New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Azért megnéztem volna, hogy milyen ajánlatok voltak az asztalon Jimmyért, amikor két csapat is két első kört áldozott a kiszemelt Qb-ért.
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 939
Nézve hol mentek ki a WR-ek, BB elég nagy mágus, hogy az 1/32-vel elhozta Cooksot.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
 www.facebook.com/patriotsdiehardfans/photos/a.899069213477910.1073741829.894998000551698/1437643336287159/?type=3&theater

több mint 8 éve
bold: ha ma hajnalban nem is, de holnap elcsencseljük Butlert
ZERO_L
És mire csencseljük el? 😀

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ZERO_L
Tehát még ma? És az első körben? 😊

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Langi érdekes felvetés, őt aztán tényleg nem lehet tudni hol megy ki. A gyenge szezonja szépen levitte az értékét, persze inkább kívűl játszott idén, tavaly belül jó volt. Ez mondjuk felveti azt a kérdést is, hogy mennyire használható rugalmasan.

több mint 8 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Nekem is tetszik a Wyatt által vázolt forgatóköny, de én bármelyik pickhez odatenném zárójelbe, hogy Harvey Langi (tényleg fogalmam sincs, hol megy ki, annyi helyen láttam már). Állítólag tavaly ha jött volna a draftra és lett volna első körünk, akkor őt hoztuk volna. Ha ez igaz, akkor meglepne, ha nem húznánk be.

több mint 8 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Nem mock, inkább én kiket húznék:
3/72: Sidney Jones, CB (Washington)/Fabian Moreau, CB (UCLA)
3/96: George Kittle, TE (Iowa)/Jake Butt, TE (Michigan)
4/131: Trey Hendrickson, DE (Florida Atlantic)
5/183: Ryan Switzer, WR (North Carolina)
6/200: Jordan Evans, LB (Oklahoma)/Blair Brown, LB (Ohio)/Dylan Cole, LB (Missouri State)
7/239: legjobb elérhető ember, de mondjuk legyen Jon Toth, C (Kentucky)
Wyatt
A két harmadik és a negyedik körös pickeddel én is nagyon elégedett lennék. A CB-k jó felvetés, idén aztán tényleg megengedhetjük ezt a luxust magunknak, szóval miért ne? Mondjuk ha az egyik harmadik helyett egy swing tackle jönne azt sem bánnám, Flemingtől fázok egy picit, de igazság szerint nem is látok nála jobbat az első pickünktől lefelé, hátha BB és Scar igen. 😉
Az RB-inket tekintve nem tűnik logikus húzásnak de én 5.-re nagyon szívesen nálunk látnám James Conner-t ha lecsúszik addig, nagyon nagy potenciál van benne. Jelenleg úgy tűnik, hogy Lewis-szal nem tervezünk hosszú távon, ő esetleg elpasszolható hátsó körösért és akkor máris lenne hely a srácnak a rosteren. Ennek persze így nagy realitása nincsen, de hátha. 😊
A 6. körre LB simán, nevek biztos jók, annyira nem vágom a college footballt, hogy ezt tudjam 😉

több mint 8 éve
Szerintem sem fért el 53-on még egy WR, de valahogy csak megoldanánk 😊
OL jöhet feljebb persze, de inkább csak akkor húznék, ha ott BPA valaki

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
tetszenek a "kiket szeretnék" rovat (Jones-t nagyon szeretném ha lecsúszna hozzánk), talán csak a DE-TE picket cserélném fel, persze kérdés kik közül lehet választani, viszont Ryan Switzer (vagy bármilyen WR) 53-as roster helyét nem nagyon látom, baromi jó slot elkapó és én is nagyon szívesen látnám nálunk, de Cooks érkezésével (+ Dola maradásával) egyszerűen nem maradt hely

3 QB, (min) 5 RB mellé egyszerűen nem fér be 6 WR mellé egy hetedik, akkor már inkább egy OL-re lőném el ezt a cetlit

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Juppííí, kezdődik a draft. Ez minket annyira idén nem érint, de nem baaaj 😀

A múltkori gondolatokhoz képest változott:
RB: Gillislee személyében megjött a vágyott első számú futóm, mellette Burkhead, White és Lewis/Foster elegendő lesz
WR: Amendola belement a paycutba, áldassék Mr. Clutch neve. Cooks (X), Edelman/Amendola (slot), Mitchell/Hogan (Z)+S(la)T(er). Itt sem sírok
OG: Tre ment, de állítólag Fusco jöhet. Na az elég nagy javulás lenne csereposzton (legalább)

Na, elvileg ezek az idei pickjeink (úristen, nincs első két körünk, na bumm, van nyolc pickkel lejjebb 😛)
1/32: Brandin Cooks, WR (New Orleans Saints) ment még a 3/103, jött a 4/118, ami helyett így a 4/131 maradt meg – legyen meg a kövi 10 év elit elkapója
2/64: Kony Ealy, DE (Carolina Panthers) + 3/72 – Super Bowlon hasít, a rotációba tökéletesen passzolhat
3/72:
3/96:
4/131:
4/137: Dwayne Allen, TE
(Indianapolis Colts) – jöhet az újabb ikertorony-kísérlet, maradj egyben Gronk!
5/163: Mike Gillislee, RB (Buffalo Bills) – nagyon remélem, hogy meglesz végre a pöpec futónk
5/175: Barkevious Mingo, DE/LB (Cleveland Browns) – nem jött be, ennyi próbát megért
5/183:
6/200:
6/215: Kyle Van Noy, DE/LB
(Detroit Lions) – ez már valamivel hasznosabb volt, bőven megérte
7/239:
7/250: Michael Williams, TE
(Detroit Lions) – mindegy

Ha nem húznánk már idén senkit, akkor sem panaszkodnék, azért egy drafton egy Cooks, Ealy, Allen, Gillislee+szotyik kört bőven aláírnék 😊

De fordítsuk komolyra a szót

Múltkor azt írtam, hogy Drafton hoznék
• futót – Gillislee 5. körével szerintem pipa
• talán egy elkapót Amendola helyére, nem baj, ha tud visszahordani is – maradt kevesebbért
• használható támadófalembert – Fusco mindenképpen ez a kategória lehet
• pöpec pass rushert – kell
• használható linebackert – elfér
• csúszó cornerbacket – ja

Posztonként
irányító – nagyon max, ha Jimmy megy
futó – csak, ha nagyon nagy érték csúszik, mondjuk a 4. körben D'Onta Foreman vagy Jeremy McNichols bent van még, akkor nem lennék annyira szomorú, de szerintem itt tényleg megvagyunk
elkapó – így megvagyunk szerintem, akkora érték nincs is, aki kihagyhatatlan lenne, de ha Ryan Switzert kikapjuk az 5. kör végén, 6. kör elején (nem lesz bent), nem sírok
tight end – nagyon jó a class, egy elférhet! Legjobban George Kittle-nek örülnék, nagy szívfájdalmam, hogy sehol sem tudtam behúzni. Igazából Jake Butt is nagy bolt lenne, úgyis szeretjük a sérült tight endeket, nálunk lenne egy éve rendbe jönni 😊
támadófalember – sokan szeretnének egy swing tackle-t, én a mostani kettővel is elvagyok, ha egészségesek, ha van csúszó jöhet. Ha már EL-ben hozzám jött, akkor Erik Magnusont pl nem bánnám az 5. körben
defensive tackle – Szerintem itt bőven megvagyunk, és egész jó időre is, de hát a BPA az úr, meg ha van nagy tehetség, miért ne. Akit szívesen látnék, Chris Wormley (már az első pickünknél sem lesz bent), lejjebb meg mondjuk Elijah Qualls, Eddie Vanderdoes vagy Jeremiah Ledbetter
pass rusher – Jordan Willis lenne az álom, de sajnos nagyon elkezdték felszopkodni, simán lehet, hogy első körös lesz 😕
Akinek még örülnék mindenképpen, az Trey Hendrickson (őket kettejüket mindkét GM-játékban vittem), ő lehet, még a 4. kör végén is bent lesz nekünk. Szintén nem lennék szomorú Derek Riversnél
linebacker – Dylan Cole, Jordan Evans és Blair Brown közül bárkinek örülnék az 5. kör végén, 6. elején
cornerback – na népszerű leszek itt. Van ugye Gilmore nagy pénzért #1-nek, Butler több mint kiváló #2-nek, mögöttük Rowe, Cyrus, Jonathan Jones, Coleman. Simán kurva fasza egység. Na én ide hoznék elsőként embert, méghozzá olyat, aki idén valszeg nem is játszhat. Nagyon mély idén a CB-class, Butler megtartásában jövőre nem bízom, most viszont simán tudunk 1. körös tehetséget hozni a 3. kör elején. Sidney Jonesnak és Fabian Moreau-nak is örülnék, de vannak még itt szépen opciók az egészségesek közül is.
safety – nem kell, tehát úgyis jön valaki a 3. körben... 😀

Nem mock, inkább én kiket húznék:
3/72: Sidney Jones, CB (Washington)/Fabian Moreau, CB (UCLA)
3/96: George Kittle, TE (Iowa)/Jake Butt, TE (Michigan)
4/131: Trey Hendrickson, DE (Florida Atlantic)
5/183: Ryan Switzer, WR (North Carolina)
6/200: Jordan Evans, LB (Oklahoma)/Blair Brown, LB (Ohio)/Dylan Cole, LB (Missouri State)
7/239: legjobb elérhető ember, de mondjuk legyen Jon Toth, C (Kentucky)

Szerkesztette: Wyatt

több mint 8 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Watson nagy reménységnek indult... de a Patsnél nem váltotta meg a világot. Elkapás terén inkonzisztens volt, 1x jutott 500 yard felé, blokkolni az itt tartózkodása végére tanították meg. A 2007-es szezon közepén megsérült (browns elleni meccs, emlékeim szerint), utána kb. fél lábon nyomta végig a szezont, nem valami hatékonyan. A #2 TE az elsősorban blokkolásra használt Kyle Brady volt.
Gyulus
Nem a Dallas elleni meccs volt?
Roy Williams horse collar tackle es szétment a bokája?
Sinisa
Igazad van... annyi maradt meg bennem, h abban az évben a Browns ellen játszott a legjobban, utána kidőlt. Most h mondod, valóban a 'boys meccsen "sántult le" egész szezonra.
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
talán ha Browns hátra tud tradelni (bár pont ellenkező pletykákat lehet olvasni) akkor, de jelen állás szerint igen nagy meglepetés lenne...

(magyarul nem érdemes éjszakázni, ha emiatt kérdezed 😀 )
ZERO_L
1/1Garett, hanem akkor mindenki mondjon le clevelandben.
1/12 talán ha qb run lesz és nem tudnak felmenni.
gordon
Sonny Weaver Junior hallgat téged 😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Sinisa New England Patriots 3 167 — Gràcies Pep!
Watson nagy reménységnek indult... de a Patsnél nem váltotta meg a világot. Elkapás terén inkonzisztens volt, 1x jutott 500 yard felé, blokkolni az itt tartózkodása végére tanították meg. A 2007-es szezon közepén megsérült (browns elleni meccs, emlékeim szerint), utána kb. fél lábon nyomta végig a szezont, nem valami hatékonyan. A #2 TE az elsősorban blokkolásra használt Kyle Brady volt.
Gyulus
Nem a Dallas elleni meccs volt?
Roy Williams horse collar tackle es szétment a bokája?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
talán ha Browns hátra tud tradelni (bár pont ellenkező pletykákat lehet olvasni) akkor, de jelen állás szerint igen nagy meglepetés lenne...

ZERO_L
gordon
Mi meg feltrédelünk O.J. Howardért. 😊
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

ZERO_L
több mint 8 éve
De akkor az O-nál feltételezed, hogy Gronk harcra kész lesz, még ha csökkentett snapszámmal is, nem? Megnézve pár videót, Ben Watson azért jobb TE-nek tűnik nekem mint Allen.

Nekem az O-fal erősítés mellett LB meg DE kellene a draftról.
Burkus
Kétlem, hogy annyira nagy lenne a különbség.

Watson nagy reménységnek indult... de a Patsnél nem váltotta meg a világot. Elkapás terén inkonzisztens volt, 1x jutott 500 yard felé, blokkolni az itt tartózkodása végére tanították meg. A 2007-es szezon közepén megsérült (browns elleni meccs, emlékeim szerint), utána kb. fél lábon nyomta végig a szezont, nem valami hatékonyan. A #2 TE az elsősorban blokkolásra használt Kyle Brady volt...

Egyébként nálunk Hörnin kívül mindenkit megtanítottak blokkolni, előbb vagy utóbb... mondjuk a legdurvábban Graham nyomta, valamelyik SB-n egy külön összeállítást(!) mutattak abból, hogy ott helyben mekkora pusztítást végez futásblokkolás terén.

Egy fiatal projekt TE pick befigyelhet, mint anno az AJ Derby pick.

[Egyébként is, Gronk kapcsán már csak babonából legyünk optimisták, egy lassú, óvatos szezonkezdet után novembertől remélhetően már 100%-osan nyomja majd... 😊 ]
több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Gyakorlatilag úgy megyünk neki a draftnak, hogy az O-ba nem is feltétlenül kell húzni, max O-line depthre van szükség (projekt swing-tackle, szokásos UDFA interior OL projekt)

Egyébként megkockáztatom, hogy a jelenlegi O-állomány egy kicsivel erősebb még a 2007-esnél is. Az biztos, hogy a skill pozik terén sokkal "mélyebb", RB-k terén 3-4 játékosból álló rotáció is mehet... és azért az "laza", amikor egy Danny Amendola/Chris Hogan/Malcolm Mithell trió harcol a #3-#4-#5 WR posztért.

Amendoláról annyit, hogy nem sok olyan játékos van a ligában, aki egymást követő 3(!) pay cutba is belemegy. Max 1,7 milliót keres az idei évben (cap száma 3 millió)... Biztos kezű, clutch slot WR, a terhelésére (sérülékenységére) vigyázva lazán kihozhat 500-600 yardot és 4-5 TD-t egy másik csapat #3 WR-eként. Ezért évi 3-4 milliót lazán fizethettek volna neki.

Szóval respekt és hála. Ennyiért már akkor is megéri, ha Jules cseréjeként nyomja végig a szezont. Edelman kibaszott sok ütést kap, érdemes lehet őt pihentetni... és ha nagy gáz van (sérülés), akkor azért túlélhető downgrade.
Gyulus
De akkor az O-nál feltételezed, hogy Gronk harcra kész lesz, még ha csökkentett snapszámmal is, nem? Megnézve pár videót, Ben Watson azért jobb TE-nek tűnik nekem mint Allen.

Nekem az O-fal erősítés mellett LB meg DE kellene a draftról.
több mint 8 éve
Gyakorlatilag úgy megyünk neki a draftnak, hogy az O-ba nem is feltétlenül kell húzni, max O-line depthre van szükség (projekt swing-tackle, szokásos UDFA interior OL projekt)

Egyébként megkockáztatom, hogy a jelenlegi O-állomány egy kicsivel erősebb még a 2007-esnél is. Az biztos, hogy a skill pozik terén sokkal "mélyebb", RB-k terén 3-4 játékosból álló rotáció is mehet... és azért az "laza", amikor egy Danny Amendola/Chris Hogan/Malcolm Mithell trió harcol a #3-#4-#5 WR posztért.

Amendoláról annyit, hogy nem sok olyan játékos van a ligában, aki egymást követő 3(!) pay cutba is belemegy. Max 1,7 milliót keres az idei évben (cap száma 3 millió)... Biztos kezű, clutch slot WR, a terhelésére (sérülékenységére) vigyázva lazán kihozhat 500-600 yardot és 4-5 TD-t egy másik csapat #3 WR-eként. Ezért évi 3-4 milliót lazán fizethettek volna neki.

Szóval respekt és hála. Ennyiért már akkor is megéri, ha Jules cseréjeként nyomja végig a szezont. Edelman kibaszott sok ütést kap, érdemes lehet őt pihentetni... és ha nagy gáz van (sérülés), akkor azért túlélhető downgrade.
több mint 8 éve
triangle 1 283
viszont a második kérdés tényleg fejvakarós.. egy 5. körért jön egy gyak nullkilométeres RB nagy upside-dal (yard per futás stb.). oké senki nem látta még workhorse-ként, de senki másnak nem ér meg egy próbát egy 5. körös cetliért? ha csak cserének is... a draft azért kicsit lutri kit fogsz tudni húzni stb., pláne ott az 5. körben már nem nagyon találni ilyen RB-t.

triangle
Más franchisenál nem igazán lehet "próbálkozni".
Csak nagyon kevés franchisenál -ha nem egyedül a Patsnél, és némileg Seattle, Steelers, Packers- van olyan struktúra, hogy a HC(GM) ennyire szabad kezet kap, ennyire bejön, amit csinál, végtelen a türelem az irányába ÉS jönnek a sikerek.
Az NFL kurva konzervatív, az elmúlt 20 évben kb. annyi "bevállalósság" történt, hogy az Eagles megpróbálta Chip Kellyt, Vicket kivitték 1/1-re, Tebowt kivitték az első körben, a Miami egyszer ránknyomta a wildcatet és a Jax puntert húzott a harmadik körben.
A GM-ek, HC-k fosnak próbálkozni, szinte csak Belichick ilyen bátor.
És lehet, hogy csak ő teheti meg, neki fér bele simán, ha nem jön be a dolog.
Mert azért nem mindig jön be, volt itt bepróbálás Ocho Cinco, Haynesworth, meg egy rakás 2-3 körös bust a secondary-be (Ras-I, Wheatley, stb.), Maroneyről, Hernandezről, Cableről, Easleyről, vagy Chad Jacksonról (szerintem miatta nem tradelünk soha többé felfele) nem is beszélve, akiket megpróbált BB, de nem jött be.
Sobri Jóska
ez mondjuk jogos. esetleg az olyan hc/gm-eknél tudnám még elképzelni, ahol ég a kispad alattuk, és egy ilyen pici túlfizetés (ha nem sikerül az év és repülnek) már a köv hc/gm cap problémája lesz. de hát még ilyen helyzetben is a rég be(nem)vált módszereikhez ragaszkodnak...
több mint 8 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Jelen állás szerint mennyi draft pickünk van?
ThundersNFL
azt hiszem így állunk:

3/72
3/96
4/131
5/183
6/200
7/239
topin
Ha BB tovább trollkodik pickünk sem marad 😁
ThundersNFL
Mondjuk ahhoz képest hogy mennyit elpartizánkodott Billi bá még mindig van 6 pikkünk 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 016 — #NoStress
viszont a második kérdés tényleg fejvakarós.. egy 5. körért jön egy gyak nullkilométeres RB nagy upside-dal (yard per futás stb.). oké senki nem látta még workhorse-ként, de senki másnak nem ér meg egy próbát egy 5. körös cetliért? ha csak cserének is... a draft azért kicsit lutri kit fogsz tudni húzni stb., pláne ott az 5. körben már nem nagyon találni ilyen RB-t.

triangle
Más franchisenál nem igazán lehet "próbálkozni".
Csak nagyon kevés franchisenál -ha nem egyedül a Patsnél, és némileg Seattle, Steelers, Packers- van olyan struktúra, hogy a HC(GM) ennyire szabad kezet kap, ennyire bejön, amit csinál, végtelen a türelem az irányába ÉS jönnek a sikerek.
Az NFL kurva konzervatív, az elmúlt 20 évben kb. annyi "bevállalósság" történt, hogy az Eagles megpróbálta Chip Kellyt, Vicket kivitték 1/1-re, Tebowt kivitték az első körben, a Miami egyszer ránknyomta a wildcatet és a Jax puntert húzott a harmadik körben.
A GM-ek, HC-k fosnak próbálkozni, szinte csak Belichick ilyen bátor.
És lehet, hogy csak ő teheti meg, neki fér bele simán, ha nem jön be a dolog.
Mert azért nem mindig jön be, volt itt bepróbálás Ocho Cinco, Haynesworth, meg egy rakás 2-3 körös bust a secondary-be (Ras-I, Wheatley, stb.), Maroneyről, Hernandezről, Cableről, Easleyről, vagy Chad Jacksonról (szerintem miatta nem tradelünk soha többé felfele) nem is beszélve, akiket megpróbált BB, de nem jött be.

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Mennyi az esély, hogy az első körben a Browns logo hirtelen Flying Elvisre vált?
ThundersNFL
Szerintem nagyon alacsony.