New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mennyi az esély, hogy az első körben a Browns logo hirtelen Flying Elvisre vált?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Jelen állás szerint mennyi draft pickünk van?
ThundersNFL
azt hiszem így állunk:

3/72
3/96
4/131
5/183
6/200
7/239
topin
Ha BB tovább trollkodik pickünk sem marad 😁

Draft

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
1.3 milláról 2.5 akkor sem sarokba szorítás, pláne nem ilyen elkapónál. Nehezebb helyzetbe hoztuk őket, de 1.2 millát bármelyik csapatnál felszabadítok én most itt neked úgy, hogy egy másodperc probléma ne legyen vele
Wyatt
Lol, kár hogy nem te vagy akkor a GM. Persze simán lehet ilyen flegmán visszatekinteni erre az esetre, tudva hogy Sanders mit tett le azóta az asztalra, de akkortájt az a matchelés közel sem volt annyira egyértelmű és lefutott, ahogy most előadod.
Maniac84
A topicban az elmúlt hónapokban zajló emelkedett gondolatmenetek után az én flegmaságom már talán ne legyen probléma. Néha már én hányok, ha ide benézek, milyen gondolatok vannak itt, pedig én a csapatnak szurkolok

Nagy kár biza, bár így sem sikertelen a csapat, úgyhogy ez max nekem nagy kár

több mint 8 éve
Maniac84 New England Patriots 601
1.3 milláról 2.5 akkor sem sarokba szorítás, pláne nem ilyen elkapónál. Nehezebb helyzetbe hoztuk őket, de 1.2 millát bármelyik csapatnál felszabadítok én most itt neked úgy, hogy egy másodperc probléma ne legyen vele
Wyatt
Lol, kár hogy nem te vagy akkor a GM. Persze simán lehet ilyen flegmán visszatekinteni erre az esetre, tudva hogy Sanders mit tett le azóta az asztalra, de akkortájt az a matchelés közel sem volt annyira egyértelmű és lefutott, ahogy most előadod.

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Hát azért olyan marha nagy sarokba szorítást ne jelentsen már egy Sanders-szintű elkapónak 2.5 millió dollár/1 év matchelése... 😊)
Wyatt
Az azért volt nagyobb sarokba szorítás mert egyáltalán nem volt helye rá akkor a Steelers-nek, nem úgy mint most a Billsnek. Ha az emlékeim nem csalnak akkor ahhoz, hogy matcheljék cutolniuk átstrukturálniuk kellett, a Bills ezt meg még neccesen meg tudta volna oldani anélkül is.
A Sanders-szint meg közel sem volt olyan magas akkor mint most. 😉

több mint 8 éve
triangle 1 283
Nekem inkább az a furcsa, hogy:
1. A Bills miért csak 5.körös tendert rakott rá amikor a 2.körös tender sem lett volna egy ökör ára.
2. Más csapatok miért nem mozdultak rá?
Bazzani
az első kérdésre még lehet is válasz, hogy annyira szorít a cap, hogy 1 milla is számít (ha nagyon akarják pár szerződés átstruktúrálásával mondjuk lehet előteremteni kis plusz helyet)
viszont a második kérdés tényleg fejvakarós.. egy 5. körért jön egy gyak nullkilométeres RB nagy upside-dal (yard per futás stb.). oké senki nem látta még workhorse-ként, de senki másnak nem ér meg egy próbát egy 5. körös cetliért? ha csak cserének is... a draft azért kicsit lutri kit fogsz tudni húzni stb., pláne ott az 5. körben már nem nagyon találni ilyen RB-t.
tavaly hogan ugyanez volt, teljesen
több mint 8 éve
1. A Bills miért csak 5.körös tendert rakott rá amikor a 2.körös tender sem lett volna egy ökör ára.
Bazzani
A futók idén nagyon mellőzöttek minden téren, engem annyira nem lep meg, hogy a többség nem Gillislee-ben keresi a megoldást, ha már lényegesen nagyobb nevek is a piacon vannak, pick nélkül, matchelési esély nélkül, ráadásul drafton sem rossz a felhozatal

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley

több mint 8 éve
Hát azért olyan marha nagy sarokba szorítást ne jelentsen már egy Sanders-szintű elkapónak 2.5 millió dollár/1 év matchelése... 😊)

több mint 8 éve
Gratulálok Gillislie-nek a bajnoki címhez.
Már nekem kellemetlen, hogy milyen hülyék dolgoznak a Billsnél...
Bazzani
Én egyszerűen nem tudom megérteni, hogytud mindig így tradelni, igazolni a Pats. Már-már azt hiszi az ember, hogy Billék u.n. "visszautasíthatatlan ajánlatot" tesznek a csapatoknak. (vicc)
PEEtör
Gondolom a delikvenseknek felötlik az a pár ékszer a Pats vitrinjeiben, mikor az A4-es papír alján az aláírás mezőt nézi. Ilyenkor kicsit halványul a szemnek a pár sorral feljebb lévő bér és juttatások sor. Tuti a szoba világításával lehet valami baj 😀
Matthew99
Az rendben is van, de az ellenfeleknek ezert epp hogy dragabban kellene adniuk ertekeiket nekunk, vagy matchelni az ajanlatunkat, hogy ne segitsek a csapatepitest, latszolag pedig egesz olcson jottunk ki iden is a dolgokbol, amin elegedetlenkedett Bazza 😊
Wyatt
Okosan alkották meg BBék Gillislee szerződését, cap hell lett volna a Billsnél. De egy jól működő franchise-nak ezt meg kell tudnia oldani. A Steelers pl. meg tudta oldani pár éve Sanders esetében, és ők akkor még jobban sarokba voltak szorítva mint most a Bills. Mondjuk ők nem is original round tendert tettek volna rá, már ezen a ponton elszúrta a BUF...

Ez az offseason tényleg úgy néz ki, hogy BB sakkozik, a többiek meg még a játékszabályokkal ismerkednek. 😀

több mint 8 éve
Nagyon rendben lesz ez a keret. 😀
O oldalon brutálisan jó a depth a skill postionoket tekintve, az OL-ba pedig már csak egy swing OT-t kérnék a padra a biztonság kedvéért.
A DL-be kéne még egy korai DE pick, de úgy érzem, hogy a tavalyi szintet fogják tudni hozni. LB érdekes kérdés, perpill csak 1 fulltime playerünk van, tavaly sem kellett több, de azért ide is örülnék valakinek. Secondary meg a liga legjobbja papíron, valamint az ST is rendben.

Nincs olyan csapat a ligában aki ne ennél sokkal nagyobb need-ekkel futna neki a draftnak😊
Szerintem a borítékolható DE picket leszámítva BPA draft lesz ez, na persze a saját draftboardunk alapján, szóval senki ne lepődjön meg mondjuk egy a 'szakértők' által 6. körre taksált játékoson a harmadikban😊

több mint 8 éve
Bazzani
Én egyszerűen nem tudom megérteni, hogytud mindig így tradelni, igazolni a Pats. Már-már azt hiszi az ember, hogy Billék u.n. "visszautasíthatatlan ajánlatot" tesznek a csapatoknak. (vicc)
PEEtör
Gondolom a delikvenseknek felötlik az a pár ékszer a Pats vitrinjeiben, mikor az A4-es papír alján az aláírás mezőt nézi. Ilyenkor kicsit halványul a szemnek a pár sorral feljebb lévő bér és juttatások sor. Tuti a szoba világításával lehet valami baj 😀
Matthew99
Az rendben is van, de az ellenfeleknek ezert epp hogy dragabban kellene adniuk ertekeiket nekunk, vagy matchelni az ajanlatunkat, hogy ne segitsek a csapatepitest, latszolag pedig egesz olcson jottunk ki iden is a dolgokbol, amin elegedetlenkedett Bazza 😊

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 235 — Invisible man
Bazzani
PEEtör

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Bazzani
több mint 8 éve
Amendola <3

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 101 — nabege2@yahoo.com
ThundersNFL
azt hiszem így állunk:

3/72
3/96
4/131
5/183
6/200
7/239
topin
van egy olyan érzésem, hogy csütörtök éjjel nem ez lesz a legpörgősebb topik 😊
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley

több mint 8 éve
topin New England Patriots 2 256
ThundersNFL
azt hiszem így állunk:

3/72
3/96
4/131
5/183
6/200
7/239
több mint 8 éve

Draft

több mint 8 éve
Nem egyszer húzott ki bennünket a kakiból, mikor kidőltek az alapemberek ő előkerült mindig és nagy segítség volt a csapatnak! Ha csak az SB-t is nézzük hány olyan játékot oldott meg, ami ha nincs game over! Én is a csapat érdekeit nézem először (jómagam is sokszor leírtam itt, hogy a csapatot szeresd, ne embert!), de itt nem 10 dollárról mondott le. 32 évesen ez igenis megsüvegelendő!
NB2
Az hogy mi volt a múltban az szerencsére nálunk a jövőre nézve nem érdemel semmi kiemelkedő szerződést, mert az megvolt és elmúlt..ha erre alapoznánk, akkor nem paycut lenne hanem fizuemelés..szóval ezt ne hozzuk érvként..ezért kapta nem kevés fizetését, hogy amikor kell megcsinálja a játékokat..megcsinálta! Szupi!

És én pont azt mondom, hogy nem mondott le semmiről, így ezt nem süvegelem meg. Azt igen, ahogy intézte, és azt hogy nálunk szeretne játszani és azt is hogy mindig lehet rá számítani és megdöglik a pályán a csapatért. De ezért ő nem hoz anyagi áldozatot, mert ha nem teszi meg kivágjuk..
több mint 8 éve
maximum sejtésünk van róla, mert az utóbbi évek kevesebb szerepkörét egész jól kibírta a teste.

Amendola szeret itt játszani és hajlandó áldozni is azért, hogy itt játszhasson. Tudja jól, hogyha nem ment volna bele a paycutba akkor repül, de ha igazak a hírek akkor a Super Bowl után ő maga ajánlotta fel, hogy nyirbálják meg a fizetését, csak hogy maradhasson.

ervinator
A minimális snapszámból kiindulva, nem bírna sokkal többet..vagy nincs rá szükségünk sokkal többször..

És pontosan ezt írtam, hogy ő tudta hogy repülne, akkor már mennyivel elegánsabb és megnyerőbb ha elébe megy a dolgoknak, főleg ha esetleg az is benne van, hogy még ez esetben is repülhet ha felajánlja..Ez nem azért történt, mert csak a Pats a mottója, hanem mert egy intelligens pali, aki pontosan tudja mennyit ér!

csinálhatta volna ugyanezt vergődve is, ahogy általában szokás ezt intézni a játékosok és ügynökeik körében..és akkor senki nem kedvelné, hiába megy bele háromszor, ha közben meg megy a kötélhúzás, üzengetés stb..ugyanaz lett volna a vége paycut háromszor, mert vélhetően nem kap máshol sem többet és minden évben sikerül egyezségre jutni a nyűglődés végén, mégis más lenne az ember szájíze..Ez csakis az intelligencián múlott, és annak hogy nem hagyta az ügynököt elszabadulni, mint mondjuk Butler..pont ezért nem tudom sajnálni Butlert. Amendola gondolkodik, Butler meg agyatlankodik..
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 939
Amendola vitához 2 dolog.

Egyrészt a mi csapatunkban valóban túlárazott, mert ott van Jules aki potom pénzért tesz többet a csapatért. Ha Jules nem lenne és pláne nem ennyi pénzért, akkor Dola sem lenne igazából túlárazott, pláne, hogy őt eredetileg Welker pótlására hoztuk. Amendola alapvetően egy jó játékos ezt többször bebizonyította nálunk, az, hogy mennyire bírna magasabb terhelést azt nem igazán tudjuk, maximum sejtésünk van róla, mert az utóbbi évek kevesebb szerepkörét egész jól kibírta a teste.

Másrészt pedig lehet, hogy nem kapna ennyi pénzt, cserébe máshol viszont jóval több szerep jutna neki, ami szintén lehet vonzó egy játékos számára, aki már rendelkezik gyűrűvel, lásd Chris Long.

Amendola szeret itt játszani és hajlandó áldozni is azért, hogy itt játszhasson. Tudja jól, hogyha nem ment volna bele a paycutba akkor repül, de ha igazak a hírek akkor a Super Bowl után ő maga ajánlotta fel, hogy nyirbálják meg a fizetését, csak hogy maradhasson.

Szóval bazi nagy respect Dolának, nekem pedig ideje lenne beszerezni egy Amendola mezt.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 101 — nabege2@yahoo.com
egyébként van új futónk, köszönünk mindent Blount!
 twitter.com/AdamSchefter/status/856597753069174786
ZERO_L
a 2. meccs után Giliszta lesz itt belőle😊
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
mondjuk pont nem a mostani paycutról van szó, hanem HÁROM egymás utániról

de akkor mutass pár játékost, aki képes belemenni két egymás követő playcutba, úgy hogy a szerződése hossza nem változik
ZERO_L
melyik paycut volt az amikor nem lett volna kirakva, és vélhetően számottevően többet kapott volna máshol? Ez a lojalitás mellett, azt is mutatja hogy Amendola nincs elveszve, ha gondolkodni kell. Nincsenek olyan agymenései, hogy márpedig ő nagy manit megkapná máshol is..pontosan és logikusan betudta lőni a helyét a piacot, ellentétben a többi játékossal. Nem hiszem hogy bármelyik paycutnál vesztett volna anyagilag..hiszen ha cutolják, se tudott volna a szerződésénél előnyösebbet kötni sehol. Ettől még ezt lehet csak úgy nézni, hogy Amendola mindent feláldoz a Patsért és lemond a pénzről ezért..csak ez nem igaz, mert nem mond le semmiről. Kivágtuk volna ha nem megy bele, belement, mert így is ugyanannyi a pénze mintha másik csapatban keresné meg. Így meg akkor van annyi esze, hogy nem megy el máshova ha egyszer itt szeret játszani. Ráadásul ezekkel a gesztusokkal igazán megnyerővé válik, de azért ne tegyünk úgy mintha lemondott volna bármiről is. Egy baszottul túlárazott dealből engedett 3x, úgy hogy közben máshol sem kapott volna többet. Tehát pénzről nem mondott le..csak volt annyira intelligens, hogy felmérje ezt és akkor már annál a csapatnál játszik ahol szeret lenni, a sok agyhalott piachajhász meg ezért koppan többnyire, mert nem képesek felmérni reálisan a helyzetüket.

Szeretem Amendolát..örülök, hogy ennyire észnél van és marad idén is!
topin
ezt senki nem tudhatja, így az egész ebből kiindult okfejtés szerintem totális tévútra visz

rajtunk kívül van még 31 csapat amiből legalább van 10 ahol évről évre érdekesebbnél érdekesebb szerződéseket kötnek, plusz lehetne sorolni a túlárazott WR-ket (pl Austin pl mire kapta azt a rakat pénzt?)

egyébként van új futónk, köszönünk mindent Blount!
 twitter.com/AdamSchefter/status/856597753069174786

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/