New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 5 éve
Sztroga
123
Fontos győzelem, de ezt most inkább nekik köszönthetjük. Nekem teddy egyáltalán nem tetszett, ha kamara vagy esetleg mt nem fog kihúzni minket a szarból, ez az offense nem fog 1-2 td-nél többet felpakolni, bárki jön szemben
a secondary meg továbbra is nyeli a yardokat keményen, ha épkézláb irányító jön szemben
Szerkesztette: Sztroga
több mint 5 éve
Bocs, de szerintem ez hulyeseg. Olyan alap teljesitmenyt projektalsz a vedelmunk fele ami nincs ott evek ota.Lehetnek edzői hibák, amik nagyképűségből fakadnak. Meg a missed tacklehegyek, amik szintén azt mutatják, hogy nem voltak ott fejben a srácok.Az mitol nagy arc, hogy elso puntra visszahordjatok TD-re?Ezt a meccset Seahawks oldalról Wilson zsenije mentette meg a teljes kiégéstől. Azt sajnálom, hogy a garbage time erőltetés miatt a D statjai nem olyan szépek 😕Mint mindig, ők is kb egy Wilson sérülésre vannak a bottom top 5-től (3?). Ettől függetlenül ezt ők vesztették el, nagy arccal jöttek ki, edzőtől a szertárosig, és egyből kaptak egy pofont, amiből soha nem tudtak felállni.
Gyurma Pappa
Mindegy, sima L-ként számoltam a meccsel, szóval ez nagyon nagy eredmény, hogy versenyben maradjunk Drew visszatéréséig.
PEEtör
Szerintem az tortent ami mindig is szokott, lassu szezonkezdet a mi oldalunkon, es egy jo Saints jo helyzetkihasznalassal ellehetetlenitette a gameplenunket.
Elso forduloban PC meccs utan lenyilatkozta, hogy meglepte mennyire jo a Bengals D-line 😀 Most meg Alvin-ra nem keszultunk fel kelloen Brees hianyanak fuggvenyeben sem. Ezek inkabb nagy edzoi hibak, mint nagykepuseg.
undisputedly
Szerintem az történt többek között, hogy nem hitték, hogy nekik kell majd futni az eredmény után, az első félidőben még nyugodtság volt, hogy jó, úgyis megfordítjuk, de csak jöttek a hibák, aztán ahogy múlt az idő, jött a para, kapkodás, rossz döntések, és vége is lett a meccsnek.
PEEtör
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Lehetnek edzői hibák, amik nagyképűségből fakadnak. Meg a missed tacklehegyek, amik szintén azt mutatják, hogy nem voltak ott fejben a srácok.Az mitol nagy arc, hogy elso puntra visszahordjatok TD-re?Ezt a meccset Seahawks oldalról Wilson zsenije mentette meg a teljes kiégéstől. Azt sajnálom, hogy a garbage time erőltetés miatt a D statjai nem olyan szépek 😕Mint mindig, ők is kb egy Wilson sérülésre vannak a bottom top 5-től (3?). Ettől függetlenül ezt ők vesztették el, nagy arccal jöttek ki, edzőtől a szertárosig, és egyből kaptak egy pofont, amiből soha nem tudtak felállni.
Gyurma Pappa
Mindegy, sima L-ként számoltam a meccsel, szóval ez nagyon nagy eredmény, hogy versenyben maradjunk Drew visszatéréséig.
PEEtör
Szerintem az tortent ami mindig is szokott, lassu szezonkezdet a mi oldalunkon, es egy jo Saints jo helyzetkihasznalassal ellehetetlenitette a gameplenunket.
Elso forduloban PC meccs utan lenyilatkozta, hogy meglepte mennyire jo a Bengals D-line 😀 Most meg Alvin-ra nem keszultunk fel kelloen Brees hianyanak fuggvenyeben sem. Ezek inkabb nagy edzoi hibak, mint nagykepuseg.
undisputedly
Szerintem az történt többek között, hogy nem hitték, hogy nekik kell majd futni az eredmény után, az első félidőben még nyugodtság volt, hogy jó, úgyis megfordítjuk, de csak jöttek a hibák, aztán ahogy múlt az idő, jött a para, kapkodás, rossz döntések, és vége is lett a meccsnek.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
nagyképűséget én se értemAz mitol nagy arc, hogy elso puntra visszahordjatok TD-re?Ezt a meccset Seahawks oldalról Wilson zsenije mentette meg a teljes kiégéstől. Azt sajnálom, hogy a garbage time erőltetés miatt a D statjai nem olyan szépek 😕Mint mindig, ők is kb egy Wilson sérülésre vannak a bottom top 5-től (3?). Ettől függetlenül ezt ők vesztették el, nagy arccal jöttek ki, edzőtől a szertárosig, és egyből kaptak egy pofont, amiből soha nem tudtak felállni.
Gyurma Pappa
PEEtör
undisputedly
Kamara zseni, azt se mondanám h nem készültek fel rá, egyszerűen minden playben minimum 5yarddal hozott többet mint illett volna. Missed tackleparádé
Na meg a Saints OL megette a pass rusht. (istenem az az OT páros)
több mint 5 éve
Az mitol nagy arc, hogy elso puntra visszahordjatok TD-re?Ezt a meccset Seahawks oldalról Wilson zsenije mentette meg a teljes kiégéstől. Azt sajnálom, hogy a garbage time erőltetés miatt a D statjai nem olyan szépek 😕Mint mindig, ők is kb egy Wilson sérülésre vannak a bottom top 5-től (3?). Ettől függetlenül ezt ők vesztették el, nagy arccal jöttek ki, edzőtől a szertárosig, és egyből kaptak egy pofont, amiből soha nem tudtak felállni.
Gyurma Pappa
PEEtör
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Ezt a meccset Seahawks oldalról Wilson zsenije mentette meg a teljes kiégéstől. Azt sajnálom, hogy a garbage time erőltetés miatt a D statjai nem olyan szépek 😕Mint mindig, ők is kb egy Wilson sérülésre vannak a bottom top 5-től (3?). Ettől függetlenül ezt ők vesztették el, nagy arccal jöttek ki, edzőtől a szertárosig, és egyből kaptak egy pofont, amiből soha nem tudtak felállni.
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Nem játszott Teddy kiemelkedően, de ami sokkal fontosabb, rosszul sem. Ezt a meccset Seahawks oldalról Wilson zsenije mentette meg a teljes kiégéstől. Azt sajnálom, hogy a garbage time erőltetés miatt a D statjai nem olyan szépek 😕Kamara meg végre elővette a jobbik jáékát 😊
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Az ősi dakota közmondás szerint:ajándék W nek ne nézd a fogát.
több mint 5 éve
Léci ezt jövő 7n is kérjük. Köszönöm 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok skacok !Úgy nézett ki a dolog hogy mi cumiztunk......de egy egy orbitális nagyot 🤕
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na de azért jó mérkőzést nektek estére.És remélem jó és izgalmas lesz az esti móka.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Én a régi módszerhez folyamodtam, amikor a jó kis 7-9es szezonokat toltuk, magunk ellen fogadtam, így valami pozitívum biztos lesz legalább este. 😀Sose fogadj a csapatod ellen. Fogadj az ellenségeidre. Ott win-win szitu van, vagy nyersz vagy kikapnak
EasyGhost
több mint 5 éve
Én a régi módszerhez folyamodtam, amikor a jó kis 7-9es szezonokat toltuk, magunk ellen fogadtam, így valami pozitívum biztos lesz legalább este. 😀
több mint 5 éve
Szerintem 4 TD-vel nyerünk, úgy hogy Teddy dob 4-t és fut is 2-t.Vagy nem.
Most komolyan, csereirányító, -2 WR és igen szar idegenbeli meccs után mekkora kockáztatás volt azt mondani, hogy a SEA nyer?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ehhez nem kell elfogultnak lenni. Jelenleg a Teddyvel felálló Saints ellen a Seahawksnak illene magabiztosan (legalább egy TD-vel) nyernie. Csak nehogy erre a meccsre is úgy készüljetek, mint a Bengals ellenireAhogy én eddig megfigyeltem a szeretet csapatom mindig annyit nyújt ammenyit az aktuális ellenfél megkíván 😊 se nem többet se nem kevesebbet😉Plusz ahogy vissza néztem mindig mega szarok vagyunk Caroll idejében szeptemberben !Mikor nem akkor pedig SB játszottunk .
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ehhez nem kell elfogultnak lenni. Jelenleg a Teddyvel felálló Saints ellen a Seahawksnak illene magabiztosan (legalább egy TD-vel) nyernie. Csak nehogy erre a meccsre is úgy készüljetek, mint a Bengals ellenire
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na mit tippeltek holnapra ?? (De őszintén 😂)
Szerintem cumizni fogtok 😎😜
De ez nagyon szubjektiv és elfogult.
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
hazárdőrök! téteket fel! 😉Legyen!
adam77
Bàr Seattlebe amúgy sem nyerni szoktunk jàrni.😁
több mint 5 éve
adam77
635
hazárdőrök! téteket fel! 😉
több mint 5 éve
Pozitívan nézve, arra jó a kialakult helyzet, hogy ezen a pár meccsen megnézzük, mi várható a jövőben. SP mit tud kezdeni a csapattal a Brees utáni korszakban. Persze sok függ majd az offszezonoktól is.Én is benne látok többet, akár az előszezonban, akár amikor beáll néhány play erejéig, jobban mozgatta a támadósort. Nyilván ez nem jelenti azt hogy tuti bevállna, de Teddy csak szenvedett előszezonban is meg tavaly is amikor beszállt a Panthers ellen. Pedig akkor tudta hogy ő fog játszani, és volt ideje felkészülni előre.
Én viszont továbbra is bízok Hillben !! Bár nem Ő fog kezdeni ez biztos.
Fattyu
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Pozitívan nézve, arra jó a kialakult helyzet, hogy ezen a pár meccsen megnézzük, mi várható a jövőben. SP mit tud kezdeni a csapattal a Brees utáni korszakban. Persze sok függ majd az offszezonoktól is.Én viszont továbbra is bízok Hillben !! Bár nem Ő fog kezdeni ez biztos.
több mint 5 éve
Nyilván Brees szintjét meg sem közelíti egyik sem, ezért lenne jó ha mondjuk faszán menne a Futó játék, és csak néha kellene Teddynek passzolni. Mert ha csak az irányítón múlik akkor tuti a bukó, mert azért Teddy eddig főleg rövidpasszokkal operált, amit azért a Seahawks lb i, azért könnyen levédhetnek.Elvileg két irányítós tervvel készül Sean a Seattle ellenElég lenne egy jó irányító, de még nagyobb baj, hogy ez a kettő sem tesz ki egyet...
kapitnono
PEEtör
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Elvileg két irányítós tervvel készül Sean a Seattle ellenElég lenne egy jó irányító, de még nagyobb baj, hogy ez a kettő sem tesz ki egyet...
kapitnono