New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem akarlak, megbántani, mert biztos frusztrált vagy a vereség miatt, de gondold végig mielőtt írsz valamit.6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
Amúgy mindkét csapaton látszott, miért áll ott ahol, finom 7-9-es mérleg és nézzük a Falconst a playoffban, szuper lesz.
gabokocka
sLyNz
Ez a Saints pont olyan középszerű, mint a Panthers, csak más-más a két csapat erőssége/gyengesége.
Ha annyival jobbak lennének a Panthersnél, két meccs alatt csak bebizonyosodott volna, de abból az egyiket egy utolsó másodperces FG-lal megnyerték, most egy harmadik kísérlet ki nem védekezése miatt elvesztették. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Panthersnek is van legalább 4 kretén módon elvesztett meccse.
Ilyen ST-mel és védelemmel (még ha ma jók is voltak - vagy inkább a Panthers offense volt szar, nézőpont kérdése) nem sok keresnivalója van egy csapatnak a playoffban. De kívánom hogy nyerje meg a Saints a hátralevő 6 meccsét és akkor hallelúja, irány a rájátszás. További sok sikert. Peace.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
nyilván gyakori az amikor 17 yardot megy hátra egy QB, de lényeg, hogy a te postjaid full relevánsak 😉ritka az a passz amit a LoSről dobnak... (ja de megpróbáltad)100-37 nálam =63 de np, megpróbáltaf.és ez a meccs is egy 80yardos hail maryn múlott 😀6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
Amúgy mindkét csapaton látszott, miért áll ott ahol, finom 7-9-es mérleg és nézzük a Falconst a playoffban, szuper lesz.
gabokocka
sLyNz
braxa88
mondjuk a 4ből 1 pont ellenetek volt, szóval nem értem miért erőlteted a thrasht 😊
sLyNz
nem erőltetek én semmit, csak az utóbbi pár hszed nettó hülyeség
braxa88
......
több mint 9 éve
ritka az a passz amit a LoSről dobnak... (ja de megpróbáltad)100-37 nálam =63 de np, megpróbáltaf.és ez a meccs is egy 80yardos hail maryn múlott 😀6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
gabokocka
sLyNz
braxa88
mondjuk a 4ből 1 pont ellenetek volt, szóval nem értem miért erőlteted a thrasht 😊
sLyNz
nem erőltetek én semmit, csak az utóbbi pár hszed nettó hülyeség
több mint 9 éve
100-37 nálam =63 de np, megpróbáltad.és ez a meccs is egy 80yardos hail maryn múlott 😀6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
gabokocka
sLyNz
braxa88
Szerkesztette: sLyNz
......
több mint 9 éve
Szokták volt mondani, hogy egy jó csapat ismérve h a szoros meccseit rendre behúzza.6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
gabokocka
sLyNz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
és ez a meccs is egy 80yardos hail maryn múlott 😀6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
gabokocka
sLyNz
több mint 9 éve
Ingramről tudni valamit?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
6 Lose-ból 5 meccsen 6 vagy kevesebbel kaptunk ki idén + pár statban vezetjük a ligát, nem biztos, hogy össze kellene hasonlítani az idei középszerű panthersal, még ha ma ki is kaptunkha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
gabokocka
......
több mint 9 éve
Sajat magunkat vertuk meg leginkabb megint, eldobott labdak konzervativ hivasok es bena special team. A D magahoz kepest jol jatszott.
több mint 9 éve
ha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Mondjuk pont nem, mert ő nem feltétlen a karerejéből él 37 évesen....
sLyNz
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
ha valaki akkor Brees meg tudja dobni..Komolyan egy kibaszott almost screent dobunk az utolsó playban hail mary helyett? Komolyan ???????saját 36 yardosról nem tudsz hail mary-t dobni, el se menne a labda az end zone-ig
sLyNz
Höri
......
több mint 9 éve
Komolyan egy kibaszott almost screent dobunk az utolsó playban hail mary helyett? Komolyan ???????saját 36 yardosról nem tudsz hail mary-t dobni, el se menne a labda az end zone-ig
sLyNz
több mint 9 éve
Nagyon hiányzott Armstead. Nem csak abban, hogy jóval gyengébb volt a helyén játszó, hanem a playcallra is nagy hatással volt. Talán 1db 20+yardos passza volt Breesnek, csak a rövidek mentek, RBknek, Cooksnak screen. Pedig ezt a secondaryt lehetett volna dobálgatni
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Különben ezt én sem értem, hogy miért nem próbálták meg a Hail Maryt! Saints-nek drukkoltam, sajnos elég sima lett ez a meccs!
több mint 9 éve
Az elmúlt 4 napban igen stílusosan, a tavalyi SB két résztvevője ellen nulláztuk le (gyakorlatilag) a PO-esélyeinket... Mostantól már nem csak a saját kezünkben van a sorsunk... 😕
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Lássuk be... Megint egy rohadt blokkolt kick miatt kaptunk ki... Persze, sarkítok, tudom... De akkoris. 😕 😕Csak most nem a 2., hanem az 1. félidő végén lőttük lábon magunkat.
Maximum annyit tudunk felmutatni, hogy leamortizáltuk a fél CAR csapatot (Kalil, Kuechly, Johnson, stb.)...
több mint 9 éve
Évek óta nem tudunk egy normális returnert igazololni, érthetetlen..Ideje lenne ST-edzőt cserélnitöbb sebből vérzünk évek óta, de a special team az, amely esetében nagyon vakarni kell a fejem, hogy mikor tartozott a liga jobbik felébe. jó régen én kértem is, hogy legalább az st edzőt rúgjuk ki...
atapapa
adam77
......
több mint 9 éve
Ideje lenne ST-edzőt cserélnitöbb sebből vérzünk évek óta, de a special team az, amely esetében nagyon vakarni kell a fejem, hogy mikor tartozott a liga jobbik felébe. jó régen én kértem is, hogy legalább az st edzőt rúgjuk ki...
atapapa
több mint 9 éve
Ideje lenne ST-edzőt cserélniPont akkor ébredtem fel, és kapcsoltam be a tévét, amikor Brees földhöz vágta a 3rd down-t, aztán jött Lutz...
atapapa
Nem. Hiszem. El. Amit. Látok.
😠😠😠