NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
154
16
19:00
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
89
16
Buffalo Bills - Cincinnati Bengals
68
12
RedZone week 14
47
6
Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
43
10
Cleveland Browns - Tennessee Titans
22
6
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
22
8
Minnesota Vikings - Washington Commanders
10
4
New York Jets - Miami Dolphins
10
4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 15 éve
Nem láttam még a meccset, nem tudtam megnézni, csak az eredményt követtem.Volt egy rossz érzésem ezzel a meccsel kapcsolatban, úgy látszik nem volt alaptalan.
Majd ma megnézem, miért alakult így ez a meccs.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 15 éve
Az ESPN Boston-on Tökéletesen Jellemezték a Mai Mecsünket! 😛 "The Patriots were outplayed, outcoached, out-everythinged."
Innen Lesz Szép Felállni a Steelers Ellen! 😀
(Mert Fel Fogunk, erről Nincsenek Kétségeim mégha Nem is Feltétlenül Győzelemre Gondolok!) 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 15 éve
És tényleg überelte... Legalább nem hypeolja a kansas-t.Alig várom Ricsike beszólásait a kansas-oakland meccsen....nDRoA Favre comeback szerencsére überelni fogja. 😛DoM
több mint 15 éve
😉"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!" ez ma nem sikerültSimon TibiSinisa
kilehet kapni,de nem így ahogy ma tettük.forintot nem ér a mai produkcióJoci
Gostról van valami infó?
több mint 15 éve
Alig várom Ricsike beszólásait a kansas-oakland meccsen....nDRoA Favre comeback szerencsére überelni fogja. 😛
több mint 15 éve
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!" ez ma nem sikerültSimon Tibi
kilehet kapni,de nem így ahogy ma tettük.forintot nem ér a mai produkcióJoci
Sajnos a Jets végül behúzta.
A rendes játékidő végén nem semmi volt a drive-juk.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 15 éve
a jets még a végén bemakkerolj a a meccset 😕
több mint 15 éve
Alig várom Ricsike beszólásait a kansas-oakland meccsen....
több mint 15 éve
Sztyopa
308
Sok drop, fumbli 1 yardra,Brady teljesen befásult ezektől valszeg,a csapat meg szétesett már a 3.ban. Nembaj, még mindig jobban állunk mint ahogy "kellene",bár most valszeg jön még pár loss... Azért egy embert kellett volna kivenni, és az ennyire totál csőd legyen,na az valami..
Why so serious?
több mint 15 éve
Mintha a fogamat húzták volna. 😊 Úgy néz ki, azért marad a csapat az east elején.
több mint 15 éve
no hát ez egy rendes trap game volt 😛 Minden csapatrész botrányos volt, bár azt nem értem hogy mire készültünk egész héten kb Hillis egyedül megvert minket a maga 5.6 yardos átlagával..
De lesz ez még jobb is, kicsit vissza kell szállni a földre.
több mint 15 éve
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!" ez ma nem sikerültkilehet kapni,de nem így ahogy ma tettük.forintot nem ér a mai produkció
több mint 15 éve
Chung out :SMattMillerTalán nem is akkora baj, ha nem játszik. Ezt a Browns nélküle is verni kell. Inkább pihenjen a Steelers elleni meccsre. Oda nagyon fog kelleni.
több mint 15 éve
egy itteni fórumozó, GBR rendelte meg egy nagyobb csomaggal együtt, amit én jó hiszemben előre kifizettem... mikor megjött, mindenki meg is adta a pénzt, de ő meg eltűnt, nem gondoltam volna hogy pont egy Pats-es sapkától nem tudok megszabadulni...továbbra is eladó az alábbi vadiúj Pats-es baseballsapka! az ára: 7000 ftCsökkentsd az árat. 😉polonic
JJ Tiller

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
továbbra is eladó az alábbi vadiúj Pats-es baseballsapka! az ára: 7000 ftCsökkentsd az árat. 😉
JJ Tiller
több mint 15 éve
továbbra is eladó az alábbi vadiúj Pats-es baseballsapka! az ára: 7000 ftszemélyesen Pesten vagy Győrben lehet tőlem átvenni, akit érdekel, PM-ben keressen ("All size fits all" a méretezése)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Nem is néztem meg a cikket, csak utólag, rögtön be kellett írni ide. 😀
több mint 15 éve
8. pedig Mankins VJ-vel karöltve...OFFde ő csak a 7. 😛
msn.com főoldalán:
Who Are Biggest Crybabies in the NFL? Favre képe van mellette. 😂polonic
Moss lett az első 😛Wyatt

több mint 15 éve
OFFde ő csak a 7. 😛
msn.com főoldalán:
Who Are Biggest Crybabies in the NFL? Favre képe van mellette. 😂polonic
Moss lett az első 😛

több mint 15 éve
OFFmsn.com főoldalán:
Who Are Biggest Crybabies in the NFL? Favre képe van mellette. 😂
több mint 15 éve
Azért a jelenlegi 4 CB -vel a rosteren mecset játszani kicsit para nem?A 4cb kiegészitve a 4 Safetyvel sztem bőven elég a nickel+dime felállásokra.
Bár gondolom ha Mankins a pályára is visszatér, valaki az Oline-ból távozik és érkezhet egy cb a rosterre mondjuk Carter a PS-ből akár..pasztoyb
több mint 15 éve
Azért a jelenlegi 4 CB -vel a rosteren mecset játszani kicsit para nem?Bár gondolom ha Mankins a pályára is visszatér, valaki az Oline-ból távozik és érkezhet egy cb a rosterre mondjuk Carter a PS-ből akár..