New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 9 éve
Robertson elvileg játszani fog.Es ki lesz akkor mlb?Ellerbe?
Janek
Gyurma Pappa

több mint 9 éve
Lesérültek előle.Kár, hogy már Out is a hétvégére :/
Teszem hozzá nem volt valami fényes meccse, de most tét nélkül bizonyíthatja néhány meccsen, hogy lehet belőle valami.
atapapa
több mint 9 éve
Fantasy szempontból korrekt volt, de rendre el volt veszve coverage-ban, késve vagy sehogy se detektálta a playt, A szerelés(kísérletei) után is rendre jöttek a yardok, bár ezt a fél védelem produkálta rajta kívül. Robertson sokkal jobb játékos (még?)
több mint 9 éve
Lesérültek előle.Tampa ellen szerintem elég korrekt meccset hozott le. 9 tackle, 2tfl.
Teszem hozzá nem volt valami fényes meccse, de most tét nélkül bizonyíthatja néhány meccsen, hogy lehet belőle valami.
atapapa

több mint 9 éve
Lesérültek előle.Teszem hozzá nem volt valami fényes meccse, de most tét nélkül bizonyíthatja néhány meccsen, hogy lehet belőle valami.
több mint 9 éve
Anthony most nem buta?Vagy hogy került be a kezdőbe?
több mint 9 éve
Armstead ment IR-rereméljük edzőtáborra rendben lesz, addig gyógyuljon csak.
sLyNz

több mint 9 éve
jegyeket mikor körültől kezdik árusítani, lehet már tudni?Vagy szeptember 24-én vagy október 1-én lesz a meccsünk a WembleybenMegyünk!
atapapa
zemanla

több mint 9 éve
Vagy szeptember 24-én vagy október 1-én lesz a meccsünk a WembleybenMegyünk!
atapapa

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Vagy szeptember 24-én vagy október 1-én lesz a meccsünk a WembleybenAz annyira nem jó, akkortájt minden meccsünket csak bukni szoktuk.
atapapa
több mint 9 éve
Vagy szeptember 24-én vagy október 1-én lesz a meccsünk a Wembleyben
több mint 9 éve
Ebben azért van valami:And once again the Rams and Browns organizations remind us why we should be lowkey thankful for the management of our franchises 😂😂😂 it could be worse Not saying that changes are/aren't needed -saintjo
több mint 9 éve
Payton elfogyott (itt) 😕 A legnagyobb identitásválságban nem játékosok vannak, hanem a főedző! Ez gáz...Eddig legalább lehetett abban bízni, hogy az O-ra számíthatunk, építhetünk rájuk, de ez így most... Breesnek ha volt évente egy olyan meccse, amikor nem dobott TD-t, az már rossz évnek számított, most meg sorban 2 meccs, 6 int/0TD.Egyébként az is jó kérdés, mi történt a Rams meccs után...Az volt a srácoknak a SB, aztán levezetés? Úgy kollektíve minden szétesett, ami széteshetett, de leginkább a támadó oldalon.
Az OL most is katasztrófa volt, amikor az első 7 passzkísérlet után kiírták, hogy valami 4 pressure és 3 hit volt Brees-en.
Ezeket a problémákat már nem lehet megoldani egy holtszezon alatt, itt a személyzetben kell(ene) komoly vérátömlesztés.
atapapa
PEEtör
Furcsa képzavar, de a rams elleni teljesítmény erre a legjobb példa. Azt a Paytont szerettük meg, aki tökös playeket hív, megőrül a partvonalon, és a játékosai a tűzbe menne érte...na most ezt az elmúlt években kb. csak a kosok ellen láttuk, ahol a személyes sértettség és bosszú jelenthette az egyetlen extra motivációt...azóta meg kihunyt a láng 😕
A liga legjobban fizetett edzőjétől ez édes kevés...mindkét félnek jót tenne a váltás! Egy tökös/őrült főedzőre lenne most szükségünk (Payton 10 years ago), aki a sz@rt is kipréseli a játékosokból (Allen nem opció. Döglött hal...)
több mint 9 éve
Eddig legalább lehetett abban bízni, hogy az O-ra számíthatunk, építhetünk rájuk, de ez így most... Breesnek ha volt évente egy olyan meccse, amikor nem dobott TD-t, az már rossz évnek számított, most meg sorban 2 meccs, 6 int/0TD.Egyébként az is jó kérdés, mi történt a Rams meccs után...Az volt a srácoknak a SB, aztán levezetés? Úgy kollektíve minden szétesett, ami széteshetett, de leginkább a támadó oldalon.
Az OL most is katasztrófa volt, amikor az első 7 passzkísérlet után kiírták, hogy valami 4 pressure és 3 hit volt Brees-en.
Ezeket a problémákat már nem lehet megoldani egy holtszezon alatt, itt a személyzetben kell(ene) komoly vérátömlesztés.
atapapa
több mint 9 éve
Eddig legalább lehetett abban bízni, hogy az O-ra számíthatunk, építhetünk rájuk, de ez így most... Breesnek ha volt évente egy olyan meccse, amikor nem dobott TD-t, az már rossz évnek számított, most meg sorban 2 meccs, 6 int/0TD. Az OL most is katasztrófa volt, amikor az első 7 passzkísérlet után kiírták, hogy valami 4 pressure és 3 hit volt Brees-en.
több mint 9 éve
Kb. ennyit lehet hozzáfűzni ehhez a meccshez 😊És akkor fogadási szempontból most kell megtenni a következő három győzelmünkre a házat. 😀
Ha most jósolnom kéne, akkor a következő draftra valakinek már nem nálunk lesz állása vagy legalábbis nem abban a pozícióban, ahol most van (Loomis minden bizonnyal ha nem lesz GM, akkor is a "cégcsoport" körül marad)
Gyurma Pappa
több mint 9 éve
Kb. ennyit lehet hozzáfűzni ehhez a meccshez 😊Ha most jósolnom kéne, akkor a következő draftra valakinek már nem nálunk lesz állása vagy legalábbis nem abban a pozícióban, ahol most van (Loomis minden bizonnyal ha nem lesz GM, akkor is a "cégcsoport" körül marad)

több mint 9 éve
Michael Thomas játszik ma?Nem. Sem Robertson, Vaccaro, Unger. Tank mód on.
Süsü
több mint 9 éve
Michael Thomas játszik ma?
több mint 9 éve
Tavaly is milyen jól letankoltuk a szezont, utolsó 4 meccs: 3-1-es mérleg 😂
több mint 9 éve
Okos döntés. Mondanám hogy ezzel be is áraztuk a szezont, de ilyenkor szoktunk négyből három meccset nyerni és 10 helyet hátralépni a drafton.mint indig az utóbbi években. Amikor már elúszott a szezon kb. és egy jó helyen draftolhatnánk, akkor kell nekünk megtáltosodni, és meccseket nyerni, hogy még véletlenül se legyen legalább egy jó drafthelyünk.
atapapa