New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze
Most zajlik itt az élet sajna.

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A nap fontos híre, hogy Brady nem megy el holnap a "cimbijéhez" a Fehér Házba a csapattal. Gondolom ezt is az asszony tanácsolta... 😊
Kollega
tudva mi miatt maradt távol, szerintem annyira nem vicces a helyzet...
ZERO_L
Miért? Édesanyja miatt?
Burkus
Igen

White szerződés részletei:
 twitter.com/RapSheet/status/854743278905937920
ervinator
azért érdekes, hogy megkapta szinte 1az1-ben azt, amit anno Vereen kapott a Giantstől

kérdés ez azért van mert BB kvázi belátta a poszt/szerep fontosságát a támadó, vagy mert White-nak nem látja az utódját, akár csapaton belül, akár drafton
ZERO_L
Vagy eltelt két év, és ez már olcsónak számít 😊

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
A nap fontos híre, hogy Brady nem megy el holnap a "cimbijéhez" a Fehér Házba a csapattal. Gondolom ezt is az asszony tanácsolta... 😊
Kollega
ZERO_L
Miért? Édesanyja miatt?
Burkus
Igen

ervinator
azért érdekes, hogy megkapta szinte 1az1-ben azt, amit anno Vereen kapott a Giantstől

kérdés ez azért van mert BB kvázi belátta a poszt/szerep fontosságát a támadó, vagy mert White-nak nem látja az utódját, akár csapaton belül, akár drafton

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
JéBé Green Bay Packers 7 862
Akkor lenne egy öngyilkosság respekt ha az nem az életfogytiglanját töltő magánzárkában történne hanem a luxusvillájában,szabadlábon, és ami a legfontosabb lelkiismereti okokból. Ezek közül szerintem egyik sem áll fenn. Biztos hogy megbánta de az nem biztos hogy Odin meggyilkolását, sokkal inkább azt amit ezzel elvesztett. Ha nem derül ki, ennek az embernek semmilyen gondja nem lenne most magával hanem élné a puerto ricoi faszagyerek életét.
több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azta
BRÉKING: Aaron Hernandez öngyilkos lett a börtönben. A lepedőjével akasztotta fel magát, egyelőre ennyit tudni.
120 yard
Wyatt
A lelkiismeretét senki sem tudja elnyomni saját magában.

Amikor kiderült ez az egész anno róla, akkor néztem meg, hogy pontosan abban az évben, és azon a napon született, mint én...
Vrij6
Hát akkor rövid ideig fényes, de nem nagy jövő vár Rád 😊
több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 047 — Слава Україні! Героям слава!
Azta
BRÉKING: Aaron Hernandez öngyilkos lett a börtönben. A lepedőjével akasztotta fel magát, egyelőre ennyit tudni.
120 yard
Wyatt
A lelkiismeretét senki sem tudja elnyomni saját magában.

Amikor kiderült ez az egész anno róla, akkor néztem meg, hogy pontosan abban az évben, és azon a napon született, mint én...

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 488
Az én szememben Hernandez visszanyerte a becsületét, RIP!
Kókusz8
Megölt egy embert, aztán gyáva volt leülni a büntetését, ezért inkább megölte magát, tényleg full respect.... Pfff.
somoskovig
Elvileg a felmentéstől omlott össze. Valszeg ki is jöhetett volna vmikor 20 év múlva....
Kókusz8
Mi köze a két ítéletnek egymáshoz? És mitől nyerte vissza ettől a becsületét?
somoskovig
Alig hinném, hogy valaha kijöhetett volna. Ráadásul az a felmentés is fellebbezhető volt még.
Ahogy élt, ahogy viselkedett és ahogy eltékozolta a tehetségét, szerintem nincs kitisztázva azzal, hogy felkötötte magát.

De ha már élni nem tudott-, legalább nyugodjék békében! Ennyi mindenkinek kijár a földön.
Kollega
Én azon agyaltam, hogy szerintem abba golyózott be, hogy Odint azért ölte meg, hogy rá ne valljon a kettős gyilkosságban (legalábbis ez volt a hír). És erre megúszta a kettős gyilkosságot, amit elkövethetett, különben nem kellett volna eltenni láb alól a tanút. Nem hiszem, hogy nem szolgált rá arra, amit büntetésként kapott.

Burkus
Ebben az esetben egy nyomorult hülye volt. Nincs rajta mit sajnálni.
több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Kollega
ZERO_L
Miért? Édesanyja miatt?
több mint 8 éve
Kókusz8
Megölt egy embert, aztán gyáva volt leülni a büntetését, ezért inkább megölte magát, tényleg full respect.... Pfff.
somoskovig
Elvileg a felmentéstől omlott össze. Valszeg ki is jöhetett volna vmikor 20 év múlva....
Kókusz8
somoskovig
Alig hinném, hogy valaha kijöhetett volna. Ráadásul az a felmentés is fellebbezhető volt még.
Ahogy élt, ahogy viselkedett és ahogy eltékozolta a tehetségét, szerintem nincs kitisztázva azzal, hogy felkötötte magát.

De ha már élni nem tudott-, legalább nyugodjék békében! Ennyi mindenkinek kijár a földön.
Kollega
Hörni a másik ügyben a kegyelem lehetősége nélkül lett életfogytiglanra ítélve. ( a sentence of life in prison without a possibility of parole - Massachusettsben ez automatikus ítélet, ha első fokú gyilkosságban találnak bűnösnek valakit.) Én azon agyaltam, hogy szerintem abba golyózott be, hogy Odint azért ölte meg, hogy rá ne valljon a kettős gyilkosságban (legalábbis ez volt a hír). És erre megúszta a kettős gyilkosságot, amit elkövethetett, különben nem kellett volna eltenni láb alól a tanút. Nem hiszem, hogy nem szolgált rá arra, amit büntetésként kapott.

Én keményebb fiúnak hittem, bár végül is ahhoz is keménység kell, hogy szembenézzen a helyzet reménytelenségével és végezzen magával. Nyugodjon békében.
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 939

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Kollega

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Attila Pál New England Patriots Ole Miss Rebels 112
Király vagy, köszi!
több mint 8 éve
Megpróbálok beilleszteni egy statisztikát a futóinkról. +LGB😊

myfotoroom.com/_gallery_album_Album?ticket=1492615545613EGMTZSK0QEFQ3488GWA

Attila Pál
Und so? 😊
Btw, tessék

több mint 8 éve
batyu New England Patriots 630
Kollega
ha már van saját márkás papucsa mamusza, akkor viselje 😊

több mint 8 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Kókusz8
somoskovig
Kókusz8
somoskovig

We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Attila Pál New England Patriots Ole Miss Rebels 112
Megpróbálok beilleszteni egy statisztikát a futóinkról. +LGB😊

myfotoroom.com/_gallery_album_Album?ticket=1492615545613EGMTZSK0QEFQ3488GWA

Szerkesztette: Attila Pál
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 565 — Whoops, looks like something went wrong.
Kókusz8
somoskovig
Kókusz8
somoskovig
Mert az egyik gyilkosság a másik eltussolása miatt volt. Nem azt mondom, hogy becsületes lett, de sztem a felelősség vállalása egyfajta becsületet jelez. Vitaképes. Ha egy súlyos ítélet után lett volna öngyilkos, akkor az gyávaság, de így nekem mást jelent.
Kókusz8
Meg nem sikerult rajonnom a gondolatmenetedre, de lehet, hogy ez az iment felszippantott kokain miatt van. 8-)

Nem ertem, miert felmento barmilyen szinten is, hogy a masodik gyilkossag az elso eltussolasa miatt volt. Egyaltalan nem izgat, mi miatt volt. Olt, aztan ennyi. Koze nem volt az onvedelemhez, ketlem, hogy epp fenyegettek es a mamusz homlokahoz fegyvert szegezze, hogy Hernandez oljon es tussoljon el egy masik ugyet, mert kulonben pa.

Es tudtommal ez a felmentes nem torolte el a masik eletfogytigot, ez azon nem valtoztatott. En inkabb gondolom ugy, hogy a kezdeti balhek utan ugyebar elkulonitettek, ott meg a nap 24 oraja alatt lassan elkezdett rajonni, hogy ezt elbaszta, az eletet lehuzta a wc-n, tulajdonkeppen szamara nincsen mar kiut. O talalt egyet.

A tortenet veget ert, es megsem ert veget. Mert soha senki nem fogja megtudni, mi allt a hatterben, valojaban mi tortent a gyilkossagoknal, Hernandez mennyire tehet rola, stb. O mar nem mondhatja el, mit miert tett, es mas szajabol meg nem lesz eleg hiteles, szamomra.

Mondjuk Hernandez szajabol sem lenne az, de na, erted, mit akarok mondani. Valahol sajnalom az embert, valahol nem. Ide jutott, de volt befolyasa, ide jut-e (hacsak nem a mocsok Will Smith+Trump paros intezte igy!).

Bennem egyszeruen csak hianyerzet van, mert valaki elbaszta azt az eletet, amire a vilag harmada csak vagyna kb., tehetseg volt, tobb volt benne, en pedig mar sosem fogom megtudni, miert alakult igy az elete. Engem pedig erdekelt.

Kar a tortenetert.

több mint 8 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Mark Dominic a Tampa GM-e szerint a Pats és Saints meg fog egyezni Butler kapcsán, mert a csapat nagyon szeretné Butlert. Azonban a Saint's nem szeretné odaadni az 1/11-et, mert nekik az túl drága lenne, az 1/32 pedig nem elég a Patriotsnak. Így valószínű, hogy a Saint's 1/16-1/19 körüli pickre cserélni az 1/11-ét ami feltehetően elég csere alap lenne a Patriotsnak is Butlerért. Dominic megjegyezte, hogy szerinte Garoppolo üzlet még nincs lefutva és szerinte egy első körös cetliért elmegy tőlünk a QB.
Véleményem szerint is ez a forgatókönyv várható. Saint's játékos lesz Butler és szerintem Browns játékos lesz Gerappa. Két első körös választásunk lesz az idei drafton. Ott pedig lehet választani elit DE-t, edge rushert. 😉
kyobalu
1/1. Garrett. 😊 A másik pickért jön Sherman. És rögtön a draft után át is adják a Lombardit Belichicknek.
Burkus
1/1-es sztorit még beveszem Aladinért, de mikor húzott az öreg BPA alapon, ha már 1/1 akkor egy jó Puntert várok de csak azért, mert LS-t nem rég hoztunk! 😊
több mint 8 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Csináltam egy kis statisztikát a futóinkról, de nem tudom, hogy lehet itt beilleszteni. Képként be lehet tenni ide?
Attila Pál
másold be mint egy linket

több mint 8 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
Kókusz8
somoskovig
Kókusz8
somoskovig
Mert az egyik gyilkosság a másik eltussolása miatt volt. Nem azt mondom, hogy becsületes lett, de sztem a felelősség vállalása egyfajta becsületet jelez. Vitaképes. Ha egy súlyos ítélet után lett volna öngyilkos, akkor az gyávaság, de így nekem mást jelent.
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 105 — Chiefs GM
Kókusz8
somoskovig
Kókusz8

több mint 8 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
Kókusz8
somoskovig
több mint 8 éve
Kókusz8
somoskovig
Mondjuk azert kezd fura lenni az ugy. Elvileg a kettos gyilkossag miatt kerult sor az ujabbra, na most abbol meg felmentettek. Nem melyultem el a temaban, hogy a masikban volt eleg bizonyitek-e ellene, de ha elvileg amiatt kerult ra sor, akkot erdekes, hogy az alol meg felmentettek. De hogy az itelet utan nehany nappal megolje magat, az meg furabb idozites. Mi van, ha nem is sajatkezuleg tortent?

De persze, ha minden ugy van, ahogy tunik, akkor eleg gany sztori

több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 105 — Chiefs GM
Kókusz8