New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 8 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Kinek van már meccsjegye Londonba?

Nekem még csak repjegyem és szállásom van...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 107 — WHO DAT!!!!
Tudtok valamilyen oldalt, ahonnan még lehet londoni meccsre jegyet szerezni?
pigi
 sportutak.neckermann.hu/egyesult-kiralysag/anglia/london/new-orleans-saints-vs-miami-dolphins-nfl-international-series-2017-10-01-london/1083033199
itt konkrétan egész utat tudsz foglalni.
De ha csak jegy kell a viagogon és a ticketmastersen is van még.

több mint 8 éve
pigi New Orleans Saints Clemson Tigers 12
Tudtok valamilyen oldalt, ahonnan még lehet londoni meccsre jegyet szerezni?
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 591 — Jedi Master
Nem csinálunk közös pólórendelést? 😀
 www.ebay.com/itm/Atlanta-Falcons-2017-Super-Bowl-Champions-Mens-Graphic-T-Shirt-/162386335971?var=&hash=item25cefad8e3:m:mgWDli7hpR0yZGRokICEwvg
atapapa
XD ez jóó

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 424 — zászló zászló szív
 www.ebay.com/itm/Atlanta-Falcons-2017-Super-Bowl-Champions-Mens-Graphic-T-Shirt-/162386335971?var=&hash=item25cefad8e3:m:mgWDli7hpR0yZGRokICEwvg
atapapa
Fogytam 10 kilót, M-es elég

több mint 8 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 330 — #neverpunt

több mint 8 éve
Elvileg Ryan Nielsen lesz a csapat D-line coach-ja. Jelenleg az NC State D-line/Run Game coach-ja volt.
Bárkinek valami infó róla?

több mint 8 éve
Megnéztem, tényleg jó meccs volt. Rájöttem, hogy mi is ezt taktikát próbáltuk a Falcons ellen: elengedni őket sok ponttal és onnan megverni. Csak nekünk nem jött be.
Gyurma Pappa
A 19-0-ás 4. negyed azért nekünk is összejött 😀

több mint 8 éve
Megnéztem, tényleg jó meccs volt. Rájöttem, hogy mi is ezt taktikát próbáltuk a Falcons ellen: elengedni őket sok ponttal és onnan megverni. Csak nekünk nem jött be.

több mint 8 éve
hogy pontosak legyünk 😀
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/16464005_299729887096895_2785330456604704768_n.jpg?stp=c122.0.367.367a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=109&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=szw6Xibs264Q7kNvwHRPZEe&_nc_oc=AdmAqO_sKFlIXhjgsxtEoaNBDsAXCHT9hreAu-chCnRTeWFxzb-uQ_kpRgg5to7CzyU&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_Afq90_pCwyji4XrrNlz51_tVtyUqJqOgqBC3kDtIbPDlzw&oe=697F7FDC
New Orleans Saints on Instagram: "Not that we're counting the days, but...."
7,219 likes, 65 comments - saints on February 6, 2017: "Not that we're counting the days, but....".

több mint 8 éve
soha, de soha az életben nem fogok a Pats-nek szurkolni (túl nagy az a bandwagon),
Rutin
én ilyenen nem akadok fent.
Két kedvenc csapatom van: a Saints és aki ellen éppen a Falcons játszik

több mint 8 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Úgy ültem le a döntő elé, hogy
- soha, de soha az életben nem fogok a Pats-nek szurkolni (túl nagy az a bandwagon),
- viszont a vörös kányáknak se.

Annak szurkoltam, hogy hosszabbítás legyen... Úgyhogy elégedett vagyok. Maradéktalanul. 😀

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Jön a legizgalmasabb 4 hónap!
Janek
a free agency meg a draft izgalmait én is szeretem, csak most ez a tudat, hogy 7 hónapig nem láthatunk rendes focit...

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 821 — Apu ökölbeszorított keze
Jön a legizgalmasabb 4 hónap!

több mint 8 éve
Tehát akkor a szezonnak, hivatalosan is vége. 7 hónap rendes foci nélkül. Hosszú lesz, megint..
Mintha csak tegnap lett volna, hogy az Oakland elleni meccsre készültünk.

több mint 8 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Osztom ata véleményét. Amúgy én nem tudom, hogy lehet ezt megemészteni, szerintem tuti a rossz szezon most náluk is, a legnagyobb pofon volt, amit valaha, bárki is kaphat.

Szerkesztette: PEEtör
több mint 8 éve
Nem volt ez olyan rossz szezon... 😉
atapapa
én azért egy kicsit sajnálom őket. ez jóval nagyobb pofon volt, mint tavaly a cicusoknak.
a siker kapujában elbukni a legnagyobb blama.
adam77
nem tudok sajnálni egy csapatot sem a divízióban rajtunk kívül, sőt nem szeretnék gyűrűt látni náluk.
amúgy jó egészséget nekik meg tartalmas és hosszú életet, de a gyűrűt csak tartogassák az esküvőre.

És ettől függetlenül: eltekintve a konkrét szereplőktől, elfogulatlanul nézve az egyik legnagyobb meccs volt ez, amit valaha láttam.

Szerkesztette: atapapa

több mint 8 éve
Van még egy rajtunk kívül:Winstonék szintén elvesztik, aztán Brees apó megmutatja, hol lakik az Isten, és visszavonul a csúcson. 😊
PEEtör
Vaaaagy: nyerjünk mi kétszer! 😊

több mint 8 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
atapapa
Azért sem néztem a SB-t, mert elég volt a valaki ellen szurkolásból (tavaly sem néztem, bár a Panthers D-t még tudom is kedvelni, ha nem ellenünk játszanak 😉 ), a Patriotsnak meg szurkolnak elegen, nem kellek én oda.

Én annyira nem örülök, mert Quinnt nem tartom rossz edzőnek, és ha meg tudja fordítani a frusztráltságot egy pozitív motivációba, az nekünk nem lesz annyira jó, szóval jobban örülnék egy SB hangoverben szenvedő Falconsnak, bár a Panthers bemutatta, hogy egy elvesztett után is simán beeshet egy év széthullás 😊

Mindegy, jövőre képbe kell kerülnünk, azért az nem járja, hogy minden évben bejut egy NFC South csapat, és mindig elvesztik 😊
Gyurma Pappa
Van még egy rajtunk kívül:Winstonék szintén elvesztik, aztán Brees apó megmutatja, hol lakik az Isten, és visszavonul a csúcson. 😊
több mint 8 éve
atapapa
Azért sem néztem a SB-t, mert elég volt a valaki ellen szurkolásból (tavaly sem néztem, bár a Panthers D-t még tudom is kedvelni, ha nem ellenünk játszanak 😉 ), a Patriotsnak meg szurkolnak elegen, nem kellek én oda.

Én annyira nem örülök, mert Quinnt nem tartom rossz edzőnek, és ha meg tudja fordítani a frusztráltságot egy pozitív motivációba, az nekünk nem lesz annyira jó, szóval jobban örülnék egy SB hangoverben szenvedő Falconsnak, bár a Panthers bemutatta, hogy egy elvesztett után is simán beeshet egy év széthullás 😊

Mindegy, jövőre képbe kell kerülnünk, azért az nem járja, hogy minden évben bejut egy NFC South csapat, és mindig elvesztik 😊

több mint 8 éve
adam77 New Orleans Saints 640
atapapa
én azért egy kicsit sajnálom őket. ez jóval nagyobb pofon volt, mint tavaly a cicusoknak.
a siker kapujában elbukni a legnagyobb blama.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Kemény az a világ, ahol Matt Ryan és Cam Newton MVP, Brees meg nem...

Viszont Morten Andersennek jár a pacsi, kickerként lett HoF, teljesen megérdemelten.
atapapa
Máig nem értem, hogy a 2011-es szezonja után, hogy nem lett az. De még az All Pro 1st team-be sem választották be érthetetlen számomra.
Viszont Andersennek végre sikerült, grat érte megérdemelte már.

több mint 8 éve
Kemény az a világ, ahol Matt Ryan és Cam Newton MVP, Brees meg nem...

Viszont Morten Andersennek jár a pacsi, kickerként lett HoF, teljesen megérdemelten.

több mint 8 éve
John Kuhn további egy évig minket erősít majd, jó döntés szerintem.