New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 5 éve
A pápa áldásával nem kaphattunk ma ki 😀
twitter.com/Pontifex/status/1183329028326993921
kapitnono
több mint 5 éve
"Pretty incredible that the Saints have a top 3 tackle & edge duo in the NFL right now. No team can match that and it's a big reason why they've been able to win without Brees."Középszer, semmi extra, unalmas csapat. Senki sem top 5.
kapitnono
Ja, majdnem lemaradt 😀 😀 😀
több mint 5 éve
"Pretty incredible that the Saints have a top 3 tackle & edge duo in the NFL right now. No team can match that and it's a big reason why they've been able to win without Brees."
több mint 5 éve
A pápa áldásával nem kaphattunk ma ki 😀twitter.com/Pontifex/status/1183329028326993921
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Szezon előtt még Brees-zel is aláírtam volna az 5-1-et 6 meccs után, hát még így. A kapitány sérülése, ha lehet még jobban összerántotta a csapatot szerintem.Cook meg örömteljes, hogy Teddyvel úgy tűnik megtalálta a közös hangot.
több mint 5 éve
Szép győzelem volt, a védelem tényleg elég jónak tűnik.Jövő héten azért ha valaki nem 100-as azt remélem pihentetjük, nem kellene hogy jobban megsérüljön
több mint 5 éve
Grat a W-hez. Nem is kell ide Brees.
több mint 5 éve
Tükörsima meccs. Ez a védelem ha így folytatja, nem lesz gondunk. Egyébként ha tényleg Teddy era lesz Brees után, én már nem vagyok annyira csüggedt.Ja! És több labdát Murray-nek, plz
több mint 5 éve
Ramsey nem játszik Kamara igen.Easton is inaktív, már nem először. Évi majd 7 millióért jó meló a padon ülni. Ennyire mellé lőttünk vele? Pedig más értelmes csere G nem is nagyon van a keretben
több mint 5 éve
Játszik. Karrier rekordok?Kamara Q vasárnapra, boka sérüléssel ülte ki a pénteki edzést. Inkább most ne játsszon, mint majd a NFC meccseken...Jaguars run defense likes this.
Gyurma Pappa
Ramsey nálunk szintén kérdéses. Majd meglátjuk lesz-e kedve játszani.
iktriad
több mint 5 éve
A Titans-Broncos páros ellen még volt értelme ennek a szókapcsolatnak. Nem volt az olyan régen.Hogy micsoda? Lefordithatatlan szójáték 😀Kamara Q vasárnapra, boka sérüléssel ülte ki a pénteki edzést. Inkább most ne játsszon, mint majd a NFC meccseken...Jaguars run defense likes this.
Gyurma Pappa
iktriad
gabokocka
több mint 5 éve
Hogy micsoda? Lefordithatatlan szójáték 😀Kamara Q vasárnapra, boka sérüléssel ülte ki a pénteki edzést. Inkább most ne játsszon, mint majd a NFC meccseken...Jaguars run defense likes this.
Gyurma Pappa
iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Kamara Q vasárnapra, boka sérüléssel ülte ki a pénteki edzést. Inkább most ne játsszon, mint majd a NFC meccseken...Jaguars run defense likes this.
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Kamara Q vasárnapra, boka sérüléssel ülte ki a pénteki edzést. Inkább most ne játsszon, mint majd a NFC meccseken...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Én megvettem az ötletet, már idén sem sokon múlt 😊bőven elég lenne ha a kapitány csak a cardinals ellen térne vissza, már ha tényleg felépül addig teljesen 😀Amen - minden W ajandek, de a legnagyobb ha vegre egy Brady-Brees SB lenne!
kapitnono
Arra tuti kimegyek kerul amibe kerul
diceman
több mint 5 éve
Sztroga
123
bárki csak ne brady, ha már sb-ről van szó.goat ellen mindenki underdog
több mint 5 éve
Amen - minden W ajandek, de a legnagyobb ha vegre egy Brady-Brees SB lenne!Nekem azért el bírna nézni a szemem mást is a döntőben, mint Brady-t.
diceman
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
bőven elég lenne ha a kapitány csak a cardinals ellen térne vissza, már ha tényleg felépül addig teljesen 😀Amen - minden W ajandek, de a legnagyobb ha vegre egy Brady-Brees SB lenne!
kapitnono
Arra tuti kimegyek kerul amibe kerul
több mint 5 éve
na mivan mivan mivan 😀Igen Bears ellen nem kellene erőltetni, még a végén tényleg ledarálják frissen felépülve.
minden ertek, de azert ne siettessuk a Kapitany-t, en max Cardinalsra hoznam vissza es akkor meg rapihen az ev masodik "felere" utana. Jags es Bears front azert dozer tud lenni.
diceman
De tényleg meglepő milyen egyben van a csapat teddyvel, amikor lesérült Brees nem gondoltam volna hogy így fogunk állni öt forduló után.
Jagset jó lenne ha valahogy sikerülne elkapni, és akkor bőven elég lenne ha a kapitány csak a cardinals ellen térne vissza, már ha tényleg felépül addig teljesen 😀
több mint 5 éve
na mivan mivan mivan 😀minden ertek, de azert ne siettessuk a Kapitany-t, en max Cardinalsra hoznam vissza es akkor meg rapihen az ev masodik "felere" utana. Jags es Bears front azert dozer tud lenni.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=f7dSr1f10ystiger.cdnja.co/v/kw/Kwly.mp4?secure=nqywFZnPlOd0OlLacjqjCQ&expires=1570437000
Sztroga
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=f7dSr1f10ysEz lehet még pár dollárba fog neki kerülni.
Sztroga
Ahogy már mondtam: egy kretén.
több mint 5 éve
Sztroga
123
zsinórban második elit meccsetwitter.com/NextGenStats/status/1180978331107282947?s=19