New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 8 éve
Kinek van már meccsjegye Londonba? Nekem még csak repjegyem és szállásom van...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Tudtok valamilyen oldalt, ahonnan még lehet londoni meccsre jegyet szerezni?sportutak.neckermann.hu/egyesult-kiralysag/anglia/london/new-orleans-saints-vs-miami-dolphins-nfl-international-series-2017-10-01-london/1083033199
pigi
itt konkrétan egész utat tudsz foglalni.
De ha csak jegy kell a viagogon és a ticketmastersen is van még.

több mint 8 éve
Tudtok valamilyen oldalt, ahonnan még lehet londoni meccsre jegyet szerezni?
több mint 8 éve
Nem csinálunk közös pólórendelést? 😀XD ez jóó
www.ebay.com/itm/Atlanta-Falcons-2017-Super-Bowl-Champions-Mens-Graphic-T-Shirt-/162386335971?var=&hash=item25cefad8e3:m:mgWDli7hpR0yZGRokICEwvg
atapapa
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Nem csinálunk közös pólórendelést? 😀Fogytam 10 kilót, M-es elég
www.ebay.com/itm/Atlanta-Falcons-2017-Super-Bowl-Champions-Mens-Graphic-T-Shirt-/162386335971?var=&hash=item25cefad8e3:m:mgWDli7hpR0yZGRokICEwvg
atapapa

több mint 8 éve
Nem csinálunk közös pólórendelést? 😀 www.ebay.com/itm/Atlanta-Falcons-2017-Super-Bowl-Champions-Mens-Graphic-T-Shirt-/162386335971?var=&hash=item25cefad8e3:m:mgWDli7hpR0yZGRokICEwvg
több mint 8 éve
Elvileg Ryan Nielsen lesz a csapat D-line coach-ja. Jelenleg az NC State D-line/Run Game coach-ja volt.Bárkinek valami infó róla?

több mint 8 éve
Megnéztem, tényleg jó meccs volt. Rájöttem, hogy mi is ezt taktikát próbáltuk a Falcons ellen: elengedni őket sok ponttal és onnan megverni. Csak nekünk nem jött be.A 19-0-ás 4. negyed azért nekünk is összejött 😀
Gyurma Pappa

több mint 8 éve
Megnéztem, tényleg jó meccs volt. Rájöttem, hogy mi is ezt taktikát próbáltuk a Falcons ellen: elengedni őket sok ponttal és onnan megverni. Csak nekünk nem jött be.

több mint 8 éve
soha, de soha az életben nem fogok a Pats-nek szurkolni (túl nagy az a bandwagon),én ilyenen nem akadok fent.
Rutin
Két kedvenc csapatom van: a Saints és aki ellen éppen a Falcons játszik
több mint 8 éve
Úgy ültem le a döntő elé, hogy - soha, de soha az életben nem fogok a Pats-nek szurkolni (túl nagy az a bandwagon),
- viszont a vörös kányáknak se.
Annak szurkoltam, hogy hosszabbítás legyen... Úgyhogy elégedett vagyok. Maradéktalanul. 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Jön a legizgalmasabb 4 hónap!a free agency meg a draft izgalmait én is szeretem, csak most ez a tudat, hogy 7 hónapig nem láthatunk rendes focit...
Janek

több mint 8 éve
Tehát akkor a szezonnak, hivatalosan is vége. 7 hónap rendes foci nélkül. Hosszú lesz, megint..Mintha csak tegnap lett volna, hogy az Oakland elleni meccsre készültünk.

több mint 8 éve
nem tudok sajnálni egy csapatot sem a divízióban rajtunk kívül, sőt nem szeretnék gyűrűt látni náluk.Nem volt ez olyan rossz szezon... 😉én azért egy kicsit sajnálom őket. ez jóval nagyobb pofon volt, mint tavaly a cicusoknak.
atapapa
a siker kapujában elbukni a legnagyobb blama.
adam77
amúgy jó egészséget nekik meg tartalmas és hosszú életet, de a gyűrűt csak tartogassák az esküvőre.
És ettől függetlenül: eltekintve a konkrét szereplőktől, elfogulatlanul nézve az egyik legnagyobb meccs volt ez, amit valaha láttam.
Szerkesztette: atapapa
több mint 8 éve
Van még egy rajtunk kívül:Winstonék szintén elvesztik, aztán Brees apó megmutatja, hol lakik az Isten, és visszavonul a csúcson. 😊Vaaaagy: nyerjünk mi kétszer! 😊
PEEtör

több mint 8 éve
Van még egy rajtunk kívül:Winstonék szintén elvesztik, aztán Brees apó megmutatja, hol lakik az Isten, és visszavonul a csúcson. 😊Nem volt ez olyan rossz szezon... 😉Azért sem néztem a SB-t, mert elég volt a valaki ellen szurkolásból (tavaly sem néztem, bár a Panthers D-t még tudom is kedvelni, ha nem ellenünk játszanak 😉 ), a Patriotsnak meg szurkolnak elegen, nem kellek én oda.
atapapa
Én annyira nem örülök, mert Quinnt nem tartom rossz edzőnek, és ha meg tudja fordítani a frusztráltságot egy pozitív motivációba, az nekünk nem lesz annyira jó, szóval jobban örülnék egy SB hangoverben szenvedő Falconsnak, bár a Panthers bemutatta, hogy egy elvesztett után is simán beeshet egy év széthullás 😊
Mindegy, jövőre képbe kell kerülnünk, azért az nem járja, hogy minden évben bejut egy NFC South csapat, és mindig elvesztik 😊
Gyurma Pappa
több mint 8 éve
Nem volt ez olyan rossz szezon... 😉Azért sem néztem a SB-t, mert elég volt a valaki ellen szurkolásból (tavaly sem néztem, bár a Panthers D-t még tudom is kedvelni, ha nem ellenünk játszanak 😉 ), a Patriotsnak meg szurkolnak elegen, nem kellek én oda.
atapapa
Én annyira nem örülök, mert Quinnt nem tartom rossz edzőnek, és ha meg tudja fordítani a frusztráltságot egy pozitív motivációba, az nekünk nem lesz annyira jó, szóval jobban örülnék egy SB hangoverben szenvedő Falconsnak, bár a Panthers bemutatta, hogy egy elvesztett után is simán beeshet egy év széthullás 😊
Mindegy, jövőre képbe kell kerülnünk, azért az nem járja, hogy minden évben bejut egy NFC South csapat, és mindig elvesztik 😊

több mint 8 éve
Nem volt ez olyan rossz szezon... 😉én azért egy kicsit sajnálom őket. ez jóval nagyobb pofon volt, mint tavaly a cicusoknak.
atapapa
a siker kapujában elbukni a legnagyobb blama.
több mint 8 éve
Kemény az a világ, ahol Matt Ryan és Cam Newton MVP, Brees meg nem...Máig nem értem, hogy a 2011-es szezonja után, hogy nem lett az. De még az All Pro 1st team-be sem választották be érthetetlen számomra.
Viszont Morten Andersennek jár a pacsi, kickerként lett HoF, teljesen megérdemelten.
atapapa
Viszont Andersennek végre sikerült, grat érte megérdemelte már.

több mint 8 éve
Kemény az a világ, ahol Matt Ryan és Cam Newton MVP, Brees meg nem...Viszont Morten Andersennek jár a pacsi, kickerként lett HoF, teljesen megérdemelten.
több mint 8 éve
John Kuhn további egy évig minket erősít majd, jó döntés szerintem.