NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
19
8
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Szórakoztató volt a meccs, a hibák ellenére, Hill játéka stb...Legjobban ezért fogok emlékezni rá. :
több mint 5 éve
Közben Jordan 83 sackkel második a Saints örökranglistán, ebben az ütemben 3 év múlva megdöntheti Rickey Jackson rekordját. Nem gondoltam volna, hogy Payton eraban lesz ez is téma 😊
több mint 5 éve
adam77
635
valóban nem gyenge 😊nyilván azért kellett 2 másodperc alatt passzolni a kapitánynak, mert erős a fal 😉az túlzás, hogy gyenge azért, na.
adam77
arra írtam, hogy írtad hogy a Teddy féle playbook kellene, de az ugye már nincs vagy mittom én 😊
(BTW: nagyon szeretném, hogy Teddy maradjon, a csávó olyan energia, hogy azt nehéz elmondani.. és szerintem elvinné a csapatot a következő 3-4 évben)
Gyurma Pappa
a megszokottakhoz képest gyengébb és ehhez kellene alkalmazkodnia a teljes rendszernek. és nekem úgy tűnt, hogy az előző meccseken a kapitány azért simán nézelődött annyit, mint a ligaelit fala mögött és akkor jöttek is szépen a nyomások, sackek. de ebben most javultunk. kérdés jövő héten mire lesz elég. (szerintem nyerni fogunk)
Teddy-t szerintem mindenki szeretné, ha maradna. nagyon jó karakter.
több mint 5 éve
nyilván azért kellett 2 másodperc alatt passzolni a kapitánynak, mert erős a fal 😉az túlzás, hogy gyenge azért, na.
adam77
arra írtam, hogy írtad hogy a Teddy féle playbook kellene, de az ugye már nincs vagy mittom én 😊
(BTW: nagyon szeretném, hogy Teddy maradjon, a csávó olyan energia, hogy azt nehéz elmondani.. és szerintem elvinné a csapatot a következő 3-4 évben)
több mint 5 éve
adam77
635
nyilván azért kellett 2 másodperc alatt passzolni a kapitánynak, mert erős a fal 😉ezt a gyenge falat. a mai meccsen már McCoy is hibázgatott.4 nyomást engedett ez a "gyenge fal"... megint az érzések, a tények helyett... McCoy-n egyszer ment át Jarrett-t. Az tény, hogy a futás nem úgy megy balra, mint Armstead-del, de ebben nehéz őt pótolni, a liga egyik legjobb futás blokkoló T-je.
adam77
Két csere játszik a vakoldalon, Brees 2.2 mp alatt szabadult meg a labdától, ennél gyorsabban nagyon nehéz. Thomas, Kamara, Ginn és Cook is elkapható labdákat ejtett el a második félidőben, mindegyik legalább first lett volna, Ginn egyértelműen TD, de Cook is besétálhatott volna kb. az endzone-ba. Erről nem a fal tehetett.
(Nem ide tartozik, de szerencsétlen Ryan a végén már akkor is tartogatta a labdát, amikor nem kellett volna, szóval hiába volt neki ténylegesen gyenge a fala, az utolsó 4 sack már az ő hibája is volt.)
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
ezt a gyenge falat. a mai meccsen már McCoy is hibázgatott.4 nyomást engedett ez a "gyenge fal"... megint az érzések, a tények helyett... McCoy-n egyszer ment át Jarrett-t. Az tény, hogy a futás nem úgy megy balra, mint Armstead-del, de ebben nehéz őt pótolni, a liga egyik legjobb futás blokkoló T-je.
adam77
Két csere játszik a vakoldalon, Brees 2.2 mp alatt szabadult meg a labdától, ennél gyorsabban nagyon nehéz. Thomas, Kamara, Ginn és Cook is elkapható labdákat ejtett el a második félidőben, mindegyik legalább first lett volna, Ginn egyértelműen TD, de Cook is besétálhatott volna kb. az endzone-ba. Erről nem a fal tehetett.
(Nem ide tartozik, de szerencsétlen Ryan a végén már akkor is tartogatta a labdát, amikor nem kellett volna, szóval hiába volt neki ténylegesen gyenge a fala, az utolsó 4 sack már az ő hibája is volt.)
több mint 5 éve
adam77
635
abban bízom, hogy a gyengébb szereplés a csoportmeccseknek volt köszönhető és az O lép egy szintet jövő hétre. ott pedig lehet, hogy érdemes lenne elővenni a Teddy-re szabott playbookot. minél hamarabb szabadulni a labdától, sokat futni. a niners d-line rettenetesen aprítani fogja ezt a gyenge falat. a mai meccsen már McCoy is hibázgatott.az onside-ra pedig mellőzzük Thomas-t és Kamarát, és gyakorolgassuk kicsit.
valamint nagyon jó lenne Apple-nek és PJ-nek is elmagyarázni, hogy inkább engedje a nagy játékot és csináljon biztos tackle-t, vagy bízzunk a dropban, esetleg a labda érkezésénél menjen a kontaktra, ha még képben van, de az, hogy már repül a zászló ahogy levegőben van a labda, vállalhatatlan.
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Hill parádé!Rookie INT-ek /Tuttle 😁😁/
DL aprított.
O gyenge kihasználása.
Szerencsétlenkedés a végén!
De megvan a PO!
Most már lehet számolgatni a kiemelésért.
De ez a teljesítmény kevés lesz a SF ellen, főleg az O részéről!
több mint 5 éve
A második félidőben volt vagy 4 ki nem kényszerített drop. Ha az nincs nem lett volna meccsben sem a Falcons. Sajnos ez nagyon kevés lesz az O-tól a jövő héten. Van másfél hét összeszedni a fejeket.A DL meg bitang volt,9 sack az brutális.
Jövő héten onside kick védekezés gyakorlás. Hogy miért nem Hill volt ott elkapni, azt sem értem.
A bíráskodás még mindig takony, PI-k annyira konzisztensen jönnek, hogy mindig csak ellenünk.
több mint 5 éve
Ez a pályán nyújtott teljesítményén is látszik. De jó döntés volt őt kiválasztanimobile.twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1200106441086046208?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1200106441086046208&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnew-orleans-saints
több mint 5 éve
Szerintem meg a rengeteg büntetés a fő probléma.Tocyedzoi stab megint - meg kell regulazni a fiukat mert ez nem 100%.
kell egy onbizalom-novelo meccs a niners elott.
azzal vegzodjon a meccs amivel a WHODAT kezdodik!
több mint 5 éve
Igen, mybad. Összevontam két, nem összefüggő információt:Davis a 4. legjobb LB a PFF szerint, coverageben csak Kendricks előzi meg az egész ligában. Egyébként tényleg annyira jó, hogy Klein és Alonso is egész jónak néz ki mellette 😊Nalam valamiert 12. helyet mutat coverben (11. ha kivesszuk a keves snapeseket):
Gyurma Pappa
i.imgur.com/xKwBoCw.png
i.imgur.com/zNwVv7I.png
undisputedly
www.instagram.com/p/B5XwLOQJTJ4/?igshid=848t18n9klnn
több mint 5 éve
Davis a 4. legjobb LB a PFF szerint, coverageben csak Kendricks előzi meg az egész ligában. Egyébként tényleg annyira jó, hogy Klein és Alonso is egész jónak néz ki mellette 😊Nalam valamiert 12. helyet mutat coverben (11. ha kivesszuk a keves snapeseket):
Gyurma Pappa
i.imgur.com/xKwBoCw.png
i.imgur.com/zNwVv7I.png
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Rankins kedvenc része a hálaadás an, hát őszinte volt 😁mobile.twitter.com/Saints/status/1199455805818507264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1199455805818507264&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnew-orleans-saints
több mint 5 éve
Davis a 4. legjobb LB a PFF szerint, coverageben csak Kendricks előzi meg az egész ligában. Egyébként tényleg annyira jó, hogy Klein és Alonso is egész jónak néz ki mellette 😊Holnap behúzhatjuk a csoportot és háladadáskor visszavághatunk a Falconsnak. Kell ennél több motiváció? Ha ez nem pörgeti fel a csapatot, akkor semmi, őszintén mondom.
WHO DAT
több mint 5 éve
Tocy
1 140
Szerintem meg a rengeteg büntetés a fő probléma. Az offense a hiányos támadófallal, valószínűleg nem 100%-os Kamarával is hozza a pontokat, bár tény, hogy nem haladunk olyan stabilan és hosszan, mint korábban, ami valóban inkább a futásra vezethető vissza, meg arra, hogy nem ülnek igazán a játékok. De a pontok akkor is megvannak (a Falcons-meccs nyilván anomálisa) és a D sem rossz alapvetően, igen, ezeket a kurvanagy passzokat még mindig képesek vagyunk többször is elnézni, ez van, a fal viszont jót megy, Davis elképesztő és Lattimore-ral talán a secondary is a helyén lesz.Viszont a rengeteg zászló nem volt ránk ennyire jellemző korábban, most rengeteg drive-ot szabunk el ezzel, illetve adunk oda az ellenfélnek - ez akkor is nagyon fájó lenne, ha meccsenként csak 30 yardot vesztenénk ilyennel, de az 3 drive-ot jelentene, viszont nem is 30-ról, hanem 100-150-ről beszélünk, ami értelmezhetetlen. Igen, a zebrák is hülyék, de ezt nem lehet rájuk fogni, Jordan baromsága, a hülye holdingok, stb., ezeken igenis javítani kell, mert így nem fog menni. Ezt a Pantherst is 10 pont körül lehetett volna tartani kb., ha ezek nincsenek és bár nyilván a PI-ítéletekről külön topicot lehet teleírni, de a többi igenis elkerülhető.
Nagyon azért nem kell amúgy szerintem tartani itt a riválisoktól, meg hogy most nem nézünk ki olyan jól. A Green Bay most kapott egy brutális pofont, meg nemrég megvolt a maga "Atlantája", ott is egyértelműen látszanak a hibák, illetve a hiányosságok, ahogy a Seahawksnál se tökéletes minden, a Ninersnél is lehet min gondolkodni, a Vikesnál is vannak kérdőjelek, stb. Nekünk is megvan a magunk baja, de azt nem az ellenfelekhez kell mérni szerintem most, hanem a saját maximumunkhoz, mert ha ez a csapat egy PO-meccsen kihozza magából a közel 100%-át, akkor bárkit meg tudunk verni bárhol, még a tundrán is, ha viszont nem, akkor mondjuk egy Cowboys elleni hazait is el fogunk bukni. Csak a magunk gondjait kell kezelni, amelyek egyébként szerintem nem olyan nagyok, csak ezeket a fegyelmezetlenségeket kellene összerakni, illetve nyilván a PO-ra azért jöjjön vissza a falunk bal fele, meg legyen mindenki többé-kevésbé egészséges.
Holnap hajnalban nyerjük meg a csoportot, aztán egy hosszú héten készüljünk fel jól a Niners játékaira, itthon verjük meg őket és akkor utána meglátjuk, hogy hogyan állunk a kiemelésekkel, meg a realitással.
több mint 5 éve
Lattimore, Harris tegnap már legalább limitáltan edzettek.
több mint 5 éve
Szerintem nem feltétlenül a támadósorral van a gond, Brees idei meccsein a Falcons meccs kivételével 30 pont felett termel bőven, a D az ami gyengébben teljesít mióta visszajött a kapitány.Ez nem így van, megint az érzékelés és a tények közti eltérés. Arizonát 9 ponton tartották, a Tampát 17-en. A Falcons ellen sem a védelem esett össze, 26 pontot kapott a csapat, ami karakteren kívüli volt, hogy jól tudott futni a Falcons, ami nem volt jellemző egyik ellenfélre sem a védelem ellen. A Panthers ellen tényleg sokat hibázott a D, de ezek leginkább egyéni hibák voltak (PJ kétszer nézte be az emberét, illetve Jordan hülye 15 yardja, és Marcus szerencsétlen 49 yardja), amiket fegyelmezettséggel ki lehet javítani.
kapitnono
Nem, a D sokkal jobb állapotban van, mint aminek gondolod, a gond bizony a labda másik oldalán van. Igazán ami sokat esett vissza, az a playcalling. Nem tudom megítélni, hogy az-e a gond, hogy Brees túl sokszor hívja át a playeket, vagy Payton eleve rosszabb playeket hív, vagy kevésbé jó playeket hív, kitudja. A gond azzal van, hogy nem elég kiegyensúlyozott az O, nincs elég futás, azokat nem jókor hívjuk. Brees passzonkénti yard átlaga nem túl magas, hiába pontos, ha abból nem haladunk eleget. A Panthers ellen is 14-0-nál le kellett volna zárni a meccset, és a második negyedben vinni egy TD-t, amikor volt rá lehetőség, és 4&1-nél nem hülye holdinggal visszafelé menni. Aztán a második félidőben is két támadást is elszórakozott az O. Ezek jóesetben min. 9 pont ide, és 14 pont mínusz oda. És akkor már nem is olyan vészes a D teljesítménye.
Payton helyesen ütötte magát a meccs után, ahogy a Falcons ellen is . Neki kell változtatnia.
több mint 5 éve
Szerintem nem feltétlenül a támadósorral van a gond, Brees idei meccsein a Falcons meccs kivételével 30 pont felett termel bőven, a D az ami gyengébben teljesít mióta visszajött a kapitány.A Ravens nagyon jó. Azt gondolom, hogy ez tipikus Harbaugh-féle csoda: talált egy competitive előnyt, amit maximálisan ki fog használni, amíg engedik az ellenfelek.Jovo heten kiderul - nekunk megvan a magunk baja. Remelem megtalaljuk az elveszett playbookot es szep jatekkal megmutatjuk hogy hol a helye a madaraknak es remenykedni hogy a niners elfarad a baltimore elleni meccsen.
Gyurma Pappa
diceman
több mint 5 éve
Az idő majd megmondja, tavaly is azt hitték hogy Mcvayre nincs ellenszer,idén meg közelében nincsenek annak a csoda támadósornak. Aztán lehet a Ravensé kitart évekig.A Ravens nagyon jó. Azt gondolom, hogy ez tipikus Harbaugh-féle csoda: talált egy competitive előnyt, amit maximálisan ki fog használni, amíg engedik az ellenfelek.Ingram, Snead, Cooks - mintha régi SAINTS edzésen lennénk.Én mondjuk örülnék ha már ott tartanánk hogy ellenük játszuk a super bowlt 😁
Év elején Brady Brees meccset josoltam SBre, de lehet hogy azt nem néznem meg ahogy ez a Ravens belegyalogol a talajba
diceman
Nyilván eléggé jó most a Ravens, de ez a Rams sem egy topcsapat jelenleg azért, nem hinném hogy ekkora lenne a különbség ha ellenünk nyomnák, aztán ki tudja 😁
kapitnono
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
A Ravens nagyon jó. Azt gondolom, hogy ez tipikus Harbaugh-féle csoda: talált egy competitive előnyt, amit maximálisan ki fog használni, amíg engedik az ellenfelek.Jovo heten kiderul - nekunk megvan a magunk baja. Remelem megtalaljuk az elveszett playbookot es szep jatekkal megmutatjuk hogy hol a helye a madaraknak es remenykedni hogy a niners elfarad a baltimore elleni meccsen.
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
A Ravens nagyon jó. Azt gondolom, hogy ez tipikus Harbaugh-féle csoda: talált egy competitive előnyt, amit maximálisan ki fog használni, amíg engedik az ellenfelek.Ingram, Snead, Cooks - mintha régi SAINTS edzésen lennénk.Én mondjuk örülnék ha már ott tartanánk hogy ellenük játszuk a super bowlt 😁
Év elején Brady Brees meccset josoltam SBre, de lehet hogy azt nem néznem meg ahogy ez a Ravens belegyalogol a talajba
diceman
Nyilván eléggé jó most a Ravens, de ez a Rams sem egy topcsapat jelenleg azért, nem hinném hogy ekkora lenne a különbség ha ellenünk nyomnák, aztán ki tudja 😁
kapitnono
több mint 5 éve
Tehát nem túl gyakori, és sokszor nem lesz rá példa 😁Én mondjuk örülnék ha már ott tartanánk hogy ellenük játszuk a super bowlt 😁Az elozo csapat aki 6TD-t pakolt fel zsinorban a 2008-as Saints volt
kapitnono
diceman
több mint 5 éve
Én mondjuk örülnék ha már ott tartanánk hogy ellenük játszuk a super bowlt 😁Az elozo csapat aki 6TD-t pakolt fel zsinorban a 2008-as Saints volt
kapitnono
több mint 5 éve
Ingram, Snead, Cooks - mintha régi SAINTS edzésen lennénk.Én mondjuk örülnék ha már ott tartanánk hogy ellenük játszuk a super bowlt 😁
diceman