NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 5 éve
Ja, Carr IR re is kerültElvileg limitàltan mozgott egy kicsit.Peat, Harris, Line kihagyja a vasárnapot.Lattimore ma sem edzett tuti nem játszik szerintem, nem is értem miért nem out státuszt kapott.
Lattimore kérdéses, tehát még valószínű nem játszik...
Fattyu
kapitnono
Aki nem edzett ma még, az Carr.
Fattyu
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Elvileg limitàltan mozgott egy kicsit.Peat, Harris, Line kihagyja a vasárnapot.Lattimore ma sem edzett tuti nem játszik szerintem, nem is értem miért nem out státuszt kapott.
Fattyu
kapitnono
Aki nem edzett ma még, az Carr.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 5 éve
Peat, Harris, Line kihagyja a vasárnapot.Lattimore ma sem edzett tuti nem játszik szerintem, nem is értem miért nem out státuszt kapott.
Fattyu
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Peat, Harris, Line kihagyja a vasárnapot.Lattimore kérdéses, tehát még valószínű nem játszik...
több mint 5 éve
Nyomott egy 83-as pff score-t, Peat 49.6-os éves átlagához 😮Peatnek eltört a karja. WTF
6 hét kihagyás... Remélem Easton jobb lesz mint Clapp...
Gyurma Pappa
m.facebook.com/story.php?story_fbid=2629068907140658&id=121195131261394
Azért még van mit bizonyítania. 😀
Kezdetnek viszont nem rossz.
Fattyu
Sick
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Peatnek eltört a karja. WTF
6 hét kihagyás... Remélem Easton jobb lesz mint Clapp...
Gyurma Pappa
m.facebook.com/story.php?story_fbid=2629068907140658&id=121195131261394
Azért még van mit bizonyítania. 😀
Kezdetnek viszont nem rossz.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 5 éve
WHO DAT Saints!!😊)Szia!
36 évesen kellett megtalálnom ezt a fórumot 7 év amerikai foci rajongás után, hát nem volt rövid idő...
Üdv Mindenkinek!
AteszV2SP2
Itt jó helyen vagy!
több mint 5 éve
Én azért szavaztam rá, hatha akkor észreveszik ha bejut a Pro Bowlba. Aztán majd ha bent van akkor le is mondhatja...De az igazán kemény a "semmiextra" Davis, 4 PD, 1 INT, 5-1 tackle, 1 TFL. Egész vállalható, egy semmi extra MLB-től.ha saints fan lennék lassan idegesítene hogy Davist nem említik sose a Wagner- Kuechly kasztban, pedig eléggé odatartozik. Idén mindkettőnél jobb éve van.
Gyurma Pappa
braxa88
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ja, ha érdekelne a média biztos idegesítene 😊De az igazán kemény a "semmiextra" Davis, 4 PD, 1 INT, 5-1 tackle, 1 TFL. Egész vállalható, egy semmi extra MLB-től.ha saints fan lennék lassan idegesítene hogy Davist nem említik sose a Wagner- Kuechly kasztban, pedig eléggé odatartozik. Idén mindkettőnél jobb éve van.
Gyurma Pappa
braxa88
Így csak mosolygok rajta.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
De az igazán kemény a "semmiextra" Davis, 4 PD, 1 INT, 5-1 tackle, 1 TFL. Egész vállalható, egy semmi extra MLB-től.ha saints fan lennék lassan idegesítene hogy Davist nem említik sose a Wagner- Kuechly kasztban, pedig eléggé odatartozik. Idén mindkettőnél jobb éve van.
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
WHO DAT Saints!!😊) 36 évesen kellett megtalálnom ezt a fórumot 7 év amerikai foci rajongás után, hát nem volt rövid idő...
Üdv Mindenkinek!
több mint 5 éve
Na erre én is kíváncsi leszek.És a Kapitány?Ohhhh that's my little secret 😊
Neki hol lesz hely?
😊
zemanla
Lesz majd egy nagyon különleges kérésem, ha a kapitány is visszavonult 😊 Csodálatos lesz
Gyurma Pappa
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Gyurma!Ha Matthew "rádvarrja" (bárhová), azt mindenképp látni akarjuk! 😀😀😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Ohhhh that's my little secret 😊És a Kapitány?Elrakom tartósba, majd ha visszavonult kirakom 😊Nem találtam olyat ami ráment volna. Remélem nincs harag.Remélem találsz kamehame-s képet 😊De az igazán kemény a "semmiextra" Davis, 4 PD, 1 INT, 5-1 tackle, 1 TFL. Egész vállalható, egy semmi extra MLB-től.Tervezek is róla megemlékezést 😉
Gyurma Pappa
Matthew99
Gyurma Pappa
Matthew99
Egyik hősömet se szeretném levenni 😊
Gyurma Pappa
Neki hol lesz hely?
😊
zemanla
Lesz majd egy nagyon különleges kérésem, ha a kapitány is visszavonult 😊 Csodálatos lesz
több mint 5 éve
És a Kapitány?Elrakom tartósba, majd ha visszavonult kirakom 😊Nem találtam olyat ami ráment volna. Remélem nincs harag.Remélem találsz kamehame-s képet 😊De az igazán kemény a "semmiextra" Davis, 4 PD, 1 INT, 5-1 tackle, 1 TFL. Egész vállalható, egy semmi extra MLB-től.Tervezek is róla megemlékezést 😉
Gyurma Pappa
Matthew99
Gyurma Pappa
Matthew99
Gyurma Pappa
Neki hol lesz hely?
😊
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Elrakom tartósba, majd ha visszavonult kirakom 😊Nem találtam olyat ami ráment volna. Remélem nincs harag.Remélem találsz kamehame-s képet 😊De az igazán kemény a "semmiextra" Davis, 4 PD, 1 INT, 5-1 tackle, 1 TFL. Egész vállalható, egy semmi extra MLB-től.Tervezek is róla megemlékezést 😉
Gyurma Pappa
Matthew99
Gyurma Pappa
Matthew99
több mint 5 éve
Nem találtam olyat ami ráment volna. Remélem nincs harag.Remélem találsz kamehame-s képet 😊De az igazán kemény a "semmiextra" Davis, 4 PD, 1 INT, 5-1 tackle, 1 TFL. Egész vállalható, egy semmi extra MLB-től.Tervezek is róla megemlékezést 😉
Gyurma Pappa
Matthew99
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Ha olyat nem is, de jó alapanyagot már találtam.Remélem találsz kamehame-s képet 😊De az igazán kemény a "semmiextra" Davis, 4 PD, 1 INT, 5-1 tackle, 1 TFL. Egész vállalható, egy semmi extra MLB-től.Tervezek is róla megemlékezést 😉
Gyurma Pappa
Matthew99
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Remélem találsz kamehame-s képet 😊De az igazán kemény a "semmiextra" Davis, 4 PD, 1 INT, 5-1 tackle, 1 TFL. Egész vállalható, egy semmi extra MLB-től.Tervezek is róla megemlékezést 😉
Gyurma Pappa
Matthew99
több mint 5 éve
Thomas az első elkapó ever, aki 10 meccs után 90+elkapással rendelkezik
több mint 5 éve
De az igazán kemény a "semmiextra" Davis, 4 PD, 1 INT, 5-1 tackle, 1 TFL. Egész vállalható, egy semmi extra MLB-től.Tervezek is róla megemlékezést 😉
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Funfact: ha Marcus két korrábbi INT-jét nem fújják vissza, jelenleg 6 INT-tel vezetné a ligát. Szerencsére, önmagához képest, tényleg ez az átlag 😊Egyébként a secondary jól játszott tegnap is, 3.-4. célpontokat kellett megdobálnia a Winstonnak, meg is látszott a sikerességén. 58%-os hatékonyság az elég sovány, ahogy a passzonként 6 yard is. De az igazán kemény a "semmiextra" Davis, 4 PD, 1 INT, 5-1 tackle, 1 TFL. Egész vállalható, egy semmi extra MLB-től.
Most minden győzelem számít, az Arizona nem volt képes végigvinni a meccset, pedig olyan szépen indult. A Panthers gödörben van, azt gondolom, hogy Allennel nem is fognak ki tudni jönni onnan, a Falcons lendületét pedig szerintem el lehet venni, ha nem úgy játszunk mint egy flagfoci csapat.
több mint 5 éve
Kb. erre számítottam, jövő héten a Pantherst hasonló kezelésben kell részesíteni, és mehetünk Atlantába elintézni a 7-9-es szezonjukat.
több mint 5 éve
Lattimore,Peat és Harris tutira nem fog játszani a Tampa ellen.Gondolom így Ginn fogja a PR és KR feladatot kapni, remélem nem Kamarát rakják oda, hogy lezúzzák.