New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem szeretek az off-season vitatkozásba belefolyni, de azért itt igenis kijár egy rohadt nagy köszi Dannynek. Nem egyszer húzott ki bennünket a kakiból, mikor kidőltek az alapemberek ő előkerült mindig és nagy segítség volt a csapatnak! Ha csak az SB-t is nézzük hány olyan játékot oldott meg, ami ha nincs game over! Én is a csapat érdekeit nézem először (jómagam is sokszor leírtam itt, hogy a csapatot szeresd, ne embert!), de itt nem 10 dollárról mondott le. 32 évesen ez igenis megsüvegelendő!Mindkettőtőknek igaza van, nincs vita köztetek 😊 Dola lojális és reális döntést hozott. Okos srác, nem csalódtunk benne. És ami fontos, láthatóan Brady is bízik benne, nehéz szitukban különösen. Szerintem mindenki örül, hogy a fedélzeten maradt, mert szinte biztos volt, hogy a korábbi fizetésével ő lesz a racionális döntések - cut - áldozata.
NB2
Dúskálunk a jó elkapókban.
több mint 8 éve
Nem szeretek az off-season vitatkozásba belefolyni, de azért itt igenis kijár egy rohadt nagy köszi Dannynek. Nem egyszer húzott ki bennünket a kakiból, mikor kidőltek az alapemberek ő előkerült mindig és nagy segítség volt a csapatnak! Ha csak az SB-t is nézzük hány olyan játékot oldott meg, ami ha nincs game over! Én is a csapat érdekeit nézem először (jómagam is sokszor leírtam itt, hogy a csapatot szeresd, ne embert!), de itt nem 10 dollárról mondott le. 32 évesen ez igenis megsüvegelendő!
több mint 8 éve
mondjuk pont nem a mostani paycutról van szó, hanem HÁROM egymás utánirólmelyik paycut volt az amikor nem lett volna kirakva, és vélhetően számottevően többet kapott volna máshol? Ez a lojalitás mellett, azt is mutatja hogy Amendola nincs elveszve, ha gondolkodni kell. Nincsenek olyan agymenései, hogy márpedig ő nagy manit megkapná máshol is..pontosan és logikusan betudta lőni a helyét a piacot, ellentétben a többi játékossal. Nem hiszem hogy bármelyik paycutnál vesztett volna anyagilag..hiszen ha cutolják, se tudott volna a szerződésénél előnyösebbet kötni sehol. Ettől még ezt lehet csak úgy nézni, hogy Amendola mindent feláldoz a Patsért és lemond a pénzről ezért..csak ez nem igaz, mert nem mond le semmiről. Kivágtuk volna ha nem megy bele, belement, mert így is ugyanannyi a pénze mintha másik csapatban keresné meg. Így meg akkor van annyi esze, hogy nem megy el máshova ha egyszer itt szeret játszani. Ráadásul ezekkel a gesztusokkal igazán megnyerővé válik, de azért ne tegyünk úgy mintha lemondott volna bármiről is. Egy baszottul túlárazott dealből engedett 3x, úgy hogy közben máshol sem kapott volna többet. Tehát pénzről nem mondott le..csak volt annyira intelligens, hogy felmérje ezt és akkor már annál a csapatnál játszik ahol szeret lenni, a sok agyhalott piachajhász meg ezért koppan többnyire, mert nem képesek felmérni reálisan a helyzetüket.
de akkor mutass pár játékost, aki képes belemenni két egymás követő playcutba, úgy hogy a szerződése hossza nem változik
ZERO_L
Szeretem Amendolát..örülök, hogy ennyire észnél van és marad idén is!
több mint 8 éve
mondjuk pont nem a mostani paycutról van szó, hanem HÁROM egymás utánirólDola azon kevés játékosok közé tartozik, akiknek fontosabb a siker mint a megkereshető pénz mennyiségeAzért idén nem nagyon kapott volna többet sehol sem..szóval ez kevésbé volt lemondás a pénzről. Ha meg nagyjából ennyit kaphat, akkor azt miért tenné máshol zsebre? Szóval ez kb borítékolható volt..
ZERO_L
topin
de akkor mutass pár játékost, aki képes belemenni két egymás követő playcutba, úgy hogy a szerződése hossza nem változik

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Dola azon kevés játékosok közé tartozik, akiknek fontosabb a siker mint a megkereshető pénz mennyiségeAzért idén nem nagyon kapott volna többet sehol sem..szóval ez kevésbé volt lemondás a pénzről. Ha meg nagyjából ennyit kaphat, akkor azt miért tenné máshol zsebre? Szóval ez kb borítékolható volt..
ZERO_L
több mint 8 éve
Dola azon kevés játékosok közé tartozik, akiknek fontosabb a siker mint a megkereshető pénz mennyiségetwitter.com/patscap/status/856551322304335872
és talán ezen játékosok között is a szűk elit tagja
twitter.com/patscap/status/856551829093724161
+ emellett nem a vizes fiú szerepet tölti be.... nem lehet róla elégszer elismerően beszélni, max respect

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
triangle
1 283
#Saints & Butler have a multi-year deal agreed to, pending trade. At this point, trade appears unlikely from all sides.Ian Rapoport
több mint 8 éve
Igazolódik a feltételezés:Patriots waived OG Tre' Jackson.úgy látszik akkor nem sikerült olyan jól a felépülés, annyira nem meglepő
Ez azért nem kicsit meglepő számomra... 😮
Castleai01
ZERO_L
twitter.com/DougKyed/status/855521774414573568
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 8 éve
Rendelhető a 3 Games to Glory V.Remélem hamarosan küldi nekem Joe bácsi Ámerikából!
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Olvastam egy olyan feltevést, hogy azzal, hogy tartott az újratárgyalása Hernandez ügyének (Odin Lloyd gyilkosság), a(z) | amerikai | jog szerint ártatlanként halt meg. Gondolom ez ilyen minimális kiskapu. Viszont az a lényege a feltevésnek, hogy így nem szegte meg a szerződését és jogosult lenne a maradék 15M $-ra a Patstől, amit így a kislánya megkaphatna.Egyáltalán nem vagyok jogi szakértő, de ez alapján a Boston Globe-os cikk alapján valószínűleg egy fillért sem kap az örökös a csapattól:
Összességében nekem eléggé zavaros, illetve a Pats ha jól emlékszem már a vádemelés előtt (során?) kirakta.
Valaki aki ért a szerződésekhez ilyen szinten illetve a joghoz, az meg tudná mondani, hogy lehet ennek bármi alapja?
Borbinho
https://www.bostonglobe.com/sports/patriots/2017/04/20/aaron-hernandez-estate-not-likely-collect-more-money-from-patriots/q1lDGaTyyElNoSBAHwSgJM/story.html
Szerkesztette: Maniac84

több mint 8 éve
Olvastam egy olyan feltevést, hogy azzal, hogy tartott az újratárgyalása Hernandez ügyének (Odin Lloyd gyilkosság), a(z) | amerikai | jog szerint ártatlanként halt meg. Gondolom ez ilyen minimális kiskapu. Viszont az a lényege a feltevésnek, hogy így nem szegte meg a szerződését és jogosult lenne a maradék 15M $-ra a Patstől, amit így a kislánya megkaphatna.A letartoztatásakor lett kivágva.
Összességében nekem eléggé zavaros, illetve a Pats ha jól emlékszem már a vádemelés előtt (során?) kirakta.
Valaki aki ért a szerződésekhez ilyen szinten illetve a joghoz, az meg tudná mondani, hogy lehet ennek bármi alapja?
Borbinho
Valóban jogilag ártatlan(ná vált).
Legfeljebb a még nem folyósított aláírási garantáltra lehet jogosult. (A Pats nem szokta egyszerre utalni, Hernandeznél is ez volt a helyzet.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Olvastam egy olyan feltevést, hogy azzal, hogy tartott az újratárgyalása Hernandez ügyének (Odin Lloyd gyilkosság), a(z) | amerikai | jog szerint ártatlanként halt meg. Gondolom ez ilyen minimális kiskapu. Viszont az a lényege a feltevésnek, hogy így nem szegte meg a szerződését és jogosult lenne a maradék 15M $-ra a Patstől, amit így a kislánya megkaphatna. Összességében nekem eléggé zavaros, illetve a Pats ha jól emlékszem már a vádemelés előtt (során?) kirakta.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Parádés bazdmeg9-15. héten egy darab nyomorult hazai meccs, az is a Miami ellen. Akkor marad a PO... 😊

több mint 8 éve
combos a kezdés, NFC-t hamar letudjuk, ráadásul a Bucs ellen TNFa nyolcadik héten a Clippers ellen akár a practice squad is pályára léphetne
annak mondjuk nem tudom mi értelme van, hogy az utolsó 6 fordulóra betesznek 5 csoportmeccset, én alapból semmi értelmét nem látom mire jó az ha három héten belül összeeresztik ugyanazokat a csapatokat
pbs.twimg.com/media/C94oKGUVoAE3-rb.jpg

több mint 8 éve
Hát a Panthersnek ez a szezonjába került. Ha hihetünk ennek a dolognak, szerintem túl van színezve. Mindenesetre ellenezték, hogy így legyen az idénynyitó, pedig én adtam volna. De egy december közepi Pats–Falcons is adná, még lehet, ki is lesnék rá 😀Végül is mindegy, valakinek szembe kell majd jönnie velünk a SB-ban és aztán sz@r lesz neki a 7 hónapig. 😉 Nem lenne egyszerűbb ezen a Falconsnak most túlesni?miért nem a SB visszavágó?Sajnos ez egy ideje már fixnek tűnik. Rivera panaszkodott, hogy milyen szar, hogy 7 hónapig próbálták elfelejteni az SB-t, erre egyből azzal kezdtek a bajnok otthonában, és a drámai vereség milyen szar volt nekik a szezon elején, teljesen megfogta őket. Na, ezért nem jön hozzánk a Falcons, kb az egyetlen érdekes párosítás a szezonban (na jó, még Breesék jöhettek volna...)
twitter.com/jeffphowe/status/855099949368975361
ZERO_L
Wyatt
Burkus

több mint 8 éve
Végül is mindegy, valakinek szembe kell majd jönnie velünk a SB-ban és aztán sz@r lesz neki a 7 hónapig. 😉 Nem lenne egyszerűbb ezen a Falconsnak most túlesni?miért nem a SB visszavágó?Sajnos ez egy ideje már fixnek tűnik. Rivera panaszkodott, hogy milyen szar, hogy 7 hónapig próbálták elfelejteni az SB-t, erre egyből azzal kezdtek a bajnok otthonában, és a drámai vereség milyen szar volt nekik a szezon elején, teljesen megfogta őket. Na, ezért nem jön hozzánk a Falcons, kb az egyetlen érdekes párosítás a szezonban (na jó, még Breesék jöhettek volna...)
ZERO_L
Wyatt
több mint 8 éve
miért nem a SB visszavágó?Sajnos ez egy ideje már fixnek tűnik. Rivera panaszkodott, hogy milyen szar, hogy 7 hónapig próbálták elfelejteni az SB-t, erre egyből azzal kezdtek a bajnok otthonában, és a drámai vereség milyen szar volt nekik a szezon elején, teljesen megfogta őket. Na, ezért nem jön hozzánk a Falcons, kb az egyetlen érdekes párosítás a szezonban (na jó, még Breesék jöhettek volna...)
ZERO_L

több mint 8 éve
miért nem a SB visszavágó? twitter.com/jeffphowe/status/855099949368975361

több mint 8 éve
6ik körbe előre mozgunk 1 helyett oszt hozunk valami Vánderkidet 😀Most hány és milyen pickünk van, ha Gillislee jön, Butler és Gerappa marad? Már egy kicsit elvesztem a BB-féle kavarás számai között.3/72
Burkus
3/96
4/131
5/163 (megy Gillisleeért)
5/183
6/200
7/239
ervinator
több mint 8 éve
Köszönöm.Most hány és milyen pickünk van, ha Gillislee jön, Butler és Gerappa marad? Már egy kicsit elvesztem a BB-féle kavarás számai között.3/72
Burkus
3/96
4/131
5/183
6/200
7/239
ervinator
több mint 8 éve
Most hány és milyen pickünk van, ha Gillislee jön, Butler és Gerappa marad? Már egy kicsit elvesztem a BB-féle kavarás számai között.3/72
Burkus
3/96
4/131
5/183
6/200
7/239
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Hát, a SB LIn futott egy TD-t, elkapott 2-t és megcsinált egy kétpontosat is. Nekem inkább az a fura, hogy miért nevezzük őt futónak? Tavaly futott 166 yardot, és elkapott 551-et. Az egész karrierje alatt futott 260 yardot. TB már 940 yardot futott, akkor ő is futó? (Annak mondjuk gyenge, mert 2,2-es átlaggal tolja csak😊
több mint 8 éve
Most hány és milyen pickünk van, ha Gillislee jön, Butler és Gerappa marad? Már egy kicsit elvesztem a BB-féle kavarás számai között.
több mint 8 éve
azt hogy a köv szezonban mennyit kap nem most döntöttük el, hanem a draftolásakor, azt meg kötve hiszem, hogy BB jófejségből csak azért adna neki többet mert szegény gyerek a szezonban még egy milliót sem fog kézhez kapni (vagy szerinted ennél is több pénzt érdemel?)Naná, hogy beleszámoltam 😊persze, mert beleszámoltad a rookie szerződését is, a hosszabbítás maga az csak 3 évazért érdekes, hogy megkapta szinte 1az1-ben azt, amit anno Vereen kapott a GiantstőlNa, most meglestem, azért ez nagyon nincs így 😊
kérdés ez azért van mert BB kvázi belátta a poszt/szerep fontosságát a támadó, vagy mert White-nak nem látja az utódját, akár csapaton belül, akár drafton
ZERO_L
Vereen: 3 év/12.35 millió, 4.75 millió garantált
White: 4 év/12.69 millió, 4.69 millió garantált
Azért ez nagyon nem mindegy különbség 😊
(oké, felmehet ez még 15.69-re is, mondjuk akkor szerintem már hatszoros bajnokoknak kell lennünk, szóval bánja kánya 😀)
Wyatt
ZERO_L
Pont az a lényeg, hogy megegyeztünk vele, hogy a következő négy évre ennyit kap, vagyis egy átlag 3.17 millás átlagú szerződéssel játszik nálunk a következő négy évben, ez meg igencsak baráti a mai piacon (mondjuk pont a futóké nem növekszik, de most kicsin ne akadjunk fent 😀), jövőre szerintem jóval drágább lett volna a bolt
Wyatt
én magáról a hosszabbítás mértékéről beszéltem és ezeket hasonlítottam össze
az meg elég bátor vállalás kijelenteni, hogy egy év múlva ennél drágább lett volna, már ha nem feltételezed róla a jövőévi all round RB státuszt, SB LI-n nyújtott teljesítményével most tudta maximalizálni az értékét (és szerintem ezt el is érte)
simán megtehettük volna, azt amit Vereen esetében megtettünk, hogy draftolunk egy jó kezű RB-t akit padoztatunk az első évében, aztán majd beleszokik a rendszerbe, de valamiért (Kevin Faulk óta) White az első "elkapó futó" akit két szerződéssel és így feltételezhetően 7 évig magunknál akarunk tudni
számomra kicsit furcsa és kíváncsi vagyok BB mit lát benne