New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 4 éve
Ilyenekre gondoltam tegnap. Nem kell mindent az ő vállára rakni, de egy kicsit jobban meg lehetett volna benne bízni. I was hoping that the #Patriots would give Mac the control to check into a pass play in these types of situations. You are basically guaranteed to get Jonnu or Henry on a LB unless they go zero here. I guess they weren't ready to take the training wheels off yet.
— Evan Lazar (@ezlazar) September 13, 2021
Köv hetekben nem csak a védelem összeérését lesz érdemes figyelni, hanem a játék ezen részét is.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Sztyopa
315
Jones príma, de:- nem tudom ki volt az RT (75 asszem) de ő borzasztó volt.
- Hightowertől talán most Brady is dinamikusabb
- Pass rush valahogy nem állt össze
- ennyi bünti BB alatt, lesz bünti kör bőven.
- TE játékot hamarabb is elő lehetett volna venni
- Gilmore nagyon need.
Why so serious?
több mint 4 éve
Ha ezt komolyan így gondolja, nem muszájból mondja, akkor nehéz lesz nem kedvelni ezt a srácotÉn biztos elraktam volna...😊
Why wouldn’t Mac Jones take his first TD ball?
— Jeff Howe (@jeffphowe) September 12, 2021
“That doesn’t really matter. One touchdown, we’ve got to score more.”
ZERO_L
több mint 4 éve
Szerencs, hogy olyan dolgok miatt vesztettünk, amik pont viszonylag könnyen javíthatók.Jones pedig olyan karakternek tűnik, aki jobban fejlődik a pályán, mint backupképnt. Tényleg jó volt nézni a játékát.
We are all PATRIOTS!
több mint 4 éve
Egy NFL újoncra rátenni élete első meccsén a passzjátékkal a felelősséget nagy hiba lett volna. Nem véletlen van a RB corpsban ennyi játékos. Szerintem az egész szezonban nem fogják rátenni a felelősséget Jonesra, ha nem muszáj. A 281 yard, a 102,9 rating pedig igazán szép teljesítmény és elég sok hosszú bomba is volt benne.Emelem cilinderem. 🎩
A védelemből azért egy valódi CB1 - Gilmore - hiányzik.
Burkus
Szerintem nagyon jol jatszott, s nem várt modon tett le kiemelkedo teljesitmenyt az asztalra rookie-kent az elso real merkozesén. A nyomast jol erezte, s rendre meglelte üresen allo elkapoit. Tartok attól meg is leltetek brady melto utodjat.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Nagyon kár a tegnapi meccsért, az a két fumbli nagyon nem kellett.Remélhetőleg megtanulják az RB-ink, hogy vigyázni kell a labdára és nem mindig kell az extra yardért küzdeni.
Elnézve a tegnapi meccseket és eredményeket, azért a Jets ellen se lesz könnyű, ott is DEF beállítottságú edző van és...végülis mostmár az egész AFC Eastben.
Meg a QB-juk se rossz.
Aztán ott a Saints, amit azok műveltek tegnap, a Texans-szal karöltve...érdekes szezonnak nézünk így elébe, a SEC az tesztelve lesz rendesen.
Simán benne van, hogy ez is átmeneti év lesz és nem sok győzelmet fogunk látni.
De szerencsére a jövő az bíztató 😊
Anno örültem, hogy Meyers idekerült, mert a WFT-nél is mutatott jó dolgokat, Brady alatt nem sokat láttunk belőle, Cam végre elővette, Jonesnak meg igazából tök mindegy ki van ott 😊
több mint 4 éve
"“I think we can get better,” Jones said in his press conference. “That’s just how we have to look at it. It definitely wasn’t good enough, starting with me. So we’ve got to watch the film. We lost, so it’s not good enough My body feels good, but it wasn’t good enough, and we’ve got to just come back tomorrow and get ready to work,” Jones said. “The shots I took, some of them were my fault. I need to get the ball out quicker, and that’s part of football. You have to expect to get hit. Our offensive line played good, and they’re going to get better, and we’re going to work together because it takes all of us. They’re a great group of guys, but I think we can definitely improve on our communication, and that’s what we’re going to do.”Belichick megtalálta az új munkamániását. 😊 Vagy a srác tudja, hogy Bostonban hogy illik beszélni.
több mint 4 éve
Ha ezt komolyan így gondolja, nem muszájból mondja, akkor nehéz lesz nem kedvelni ezt a srácotWhy wouldn’t Mac Jones take his first TD ball?
— Jeff Howe (@jeffphowe) September 12, 2021
“That doesn’t really matter. One touchdown, we’ve got to score more.”

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Egy NFL újoncra rátenni élete első meccsén a passzjátékkal a felelősséget nagy hiba lett volna. Nem véletlen van a RB corpsban ennyi játékos. Szerintem az egész szezonban nem fogják rátenni a felelősséget Jonesra, ha nem muszáj. A 281 yard, a 102,9 rating pedig igazán szép teljesítmény és elég sok hosszú bomba is volt benne.Szerintem indokolatlanul sokszor futottunk. Sokkal jobban kell bízni a passzjátékban, remélem legalább ennyit megtanulunk ebből a meccsből.Szerintem nem volt ezzel sem gond, a kulcshelyzetekben jobb befejezések és labdabiztonság kell, és meglesz ez
ZERO_L
Wyatt
A védelemből azért egy valódi CB1 - Gilmore - hiányzik.
több mint 4 éve
Viszont a két legjobban kidolgozott nyitó drive-on túl nem kaptunk TD-t. És ha Harris nem csinál fumble-t, valószínűleg megvan a meccs.Kár volt ezért a meccsért, hiszen így mínusz 2-vel állunk (az idegenbeli Miami-meccs mindig "hivatalból" bukás). Az irányítón kívül - aki meglepően jól játszott - minden csapatrész csődöt mondott. Azt hittük, jó védelmünk lesz. Mi volt ez a játék tőlük? De főleg hittük azt, hogy jó támadófalunk lesz. Ekkora csődöt mondani még nem láttam... Ennél nyilván csak jobb lehet, mert ez elszomorító volt.Én egyáltalán nem láttam ennyire borúsan a helyzetet. Nyilván voltak hibák a labda mind2 oldalán , de a játék egyáltalán nem volt elszomorító . A tavalyi szezonnal ( és Newtonnal) épp az volt a bajom hogy a meccsek jelentős része szinte nezhetetlen volt . Sokszor kiderült hogy ha megfogták a futasunkat akkor Newtonnal napestig jatszhattunk volna akkor sem nyerünk és bunrossz meccseket játszottunk. Most egyáltalán nem ez volt a helyzet, Mekkmester nagyon biztatóan kezdett élete első NFL meccsén, jó, izgalmas meccset játszottunk . Igen, az RB-knek le kell szokni a fumblizasrol, ott van nekik Ridley példája intő jelnek. Igen, a Def.-nek jobban kell karcolnia, az nagyon elgondolkodtató hogy mind2 félidő nyitó drivejabol kaptunk TD-t, egy 17-16-os meccsen ez nem fér bele. Nyilván az L sosem jó, de szerintem sokkal több a pozitívum mint a negativum
ötös műhold
kolok1972
Nincs még meg az összhang, de vállalható meccs volt. Kár a vereségért, mert a Bills eredménye miatt egy győzelemmel máris miénk lett volna a csoportelsőség.
több mint 4 éve
Kb. ugyanezt gondolom.Kár volt ezért a meccsért, hiszen így mínusz 2-vel állunk (az idegenbeli Miami-meccs mindig "hivatalból" bukás). Az irányítón kívül - aki meglepően jól játszott - minden csapatrész csődöt mondott. Azt hittük, jó védelmünk lesz. Mi volt ez a játék tőlük? De főleg hittük azt, hogy jó támadófalunk lesz. Ekkora csődöt mondani még nem láttam... Ennél nyilván csak jobb lehet, mert ez elszomorító volt.Én egyáltalán nem láttam ennyire borúsan a helyzetet. Nyilván voltak hibák a labda mind2 oldalán , de a játék egyáltalán nem volt elszomorító . A tavalyi szezonnal ( és Newtonnal) épp az volt a bajom hogy a meccsek jelentős része szinte nezhetetlen volt . Sokszor kiderült hogy ha megfogták a futasunkat akkor Newtonnal napestig jatszhattunk volna akkor sem nyerünk és bunrossz meccseket játszottunk. Most egyáltalán nem ez volt a helyzet, Mekkmester nagyon biztatóan kezdett élete első NFL meccsén, jó, izgalmas meccset játszottunk . Igen, az RB-knek le kell szokni a fumblizasrol, ott van nekik Ridley példája intő jelnek. Igen, a Def.-nek jobban kell karcolnia, az nagyon elgondolkodtató hogy mind2 félidő nyitó drivejabol kaptunk TD-t, egy 17-16-os meccsen ez nem fér bele. Nyilván az L sosem jó, de szerintem sokkal több a pozitívum mint a negativum
ötös műhold
kolok1972
Ennyi hibával nehéz nyerni, de alapvetően ez nem egy nézhetetlen Newton játék volt. Mac is jó volt.
Csak ennyi zászló és hiba nem fér bele egy olyan játékba, ahol nem az irányítónak kellene meccset nyerni, hanem a csapatnak.
több mint 4 éve
Kár volt ezért a meccsért, hiszen így mínusz 2-vel állunk (az idegenbeli Miami-meccs mindig "hivatalból" bukás). Az irányítón kívül - aki meglepően jól játszott - minden csapatrész csődöt mondott. Azt hittük, jó védelmünk lesz. Mi volt ez a játék tőlük? De főleg hittük azt, hogy jó támadófalunk lesz. Ekkora csődöt mondani még nem láttam... Ennél nyilván csak jobb lehet, mert ez elszomorító volt.Én egyáltalán nem láttam ennyire borúsan a helyzetet. Nyilván voltak hibák a labda mind2 oldalán , de a játék egyáltalán nem volt elszomorító . A tavalyi szezonnal ( és Newtonnal) épp az volt a bajom hogy a meccsek jelentős része szinte nezhetetlen volt . Sokszor kiderült hogy ha megfogták a futasunkat akkor Newtonnal napestig jatszhattunk volna akkor sem nyerünk és bunrossz meccseket játszottunk. Most egyáltalán nem ez volt a helyzet, Mekkmester nagyon biztatóan kezdett élete első NFL meccsén, jó, izgalmas meccset játszottunk . Igen, az RB-knek le kell szokni a fumblizasrol, ott van nekik Ridley példája intő jelnek. Igen, a Def.-nek jobban kell karcolnia, az nagyon elgondolkodtató hogy mind2 félidő nyitó drivejabol kaptunk TD-t, egy 17-16-os meccsen ez nem fér bele. Nyilván az L sosem jó, de szerintem sokkal több a pozitívum mint a negativum
ötös műhold
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
Kár volt ezért a meccsért, hiszen így mínusz 2-vel állunk (az idegenbeli Miami-meccs mindig "hivatalból" bukás). Az irányítón kívül - aki meglepően jól játszott - minden csapatrész csődöt mondott. Azt hittük, jó védelmünk lesz. Mi volt ez a játék tőlük? De főleg hittük azt, hogy jó támadófalunk lesz. Ekkora csődöt mondani még nem láttam... Ennél nyilván csak jobb lehet, mert ez elszomorító volt.
több mint 4 éve
A csapat egyik legbiztosabb pontja a meccs elott a futoegyseg volt. Ket fumble viszont sok volt toluk. Egy Waddle, egy Parker deep jatek amire futotta ellenunk. Elobbinel eselyunk nem volt, utobbi 50-50 szitu volt.
Parker laba fel centivel bent, Jonnu laba fel centivel kint.
Rengeteg felesleges bunti.
Jobbak voltunk, de ez nem realizalodott.
De van QB a fedelzeten 😉
több mint 4 éve
Szerintem indokolatlanul sokszor futottunk. Sokkal jobban kell bízni a passzjátékban, remélem legalább ennyit megtanulunk ebből a meccsből.Szerintem nem volt ezzel sem gond, a kulcshelyzetekben jobb befejezések és labdabiztonság kell, és meglesz ez
ZERO_L

több mint 4 éve
Remélem BB az egész csapatnak tripla bünti futást eszközöl, mert ez az egész csapat kúrta el. Fumblistól, felesleges sárgákon át, az elejtett passzokig. Ezt a meccset 10-zel kellett volna nyerni, erre otthon elbukjuk a csoport rivális ellen!És vazze akitől nem vártam jó játékot az hozza magát (leszámítva az első drive-ban) és mindent megtett a győzelemért!
Sok munka van itt még, ez idény eleji forma, de nem a qb-nak hanem MINDENKI MÁSNAK!
több mint 4 éve
Szerintem indokolatlanul sokszor futottunk. Sokkal jobban kell bízni a passzjátékban, remélem legalább ennyit megtanulunk ebből a meccsből.

több mint 4 éve
Ejj de kár ezért, ezt a meccset agyonnyertük és mégis elveszítettük. Nem örülök neki, viszont a mutatott játék rendkívül pozitív, Jones pedig remekül rajtolt, szuper év jöhet már idén is 😊

több mint 4 éve
Újonc futónknak nem szoknia kell hanem baromira koncentrálnia labdára mert ez volt a red flag vele kapcsolatban. Lesz még egy vagy két dobása utána megy szépen a levesbe.

több mint 4 éve
Nem bírom ki a meccs végéig, úgyhogy már most néhány gondolat. Imádom ezt a játékot. Rövid, pontos passzok, jó futások, néha egy-egy remek bummal. Az első teljesen wtf move-val Jones meg is érkezett egyből, azóta kifejezetten jól játszik, kár azért az érdekes fumble-ért és holdingért, ez egy simán nyert első félidő volt, mégis 10–10
A védelem az első drive-ot leszámítva hozza, amit vártunk, az újoncfutónak viszont még szoknia kell a ritmust. Az a TD-passz, mintha Bradyt láttam volna, ahogyan még pont a sack előtt kiosztja.
Nem lehet eléggé lelkesedni 😊

több mint 4 éve
Én is pont ezt néztem, hogy szerintem ez teljesen rendben van. Elismeri a saját felelősségét is a helyzetben, illetve azt is megértem a csapat részéről, hogy mindenben próbálták az újoncot segíteni, még azzal is, hogy ne érezze veszélyben a kezdő pozícióját egy-egy rosszabb meccsnél, mert ott van mögötte valaki, akire lecserélhetik.Pedig nincs ebben semmi picsogás, egyáltalán nincsenek ellenérzései a csapattal szemben, sőt.Hmm...érdekes, ezek szerint mégse úgy mentek a dolgok ahogy gondoltuk...Teljesen lényegtelen mit nyilatkozik ez a leszerepelt vitéz. Volt lehetősége bizonyítani de nem élt vele ennyi a többi csak picsogás és porba fingás.....
www.patspulpit.com/2021/9/10/22666483/cam-newton-release-patriots-youtube-funky-friday
Solymi
ParadSEC
Inkább azért linkeltem be, mert nem az volt, hogy ő nem akart backup lenni, hanem BB nem akarta itt tartani.
Érdekes még, hogy még mindig problémája van a vállával, ez se egy jó jel.
Nade, nemsokára láthatjuk Jonest élőben, ráadásul egy jó csapat/edző és defense felfogás ellen, ez egy igazán jó felmérő lesz, hogy most mire képes.
Solymi

több mint 4 éve
Pedig nincs ebben semmi picsogás, egyáltalán nincsenek ellenérzései a csapattal szemben, sőt.Hmm...érdekes, ezek szerint mégse úgy mentek a dolgok ahogy gondoltuk...Teljesen lényegtelen mit nyilatkozik ez a leszerepelt vitéz. Volt lehetősége bizonyítani de nem élt vele ennyi a többi csak picsogás és porba fingás.....
www.patspulpit.com/2021/9/10/22666483/cam-newton-release-patriots-youtube-funky-friday
Solymi
ParadSEC
Inkább azért linkeltem be, mert nem az volt, hogy ő nem akart backup lenni, hanem BB nem akarta itt tartani.
Érdekes még, hogy még mindig problémája van a vállával, ez se egy jó jel.
Nade, nemsokára láthatjuk Jonest élőben, ráadásul egy jó csapat/edző és defense felfogás ellen, ez egy igazán jó felmérő lesz, hogy most mire képes.
több mint 4 éve
Hmm...érdekes, ezek szerint mégse úgy mentek a dolgok ahogy gondoltuk...Teljesen lényegtelen mit nyilatkozik ez a leszerepelt vitéz. Volt lehetősége bizonyítani de nem élt vele ennyi a többi csak picsogás és porba fingás.....
Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Hmm...érdekes, ezek szerint mégse úgy mentek a dolgok ahogy gondoltuk...www.patspulpit.com/2021/9/10/22666483/cam-newton-release-patriots-youtube-funky-friday
több mint 4 éve
Holnap már kezdődik a 2021-es idény, mivel a podcast idén nem jön össze, így újra írásos formában szedem össze a gondolataimat a holt szezon változásairól, a keretről és a menetrendről. Have funKöszönjük szépen, remek összefoglaló és előretekintés 😊
Wyatt
A keret nagy része, főleg a teljes DEF (Gilmore-ral vagy nélkül) nekem nagyon pöpecnek tűnik, az ST kérdéses, de ugye ott van Folk legrosszabb esetben.
Az O-nál az OL és RB sor az szintén nagyon jó, a WR sorra ráférne az erősítés, de ha főleg a futással operálunk, akkor ez akár elég is, nem hiszem, hogy pass-heavy hozzáállásunk lesz.
TE sor névben jó, ha egészségesek tudnak maradni, akkor plusz csavart tehetnek a támadásokba.
FB sornál szintén úgy gondolom, hogy Jakob háttérbe fog szorulni.
QB poszt: Ha Jones úgy fog játszani mint az előszezon meccseken és mondjuk sackek helyett inkább kidobálja a labdát, akkor egyből elkezdik Bradyhez hasonlítani, pedig csak a rendszerbe illik majd nagyon jól, ahogy elődje is az elején, aztán mivé lett a cserebogár 😊
Jelenleg úgy néz ki, hogy ez egy nagyon jó párosítás és várom már a meccseket.
Nem fog érdekelni ha úgy kapunk ki, hogy kevés hibát vétünk és a QB-n is látszik, hogy fejlődik, az alap adott.