New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Hol kell aláírni? 😀 Nem rossz terv, max Iupati helyett lehet inkább valakit a draftról hoznék. Most jön jól, hogy tavaly pl okosan szerződtettük Easton, mert így kb dead money nélkül ki lehet vágni.www.instagram.com/p/B8wNFk7pDP6/?igshid=13qm8sdptlx6vÖröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Az offseason kulcskérdésére vàlaszt kaptunk!
Így most jöhet a nagy matekolás, hogy a csapat legalàbb megmaradjon ugyanazon szinten.
Az az érzésem, hogy a csapat részéről lesz valami meglepő és erős húzàs.
Fattyu
kapitnono
Gyurma Pappa
Alonsot olcsóért lehet visszahoznám, ha ő is belemegy, egész jól játszott szerintem.

több mint 6 éve
www.instagram.com/p/B8wNFk7pDP6/?igshid=13qm8sdptlx6vÖröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Így most jöhet a nagy matekolás, hogy a csapat legalàbb megmaradjon ugyanazon szinten.
Fattyu
kapitnono

több mint 6 éve
Lehet van benne valami, de szerintem ameddig Brees itt van addig van jelenleg a legnagyobb esélyünk az SB-re, és gondolom a FO is úgy van vele, hogy megpróbálja köré építeni a megfelelő csapatot tologatva picit előre a bónuszokat.Ja nem a helyesírás miatt, hanem hogy ez az FO-tok csatakiáltásaBocsi, igen roszzul írtamÁtstrukturálás!Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono
TSzabi
kapitnono
TSzabi

több mint 6 éve
Ja nem a helyesírás miatt, hanem hogy ez az FO-tok csatakiáltása
TSzabi

több mint 6 éve
Ja nem a helyesírás miatt, hanem hogy ez az FO-tok csatakiáltásaBocsi, igen roszzul írtamÁtstrukturálás!Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono
TSzabi
kapitnono
több mint 6 éve
Bocsi, igen roszzul írtamÁtstrukturálás!Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono
TSzabi

több mint 6 éve
Átstrukturálás!Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono
több mint 6 éve
www.canalstreetchronicles.com/2020/2/11/21127466/how-the-new-orleans-saints-could-end-up-with-50-million-in-cap-space-free-agency-prediction-contractÖröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono

több mint 6 éve
Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu

több mint 6 éve
Öröm a részemről is!😁Az offseason kulcskérdésére vàlaszt kaptunk!
több mint 6 éve
az NFC South többi csapataNem tudom, engem nem zavar, ellenben a 2021-es és a 2022-es caphelyzetetek remekül fog festeni, mire mi kompetitívek leszünk 😁
atapapa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Azt hittem nem fogok örülni, de tévedtem 😆Teddynek sok sikert (remélem az AFC-ben)

több mint 6 éve
Helyes, ki kell használni hogy még legalább egy évig láthatjuk a kilencest, remélem a többiek is odateszik magukat, hátha összejön még egy SB run.

több mint 6 éve
Ez az , a Kapitány visszatér még egy szezonra 😊

több mint 6 éve
Vagyis visszatér ide 😛 😉
több mint 6 éve
Brees bejelentette, hogy nem vonul vissza.
több mint 6 éve
Szerintem Teddy elmegy, Hill pedig marad, azt is olvasni hogy a Saintsnek az a terve hogy 2021-től átvegye Breestől a stafétát, persze ez akkor releváns ha a Kapitány visszajön még egy évre( amit nagyon remélek).

több mint 6 éve
Kezdődik, brückwasser évi 30 misiben gondolkozik 😊Ahogy olvasgatom teddyért lesz elvileg piac, és nem kizárt a 30/éves átlag. Szerintem azt valahogy nem mi fogjuk neki megadni 😀
Egész jól megokoskodhatnátok a bulit, ha rábasznátok a taget és egy második körért vihetné aki akarja.
Hillre is első körös tender, jönnének a hülyék fizetni pickekben 😊
gabokocka
Hillel kíváncsi leszek mi a terv, lesz e rajta tender, elviszi e valaki annyiért, vagy esetleg megtartjuk.

több mint 6 éve
Kezdődik, brückwasser évi 30 misiben gondolkozik 😊Egész jól megokoskodhatnátok a bulit, ha rábasznátok a taget és egy második körért vihetné aki akarja.
Hillre is első körös tender, jönnének a hülyék fizetni pickekben 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.