New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 9 éve
Amúgy pár hete az figyelem, hogy a DL fejlődött, legyen valami pozitív is a védelemről. Fairley nagyon tolja, Rankins ahoz képest hogy újoncként kihagyta a fél szezont jól mozog és van benne potenciál még több bőven, stb...
több mint 9 éve
Hogy legyen ilyen is. Én maradás párti vagyok legalább is HC és GM terén. Még egy évre.
több mint 9 éve
2010 miatt sosem sajnálom ha szoptatjuk a Bucsot, csak így most már nyerjünk jövő héten, csak hogy 0.500-on búcsúzzunk PaytontólVigyázz, 8-8 után valszeg annak lesz nagyobb esélye, hogy marad... 😀
Gyurma Pappa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
A mai győzelemhez gratulálok a Redskins, a Giants, Lions és a Falcons szurkolók nevében 😀
agent T
több mint 9 éve
A mai győzelemhez gratulálok a Redskins, a Giants és a Falcons szurkolók nevében 😀
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 9 éve
kösz srácok <3
több mint 9 éve
2010 miatt sosem sajnálom ha szoptatjuk a Bucsot, csak így most már nyerjünk jövő héten, csak hogy 0.500-on búcsúzzunk Paytontól

több mint 9 éve
WhoDat Karácsonyt, Boldog Új Évet és új szakmai stábot kívánok magunknak, srácok! 😀
több mint 9 éve
Boldog ünnepeket srácok! Jövőre rájátszunk!!!!Reméljük, hogy a rájátszást csak 2018-ban kezdjük majd el 😀
Gézu

több mint 9 éve
Boldog ünnepeket srácok! Jövőre rájátszunk!!!!
több mint 9 éve
Boldog karácsonyt, és eredményesebb újévet kívánok minden Saint fannak!

több mint 9 éve
Boldog Karácsonyt minden Saints fannak!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Mondjuk engem SP jövőjénél sokkal jobban érdekelne, hogy akkor ki jönne hozzánk HC-nak....
több mint 9 éve
Payton to LA? Hmmm... Goff szerintem likeolná az ötletet. Ha trade, kérdés az ár, de pont a Rams jó társ lehet ebben 😊Szerintem SP-nek is tetszene ez a verzió. LA nagy piac, és tiszta lappal kezdhetne újra...
Gyurma Pappa
Pechére viszont rögtön keteshetne új DC-t. 😀
több mint 9 éve
SB garancia 😀Payton to LA? Hmmm... Goff szerintem likeolná az ötletet. Ha trade, kérdés az ár, de pont a Rams jó társ lehet ebben 😊Gregg Williams arcát azért megnézném ezen pletyka kapcsán 😀
Gyurma Pappa
empty taxi

több mint 9 éve
Állítólag azert kapta fel ennyire a vizet mert 1 TD re volt a 100k-s bonustol.Ha nem dobálta volna el a labdákat, már rég a zsebében lenne az a pénz....
sLyNz
Azért a birtokukban maradt második körért vihetik SP-t.Payton to LA? Hmmm... Goff szerintem likeolná az ötletet. Ha trade, kérdés az ár, de pont a Rams jó társ lehet ebben 😊tudtommal goffért odaadták mindenüket.
Gyurma Pappa
kapitnono
több mint 9 éve
Payton to LA? Hmmm... Goff szerintem likeolná az ötletet. Ha trade, kérdés az ár, de pont a Rams jó társ lehet ebben 😊tudtommal goffért odaadták mindenüket.
Gyurma Pappa

több mint 9 éve
Payton to LA? Hmmm... Goff szerintem likeolná az ötletet. Ha trade, kérdés az ár, de pont a Rams jó társ lehet ebben 😊Szerintem kihuzza a szezont 8-8ra es nem fog sehová menni.
Gyurma Pappa
......
több mint 9 éve
Payton to LA? Hmmm... Goff szerintem likeolná az ötletet. Ha trade, kérdés az ár, de pont a Rams jó társ lehet ebben 😊Gregg Williams arcát azért megnézném ezen pletyka kapcsán 😀
Gyurma Pappa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Payton to LA? Hmmm... Goff szerintem likeolná az ötletet. Ha trade, kérdés az ár, de pont a Rams jó társ lehet ebben 😊

több mint 9 éve
Jobb lenne, ha puccsot szerveznének, mint ahogy azt tette a csomó elcserélt játékosunk?Nem kell ezt túlgondolni, Ingram kicsit heves volt, amikor lehiggadt elnézést kért már. A média meg imádja a drámát. Ugorjunk.
Sean minden bizonnyal nem lesz itt HC jövőre, ez kb. a Lions meccs óta így kell hogy legyen, ha nem akkor Benson tényleg nem 100-as már...

több mint 9 éve
Nem az a baj, ha egy játékos ilyenkor mérges, és más véleménye van, mint az edzőnek... De könyörgöm, ne az oldalvonal mellett, a kamerák előtt álljon neki hepciáskodni!!!
Egyértelműen nagy feszültségek vannak az öltözőben, ez látszik...