New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 5 éve
Elvileg a Houston látogat hozzánk Szeptember 9-én egy MNF keretében szezonnyitónak
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
In honor of this weekend’s premiere of #GameofThrones, here is a Saint-themed wallpaper to celebrate. pic.twitter.com/L7drtEpU0Y
— New Orleans Saints (@Saints) 2019. április 14.
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Én azért félteném a bokát, hogy alá-kifordul.Pedig nem az. Ha valaki nem idióta, akkor nem fog belesérülni. Az egyensúlyt nehéz fejleszteni, pedig a közhiedelemmel ellentétben nem egy fix képesség.De szar az egyensúlya 😁Ez egy picit sérülésveszélyesnek tűnik nekem és azt sem hiszem el, hogy ez a legjobb módszer egyik legértékesebb játékosunk trenírozására.
twitter.com/BleacherReport/status/1117120415938285569
kapitnono
PEEtör
Gyurma Pappa
Aztán ez nem csak az egyensúlyról szól, most jöttem rá a kommentek olvasásánál, hogy hanggal érdemes nézni, mert az edző bemondja a szín nevét, amit el kell kapnia. Ha valaki hozzám hasonlóan ezt elmulasztotta volna.
Így már tényleg extra brutális a teljesítménye.
Szerkesztette: PEEtör
több mint 5 éve
De szar az egyensúlya 😁Ez szenzációs. Atya ég de rohadt nehéz lehet.
kapitnono
több mint 5 éve
Pedig nem az. Ha valaki nem idióta, akkor nem fog belesérülni. Az egyensúlyt nehéz fejleszteni, pedig a közhiedelemmel ellentétben nem egy fix képesség.De szar az egyensúlya 😁Ez egy picit sérülésveszélyesnek tűnik nekem és azt sem hiszem el, hogy ez a legjobb módszer egyik legértékesebb játékosunk trenírozására.
kapitnono
PEEtör
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
De szar az egyensúlya 😁Ez egy picit sérülésveszélyesnek tűnik nekem és azt sem hiszem el, hogy ez a legjobb módszer egyik legértékesebb játékosunk trenírozására.
kapitnono
több mint 5 éve
Mit tudtok arrol az LBröl akit szintén josolnak ide, mert nagyon nézzük? Blake Cashman olbthedraftnetwork.com/player/blake-cashman
Kájzerszóze
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
YouTube alapú megfigyelések alapjàn jó! 😁😁Mit tudtok arrol az LBröl akit szintén josolnak ide, mert nagyon nézzük? Blake Cashman olbMiskolci gyerek ő is!..
Kájzerszóze
😀😀😀😀😀
zemanla
Jól olvassa a jàtékokat...?
De igazi szakértők biztos többet tudnànak mondani.
több mint 5 éve
Mit tudtok arrol az LBröl akit szintén josolnak ide, mert nagyon nézzük? Blake Cashman olbMiskolci gyerek ő is!..
Kájzerszóze
😀😀😀😀😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Mit tudtok arrol az LBröl akit szintén josolnak ide, mert nagyon nézzük? Blake Cashman olb
Szerkesztette: Kájzerszóze
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Viks, Jets, Dolphins,és LAC meccsek lesznek az előszezonban.
2. héten TV-s meccs lesz a Riversék elleni.
több mint 5 éve
Kamara szerződés alatt van még 2020-ban, Rankinsnek szerintem biztos hogy lehívjuk az 5. éves opcióját, Peat meg.... Hagyjuk, nem vagyok benne biztos hogy annyira akarunk vele majd hosszabbítani. Komoly pénzt az eddigiek alapján nem fog kapni.
több mint 5 éve
Nézegetve az idei FA árakat jövőre jó kör lesz megtartani a játékosainkat. Jordan, Thomas simán kinéz legalább 20 millió /év, aztán ezzel kb elfogyott szinte az összes pénz 😁
Pedig lenne még egy Kamara, Peat, Rankins is, meg aztán ki tudja Brees esetleg vállal e még egy évet esetleg.
Ha mégis meg akarunk tartani mindenkit valahogy nagyon kell a matek Loomistól
több mint 5 éve
Jeremy Shockey twitter fejléc :cool:twitter.com/JeremyShockey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Sok oldalon rajongói oldal osztotta ezt a véleményt, hogy S-t várnak a drafton. A F7-be jött két kiegészítő ember, létszámra megvagyunk, ha Rankins visszatér, szerintem talent-re is oké. Hátsó körökben érkezhet mélység.Szinte csak hátsó körünk van.😁
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Sok oldalon rajongói oldal osztotta ezt a véleményt, hogy S-t várnak a drafton. A F7-be jött két kiegészítő ember, létszámra megvagyunk, ha Rankins visszatér, szerintem talent-re is oké. Hátsó körökben érkezhet mélység.
több mint 5 éve
Davison is szabadügynök, nem lepne meg ha nem kell senkinek olcsóért visszahoznánk egy évre, futás ellen cserélnek nem volt rossz.PJ williams is visszatért 1 évre 5 milláért. A verhetetlen secondary összeállt 😁Azért kívàncsi vagyok, hogy mit fog alakítani a SEC.
kapitnono
Anyag, darabszàm van benne bőven. Így oda nem vàrok a draftról senkit.
Làssuk mit tud Apple teljes félkészülés utàn.
PatRobnak meg remélem itt is összejön egy jó szezon.
S-be kellene még valaki talàn.
Persze kell hozzà egy jó F7, na oda vàrok még erősítést, mert ugyan elvileg ott is megvagyunk, de nem a szezon kezdetére.
Tényleg T. Davisonnal mi a helyzet? Nàlunk maradt?
Mert a team roster elég frissnek tünik és ott szerepel.
Rankins meg aktív keret tagja...
Fattyu
Egy S t azért valahonnan kerítenék, mert a williams Bell duó adott, de mögöttük max Banjo van és ennyi kb
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
PJ williams is visszatért 1 évre 5 milláért. A verhetetlen secondary összeállt 😁Azért kívàncsi vagyok, hogy mit fog alakítani a SEC.
kapitnono
Anyag, darabszàm van benne bőven. Így oda nem vàrok a draftról senkit.
Làssuk mit tud Apple teljes félkészülés utàn.
PatRobnak meg remélem itt is összejön egy jó szezon.
S-be kellene még valaki talàn.
Persze kell hozzà egy jó F7, na oda vàrok még erősítést, mert ugyan elvileg ott is megvagyunk, de nem a szezon kezdetére.
Tényleg T. Davisonnal mi a helyzet? Nàlunk maradt?
Mert a team roster elég frissnek tünik és ott szerepel.
Rankins meg aktív keret tagja...
több mint 5 éve
PJ williams is visszatért 1 évre 5 milláért. A verhetetlen secondary összeállt 😁
több mint 5 éve
twitter.com/trenches_/status/1112763427645198337www.instagram.com/buckydesigns/
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Egy Cowboys drukkertől, for what its worth:www.bloggingtheboys.com/2019/4/1/18290398/might-as-well-call-the-new-pass-interference-rule-change-the-jason-garrett-rule
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
adam77
635
sprolesnak meg ajánlhatnánk valamit. a búcsúja ideális lehetne nálunk.
több mint 5 éve
Ed Oliver járt nálunk draft eőtti privát edzésen, és természetesen elkezdődtek a spekulációk, hogy feladnánk a jövőnket, hogy feltradelhessünk érte. Ami remélem csak alaptalan kamu, mert legalább két első kör kellene hozzá a jövő évekből, ha nem három, elég nagy butaság lenne feladni a jövőnket.barom jó játékos lesz, a fél franchise-t adnám érte.
kapitnono
szomorú nap volt amikor anno nem az LSU-hoz commitolt
több mint 5 éve
😊😊😊Szerintem meg leitatjatok, beletoltok 1-2 spanglit aztán elterjesztitek, hogy bukott drogtesztet, hogy lecsússzon 2. kor végére 😊Sokkal valószínűbb, hogy azzal számoltok, hogy a Bucs, vagy egy felcserével a Panthers, Falcons duó egyike elviheti, így pedig jövőbeli ellenfelet térképezhettek felSzerintem is, csak az újságírói képzelet határtalan 😀
Wyatt
kapitnono
somoskovig