New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Szerintem Rankinst nem áldozzuk be, ha egészséges akkor jó belső pass rusht tud nyomni. Szerintem Jackrabbitnek adunk új szerződést, és így fogunk faragni az idei számain.Ez már jobban tetszik mint a Peat deal. De hogy honnan van erre pénz....Pl. majd így.
kapitnono
twitter.com/NFLDraftBites/status/1241195185733861376
Peatnek megy NAGYON jó az ügynöke.
twitter.com/NFLDraftBites/status/1241065559963381761
iktriad

több mint 6 éve
Ez már jobban tetszik mint a Peat deal. De hogy honnan van erre pénz....Pl. majd így.
kapitnono
twitter.com/NFLDraftBites/status/1241195185733861376
Peatnek megy NAGYON jó az ügynöke.
twitter.com/NFLDraftBites/status/1241065559963381761
több mint 6 éve
Ez már jobban tetszik mint a Peat deal. De hogy honnan van erre pénz....

több mint 6 éve
Nagyfaszú Emmanuel érkezik hozzátok két évre.
több mint 6 éve
nekem már most fáj....LOL Peat 5 év 57,5 millióért hosszabbított. Azért ennyire nem volt jó LG. De akkor remélem Ramczykre is marad pénz, mert neki azért majd 2 év múlva meg kell adni a kb 20 millió/ évet.1-2év múlva ez fájni fog még
twitter.com/RapSheet/status/1241043880021233664
kapitnono
braxa88
több mint 6 éve
LOL Peat 5 év 57,5 millióért hosszabbított. Azért ennyire nem volt jó LG. De akkor remélem Ramczykre is marad pénz, mert neki azért majd 2 év múlva meg kell adni a kb 20 millió/ évet.1-2év múlva ez fájni fog még
twitter.com/RapSheet/status/1241043880021233664
kapitnono
több mint 6 éve
LOL Peat 5 év 57,5 millióért hosszabbított. Azért ennyire nem volt jó LG. De akkor remélem Ramczykre is marad pénz, mert neki azért majd 2 év múlva meg kell adni a kb 20 millió/ évet.twitter.com/RapSheet/status/1241043880021233664
Szerkesztette: kapitnono

több mint 6 éve
Elvileg Jenkins leigazolása előtt Bellnek ajánlottunk átlag 7,5 millió/évet de nem fogadta el.Az is elég nagy vonalú.
kapitnono
Paytonnak jobbulást, remélem komolyabb tünetek nélkül átvészeli

több mint 6 éve
nem volt mit félretenniPayton koronavirusos. ☹️Így jár az, aki sok Bounty csokit eszik. Viccet félretéve, jobbulást.
Stez
iktriad
damn, jobbulást a főninek
több mint 6 éve
Payton koronavirusos. ☹️Így jár az, aki sok Bounty csokit eszik. Viccet félretéve, jobbulást.
Stez
több mint 6 éve
Mennyi pénzetek van a cap alatt még? Bold idea Gordon?
több mint 6 éve
Elvileg Jenkins leigazolása előtt Bellnek ajánlottunk átlag 7,5 millió/évet de nem fogadta el.

több mint 6 éve
Szerintem Rotent fogjátok behúzni.
több mint 6 éve
Még mindig FA, eddig nem nagyon járt senkinél ahogy olvasom. De nem ártana az erősítés azon a poszton. Minnesota ellen pl nem gyengén alázták a pályán azért.Hamàr G, Peat-el mi a helyzet? Nem láttam hogy valahova aláírt volna.Szerintem O részről draftról jönni fog egy wr meg egy LG /valahogy nem érzem, hogy Sean Eastonnal akarja végigtolni/ meg 1-2 csere, aztán több pick nem is nagyon van 😁A D meg is lenne, természetesen mélységi igazolàs lesz.Állítólag tegnap a chargersel versenyeztünk Chris Harrisért. Szívesen láttam volna itt :/Szerintem cb ben megvagyunk ha minden marad ahogy most van, Lattimore, Jenkins a szélén, Cgj /Patrob slotban. Szerintem korrekt egység.
ackrisz17
kapitnono
Talàn legjobban LB-be kellene, ha Alex tovàbbra sem tud végigtolni egy szezont, illetve Elliss nem vâlik be.
Mindíg jó, ha nem sérült senki. De nagyon jó lenne, ha Rankins papa végig tudnà tolni a teljes szezont.
Na làssuk mi lesz az O-val...
Fattyu
kapitnono
Fattyu

több mint 6 éve
Hamàr G, Peat-el mi a helyzet? Nem láttam hogy valahova aláírt volna.Szerintem O részről draftról jönni fog egy wr meg egy LG /valahogy nem érzem, hogy Sean Eastonnal akarja végigtolni/ meg 1-2 csere, aztán több pick nem is nagyon van 😁A D meg is lenne, természetesen mélységi igazolàs lesz.Állítólag tegnap a chargersel versenyeztünk Chris Harrisért. Szívesen láttam volna itt :/Szerintem cb ben megvagyunk ha minden marad ahogy most van, Lattimore, Jenkins a szélén, Cgj /Patrob slotban. Szerintem korrekt egység.
ackrisz17
kapitnono
Talàn legjobban LB-be kellene, ha Alex tovàbbra sem tud végigtolni egy szezont, illetve Elliss nem vâlik be.
Mindíg jó, ha nem sérült senki. De nagyon jó lenne, ha Rankins papa végig tudnà tolni a teljes szezont.
Na làssuk mi lesz az O-val...
Fattyu
kapitnono
több mint 6 éve
Mi a vélemény egy 3. -4. körös QB draftról?Hill úgysem fog irányítót játszani, ez csak terelés....😊
zemanla
Mondjuk, ha azt kell, akkor nagy baj van!
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Mi a vélemény egy 3. -4. körös QB draftról?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Nem tudom tervezünk e még valami nagyobb igazolást most, de jelenlegi helyzetben jövőre először kapnánk comp picket mióta Sean itt van 😁Elvileg Teddy után egy 3. kör, meg még egy 5 és egy 7. Kört számoltak a szakértők.