New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Chancey Gardner Johnson szerintem rohadt nagy steal lehet 105. VálasztásnálMég egy S 177re.😀
kapitnono
Valamelyik csak bejön. 😀
több mint 5 éve
Chancey Gardner Johnson szerintem rohadt nagy steal lehet 105. Választásnál
több mint 5 éve
Csillagos 5-ös ez az offseason eddig. Ingram-et az ügynöke baszta el, de lehetőségekhez képest jól pótoltuk, a többi FA move szenzációs, most meg gyakorlatilag kaptunk egy 4-ik kört 6. helyett (mert amíg itt van Drew, engem csak a jelen érdekel) plusz egy első körös centert jó egyetemről, aki (végre) kb semmi sérüléstörténete sincs.Mondjuk azt csak most láttam hogy ez az idei mozgások mellett a jövő évi 2. Körünkbe is fájt, de ha beválik a kutya sem fogja nézni.
PEEtör
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Csillagos 5-ös ez az offseason eddig. Ingram-et az ügynöke baszta el, de lehetőségekhez képest jól pótoltuk, a többi FA move szenzációs, most meg gyakorlatilag kaptunk egy 4-ik kört 6. helyett (mert amíg itt van Drew, engem csak a jelen érdekel) plusz egy első körös centert jó egyetemről, aki (végre) kb semmi sérüléstörténete sincs.
több mint 5 éve
Szerintem teljesen rendben van, akár kezdhet is szeptemberben. Eastont szerintem is inkább G nek szántuk, meg aztán ha nem válik be Easton, akkor ugye dead money nélkül kirakhatjuk.
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Gondolom egyértelmű, hogy nem törjük majd össze magukat Peatért.A Pick nem tünik rossznak. A trade sem kifogásolható nagyon.
Gyurma Pappa
OL ✅.
DT/TE jöhet a 4. körben szerintem.
Bár ahogyan nézegettem a TE kapkodták rendesen.
több mint 5 éve
Gondolom egyértelmű, hogy nem törjük majd össze magukat Peatért.
több mint 5 éve
Egy biztos, szar értékelést nem fogunk kapni az első napi draft teljesítményre 😀Mondjuk szerintem a Falcons mesterterve az, hogy OL emberek fognak a DL-ben játszani. Nyomnak egy ilyen fordított Seahawks-ot.
több mint 5 éve
Ha PUP listán kezdi a szezont akkor hat hét után lehet először aktiválni, vagyis a Bears ellen, október 20 án játszhat először.Rankin ötödéves opciója lehívva, nem mintha kérdés lett volnaNanà! 😁
bleacherreport.com/articles/2832872-nfl-rumors-sheldon-rankins-5th-year-contract-option-picked-up-by-saints
kapitnono
Jól vettem ki, hogy Októberben màr jàtszhat?
Akkor a novemberi nfc déli-hadjàratra formàba lendülhet.
Megnyugtató lenne ha màr ott lenne a falanxba Rankins papa.😁
Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy DT beszerzésének még ügyködünk, így vagy úgy.
Fattyu
Szerintem is jöhet valaki mert szerintem onyematát is elmeszelik legalább 4 meccsre.
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Rankin ötödéves opciója lehívva, nem mintha kérdés lett volnaNanà! 😁
bleacherreport.com/articles/2832872-nfl-rumors-sheldon-rankins-5th-year-contract-option-picked-up-by-saints
kapitnono
Jól vettem ki, hogy Októberben màr jàtszhat?
Akkor a novemberi nfc déli-hadjàratra formàba lendülhet.
Megnyugtató lenne ha màr ott lenne a falanxba Rankins papa.😁
Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy DT beszerzésének még ügyködünk, így vagy úgy.
több mint 5 éve
Rankin ötödéves opciója lehívva, nem mintha kérdés lett volnableacherreport.com/articles/2832872-nfl-rumors-sheldon-rankins-5th-year-contract-option-picked-up-by-saints
több mint 5 éve
DArnoldotoktól mit vártok idén? 3-4., vagy beférhet az első kettőbe?Szerintem ha Watson visszatér idén akkor ja 3-4, ha nem akkor Cook mögött Hillel küzdhetnek a 2-3 helyért. Ha csak a drafton esetleg nem húzunk valakit persze.
Wyatt
több mint 5 éve
Elvileg Ben Watson, hajlandó lenne még 1 évet játszani, és visszatérni a nyugdíjból 😀
több mint 5 éve
Level 2:A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Minden évben eljátszom, de bizonyosan csak balszerencse lehet, hogy brutális a "sorsolásunk" évről évre. Bizonyosan.Tavaly cserébe besegítettek a csoportriválisok 😀
Kezdünk egy tavalyi csoportgyőztessel, a Houstonnal, short week west coast trip a SB veszteshez, aztán maradunk a parton és megyünk egy másik top csapathoz, aztán a Dallas itthon, akiknek a játéka amúgy sem fekszik. Rendben.
#rohaggyámeggoodell
PEEtör
több mint 5 éve
A legkomolyabb a November 😁Két ilyen alsóházi alósházi csapattól nem kell tartani. 😀 (Persze elég fos lesz ez a november, na.)
Csak csoport meccs. Benne egy Hàlaadàs partival, Atlantàban. 😁
Ez szép és jó. Csak előtte 4!! nappal jàtszunk a Carolinàval. 😀😀😀😀
Fattyu
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
A legkomolyabb a November 😁Komoly lesz az eleje 😀Elvileg a Houston látogat hozzánk Szeptember 9-én egy MNF keretében szezonnyitónakGyakorlatilag is. Mellé még további 3 prime time meccs vár Breesékre.
kapitnono
iktriad
kapitnono
Csak csoport meccs. Benne egy Hàlaadàs partival, Atlantàban. 😁
Ez szép és jó. Csak előtte 4!! nappal jàtszunk a Carolinàval. 😀😀😀😀
több mint 5 éve
adam77
635
viszont ha jól sikerül az eleje az parádéBye week-ig kőkemény izzadàs.Komoly lesz az eleje 😀Elvileg a Houston látogat hozzánk Szeptember 9-én egy MNF keretében szezonnyitónakGyakorlatilag is. Mellé még további 3 prime time meccs vár Breesékre.
kapitnono
iktriad
kapitnono
Aztàn meg csoportmeccs hegyek.
Remek.
A Dome-ban, ugye hozni kellene a meccseket. A sorsolàsnak talàn ez a kevésbé nehezebb felé. Úton viszont borzalmas. Jobb lett volna fordítva talàn.
Fattyu
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Bye week-ig kőkemény izzadàs.Komoly lesz az eleje 😀Elvileg a Houston látogat hozzánk Szeptember 9-én egy MNF keretében szezonnyitónakGyakorlatilag is. Mellé még további 3 prime time meccs vár Breesékre.
kapitnono
iktriad
kapitnono
Aztàn meg csoportmeccs hegyek.
Remek.
A Dome-ban, ugye hozni kellene a meccseket. A sorsolàsnak talàn ez a kevésbé nehezebb felé. Úton viszont borzalmas. Jobb lett volna fordítva talàn.
több mint 5 éve
Komoly lesz az eleje 😀Elvileg a Houston látogat hozzánk Szeptember 9-én egy MNF keretében szezonnyitónakGyakorlatilag is. Mellé még további 3 prime time meccs vár Breesékre.
kapitnono
iktriad
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Minden évben eljátszom, de bizonyosan csak balszerencse lehet, hogy brutális a "sorsolásunk" évről évre. Bizonyosan.Kezdünk egy tavalyi csoportgyőztessel, a Houstonnal, short week west coast trip a SB veszteshez, aztán maradunk a parton és megyünk egy másik top csapathoz, aztán a Dallas itthon, akiknek a játéka amúgy sem fekszik. Rendben.
#rohaggyámeggoodell
Szerkesztette: PEEtör
több mint 5 éve
Elvileg a Houston látogat hozzánk Szeptember 9-én egy MNF keretében szezonnyitónakGyakorlatilag is. Mellé még további 3 prime time meccs vár Breesékre.
kapitnono