fogok értékelni 😊meg brady utolsó évében is, kiváncsi lennék mi ennek az oka mert historikusan mindig thanksgiving után indult be a gőzhenger. most meg mindig kicsit elfárad a pats
Most csak annyit: tavaly is összezuhant a csapat az utolsó fordulókra, sajnos most is ez történt
NB2
több mint 2 éve
Lehúgyozom az abroszt ha megyünk egy kört PO-ban...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Megadom az esélyt a csapatnak, valszeg jövő héten fogok értékelni 😊Most csak annyit: tavaly is összezuhant a csapat az utolsó fordulókra, sajnos most is ez történt
több mint 2 éve
Az a szánalmas, hogy a szezon utolsó negyedében is ott tartunk, hogy magunkat verjük meg folyamatosan, meccsről meccsre...
több mint 2 éve
Felháborítóan gyenge játék, és felkészületleség. A játék és a coaching is egy rakás szar.Egy értelmezhető driveunk volt 40 perc alatt. Ezt sikerült összerakni a héten.
Az a Fins szor meg így minket, aki előző héten azt sem tudta, hogy néz ki a labda.
Szánalmas szar banda. Mindenki.
több mint 2 éve
Igen, matematikailag van esély.Kibaszott szánalmas félidőn vagyunk túl... ez a 4&1re előadott nem is tudom mi a szar, amiből false start lett, hát azt mutogatni kéne
Mi a faszomért nem tudom ezeknek nekimenni??? Gyáva szar mentalitás csak úgy mint a szezon elején
ZERO_L
De 17:7. Van esély. Ahogy kezdődött, azt hittem a félidőre eljutunk a garbage time-ig.
Én egy 4-5 fordulóval korábban azt hittem, összeállt a csapat. Most megint azt érzem, hogy nem.
Burkus
De a félidőből nem az jött le, hogy az ellenfél térfelén megengedhetjük, hogy puntoljunk 4&1nél...
Ha az edzők úgy érzik, hogy a félidőben rendbe tudják tenni a támadókat és be lehet majd hozni a 10 pontos hátrányt, az legit érv, várom a változást a második félidőben.
Sajnos kevés komolyan vehető győzelmünk volt az évben, szóval inkább a könnyű soroslásnak köszönhetjük, hogy volt időszak mikor elhittük egy darkhorse pozi kinéz a PO-ban. Utolsó hetekben jött a kijózanító pofon, legit ellenfelek ellen.
több mint 2 éve
Kibaszott szánalmas félidőn vagyunk túl... ez a 4&1re előadott nem is tudom mi a szar, amiből false start lett, hát azt mutogatni kénejöttem én is emiatt
Mi a faszomért nem tudom ezeknek nekimenni??? Gyáva szar mentalitás csak úgy mint a szezon elején
ZERO_L
hátrányban vagyunk, rögtön qb sznííík aztán irány tovább FG-ig
neeem, betojunk, puntolunk, aztán majdnem kaptunk egy FG-t
ez a csapat nagyon nem PO csapat, egy PO-s csapat nem így játszik