New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 8 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Drew Brees told Good Morning Football he still has a "few more" seasons left in him.
Despite the proclamation, Brees understands his window to win another ring is closing. "I'm just finishing my 16th season and I'm probably a little closer to the end than I am the beginning," Brees said. "So I just want to create a tremendous sense of urgency for every single year. I don't want to look any further past this year and what's right in front of us." Entering a contract year, Brees has said he is not looking to sign an extension this offseason because he doest not "want to overlook any opportunity."
Bízok benne, hogy csak lesz valami változás, de sok reményt nem fűzök hozzá....
több mint 9 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 330 — #neverpunt
Ment pm

több mint 9 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Nos, nemrég kaptam meg a kódot az nfluk.comtól, amivel a "gyári", azaz a másodlagos jegyárusító helyek által forgalmazottnál alacsonyabb áron tudok vásárolni a presale során.
8 jegyet tudok venni, vagyis rajtam kívül legfeljebb még 7 ember tud betársulni.
Ehhez az kéne hogy jelezzétek nekem PM-ben a szándékotokat, válaszként elküldöm a bankszámlaszámomat, ahová a jegyvásárlás napjáig kéne utalnotok a jegy árát.
A helyzet az, hogy én nem szeretnék a legcsicskább, kakasülős helyre telepedni, ha már a kedvenceimért kirepülök, vagyis a 110 font körüli árral rendelkező jegyet néztem ki. Tehát aki ezzel a branccsal szeretne jönni, az ennek megfelelő forinttal készüljön az utalással, plusz valamennyi kezelési költséget a ticketmaster felszámít.
 media.ticketmaster.co.uk/tm/en-gb/tmimages/venue/maps/uk4/15665s.gif
Természetesen a vásárlást követően készítek egy pontos költségelszámolást, és minden érintettnek rögtön visszautalom a fennmaradó összeget.
atapapa
Mikor van a presale, Ata?

És a 8 jegyet nem tudod megosztani esetleg szektorok között?

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 107 — WHO DAT!!!!
Curtis Johnson korábbi wr coachunk lett ismét a wr coach, míg Bradford Banta lett a ST coach.

több mint 9 éve
de szakember szintjén az NFL rendkívül belterjes liga.
atapapa
Ez nem tudom miért van így, gondolom amerikai hagyomány, de eléggé rosszat tesz a sportnak.
több mint 9 éve
Mike Nolant neveztük ki új LB coachanak.
kapitnono
lehetett volna rosszabb is

A másik, hogy mivel itt évről évre sikerül igen rossz védelmeket összehozni, lehet, hogy nincs meg a kapcsolati hálója ahhoz, hogy kompetens DC-t tudjon hozni maga mellé. Plusz valljuk be, azért nem követendő példa az, ahogy SP menedzselte a csapatot az utóbbi 3 évben.
empty taxi
Nem vagyok biztos abban, hogy egy HC kizárólagos dolga maga mellé DC-t vadászni, főleg egy esetleges olyan helyen, ahol a DC egy HC-váltás után a helyén maradt.
Nyilván ebből a szempontból nem írható a javára, hogy 10 éve egy csapatnál van, de szakember szintjén az NFL rendkívül belterjes liga.

több mint 9 éve
Mike Nolant neveztük ki új LB coachanak.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 208 — Lájkold a zsűrit!
Payton árnyékából azért nem könnyű kitörni, ráadásul egy leendő HoF QB-vel sikerült zsinórban 3 db 7-9-es szezont összehozni, negatív mérlegű csapatoktól meg ritkán hívnak embereket HC-interjúra. Egyébként volt ő anno interjún a Raidersnél mikor Dennis Allen, illetve a Bearsnél amikor Marc Trestman lett a befutó.
empty taxi
Az O továbbra is top5, ahhoz neki nem sok köze van, hogy a védelem folyamatosan alja5. Az azért jelent valamit, ha egy SP kiengedi a kezéből valaki részére a playhívás jogát.

Ő egyszerűen nem HC-anyag, szobatudós fazon, aki csendesen lerajzolja, halkan elmondja, majd visszamegy az asztalához. Egyáltalán nem vezető alkat.
atapapa
A dolgo főoka szerintem is ez.
A másik, hogy mivel itt évről évre sikerül igen rossz védelmeket összehozni, lehet, hogy nincs meg a kapcsolati hálója ahhoz, hogy kompetens DC-t tudjon hozni maga mellé. Plusz valljuk be, azért nem követendő példa az, ahogy SP menedzselte a csapatot az utóbbi 3 évben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Payton árnyékából azért nem könnyű kitörni, ráadásul egy leendő HoF QB-vel sikerült zsinórban 3 db 7-9-es szezont összehozni, negatív mérlegű csapatoktól meg ritkán hívnak embereket HC-interjúra. Egyébként volt ő anno interjún a Raidersnél mikor Dennis Allen, illetve a Bearsnél amikor Marc Trestman lett a befutó.
empty taxi
Az O továbbra is top5, ahhoz neki nem sok köze van, hogy a védelem folyamatosan alja5. Az azért jelent valamit, ha egy SP kiengedi a kezéből valaki részére a playhívás jogát.

Ő egyszerűen nem HC-anyag, szobatudós fazon, aki csendesen lerajzolja, halkan elmondja, majd visszamegy az asztalához. Egyáltalán nem vezető alkat.

több mint 9 éve
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Jets planning to hire Saints WR coach John Morton as their OC, per league sources. Deal expected to be finalized soon.

Új WR coach is kelleni fog. 😊
Beki
Payton és Carmichael megoldja szerintem ezt is. 😀
Egyébként nem értem, hogy Carmichael neve miért nem merül fel egyetlen csapatnál sem. Mondjuk én nem bánom annyira csak érdekesnek tartom, hogy a liga évek óta egyik legjobb offensének koordinátora senkinél sem merül fel.
kapitnono
OC-t másik csapatba OC-nek nem lehet elvinni ha érvényes szerződése van.
empty taxi
nem is OC-nak gondoltam, hanem valahová HC-nak.
kapitnono

Madden hates me.
több mint 9 éve
Jets planning to hire Saints WR coach John Morton as their OC, per league sources. Deal expected to be finalized soon.

Beki
Egyébként nem értem, hogy Carmichael neve miért nem merül fel egyetlen csapatnál sem. Mondjuk én nem bánom annyira csak érdekesnek tartom, hogy a liga évek óta egyik legjobb offensének koordinátora senkinél sem merül fel.
kapitnono
empty taxi
nem is OC-nak gondoltam, hanem valahová HC-nak.

több mint 9 éve

Beki
kapitnono

Madden hates me.
több mint 9 éve

Beki

több mint 9 éve
Törölt felhasználó

több mint 9 éve
Nos, nemrég kaptam meg a kódot az nfluk.comtól, amivel a "gyári", azaz a másodlagos jegyárusító helyek által forgalmazottnál alacsonyabb áron tudok vásárolni a presale során.
8 jegyet tudok venni, vagyis rajtam kívül legfeljebb még 7 ember tud betársulni.
Ehhez az kéne hogy jelezzétek nekem PM-ben a szándékotokat, válaszként elküldöm a bankszámlaszámomat, ahová a jegyvásárlás napjáig kéne utalnotok a jegy árát.
A helyzet az, hogy én nem szeretnék a legcsicskább, kakasülős helyre telepedni, ha már a kedvenceimért kirepülök, vagyis a 110 font körüli árral rendelkező jegyet néztem ki. Tehát aki ezzel a branccsal szeretne jönni, az ennek megfelelő forinttal készüljön az utalással, plusz valamennyi kezelési költséget a ticketmaster felszámít.

Természetesen a vásárlást követően készítek egy pontos költségelszámolást, és minden érintettnek rögtön visszautalom a fennmaradó összeget.

több mint 9 éve
Pontosan 0 percet láttam az NFL PO-ból, ma délután kettőkor jutott eszembe, hogy konferencia kör volt. Pont ennyire leszarom azt is, ha a Failcons nyeri a Super Bowlt. Ez jól mutatja az NFL iránti teljes érdektelenségemet.
Gyurma Pappa
Nem sokat vesztettél. Az utóbbi 10 év legszarabb PO-ja van.
A 10 meccsből kb. egy igen jó volt (DAL-GB), egy egész jó (KC-PIT), a többi 8 viszont crap...
Rutin
Most mit mondjak, az egész szezonban nem néztem a Saints meccseken kívül semmit élőben, felvételről meg két Dallas meccset, meg talán valami Panthers dolgot félig. Ha nem szeretném annyira a csapatot, mint amennyire, az egész NFL közelébe sem jönnék. Ilyen kevés meccset utoljára 2008-ban néztem, akkor is azért, mert kb. egész évben költöztem, és nem voltam csak napközben net közelben.
Gyurma Pappa
Akkor ez alapján jövőre SB-t nyerünk...!!!

több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 424 — zászló zászló szív
Pontosan 0 percet láttam az NFL PO-ból, ma délután kettőkor jutott eszembe, hogy konferencia kör volt. Pont ennyire leszarom azt is, ha a Failcons nyeri a Super Bowlt. Ez jól mutatja az NFL iránti teljes érdektelenségemet.
Gyurma Pappa
A 10 meccsből kb. egy igen jó volt (DAL-GB), egy egész jó (KC-PIT), a többi 8 viszont crap...
Rutin
Most mit mondjak, az egész szezonban nem néztem a Saints meccseken kívül semmit élőben, felvételről meg két Dallas meccset, meg talán valami Panthers dolgot félig. Ha nem szeretném annyira a csapatot, mint amennyire, az egész NFL közelébe sem jönnék. Ilyen kevés meccset utoljára 2008-ban néztem, akkor is azért, mert kb. egész évben költöztem, és nem voltam csak napközben net közelben.

több mint 9 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 685 — playoffs???
mi ez a Colts - Payton házassági terv?

több mint 9 éve
A kapitány megy a Pro Bowl-ra, Matty Ice helyett...

több mint 9 éve
Azt hiszem az elveimet felrúgva és a fiamhoz csatlakozva Pats szurkoló leszek a döntőn....
Gézu
Kövezzetek meg, de én a Pats-nek sem vagyok képes szurkolni, nem csak a Failcons-nak...

Furcsa SB lesz, az biztos.

több mint 9 éve
Gyurma Pappa

több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 424 — zászló zászló szív

több mint 9 éve
Gézu New Orleans Saints 327 — soponya73@gmail.com
Azt hiszem az elveimet felrúgva és a fiamhoz csatlakozva Pats szurkoló leszek a döntőn....
több mint 9 éve
Nem tudom ki hogy van vele, de nem tetszik a rájátszás menetének alakulása.

több mint 9 éve
 bleacherreport.com/articles/2605218-jim-tomsula-to-redskins-latest-contract-details-comments-and-reaction

úgy tűnik a redskins beelőz minket Tomsuláért.
kapitnono
Most meglepődtem.

Ja nem.

Szerkesztette: PEEtör