New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 5 éve
Miután az első drive-ban kiderült, hogy elveszi a sec a hosszú passzokat megállt a tudomány a Tampánál. Ez egy középszar csapat, high risk high reward playekre felépítve. Ezt vette el DA, és vége is lett a meccsnek. Szerencsésen vittek egy TD drive-t, majd megint nekiálltak feldobálni a labdákat.Szóval ne vonjunk le hosszútávú következtetést a D-re.
Ámbár újra kijött SP zsenije, és totálisan meglepte a Tampát. Csodálatos volt ahogy felépítette a meccset, ezt szerintem fogják tanítani. A végén a 4.re play is logikus volt, várható érték alapján, kicsi volt az esélye a fordításnak, de annál nagyobb a gyors befejezésnek.
több mint 5 éve
Ez gondolom nem sok jót jelent..... Az ellenfeleknek 😀twitter.com/brgridiron/status/1180617675828973569?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1180617675828973569&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnew-orleans-saints
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Én egy szót sem ejtettem arról, hogy ki vezeti az NFC-t...SEA-LAR 30-29Nem akarlak tényekkel untatni, de per pillanat a 49ers vezeti az NFC-t 😀
Így újra a saját kezünkben van a sorsunk az NFC PO 1. kiemelésért folyó versenyben. 👍
Rutin
empty taxi
Figyelmes olvasást, szövegértést javaslok máskor, és akkor könnyeben eltalálod, hogy miről írtam.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Visszarakják ők magukat általában egy nagy győzelem után 😊
Wyatt
több mint 5 éve
Jajj már. Arra utalt Rutin, hogy ezzel az eredménnyel jól jártunk, egy nem teljesen szélsőségesen valószínűtlen szituációban, hogy érdekes lesz a tiebreaker. De egyébként ahhoz, hogy tiebreaker legyen, mindenkinek kell még nyernie 8-10 meccset, szóval 😀Most a TB-t kell visszarakni a helyére a hétvégén, mielőtt elkanászodnak.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
jó hát ennyi erővel mindenkinek a saját kezében a sorsa week1-n, minden meccset nyerni kell és PO 1. kiemelés 😀De velük még játszanak, ha megverik őket, övék a tiebreaker 😀SEA-LAR 30-29Nem akarlak tényekkel untatni, de per pillanat a 49ers vezeti az NFC-t 😀
Így újra a saját kezünkben van a sorsunk az NFC PO 1. kiemelésért folyó versenyben. 👍
Rutin
empty taxi
gabokocka
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
De velük még játszanak, ha megverik őket, övék a tiebreaker 😀SEA-LAR 30-29Nem akarlak tényekkel untatni, de per pillanat a 49ers vezeti az NFC-t 😀
Rutin
empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
SEA-LAR 30-29Nem akarlak tényekkel untatni, de per pillanat a 49ers vezeti az NFC-t 😀
Rutin
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
SEA-LAR 30-29Azért a szàmolgatással bőven ráérünk még. 😀
Rutin
Előbb éljük túl a pihenő hét előtti időszakot, aztán lehet majd matekolni. 😀
Mert lehet, hogy most nyertünk kétszer, de minden további W ajándék lesz a csapattól. Szerintem.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 5 éve
Rutin
2 021
SEA-LAR 30-29 Így újra a saját kezünkben van a sorsunk az NFC PO 1. kiemelésért folyó versenyben. 👍
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Amióta nincs Brees, szárnyal a csapat, nem szabad elkapkodni a visszatérést :d
több mint 5 éve
Ha Brees visszatér akkor kell a kutyának a Bucs O 😀Akkor már csak álmodozni lehetne milyen jó lenne a Bucs O és a Saints D egy csapatban!És még ha majd tényleg top5 csapat ellen játszanak 😂Pont olyan mint amire számítottam, kivéve vereség. Mondjuk a védelmetek is úgy felszívta magát ahogy egy top 5 csapat ellen illik, kemények voltak! 😊Ugye milyen más, ha nem bottom 5 csapatok ellen kell játszani?Fogadtam a Dallasra 😊😊😊 szoval eluszik a tppmixem. NyugiVegyél szivart a nyereményből! 😀
Kájzerszóze
gyeek
Gyurma Pappa
gyeek
gabokocka
gyeek
több mint 5 éve
Akkor már csak álmodozni lehetne milyen jó lenne a Bucs O és a Saints D egy csapatban!És még ha majd tényleg top5 csapat ellen játszanak 😂Pont olyan mint amire számítottam, kivéve vereség. Mondjuk a védelmetek is úgy felszívta magát ahogy egy top 5 csapat ellen illik, kemények voltak! 😊Ugye milyen más, ha nem bottom 5 csapatok ellen kell játszani?Fogadtam a Dallasra 😊😊😊 szoval eluszik a tppmixem. NyugiVegyél szivart a nyereményből! 😀
Kájzerszóze
gyeek
Gyurma Pappa
gyeek
gabokocka
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
És még ha majd tényleg top5 csapat ellen játszanak 😂Pont olyan mint amire számítottam, kivéve vereség. Mondjuk a védelmetek is úgy felszívta magát ahogy egy top 5 csapat ellen illik, kemények voltak! 😊Ugye milyen más, ha nem bottom 5 csapatok ellen kell játszani?Fogadtam a Dallasra 😊😊😊 szoval eluszik a tppmixem. NyugiVegyél szivart a nyereményből! 😀
Kájzerszóze
gyeek
Gyurma Pappa
gyeek
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Pont olyan mint amire számítottam, kivéve vereség. Mondjuk a védelmetek is úgy felszívta magát ahogy egy top 5 csapat ellen illik, kemények voltak! 😊Ugye milyen más, ha nem bottom 5 csapatok ellen kell játszani?Fogadtam a Dallasra 😊😊😊 szoval eluszik a tppmixem. NyugiVegyél szivart a nyereményből! 😀
Kájzerszóze
gyeek
Gyurma Pappa
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Akkor az is hülyeség volt. Ennyire nem kéne megölni a játékot. Visszahúzta magát - nem Burfict volt - de a lendülettel nem tud mit kezdeni. Mondom ezt úgy, hogy bármilyen zászló jöhet amit az ellenfélre dobnak 😊Lehet,de Bellnek kb ugyanennyire dobták a zászlót. Mindegy, megvan a W más nem számít!Mert nem is volt semmi 😉azert a csillagosokat se kell sajnalni, sehol sem volt unnecessary roughness Prescottnal, megis befujtakMeg amikor Smith felüklelte Teddyt becsúszásnál arra nem ment semmi.
diceman
kapitnono
Matthew99
kapitnono
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Lehet,de Bellnek kb ugyanennyire dobták a zászlót. Mindegy, megvan a W más nem számít!Mert nem is volt semmi 😉azert a csillagosokat se kell sajnalni, sehol sem volt unnecessary roughness Prescottnal, megis befujtakMeg amikor Smith felüklelte Teddyt becsúszásnál arra nem ment semmi.
diceman
kapitnono
Matthew99
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Jó kis meccs volt, nem egy bealvós az biztos! 😁D mellett akik nagyon jók voltak, meg kell dicsérni az edzői kart is. Nagyon jó meccseltek. Talàn az utcso jàtékhívàs lehetett volna màs SP részéről, de mindegy is.
A Tampa ellen, szerintem ennél is több kell az O-tol, vagy kevesebb hiba. Ez a megérzésem.
Mindegy küzdês hétről hétre, túlélni, ez később jól fog jönni.
több mint 5 éve
Mert nem is volt semmi 😉azert a csillagosokat se kell sajnalni, sehol sem volt unnecessary roughness Prescottnal, megis befujtakMeg amikor Smith felüklelte Teddyt becsúszásnál arra nem ment semmi.
diceman
kapitnono
több mint 5 éve
azert a csillagosokat se kell sajnalni, sehol sem volt unnecessary roughness Prescottnal, megis befujtakMeg amikor Smith felüklelte Teddyt becsúszásnál arra nem ment semmi, vagy amikor az utolsó O játékunknál smith sackelte teddyt sisak a sisaknak ment elég gyanúsan, mégsem jött semmi.
diceman
Néztek el mindét csapat kárára zászlókat, de végre nem mi álltunk a bírói dákó rossz végén
több mint 5 éve
azert a csillagosokat se kell sajnalni, sehol sem volt unnecessary roughness Prescottnal, megis befujtak
több mint 5 éve
Sztroga
123
2.3 YPC tartottuk a cowboys futását30 meccs óta nem engedtünk 100 yardnál többet futó játékost
Front 7 továbbra is brutál
több mint 5 éve
Ha a védelem így fogja tolni amikor Brees visszatér, nagyon szép reményekkel nézhetünk az év elé. Az NFL bíráskodás még mindig fos, most nekünk volt szerencsénk, bár két teljesen sima 3&x után fújtak a D-re kamu holding meg DPI-ket, de tény hogy most a 4-re a Fumble-t benézték a javunkra.
Lattimore végre megint állat volt, remélem állandósul ez