New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 5 éve
Rutin
2 021
1)Reális az esély, hogy pont ez a győzelem fog hiányozni az NFC PO 1. kiemeléséhez. Bosszantó.
2)
MT13 mellett nincs másik épkézláb elkapója a csapatnak... Kellett volna vkit szerezni a trade deadline előtt.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Megvolt az évi 1 ratyi meccs, ez van, inkább most mint a PO ban, lehet tanulni belőle. Panthers is kikapott, legalább a két meccs előnyünk megmaradt a csoportban
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Nem minden meccsen:Nyomtunk egy terített betlit! 😀
- kapunk 4 illegális kéz az arcon büntetést
- tépi le ML egy 20 yardos elkapás végén a védő arc maszk hát
- taroljuk le az ellenfél punterét
- esik ki a kezdő guard
- lesz beteg a kezdő tackle
- esik ki a legjobb védőnk
- esik el Kamara és Klein
- dob el Ginn két labdát és ejt el Williams egy interceptiont
A Falcosnak (Quinnek) ezt nagyon kellett, a srácok meg kicsit leszarták. Jókor jött ez, minden évben van ilyen fostalicska meccs, jobb most mint a 49ers ellen.
Gyurma Pappa
Ezt főleg az O hozta össze...
Megvolt a szar meccs, tanulni belőle és lehet készülni a Tampa meccsre!
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Nem minden meccsen:Azt hitték a srácok, a bab is hús. Viccen kívül, lehet hogy Teddyvel a kezdőben jobban teker mindenki, mint az eddigi meccseken. 😊
- esik ki a kezdő guard
A Falcosnak (Quinnek) ezt nagyon kellett, a srácok meg kicsit leszarták. Jókor jött ez, minden évben van ilyen fostalicska meccs, jobb most mint a 49ers ellen.
Gyurma Pappa
Az az egy gáz, hogy az ilyen meccsek általában a Tampa ellen jönnek, ők meg még hátra vannak. Nagyot kell melózni azért az első kiemelésért...
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Jogos, Ryan krvajól játszott, meg JJ-t sem radírozta le a pályáról Lattimore.Csak egy ironikus megjegyzés volt a túlzott magabiztos hsz-re...Tényleg??? És e-hez neked vaslogika kellett!!?? Szeretem az ilyen okos emberkéket....Hát ez nem jött be...Kamara is fullon nyomta, szóval teljes sereggel vágunk neki a meccsnek. Nem szeretem, amikor a Falconst könnyű megverni, sokkal nagyob élvezet volt elvenni tőlük a 8-0-nál a veretlenséget 😊Marshon kezelésbe veszi majd, pláne idén igaz, hogy felszívja magát a nagy nevű ellenfeleknél.
De viccet félretéve, ez egy csoport rivalizálás, mindig is jobban készülnek a csapatok, jobban is ismerik egymást, mint egy random ellenfél ellen, nem hiszem, hogy Quinn feltett kézzel jön a Dome-ba. De a két csapat állapotát elnézve, valószínűbb egy Saints kiütés, mint egy bármilyen Falcons győzelem. Én azért amíg Julio Jones fekete-pirosban játszik, sosem leszek teljesen nyugodt.
Gyurma Pappa
Ryantől sem nagyon tartok, idén nem az igazi, Jordanék tesznek róla, hogy ne is érezze jól magát.
PEEtör
ThundersNFL
mrxxl77
ThundersNFL
Ja nem.
több mint 5 éve
Nem minden meccsen:1 szóval balfaszkodás letudva erre az idényre
- esik ki a kezdő guard
Gyurma Pappa
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Nem minden meccsen: - kapunk 4 illegális kéz az arcon büntetést
- esik ki a kezdő guard
több mint 5 éve
Csak egy ironikus megjegyzés volt a túlzott magabiztos hsz-re...Tényleg??? És e-hez neked vaslogika kellett!!?? Szeretem az ilyen okos emberkéket....Hát ez nem jött be...Kamara is fullon nyomta, szóval teljes sereggel vágunk neki a meccsnek. Nem szeretem, amikor a Falconst könnyű megverni, sokkal nagyob élvezet volt elvenni tőlük a 8-0-nál a veretlenséget 😊Marshon kezelésbe veszi majd, pláne idén igaz, hogy felszívja magát a nagy nevű ellenfeleknél.
De viccet félretéve, ez egy csoport rivalizálás, mindig is jobban készülnek a csapatok, jobban is ismerik egymást, mint egy random ellenfél ellen, nem hiszem, hogy Quinn feltett kézzel jön a Dome-ba. De a két csapat állapotát elnézve, valószínűbb egy Saints kiütés, mint egy bármilyen Falcons győzelem. Én azért amíg Julio Jones fekete-pirosban játszik, sosem leszek teljesen nyugodt.
Gyurma Pappa
Ryantől sem nagyon tartok, idén nem az igazi, Jordanék tesznek róla, hogy ne is érezze jól magát.
PEEtör
ThundersNFL
mrxxl77
Draft
több mint 5 éve
mrxxl77
66
Tényleg??? És e-hez neked vaslogika kellett!!?? Szeretem az ilyen okos emberkéket....Hát ez nem jött be...Kamara is fullon nyomta, szóval teljes sereggel vágunk neki a meccsnek. Nem szeretem, amikor a Falconst könnyű megverni, sokkal nagyob élvezet volt elvenni tőlük a 8-0-nál a veretlenséget 😊Marshon kezelésbe veszi majd, pláne idén igaz, hogy felszívja magát a nagy nevű ellenfeleknél.
Gyurma Pappa
PEEtör
ThundersNFL
több mint 5 éve
Hát ez nem jött be...Kamara is fullon nyomta, szóval teljes sereggel vágunk neki a meccsnek. Nem szeretem, amikor a Falconst könnyű megverni, sokkal nagyob élvezet volt elvenni tőlük a 8-0-nál a veretlenséget 😊Marshon kezelésbe veszi majd, pláne idén igaz, hogy felszívja magát a nagy nevű ellenfeleknél.
Gyurma Pappa
PEEtör
Draft
több mint 5 éve
Megoldjátok, hogy DQ még egy ideig Atlantàban maradjon. Addig jó nektek.Cseles 😛 😉
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Kamara is fullon nyomta, szóval teljes sereggel vágunk neki a meccsnek. Nem szeretem, amikor a Falconst könnyű megverni, sokkal nagyob élvezet volt elvenni tőlük a 8-0-nál a veretlenséget 😊Marshon kezelésbe veszi majd, pláne idén igaz, hogy felszívja magát a nagy nevű ellenfeleknél.
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Kamara is fullon nyomta, szóval teljes sereggel vágunk neki a meccsnek. Nem szeretem, amikor a Falconst könnyű megverni, sokkal nagyob élvezet volt elvenni tőlük a 8-0-nál a veretlenséget 😊De viccet félretéve, ez egy csoport rivalizálás, mindig is jobban készülnek a csapatok, jobban is ismerik egymást, mint egy random ellenfél ellen, nem hiszem, hogy Quinn feltett kézzel jön a Dome-ba. De a két csapat állapotát elnézve, valószínűbb egy Saints kiütés, mint egy bármilyen Falcons győzelem. Én azért amíg Julio Jones fekete-pirosban játszik, sosem leszek teljesen nyugodt.
több mint 5 éve
Cook és Smith is fullon edzett tegnap, így legalább picivel több segítsége lesz Breesnek vasárnap.Kamara limitáltan edzett csak
több mint 5 éve
Furcsa, de jó, ismét feljönni a fórumra. 😊 Nyár eleje óta voltam itt utoljára. Most így bye alatt, gondoltam, feljövök és olvasgatok (Mosolyogtam rendesen, hogy jutottunk el a "Teddy még 100 yardot sem képes összedobálni"-tól a "Teddy kezdőként 5-0"-ig.). Egy élmény volt.Divat 😛
Az előszezont és a első 2 meccset teljesem kihagytam. Nekem onnantól kezdődött a szezon. 😀
Így tovább! Who Dat!
krixtofer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Furcsa, de jó, ismét feljönni a fórumra. 😊 Nyár eleje óta voltam itt utoljára. Most így bye alatt, gondoltam, feljövök és olvasgatok (Mosolyogtam rendesen, hogy jutottunk el a "Teddy még 100 yardot sem képes összedobálni"-tól a "Teddy kezdőként 5-0"-ig.). Egy élmény volt. Az előszezont és a első 2 meccset teljesem kihagytam. Nekem onnantól kezdődött a szezon. 😀
Így tovább! Who Dat!
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
www.facebook.com/PurdueFootball/videos/413203512962037/Egy valódi példakép, amilyenből nem sok van, bármelyik sportágat tekintsük:karrier, comeback, hozzáállás, felkészültség, pályány belüli és kívüli tevékenység.
Bye week...szóval egy ilyen megnyilvánulásnak lehet örülni! Ez az ember egy "Class act!"...jelentsen bármit is 😛
clbass
A meccs előtti beszédek megkérdőjelezhetetlen királya, ha nem edző lesz belőle, simán el tudom képzelni egy motivációs előadóként.
több mint 5 éve
Bye week...szóval egy ilyen megnyilvánulásnak lehet örülni! Ez az ember egy "Class act!"...jelentsen bármit is 😛
több mint 5 éve
Elküldtük Crawleyt, akire a Dolphins le is csapott. Már az sem rémlett hogy rosteren van 😁
több mint 5 éve
Brees visszavonul, utána már lesz pénzikeMajdnem, mert úgy csinálták az előző szerződését, hogy idén csak 22,5 milliót foglal, jövőre meg 16 ot úgy hogy nincs is a keretben.
Wyatt
több mint 5 éve
bleacherreport.com/articles/2860141-mike-freemans-10-point-stance-let-the-teddy-bridgewater-sweepstakes-beginNa kezdődik, sokak szerint Teddy ha nyáron kimegy a piacra idei teljesítménye után vígan megkaphat 20-30 millió per évet.
Kíváncsi leszek mennyiért fogjuk tudni itt tartani, mert szerintem az nem lehet kérdés hogy megpróbáljuk itt tartani, szerintem elég jól játszott Sean rendszerében amit kitalált neki, de nem sok ez az összeg 5 kezdő meccs után?
Meg ahhoz hogy ő sikeres legyen azért kell a jó OL meg a védelem is. És lassan ott is meg kell majd fizetni jó pár embert ahogy számolom.
több mint 5 éve
Sztroga
123
cserélhettünk volna 1 wr-ért..