New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Bold (LB):Úgy legyen. Biztos voltam benne, hogy LB-t húzunk, mégpedig viszonylag magasan, mert ha HT megsérül - amire többször volt példa, - Van Noyt, Roberts és MekElek ligaátlag alatti szintet fog jelenteni.Ezt azért idebiggyesztem 😊Mióta elkezdtek b*sztatni a deflategate miatt, és tuti tökéletesre fújt labdával játszunk, nyertünk 3-ból 2 superbowlt. A spygate után nyomtuk a 16-0-t. Remélem Bill bácsi már töri valamiben a fejét... 😊
twitter.com/BenVolin/status/858371772282003462
ervinator
LordTamas
Burkus
- Jön majd egy UDFA aki bekerül az 53-ba.
- Ninko öreg es lassú mar, ILB/MLB meg úgysem volt
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 8 éve
Úgy legyen. Biztos voltam benne, hogy LB-t húzunk, mégpedig viszonylag magasan, mert ha HT megsérül - amire többször volt példa, - Van Noyt, Roberts és MekElek ligaátlag alatti szintet fog jelenteni.Ezt azért idebiggyesztem 😊Mióta elkezdtek b*sztatni a deflategate miatt, és tuti tökéletesre fújt labdával játszunk, nyertünk 3-ból 2 superbowlt. A spygate után nyomtuk a 16-0-t. Remélem Bill bácsi már töri valamiben a fejét... 😊
ervinator
LordTamas
Szerkesztette: Burkus
több mint 8 éve
Ertekre ez is nagyon jo, most mar a melysegre sem lehet panasz, 4/4 jo pick, a tobbin meg jo jatekos jott, nem is kell sokat huzogatni 😀

több mint 8 éve
ezt az utolsó OT picket nem láttam jönni 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Ezt azért idebiggyesztem 😊Mióta elkezdtek b*sztatni a deflategate miatt, és tuti tökéletesre fújt labdával játszunk, nyertünk 3-ból 2 superbowlt. A spygate után nyomtuk a 16-0-t. Remélem Bill bácsi már töri valamiben a fejét... 😊
ervinator
több mint 8 éve
Tuti nem BB draftol 😊 Tök "logikátlan"😊
több mint 8 éve
twitter.com/NEPD_Loyko/status/858373189847724032

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Tetszik, Ninko szép lassan kikophat a rotációból. Nagy kedvenc volt és marad is, de már látványos a visszaesés nála.

több mint 8 éve
Ezt azért idebiggyesztem 😊twitter.com/BenVolin/status/858371772282003462
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
tetszetős eddig 😊értékelhető LB maradt még későbbi körökre?
több mint 8 éve
Wise, az is parades 😊Bejött amit sejtettem, hogy Rivers inkább Ninko pótlás lesz, míg Wise jött DE-nek.
Wyatt
több mint 8 éve
Vagy inkább idei pick jövő évi egy körrel korábbiért. Ezt kb. minden évben meghúzzuk (nagyon helyesen).

több mint 8 éve
akkor gondolom borítékolható a 4. körös letrade 😊

több mint 8 éve
Kansas City ChiefsHitelesített felhasználóEgy kört mozogtunk le, amúgy is várható volt, hogy kapni akarunk egy 6. körös picket valahogy.
@Chiefs
We traded TE James O’Shaughnessy & the 216th pick to the Patriots and acquired the 183rd pick from New England in return.
Megvolt a hagyományos Andy Reid féle draft napi cserebere is... 😊
Castleai01
több mint 8 éve
Kansas City ChiefsHitelesített felhasználó @Chiefs
We traded TE James O’Shaughnessy & the 216th pick to the Patriots and acquired the 183rd pick from New England in return.
Megvolt a hagyományos Andy Reid féle draft napi cserebere is... 😊
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
Hatalmas meglepetésre lehívtuk Cooks 5. éves opcióját 😊
több mint 8 éve
Ha már kisebb suli akkor egy Connor Harris picket kérek ma 😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
aki még nem látta játszani Rivers-t, annak itt egy hosszabb videó, ahol elég jól kielemzik a játékát, erősségeit, gyengeségeitwww.youtube.com/watch?v=JPz7_VEVBeg
röviden: ha első osztályban játszott volna akkor simán első körös tehetség lenne, futás ellen még van mit fejlődnie, kérdés mikorra veszi fel az NFL ritmusát és technikáját, de amint erre ráérez 10+ sackes játékosnak predesztinálják

több mint 8 éve
Mindkét pick bejövős.Rivers valószínűleg a két évvel ezelőtti Akeem Ayers-szerepkört tölti majd be, szituációs pass rusher DE-ként többször is pályára kerülhet. Kíváncsi vagyok, mennyit nyomjuk majd 3-4es felállásban.
Guy-Branch/Valentine-Brown
Flowers/Ninko-Hightower-Roberts(Mekk Elek?)- Van Noy/Riverrs/Ealy
Garcia abszolút needre jött és szvsz fit is ebbe a rendszerbe. 1 szezon alatt Scar kitanítja + pakkolnak rá 10 kiló izmot... és nem kell összeszarnunk magunkat, ha Soldert nem sikerül megtartani.
több mint 8 éve
Mindkettő needre jött kisebb sulikból. Annyira logikus, hogy a legjobb Pats-es szakírónál (Reiss) is benne volt mindkettő a posztonkénti háromjában. Rivers valszeg rögtön használható lesz a rotációban, Garcia-át tekintve meg bízom Scar-ban, remélhetőleg jobb lesz mint Fleming. BB most azzal lep meg minket, hogy nincs meglepetés😉

több mint 8 éve
Csak simán keveri, ahogy szokta...Igen,igen! Húztunk két 3. körre várt playat a 3. körben, needre. Az Öreg most úgy deviáns,hogy nem deviáns... 😁
Gogo
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.