New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 8 éve
Khiry lelépett a Jets-be :/ Sokat vártam tőle idén, de még sérülése előtt is mintha eltűnt volna belőle az a mindent elsöprő erő. Ingram jobb volt. Egyenlőre Ingram/Spiller/Cadet/Murphy/Dunbar...sokat nem költhetünk rá, de személy szerint visszavárnám Hightower-t. érett, erős és a kora/korábbi sérülései ellenére (sem) sem tűnik elhasználtnak. Szerintem upgrade lenne Khiry után MI cseréjének 😉
több mint 8 éve
A Clemson pro-dayen sok védőjátékossal beszélgettünk de többek között, payton együtt vacsorázott S.Lawsonnal, M. Alexanderrel, Kevin Doddal és Jayron Kearse-el.
több mint 8 éve
Valami védőt azért találhatnánk magunknak. Vagy mindent a draftról akarunk megoldani?
több mint 8 éve
szerintem is bőven jó lehet. Felépítése sebessége bőven megvan/ még grahamnél is gyorsabb/ sokat kell célba venni és jó lesz. Végre valakire lehet majd dobálni a RZ-ban mostmár hogy watson elment. Sztem egy ilyen 70-80 elkapásos szezon simán kinéz neki ha nem sérül le.Jó lesz ez, Brees csinált már Istent ilyen típusú TE-bőlNaggyon naggyon jó lesz ez, Watson számait nem hogy pótolni fogja, hanem simán ligaelit lehet. Graham 2.0, némileg rosszabb kézzel.
atapapa
nfl_lover
több mint 8 éve
adam77
635
és az új ahc, dan campbell sem lesz hátrányára a beilleszkedésnekJó lesz ez, Brees csinált már Istent ilyen típusú TE-bőlNaggyon naggyon jó lesz ez, Watson számait nem hogy pótolni fogja, hanem simán ligaelit lehet. Graham 2.0, némileg rosszabb kézzel.
atapapa
nfl_lover
Szerkesztette: adam77
több mint 8 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/707889548559310848
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Sok türelmet kívánok Fleener-hez. 😊simán jó lesz itt, azon sem lepődnék meg ha többet lenne WR pozícióban, mint TE-ben.
szampi#33
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Jó lesz ez, Brees csinált már Istent ilyen típusú TE-ből
több mint 8 éve
mondjuk én annak is örülnék, ha látnám a hírt hogy végre elküldtük Brownert.
több mint 8 éve
sweezy nevét akkor jegyeztem meg, amikor egyszer az eredménykövetőben rettenetesen fikázták a hókz fanok...jobban örülnék ha nem jönne, ő is egy DT-ből G-ba átkonvertált játékos. Szerintem nem lenne nagy erősítés, bár most egyedül Kelemete van a keretben, úgyhogy jelenleg még a kezdő játékosok is hiányoznak.
adam77
több mint 8 éve
adam77
635
sweezy nevét akkor jegyeztem meg, amikor egyszer az eredménykövetőben rettenetesen fikázták a hókz fanok...
több mint 8 éve
Coby Fleener lenne az állítólagos magas célpont.Miután Green-ről lecsúsztunk :/ Én neki jobban örültem volna.
empty taxi
J.R. Sweezy-G-Hawks még a radaron (meg úgy a fél NFL-én)
Nem lesz itt nagy csoda...😕
több mint 8 éve
Coby Fleener lenne az állítólagos magas célpont.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
adam77
635
mondjuk addig míg brees szerződését nem rakják rendbe (vagy morsteadet nem rúgják ki, esetleg mindkettő) nagyon nem is tudunk ugrálni a piacon. sajnos közben meg szépen minden értelmes biznisz elmegy mellettünk.sean a combine-on mondta, hogy nem kérdés az új brees szerződés. kéne hát kicsit csipkedniük magukat.
több mint 8 éve
remélem is. Csak mert az FA-ről már kb elvitték az összes értelmes TE-et G-t Wr-t. A draftról meg az udfa-ból azért nehéz lenne pótolni mindet.Én nem mernék így nekivágni a szezonnak és remélem sean is így gondolja.Lelépett a tavalyi elkapásinknak a negyede, nyilván lesz erre valami válasz.
kapitnono
atapapa
több mint 8 éve
persze tudom, csak azért írtam, hogy kellene valami magas célpont is, mert ugye cooks és snead is alacsonyak. Watson ugye elment, őt használtuk igazán red-zone ban. Így most van coleman meg hooman. Én nem mernék így nekivágni a szezonnak és remélem sean is így gondolja.Hát tényleg nem ártana valami jó TE aki elkapni is tud. Meg valami elkapó aki legalább a 185 cmt megüti. Mert ha pl Cooks megsérül akkor már tényleg az utcáról berángatott embereknek fog dobálni Brees. Fa n olyan jó elkapót nem igazán látok akit érdemes lenne szerződtetni, remélem a draftról sikerül megoldani ezt a problémát.Snead is csak 180, de nem volt épp rossz éve.
kapitnono
alatriste
több mint 8 éve
Hát tényleg nem ártana valami jó TE aki elkapni is tud. Meg valami elkapó aki legalább a 185 cmt megüti. Mert ha pl Cooks megsérül akkor már tényleg az utcáról berángatott embereknek fog dobálni Brees. Fa n olyan jó elkapót nem igazán látok akit érdemes lenne szerződtetni, remélem a draftról sikerül megoldani ezt a problémát.Snead is csak 180, de nem volt épp rossz éve.
kapitnono
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Hát tényleg nem ártana valami jó TE aki elkapni is tud. Meg valami elkapó aki legalább a 185 cmt megüti. Mert ha pl Cooks megsérül akkor már tényleg az utcáról berángatott embereknek fog dobálni Brees. Fa n olyan jó elkapót nem igazán látok akit érdemes lenne szerződtetni, remélem a draftról sikerül megoldani ezt a problémát.
több mint 8 éve
adam77
635
hoomanawanuit visszaigazoltuk, de azért nem ártana egy normális, jókezű célpont, lehetőleg olyan nagydarab, amit brees is jól lát. és ezt nem a draft első köreiből kéne megoldani, hátulról meg kb. nem is lehet. szal marad a piac.