New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 9 éve
Nincs kétségem afelől, hogy ezután a meccs után nem Sean Payton lesz a HC-nk neve jövőre. Csak sajnos attól tartok, hogy a DC továbbra is Dennis Allen lesz 😕 Bár Ryan is kapott még két év esélyt azután, hogy látszott, hogy homályban van, és tény hogy Allen idén maradékból dolgozott, de akkor is...

több mint 9 éve
Eddig egy csapat volt az NFL történetében, amelyben egyszerre ért el 5000 yardot az irányító, ezer elkapott yardot két elkapó és ezer futott yardot egy futó. Az a csapat akkor SB-t játszott. Hihetetlen, hogy akár csak egy középszerű védelemmel is mire menne ez a csapat.
A mai meccset még nem számolva a védelem idén drive-onként 2,57 pontot engedett. Ami a második legrosszabb a ligában, kemény 1 századdal verjük a Clevelandet (talán a mai eredményekkel már be is előztük őket).
Amondó vagyok, hogy kis túlzással ebbe az O-ba egy centet se szabad beletenni a következő évben, talán valami középső körös G-t leszámítva.
Minden pénzt, picket DE-be és cornerbe kell ölni.
Szerkesztette: atapapa
több mint 9 éve
vége lehetne már, még Ingram ajándék is volt, szép szép, de elég volt.

több mint 9 éve
A miheztartás végett: ez lesz sorban SP 3. negatív mérleggel zárt szezonja. A Saints történetében (a legelső HC-t kivéve) az az edző, aki háromszor is negatívval zárt egymást követő szezonokban, azt kirúgták.csak nézz rá az eredménykövető fórumra, Peach nevű kolléga (ejtsd pics..) ismét hozza a formáját.
atapapa

több mint 9 éve
A miheztartás végett: ez lesz sorban SP 3. negatív mérleggel zárt szezonja. A Saints történetében (a legelső HC-t kivéve) az az edző, aki háromszor is negatívval zárt egymást követő szezonokban, azt kirúgták.
több mint 9 éve
ezzel lassan vallatni lehet..... szerencse hogy már több meccsünk nincs....

több mint 9 éve
Annyi kérdésem maradt, hogy odaadják-e a második kört, vagy egy marék szotyiért is elküldjük Paytont hétfőn?Ha ez a gyalázat sokáig tart, még nekünk kell fizetni hogy elvigyék
Gyurma Pappa
több mint 9 éve
gondolod ebből lesz valami holnap??? áááá korai lenne. jegelni fogják amíg lehet

több mint 9 éve
Annyi kérdésem maradt, hogy odaadják-e a második kört, vagy egy marék szotyiért is elküldjük Paytont hétfőn?

több mint 9 éve
jaja Byrd meg videózik a pályán.... nézelődik basszus.....

több mint 9 éve
Tényleg, Brees-nek hány yard kell még az 5000-es szezonhoz?
több mint 9 éve
Akkor gyakorlatilag a mi meccsünket nézed.... Percenként kapunk egy TD-tÉn már csak a Redzone live-ot bírom nézni. A meccset nincs lelkierőm követni.Nyilván most összerezzen a Benson Tower, de ha a HC/DC/GM trióból legalább egy nem lép le a következő szezonra, tüntetőleg nem fogom nézni a szezon első meccsét.ezt se kellene bassza meg, de szeptemberig már nem látjuk őket.... oké.
atapapa
de ez a produkció.......
Kájzerszóze
Remélem jövőre több jó eredményt láthatunk.
Thomas80
több mint 9 éve
Én már csak a Redzone live-ot bírom nézni. A meccset nincs lelkierőm követni.Nyilván most összerezzen a Benson Tower, de ha a HC/DC/GM trióból legalább egy nem lép le a következő szezonra, tüntetőleg nem fogom nézni a szezon első meccsét.ezt se kellene bassza meg, de szeptemberig már nem látjuk őket.... oké.
atapapa
de ez a produkció.......
Kájzerszóze
Remélem jövőre több jó eredményt láthatunk.
több mint 9 éve
Nyilván most összerezzen a Benson Tower, de ha a HC/DC/GM trióból legalább egy nem lép le a következő szezonra, tüntetőleg nem fogom nézni a szezon első meccsét.ezt se kellene bassza meg, de szeptemberig már nem látjuk őket.... oké.
atapapa
de ez a produkció.......

több mint 9 éve
Nyilván most összerezzen a Benson Tower, de ha a HC/DC/GM trióból legalább egy nem lép le a következő szezonra, tüntetőleg nem fogom nézni a szezon első meccsét.
több mint 9 éve
Alakul a Rams-Payton frigy. Szerintem menjen...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Ha Sean Paytont elcserélnétek, könnyen elképzelhető, hogy a Jags jelenlegi megbízott vezetőedzője, Doug Marrone jöhet a helyére.+ ismeri Breest és Payton rendszerét, 2006-2008-ban dolgoztak együtt
www.bigcatcountry.com/2017/1/1/14138576/saints-would-consider-doug-marrone-if-they-trade-sean-payton-per-report
iktriad
és itt a vége... kb. semmiben sem felel meg annak, amit korábban ata leírt, és amivel én is egyetértek, hogy egy győzni tudó, bizonyított edzőt (szvsz az sem baj, ha nem volt korábban HC semmilyen szinten) szeretnénk, arról nem is beszélve, hogy D orientáltság sem stimmel, bár utóbbi szerintem annyira nem fontos, mint az előbbi...

több mint 9 éve
Ha Sean Paytont elcserélnétek, könnyen elképzelhető, hogy a Jags jelenlegi megbízott vezetőedzője, Doug Marrone jöhet a helyére.www.bigcatcountry.com/2017/1/1/14138576/saints-would-consider-doug-marrone-if-they-trade-sean-payton-per-report
több mint 9 éve
Olvastam már rövidebb könyvet annál, amilyen címen Sean hívja a playeketMi van már??? Ezexerint már mégsem Carmichael hívja a play-eket? 😀
www.facebook.com/neworleanssaints/videos/1237919349588961/
Boldog új évet Szentek
atapapa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Olvastam már rövidebb könyvet annál, amilyen címen Sean hívja a playeketBoldog új évet Szentek