New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 8 éve
nfl_lover
912
a negyedik legkeményebb sorozat lesz a miénk:Hát én nem vagyok ennyire optipista. 5-11, 7-9 között lavírozok, sajna inkább előbbi, PO tuti felejtős megint. Bízok azért egy csodában, mert az kéne, ki tudja, RR is tudott az egyik évben top védelmet összerakni a semmiből...
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25485818/nfl-strength-of-schedule-49ers-falcons-at-no-1-packers-at-no-32
talán egy 9-7 kijöhet belőle. egyébként meg mindegy, csak az atlantát oda-vissza, ugye 😀
adam77
Szerkesztette: nfl_lover
több mint 8 éve
Fattyu
1 920
Ha a tavalyi meccsről beszélűnk, akkor mi meg dobtunk nékik 1millió 3 pontot 😁,... Igen ők jobban tolták a FA piacon, mondjuk volt rávalójuk.mármint az a giants akitől 1 millió pontot kaptunk a legendás meccsen?Lehet úgy is nézni, de így is: 6 csoport mecs kegyetlen, a kosok mumusnak számítanak, az Oakland nagyon jön fel, szerintem a Giants is jóval keményebb lesz mint tavaly, ott van aDenver, Kansas duó... Mondom hogy nem egyszerű... 😉10 meccs lesz olyan csapatokkal akiknek nem sikerült pozitív mérleget hoznia tavaly...Ha ebből indulunk ki, akkor mondhatod annak isNem lesz egyszerű menet:azért olyan pokolian nehéznek sem mondanám...
www.neworleanssaints.com/news-and-events/article-1/New-Orleans-Saints-2016-schedule-to-be-announced-on-Thursday/84b39df3-2222-468a-abbf-a763a8e37b56
Fattyu
yooker
www.nfl.com/news/story/0ap3000000652553/article/2016-strength-of-schedule-for-each-team
atapapa
nekem ezért nem tűnt olyan veszedelmesnek elsőre, de nagyon nem számolgattam tovább a többiekét az igaz! 😊
yooker
Fattyu
hajdu
Mi meg mondogathattuk, hogy: Én elmentem a vásárba fél pénzzel 😂😥
több mint 8 éve
a negyedik legkeményebb sorozat lesz a miénk:meg nekem tavalytól a carolinát is. 😊
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25485818/nfl-strength-of-schedule-49ers-falcons-at-no-1-packers-at-no-32
talán egy 9-7 kijöhet belőle. egyébként meg mindegy, csak az atlantát oda-vissza, ugye 😀
adam77
több mint 8 éve
mármint az a giants akitől 1 millió pontot kaptunk a legendás meccsen?Lehet úgy is nézni, de így is: 6 csoport mecs kegyetlen, a kosok mumusnak számítanak, az Oakland nagyon jön fel, szerintem a Giants is jóval keményebb lesz mint tavaly, ott van aDenver, Kansas duó... Mondom hogy nem egyszerű... 😉10 meccs lesz olyan csapatokkal akiknek nem sikerült pozitív mérleget hoznia tavaly...Ha ebből indulunk ki, akkor mondhatod annak isNem lesz egyszerű menet:azért olyan pokolian nehéznek sem mondanám...
www.neworleanssaints.com/news-and-events/article-1/New-Orleans-Saints-2016-schedule-to-be-announced-on-Thursday/84b39df3-2222-468a-abbf-a763a8e37b56
Fattyu
yooker
www.nfl.com/news/story/0ap3000000652553/article/2016-strength-of-schedule-for-each-team
atapapa
nekem ezért nem tűnt olyan veszedelmesnek elsőre, de nagyon nem számolgattam tovább a többiekét az igaz! 😊
yooker
Fattyu
több mint 8 éve
adam77
635
a negyedik legkeményebb sorozat lesz a miénk: www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25485818/nfl-strength-of-schedule-49ers-falcons-at-no-1-packers-at-no-32
több mint 8 éve
Rutin
2 021
www.nola.com/saints/index.ssf/2016/04/new_orleans_saints_2016_schedu.html#incart_river_indexValljuk be, már nem igazán vagyunk érdekesek a liga számára... Egy MNF, egy TNF, és slussz...
A raiders ellen kezdünk szeptemberben.
A falcons ellen lesz egy Monday Night meccsünk,meg a panthers ellen egy TNF, és kb ennyi a prime time meccsünk idénre.
kapitnono
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Rutin
2 021
A korai pihi gáz, de november közepétől csak egy meccsünk lesz a szabad ég alatt, az is Floridában.Én pedig egy rohadtnagy punt return TD-t!!! 😀
Az ESPN nem hagyta ki a ziccert, az a 3. heti MNF pont a Katrina utáni visszatérés 10 évfordulóján lesz 😊
Közös meccsnézést szagolok :p
atapapa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
A korai pihi gáz, de november közepétől csak egy meccsünk lesz a szabad ég alatt, az is Floridában. Az ESPN nem hagyta ki a ziccert, az a 3. heti MNF pont a Katrina utáni visszatérés 10 évfordulóján lesz 😊
Közös meccsnézést szagolok :p
több mint 8 éve
www.nola.com/saints/index.ssf/2016/04/new_orleans_saints_2016_schedu.html#incart_river_indexA raiders ellen kezdünk szeptemberben.
A falcons ellen lesz egy Monday Night meccsünk,meg a panthers ellen egy TNF, és kb ennyi a prime time meccsünk idénre.
több mint 8 éve
Fattyu
1 920
Lehet úgy is nézni, de így is: 6 csoport mecs kegyetlen, a kosok mumusnak számítanak, az Oakland nagyon jön fel, szerintem a Giants is jóval keményebb lesz mint tavaly, ott van aDenver, Kansas duó... Mondom hogy nem egyszerű... 😉10 meccs lesz olyan csapatokkal akiknek nem sikerült pozitív mérleget hoznia tavaly...Ha ebből indulunk ki, akkor mondhatod annak isNem lesz egyszerű menet:azért olyan pokolian nehéznek sem mondanám...
Fattyu
yooker
atapapa
yooker
több mint 8 éve
10 meccs lesz olyan csapatokkal akiknek nem sikerült pozitív mérleget hoznia tavaly...Ha ebből indulunk ki, akkor mondhatod annak isNem lesz egyszerű menet:azért olyan pokolian nehéznek sem mondanám...
Fattyu
yooker
atapapa
több mint 8 éve
twitter.com/nfldraftscout/status/720688532725960704
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ha ebből indulunk ki, akkor mondhatod annak isNem lesz egyszerű menet:azért olyan pokolian nehéznek sem mondanám...
Fattyu
yooker
több mint 8 éve
Nem lesz egyszerű menet:azért olyan pokolian nehéznek sem mondanám...
Fattyu
több mint 8 éve
Fattyu
1 920
Nem lesz egyszerű menet:www.neworleanssaints.com/news-and-events/article-1/New-Orleans-Saints-2016-schedule-to-be-announced-on-Thursday/84b39df3-2222-468a-abbf-a763a8e37b56
több mint 8 éve
Az előzmény... Felfoghatatlan.hát tényleg az, hogy egy ilyen utóléréses koccból milyen szörnyűség történt.
www.nola.com/crime/index.ssf/2016/04/will_smith_shooting_surveillan.html#incart_river_index
krixtofer
több mint 8 éve
Az előzmény... Felfoghatatlan.www.nola.com/crime/index.ssf/2016/04/will_smith_shooting_surveillan.html#incart_river_index
több mint 8 éve
Lehívtátok elvileg Vaccaro 5. éves opcióját.így van nem is lehetett kérdés, azon kevesek egyike akik jó teljesítményt nyújtanak a védelemben.
Beki
www.nola.com/saints/index.ssf/2016/04/kenny_vaccaros_fifth-year_exte.html#incart_river_index
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Lehívtátok elvileg Vaccaro 5. éves opcióját.
több mint 8 éve
Furcsa történet keveredett ebből a szörnyűségből:www.tdmagazin.hu/hirek/will-smith-bekerul-a-saints-hall-of-fame-be/2351
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
😕
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Jajistenem.
több mint 8 éve
Kár hogy ennek így kellet kiderülnieIn March, the media selection committee of the Saints Hall of Fame elected Will Smith in unanimous fashion for induction into the Saints Hall of Fame this fall. While the official announcement is not until May 17, the tragic development of Will's passing has resulted in multiple media outlets revealing the news of his pending induction.