New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Mondjuk ahhoz Tuanak is szint(ek)et kéne ugrania...Mondjuk egy Parker,Waddle,Gesicki? Futónak Mostert? Oda nagyon kéne egy sokkal gyorsabb védelem! Nem baj,jó lesz a csoport !jött a Miamiba egy HillHa beáll a sorba és kibírja balhé nélkül, akkor különösen veszélyes lesz.
kőkeményen meg kell küzdeni a PO-ért is!
NB2
Kérdés, hogy hányan lesznek mellette, akiket nagyon fogni kellene majd.
Solymi
kolok1972

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Butler visszatért 2 évre. Jòl sikerülhetett a vacsi😁Most melyik verzió jön vajon, amikor nyertek miatta egy SBt vagy kikaptok mert majd BB vmire bedurcizik ès nem játszik,😏😉?
ParadSEC
több mint 3 éve
Köszi!Mondjuk egy Parker,Waddle,Gesicki? Futónak Mostert? Oda nagyon kéne egy sokkal gyorsabb védelem! Nem baj,jó lesz a csoport !jött a Miamiba egy HillHa beáll a sorba és kibírja balhé nélkül, akkor különösen veszélyes lesz.
NB2
Solymi
kolok1972
Nem nagyon voltam most így hirtelen képbe a Miamival.
De olvastam az ottani fórumban is, hogy eléggé feltankoltak.
több mint 3 éve
Butler visszatért 2 évre. Jòl sikerülhetett a vacsi😁
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Mondjuk egy Parker,Waddle,Gesicki? Futónak Mostert? Oda nagyon kéne egy sokkal gyorsabb védelem! Nem baj,jó lesz a csoport !jött a Miamiba egy HillHa beáll a sorba és kibírja balhé nélkül, akkor különösen veszélyes lesz.
NB2
Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
jött a Miamiba egy HillHa beáll a sorba és kibírja balhé nélkül, akkor különösen veszélyes lesz.
NB2
több mint 3 éve
jött a Miamiba egy Hillkőkeményen meg kell küzdeni a PO-ért is!
több mint 3 éve
Fornetitt megúsztuk.😁😁Pedig én már terveztem a kompenzációs pickkel jövőre😉
ParadSEC
több mint 3 éve
Fornetitt megúsztuk.😁😁
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Akkor ennyit arról,hogy La’el Collins jöhetne.Elvitték a Cicákok, de így hogy maradt Brown nem akkora gáz bár jó lett volna ez a kettős 😀
kolok1972
több mint 3 éve
Akkor ennyit arról,hogy La’el Collins jöhetne.
több mint 3 éve
Valaki olvasott róla anno mi volt a pontos oka a visszavonulásának?Végülis egy pròbát mindkét félnek megérne. Ha beválik van egy tök j9 2. számú cb-nk ha nem hát akkor ennyi volt neki
Plusz egynek nekem megfelene ha olcsón jönne, lehet a TC-t sem éli meg, egy próbát megérhet.
(az ember azt hinné, hogy ide jönne vissza a legutoljára szóval vagy nagyon el van keseredve vagy nagyon bizonyítani akar)
ZERO_L
több mint 3 éve
Valaki olvasott róla anno mi volt a pontos oka a visszavonulásának? Plusz egynek nekem megfelene ha olcsón jönne, lehet a TC-t sem éli meg, egy próbát megérhet.
(az ember azt hinné, hogy ide jönne vissza a legutoljára szóval vagy nagyon el van keseredve vagy nagyon bizonyítani akar)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Azért ha Butler visszajönne az teljes wtf lennePedig benne lehet a pakliban. Meghallgatnám a meatinget az Öreggel. 😁
vpi
több mint 3 éve
Azért ha Butler visszajönne az teljes wtf lenne
több mint 3 éve
Bates-ben bőven lehet fantázia én örúlnék neki. Remèlhetőleg a Bills kiköltrkezte magát annyira, hogy ne matcheljen egy komolyabb ajánlatot.Wynn gondolom azért maradt Mason helyett, mert egy vakoldali tackle-t nehezebb leskasztani, mint egy guardot.
Do your job
több mint 3 éve
Másodszorra nem szopta be senki Brown-t mint nagy FA igazolás.steelersdepot.com/2022/01/pro-football-focus-identifies-one-fa-steelers-should-pursue-this-offseason/
(Mondjuk nem tudom mennyire játszott rosszabbul mint mikor először volt itt, nekem nem tűnt olyan rossznak)
Reméljük jó áron marad, mert akkor csak OG posztra kell valaki, meg persze a mélység.
Mondjuk érdekes hogy offseason elején Wynn-t mondták mint lehetséges trade opcio, lehet neki még alacsonyabban volt az értéke. Pedig vele sokkal többet spórolhattunk volna.
Ettől függetlenül LT kérdéskörét meg kell oldani hosszútávon, de első két körben inkább tátongó hiányposztra húznék.
ZERO_L
Eszerint a 78,3-as PFF grade a 20. legjobb T pozícióba rakta.
81,2-es passzblokkolás, 71,6-os futásblokkolás az karriercsúcs, plusz tud játszani LT, RT pozícióban.
több mint 3 éve
Amúgy Fournette hogy a fenébe merült fel akárcsak gondolat szintjén? Nemhogy vizitre hívni.Másodszorra nem szopta be senki Brown-t mint nagy FA igazolás.Ez jò hìr. Remélem Fonetitt nem igazoljuk le. Butler érdekes lehet fölleg a múlt miatt😁
(Mondjuk nem tudom mennyire játszott rosszabbul mint mikor először volt itt, nekem nem tűnt olyan rossznak)
Reméljük jó áron marad, mert akkor csak OG posztra kell valaki, meg persze a mélység.
Mondjuk érdekes hogy offseason elején Wynn-t mondták mint lehetséges trade opcio, lehet neki még alacsonyabban volt az értéke. Pedig vele sokkal többet spórolhattunk volna.
Ettől függetlenül LT kérdéskörét meg kell oldani hosszútávon, de első két körben inkább tátongó hiányposztra húznék.
ZERO_L
ParadSEC
Van 5 teljesen jó RB a keretben.
Kisebb bajotok is nagyobb ennél.
több mint 3 éve
Másodszorra nem szopta be senki Brown-t mint nagy FA igazolás.Ez jò hìr. Remélem Fonetitt nem igazoljuk le. Butler érdekes lehet fölleg a múlt miatt😁
ZERO_L
több mint 3 éve
Másodszorra nem szopta be senki Brown-t mint nagy FA igazolás. (Mondjuk nem tudom mennyire játszott rosszabbul mint mikor először volt itt, nekem nem tűnt olyan rossznak)

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Source: #Patriots OT Trent Brown had agreed to terms with… the #Patriots. A plot twist, as Brown ends up back where he began.
több mint 3 éve
Köpedelem… Hányadék… Más emberek gondolatairól… Nem igényel kommentárt.
több mint 3 éve
Ugy latszik nem fogunk fullbacket alkalmazni…Felkeszul Jonnu Smith? 😀
"The Patriots have informed me that they will no longer need my services next season simply because they will no longer have my position on the roster", new Las Vegas Raiders fullback Jakob Johnson told @dpa this week.
— René Bugner (@RNBWCV) March 20, 2022
Interesting...
több mint 3 éve
Ez nem az NFL edzőképzője, hanem egy pár, a csapatát szerető, annak szurkoló rajongó közös fóruma, akik adott meg akarják osztani másokkal a véleményüket, akár pozitív, akár negatív. Amit lehet vitatni, lehet vele nem egyetérteni, de az állandó ledorongolás lelombozó.Az érdeklődés legkisebb szikráját se látni azokban a hozzászólásokban, amikre ezt írtam.De akkor mi értelme a fórumnak?Willie Parker…
És amikor valaki bejön ide és epét hány minden döntéstől, meg úgy tesz, mintha valami dilettáns csürhe vezetné a csapatot és random döntögetne, akkor joggal vetődik fel a kérdés, hogy a szezon jelenlegi fázisában nem korai ez az epe áramlás egy kicsit?
Konkrétan minden lépés, cut, sign, resign, trade után jön a fekália. Miközben minden insider leírta ezeket, nem magunktól találtuk ki, hogy nagyjából ez a várható menet. Ez nem azt jelenti, hogy bárki megjósolta mindezt, hanem fel volt sorolva miket léphetünk. És most több olyan döntés jött ami nem szurkolóbarát.
Van bárki aki azt feltételezi, hogy a döntések random születnek? Vagy hogy nem rágta át a stáb ugyanezeket a kérdéseket amit a fotelharcosok felvetnek? Senki más nem tette fel ezeket a kérdéseket magának a stábban vagy a fotelokban?
Pár ember leragadt a múltban és képtelen abból kimozdulni. De ez a megkeseredett fikázós hozzáállás ez valami borzalmas. Semmi konstruktív gondolat vagy megoldáskeresés. CSak a puszta hányadék jön. Nálam jobb tollú ember már kitalált erre egy találó szót: Köpedelem.
És 2-3 évnyi meddő vita után már bizony nem is szeretném köntörfalazni a véleményem velük szemben.
topin
Hisz te azt mondod, mindennek oka van, amit mi innen nem láthatunk, de a végén mégiscsak BB minden idők legjobb edzője, így senki ne kérdőjelezzen meg semmit.
De ez hülyeség! Ha más nem, szerinted nem hozott BB olyan döntést, amit ő maga utólag megbánt? Nyilván van olyan is, így engedtessék meg, hogy beszélgessenek emberek a kedvenc csapatukról, próbáljuk kitalálni a döntések mögötti gondolatokat vagy vitassuk, hogy jó döntés-e pl Butlert nem játszatni egy SB-on vagy elengedni minden 3 évben a legjobb védőnket, vagy OL játékosukat mélyen ár alatt. És az nem érv, hogy BB nem hülye (ezt mi is tudjuk), mert kb mindig ennyit mondasz.
Ettől még senki nem akarja BB-t elküldeni vagy megkérdőjelezni a hozzáértését, viszont nem bólogató Jánosok vagyunk, hanem érdeklődő szurkolók.
vpi
De lehet összemosni mindent is. Aki szeretné még kiadni magából a sérelmeket felém azt elolvasom, de már nem reagálok ezekre. Leírtam a véleményem, nem vagyok vele egyedül. Max más nem teszi szóvá nyilvánosan.
topin
"Az érdeklődés legkisebb szikráját sem láttam..." Szerinted aki ide jár fórumozni, olvasni, az nem azért van itt, mert megvan benne az érdeklődés legkisebb szikrája?
Elveszed az ember kedvét, hogy idejöjjön olvasni, nemhogy posztolni.
Szerkesztette: Burkus
több mint 3 éve
Ez a gond mert csak a saját elképzelésedet látod, a más meglátás vagy vélemény szinte szóba sem jöhet nálad. Én egy fotel szurkoló vagyok, elég csekély angol tudással így a statisztikai, szakértői oldalakat nagyjából kerülöm, viszont mivel szurkoló vagyok vannak érzelmeim a csapattal szemben jók is rosszak is, de ez a fórum ezért lett kitalálva hogy kifejtsük ember nyelven nem pedig a statisztikai humbukba hurrogjuk le a másikat. Ja és persze az NFL-ben mindenki tudja a statisztika szart sem ér max. iránymutat. Én nagyon bírtam az írásaidat Topin de lassan már ez nem is patriots topic hanem Topin topic.Na de le is zárom ezt mert már ez régen nem a csapatról szólAz érdeklődés legkisebb szikráját se látni azokban a hozzászólásokban, amikre ezt írtam.De akkor mi értelme a fórumnak?Willie Parker…
És amikor valaki bejön ide és epét hány minden döntéstől, meg úgy tesz, mintha valami dilettáns csürhe vezetné a csapatot és random döntögetne, akkor joggal vetődik fel a kérdés, hogy a szezon jelenlegi fázisában nem korai ez az epe áramlás egy kicsit?
Konkrétan minden lépés, cut, sign, resign, trade után jön a fekália. Miközben minden insider leírta ezeket, nem magunktól találtuk ki, hogy nagyjából ez a várható menet. Ez nem azt jelenti, hogy bárki megjósolta mindezt, hanem fel volt sorolva miket léphetünk. És most több olyan döntés jött ami nem szurkolóbarát.
Van bárki aki azt feltételezi, hogy a döntések random születnek? Vagy hogy nem rágta át a stáb ugyanezeket a kérdéseket amit a fotelharcosok felvetnek? Senki más nem tette fel ezeket a kérdéseket magának a stábban vagy a fotelokban?
Pár ember leragadt a múltban és képtelen abból kimozdulni. De ez a megkeseredett fikázós hozzáállás ez valami borzalmas. Semmi konstruktív gondolat vagy megoldáskeresés. CSak a puszta hányadék jön. Nálam jobb tollú ember már kitalált erre egy találó szót: Köpedelem.
És 2-3 évnyi meddő vita után már bizony nem is szeretném köntörfalazni a véleményem velük szemben.
topin
Hisz te azt mondod, mindennek oka van, amit mi innen nem láthatunk, de a végén mégiscsak BB minden idők legjobb edzője, így senki ne kérdőjelezzen meg semmit.
De ez hülyeség! Ha más nem, szerinted nem hozott BB olyan döntést, amit ő maga utólag megbánt? Nyilván van olyan is, így engedtessék meg, hogy beszélgessenek emberek a kedvenc csapatukról, próbáljuk kitalálni a döntések mögötti gondolatokat vagy vitassuk, hogy jó döntés-e pl Butlert nem játszatni egy SB-on vagy elengedni minden 3 évben a legjobb védőnket, vagy OL játékosukat mélyen ár alatt. És az nem érv, hogy BB nem hülye (ezt mi is tudjuk), mert kb mindig ennyit mondasz.
Ettől még senki nem akarja BB-t elküldeni vagy megkérdőjelezni a hozzáértését, viszont nem bólogató Jánosok vagyunk, hanem érdeklődő szurkolók.
vpi
De lehet összemosni mindent is. Aki szeretné még kiadni magából a sérelmeket felém azt elolvasom, de már nem reagálok ezekre. Leírtam a véleményem, nem vagyok vele egyedül. Max más nem teszi szóvá nyilvánosan.
topin