New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Különben ezt én sem értem, hogy miért nem próbálták meg a Hail Maryt! Saints-nek drukkoltam, sajnos elég sima lett ez a meccs!
több mint 9 éve
Az elmúlt 4 napban igen stílusosan, a tavalyi SB két résztvevője ellen nulláztuk le (gyakorlatilag) a PO-esélyeinket... Mostantól már nem csak a saját kezünkben van a sorsunk... 😕
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Lássuk be... Megint egy rohadt blokkolt kick miatt kaptunk ki... Persze, sarkítok, tudom... De akkoris. 😕 😕Csak most nem a 2., hanem az 1. félidő végén lőttük lábon magunkat.
Maximum annyit tudunk felmutatni, hogy leamortizáltuk a fél CAR csapatot (Kalil, Kuechly, Johnson, stb.)...
több mint 9 éve
Évek óta nem tudunk egy normális returnert igazololni, érthetetlen..Ideje lenne ST-edzőt cserélnitöbb sebből vérzünk évek óta, de a special team az, amely esetében nagyon vakarni kell a fejem, hogy mikor tartozott a liga jobbik felébe. jó régen én kértem is, hogy legalább az st edzőt rúgjuk ki...
atapapa
adam77
......
több mint 9 éve
Ideje lenne ST-edzőt cserélnitöbb sebből vérzünk évek óta, de a special team az, amely esetében nagyon vakarni kell a fejem, hogy mikor tartozott a liga jobbik felébe. jó régen én kértem is, hogy legalább az st edzőt rúgjuk ki...
atapapa
több mint 9 éve
Ideje lenne ST-edzőt cserélniPont akkor ébredtem fel, és kapcsoltam be a tévét, amikor Brees földhöz vágta a 3rd down-t, aztán jött Lutz...
atapapa
Nem. Hiszem. El. Amit. Látok.
😠😠😠
több mint 9 éve
Elkezdtem számolni...Én egyébként pont a csoportmeccsektől félek. Tampa ellen hagyományosan szenvedünk, az Atlanta elleni visszavágó is bitang kemény lesz (legalábbis remélem).
Ha valahogy sikerülne ma behúznunk a W-t, azzal gyakorlatilag teljesen reális út nyílna a PO felé, de ahhoz mindenképp, hogy egy ki-ki meccsen döntsünk a divízióról az utolsó fordulóban a vörös kappanokkal...
Az utolsó 6 fordulóban egyértelműen a mi sorsolásunk a legkönnyebb az NFC South-ban.
Már túlvagyunk a teljes AFC Westen + a Seahawks-on, csak a Cards van hátra az igazán húzós ellenfelek közül. A többieknek sűrűbb lesz az életük mindenképp...
Rutin
több mint 9 éve
Azt akartam kérdezni, hogy Anthony mit csinált, amivel ennyire körön kívülre került? Kúrja Payton feleségét?Payton elvált. De lehet hogy rászállt a lányára, az jóféle
gabokocka
több mint 9 éve
Azt akartam kérdezni, hogy Anthony mit csinált, amivel ennyire körön kívülre került? Kúrja Payton feleségét?Őt is.
gabokocka
Egyébként állítólag túl hülye. Allen meg túl hülye ahhoz, hogy máshol tudja alkalmazni. Ezt ő maga mondta a bye alatt, de persze más szavakkal.

több mint 9 éve
Azt akartam kérdezni, hogy Anthony mit csinált, amivel ennyire körön kívülre került? Kúrja Payton feleségét?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Elkezdtem számolni...Így legyen.
Ha valahogy sikerülne ma behúznunk a W-t, azzal gyakorlatilag teljesen reális út nyílna a PO felé, de ahhoz mindenképp, hogy egy ki-ki meccsen döntsünk a divízióról az utolsó fordulóban a vörös kappanokkal...
Az utolsó 6 fordulóban egyértelműen a mi sorsolásunk a legkönnyebb az NFC South-ban.
Már túlvagyunk a teljes AFC Westen + a Seahawks-on, csak a Cards van hátra az igazán húzós ellenfelek közül. A többieknek sűrűbb lesz az életük mindenképp...
Rutin
több mint 9 éve
Elkezdtem számolni... Ha valahogy sikerülne ma behúznunk a W-t, azzal gyakorlatilag teljesen reális út nyílna a PO felé, de ahhoz mindenképp, hogy egy ki-ki meccsen döntsünk a divízióról az utolsó fordulóban a vörös kappanokkal...
több mint 9 éve
Az úgy vicces, hogy Laura a kirakás szélén, aki kiszorította Anthonyt, és a kezdő MLB az elvileg OLB Robertson.
több mint 9 éve
szuksegunk is lesz ra - en babonabol majd felvetelrol tolom a TNFet
több mint 9 éve
Ja és Vaccaro elvileg játszik holnap. Kíváncsi leszek mikor lesz eredmény az ügyében.

több mint 9 éve
Én sem tudok menni.Szerintem mostmár lassan muszáj lesz, mert most hogy mautit is ir-re raktuk maradt összesen robertson,stupar,ellerbe,meg anthony. Úgyhogy ha másért nem is ezért már csak fog játszani.
Állítólag Lau-t kirakjuk, nem meglepő, a LB sorunk egészen szépen teljesít. Csak Anthonyval kezdenénk már valamit 😕
Gyurma Pappa
Bár én sem nagyon értem mi lehet vele. Tavaly szerintem eléggé jól tolta, nyilván voltak rookie hibái, de szerintem annyira nem volt bűn rossz, hogy idén alig játszik valamennyit. Bár tény ami tény robertson eléggé jól tolja eddig.

több mint 9 éve
Én sem tudok menni.Állítólag Lau-t kirakjuk, nem meglepő, a LB sorunk egészen szépen teljesít. Csak Anthonyval kezdenénk már valamit 😕

több mint 9 éve
Sajnos én sem... gyerekezek.Közeledvén a csütörtökhöz, lesz össznépi TNF nézés?Én sajnos nem tudok jönni... Másnap reggel vidékre kell utaznom, úgyhogy nem nézem élőben a meccset.
Thomas80
Rutin

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Az általad linkelt második kép nagyon jól mutatja, hogy amikor az a láb telitalppal a földön volt, csak kint lehetett.a külső talpéle konkrétan egyvonalban van az oldalvonallal. Már sajnos mindegy, máshogy ítéltek kár rajta mérgelődni is.
De szvsz ezzel a képpel a vitát le is zárhatjuk
![]()
Ezt nem lehet nem észrevenni, csak elcsalni
atapapa

több mint 9 éve
Közeledvén a csütörtökhöz, lesz össznépi TNF nézés?Én sajnos nem tudok jönni... Másnap reggel vidékre kell utaznom, úgyhogy nem nézem élőben a meccset.
Thomas80