New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Kirkwood is IR, Smith ki tudja mennyire sérült, hosszú a wr sorunk, Thomas, Ginn, Carr.... Butlert remélem visszahozzuk legalább.Nem Butler hanem Hamphrey került fel PS - ből.
kapitnono
több mint 5 éve
Elvileg két irányítós tervvel készül Sean a Seattle ellen
több mint 5 éve
Kirkwood is IR, Smith ki tudja mennyire sérült, hosszú a wr sorunk, Thomas, Ginn, Carr.... Butlert remélem visszahozzuk legalább.
több mint 5 éve
Carl Granderson a 43 nap börtönből szabadulva az 53 as keretben találta magát, hogy egy kis depthet adjon a DL nak 😀A jó híreknek mindig örülünk 😄
kapitnono
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Carl Granderson a 43 nap börtönből szabadulva az 53 as keretben találta magát, hogy egy kis depthet adjon a DL nak 😀
több mint 5 éve
Anzalone IR-re került.Azért azt se felejtsük el hogy Peat meg Klein meg trequan smith sem a saját lábán hagyta el a pályát meccs közben, igaz Klein később visszajött.
Amúgy én nem bánom ha Alonso több snappet kap, bár nem ilyen áron...
EasyGhost
Szóval kíváncsi leszek hányan nem fognak játszani vasárnap Breesen kívül
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Anzalone IR-re került.Sajnálatos. Ha ez váll, akkor szerint.el lehet felejteni kezdőként.
Amúgy én nem bánom ha Alonso több snappet kap, bár nem ilyen áron...
EasyGhost
több mint 5 éve
Hát, akkor lehet, h életem egyetlen Saints SB ját láttam annak idején, a csapat magyarországi fő-szurkolójával....anno....
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Ezt az szezont így el is engedhetjük... Tankolásra fel!T-34 vagy Tiger?
Rutin
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Nagyon sajnalom Breest, egyik kedvenc QB-m. :/Nekem is úgy tűnik jobban tudja mozgatni az O t, meg ugye nála ott a read option lehetősége is a sebesség miatt. Ha nagyon nem megy teddynek remélem Sean ad neki lehetőséget
Egy lehet hulye kerdes:
Ez a Taysom Hill gyerek ez QB poszton van, nem? Eloszezonban milyen volt?
Nem lehetne ot kezdeteni? Nekem igy tunik, hogy egy harcos tipus, es birja a strapat is.
funkyparduc
több mint 5 éve
Nagyon sajnalom Breest, egyik kedvenc QB-m. :/Egy lehet hulye kerdes:
Ez a Taysom Hill gyerek ez QB poszton van, nem? Eloszezonban milyen volt?
Nem lehetne ot kezdeteni? Nekem igy tunik, hogy egy harcos tipus, es birja a strapat is.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Igazából az a leghosszabb, hogy végre itt egy bőven bajnokesélyes keret, Breesnek lehet az egyik utolsó lehetősége az idei, aztán ki tudja hogy sül el, ki tudja jövőre vállalja e egyáltalán? Rossz lenne ha így lenne vége, főleg ha belegondok hogy ért véget az utolsó két évünk...Igen, ez is az egyik legszomorubb. 40 evesen amúgy a gyógyulás sem olyan gyors, szóval...Teddy mindenesetre nagyon lassúnak tűnt eddig minden meccsen, de hátha egy game managerként a védelem elviszi... Lehet mondani, h top MT+AK megoldhatja, de Brees nélkül még egyszerűbb lesz levédekezni minket, eddig sem volt egy mély offensünk...
kapitnono
több mint 5 éve
Igazából az a leghosszabb, hogy végre itt egy bőven bajnokesélyes keret, Breesnek lehet az egyik utolsó lehetősége az idei, aztán ki tudja hogy sül el, ki tudja jövőre vállalja e egyáltalán? Rossz lenne ha így lenne vége, főleg ha belegondok hogy ért véget az utolsó két évünk...
több mint 5 éve
Ezt az szezont így el is engedhetjük... Tankolásra fel!A Miami verhetetlen a veresben. 8)
Rutin
több mint 5 éve
Sztroga
123
Azért tegnap a csapat sem nagyon segítette Bridgewatert, inkább csak hátráltatta jópárszor.Megkapná az első meccsen látott O-linet, meg fullon pörgő MT-Kamara duót, akkor nem hiszem, hogy egy Bucs vagy egy Cardinals gondot jelentene.
EasyGhost
több mint 5 éve
Azért tegnap a csapat sem nagyon segítette Bridgewatert, inkább csak hátráltatta jópárszor.Minimum 2 het ha igaz a szalagserules - a kovetkezo 2 meccs amugy is boritekolhato.Vagy addig átképzi magát balkezesre 😁
de ha mutet akkor bele se merek gondolni mennyi.
Mondjuk Terry-t elnezve lehet hogy jobb kezzel is lenyomna a Kapitany.
diceman
Viccet félre téve, remélem kettőnél több meccset nem kell kihagyni a, mert akkor a PO is komoly veszélybe kerülne. Mert azért teddytől max 14-20 pont között várok valahol meccsenkénti, de a 20 már lehet az emberfelettihez közeli teljesítmény nála,és sajnos a védelem nem biztos hogy az alatt fog kapni a hawks vagy a cowboys ellen
kapitnono
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Ezt az szezont így el is engedhetjük... Tankolásra fel!
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
isteni csoda lenne a 3-3...mondjuk pont utana a bye week.eleg sok a HA...tenyleg 6 het? es az a teljes gyogyulas? mindenki egeszseges marad? stbstb.
Persze sokan mondjak hogy megerdemeljuk mert olcson megusztuk a bounty ugyet de azert ennyi balszerencse. P*csaba mar.
Nem arrol van szo mint pl a delfineknel hogy szarbol nincs var.
Innen szep nyerni.
Szerkesztette: diceman
több mint 5 éve
Mondjuk abban még mindig lehet reménykedni hogy a csoport többi tagja se brillírozzon addig, és akkor az utolsó hét meccsen breesel hátha menthető lesz még a csoport mondjuk.
több mint 5 éve
Sztroga
123
tampa is fogható, főleg ha winston "eldurran", és jönnek a pickekén 3 győzelemre tippelnék, amíg brees nem lesz
több mint 5 éve
Jaguars, Cardinalst szerintem akár meg is foghatjuk nélküle is,meg talán a Tampa, Chicago meccs sem tűnik reménytelennek. Szerencsére ezeknél a csapatoknál is hiánycikk az offense, a többin nem nagyon érzem a w t, ha teddy ugyanúgy teljesít mint most.Saints' QB Drew Brees is expected to undergo thumb surgery as early as today that would be expected to sideline him approximately 6 weeks, per leagues sources. - Schefter2-3 meccset azért kéne fogni valahogy, különben lőttek a po-nak.
Beki
Sztroga
Szerkesztette: kapitnono
több mint 5 éve
Sztroga
123
Saints' QB Drew Brees is expected to undergo thumb surgery as early as today that would be expected to sideline him approximately 6 weeks, per leagues sources. - Schefter2-3 meccset azért kéne fogni valahogy, különben lőttek a po-nak.
Beki