New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 8 éve
Elvileg eléggé közel vagyunk ahhoz hogy meghosszabbítsuk Sean peyton szerződését.
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Így van, a cikk kicsit tulreagalja a 2016 utani szitut.Valóban... Ha tényleg úgy gondolják, hogy még Brees-zel kéne a csapatnak egy nagyot dobnia, akkor könnyen lehet, hogy ezt fogják tenni..
Bar hozzateszem pont a kesobbi nagyobb capspace miatt kinezem LM-bol hogy iden is igazol Byrd-szeru szerzodessel valami sztart.
atapapa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Így van, a cikk kicsit tulreagalja a 2016 utani szitut.Bar hozzateszem pont a kesobbi nagyobb capspace miatt kinezem LM-bol hogy iden is igazol Byrd-szeru szerzodessel valami sztart.
több mint 8 éve
azért a jövőt nézve annyira nem vészes a helyzet szerintem. Idén tény hogy a Dead moneyval ellehetetlenítettük magunkat a FA-n de jövőre már pl.: 85 millió dollárnyi cap-space ünk lesz. Tudom, hogy pár játékosnak új szerződést kell majd adni ( Brees, Armstead, Unger, Vaccaro) de még ha ezeket ki is vesszük 50 milliót simán elkölthetünk, és ez azért már lényegesen jobb eredmény mint amikor 20 millióval vagyunk a cap felett és úgy kell sakkoznunk.fuzovelkifele.com/2016/02/24/fa-kitekinto-elatkozott-szentek/Nem túl fényes kilátások. És nem csak a következő szezonra... 😕
Le vagyunk írva eléggé...
Rutin
Matthew99
több mint 8 éve
fuzovelkifele.com/2016/02/24/fa-kitekinto-elatkozott-szentek/Nem túl fényes kilátások. És nem csak a következő szezonra... 😕
Le vagyunk írva eléggé...
Rutin
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Hát mondjuk igen, 3,5 milliót lehetne morsteadel spórolni. Amúgy Colstonnal is ugyanennyit spórolunk ha elküldjük. 2,5 millió meg Dead money. így jelenleg kb 12 millió cap-spaceünk van.Mondjuk Morstead amíg játszik, nem hiszem hogy el lesz küldve 😊Gyurma Pappapont a cikkben lett kiemelve mennyit sporolhatunk vele.
es ugye a menedzsment megint elojott, ott meg tudjuk mennyi minden valtozott.
en beasom magam...
diceman
több mint 8 éve
Mondjuk Morstead amíg játszik, nem hiszem hogy el lesz küldve 😊Gyurma Pappapont a cikkben lett kiemelve mennyit sporolhatunk vele.
es ugye a menedzsment megint elojott, ott meg tudjuk mennyi minden valtozott.
en beasom magam...
több mint 8 éve
Gruden sajtótájékoztató, Jr. Galette momentum 😀 felsírtam 😀
több mint 8 éve
Rutin
2 021
fuzovelkifele.com/2016/02/24/fa-kitekinto-elatkozott-szentek/Le vagyunk írva eléggé...
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Az espn információi szerint hamarosan elküldjük Marques Colstont.Egy perces néma gyász.. Az idő elmúlása felett..
www.nola.com/saints/index.ssf/2016/02/new_orleans_saints_to_release_2.html#incart_river_index
kapitnono
több mint 8 éve
Épp akartam írni, hogy nagy a csend, hát pont ezt nem akartam volna hallani (akkor sem, ha tudom hogy ez teljesen reális).Már csak 3 ember marad így a 2009-es csapatból (akik közül Strief sem sokáig szerintem, bár idén ő még talán marad). Mondjuk Morstead amíg játszik, nem hiszem hogy el lesz küldve 😊
több mint 8 éve
Az espn információi szerint hamarosan elküldjük Marques Colstont.Remélem nem haraggal küldjük el, bár azt alig hiszem, hogy ez a szelíd ember képes lenne rá. Itt van a Colstonos levonó (matrica) a számítógépemen. És ott is marad.
www.nola.com/saints/index.ssf/2016/02/new_orleans_saints_to_release_2.html#incart_river_index
kapitnono
több mint 8 éve
Az espn információi szerint hamarosan elküldjük Marques Colstont.www.nola.com/saints/index.ssf/2016/02/new_orleans_saints_to_release_2.html#incart_river_index
több mint 8 éve
nem hinném h visszaigazoljuk aztán trade-eljük. viszont mivel alapból FA lesz ezért nem kizárt h nem tartjuk meg. sokat sérült szegény, attól függ sztem mennyit akar. évi 4-5 misiért adom, fölötte mehet amerre akar. kell a pénz Coby-ra aki sztem el fog kérni 7-8 misit éventedrafton is szerződtetünk majd egy TE-t.kapitnonovagy inkabb hozzuk Allen-t aproert a Coltstol
diceman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
A következő szezonban a 4. legnehezebb sorsolás jutott nekünk. A legnehezebb dolga elvileg az Atlantának és a 49-ers-nek lesz, a legkönnyebb pedig a green bay-nek a sorsolások erőssége szerint.www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25485818/nfl-strength-of-schedule-49ers-falcons-at-no-1-packers-at-no-32
több mint 8 éve
drafton is szerződtetünk majd egy TE-t.kapitnonovagy inkabb hozzuk Allen-t aproert a Coltstol
több mint 8 éve
Átstruktúráltuk Cam Jordan szerződését, így kb 5millió szabadult fel a cap-ben.Loomis elmondta, hogy Spiller idén is a csapat tagja lesz, továbbá hogy a FA-ben és a drafton is szerződtetünk majd egy TE-t.
több mint 8 éve
Megy: LB David Hawthorne, LB Ramon Humber, WR Seantavius JonesUjrazhat: CB Tony Carter, FB Austin Johnson
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Egy kis élvezet a szezonból... Brees 7-TD...www.nfl.com/embed/video?videoUrl=http://a.video.nfl.com/films/2015///reg/08/151101_phl_drew_brees_500k.mp4
több mint 8 éve
Tehát mérges vagy azért rá, mert megsérült 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
nfl_lover
912
Nem, dehogyis felesleges, nem általánosságban beszéltem, csak erre a konkrét esetre vonatkoztatva. Most is csak a két év alatt egy szezonnyi lejátszott meccsek után, a szerződés nagysága és sérülések okán valószínűleg lerövidülő pályafutás miatt emelem fel a szavam.Ha így állsz hozzá, akkor kb. felesleges vadászni a szabadügynök piacon, egy lejáró újoncszerződésű játékos olyan 26 körül van átlagban. Ha úgy alakul, mint Byrdnél, hogy 1 évet utána taggel játszik az előző csapatában, akkor már pluszban hozzá lehet írni azt is. Azokról már nem is beszélve akiknél az új CBA-ben lehívják az 5. éves opciót, majd 6. évére taget kapnak (pláne ha az illető 4 évet járt egyetemre)...Byrd 28 volt, mikor aláírt New Orleansban, azt korosnak nevezni azért meredek.Sportszempontból nem érzem annak. Főleg egy ilyen sérülékeny játékosnál, akiknél alapból lerövidül a pályafutás.
empty taxi
nfl_lover
empty taxi
De persze, utólag okos az ember, ha egészséges lett volna Byrd egy szavam nem lenne.
több mint 8 éve
Ha így állsz hozzá, akkor kb. felesleges vadászni a szabadügynök piacon, egy lejáró újoncszerződésű játékos olyan 26 körül van átlagban. Ha úgy alakul, mint Byrdnél, hogy 1 évet utána taggel játszik az előző csapatában, akkor már pluszban hozzá lehet írni azt is. Azokról már nem is beszélve akiknél az új CBA-ben lehívják az 5. éves opciót, majd 6. évére taget kapnak (pláne ha az illető 4 évet járt egyetemre)...Byrd 28 volt, mikor aláírt New Orleansban, azt korosnak nevezni azért meredek.Sportszempontból nem érzem annak. Főleg egy ilyen sérülékeny játékosnál, akiknél alapból lerövidül a pályafutás.
empty taxi
nfl_lover
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Byrd 28 volt, mikor aláírt New Orleansban, azt korosnak nevezni azért meredek.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
nfl_lover
912
Az egy dolog, de azért az, hogy leigazolunk egy korosodó S-t, aki súlyos sérülésből tér vissza, és rögtön egy évet kihagy nálunk (mínusz egy a jó éveiből, pont amikért fizettünk), aztán még a mostani szezont sem tudta úgy kezdeni, hááát...szerintem ezt az évet várjuk még ki, ha egészséges tud maradni, és úgy sem lesz jó akkor ítélkezzünk.Byrd 7 milliós bónuszakapitnono....az evtized igazolasa
diceman
Tavaly amúgysem volt pass rush-unk ami a db-k munkáját segítette volna, és a felállások többségében szerintem rosszul használtuk, hiszen egyedüli S-ként állt fel egy csomó snapnél, így nehezen tudott volna mindkét oldalra odaérni. Buffaloban azért könnyebb dolga volt, hiszen egy eléggé jó d-line segítette a munkáját a pass rushhal.Ha ezt mi is el tudnánk érni sztem ő is jobb teljesítményt nyújtana. Hiszen amíg az irányítónak van kb 5 másodperce eldobni a labdát, addig mindegy hogy ki a cb vagy a s.
Elküldeni meg amúgysem érte volna meg idén, hiszen kb 6,5 milliós dead money maradt volna utána és csak 500k-t spóroltunk volna vele.
kapitnono