New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 9 éve
Az általad linkelt második kép nagyon jól mutatja, hogy amikor az a láb telitalppal a földön volt, csak kint lehetett.a külső talpéle konkrétan egyvonalban van az oldalvonallal. Már sajnos mindegy, máshogy ítéltek kár rajta mérgelődni is.
De szvsz ezzel a képpel a vitát le is zárhatjuk
![]()
Ezt nem lehet nem észrevenni, csak elcsalni
atapapa

több mint 9 éve
Közeledvén a csütörtökhöz, lesz össznépi TNF nézés?Én sajnos nem tudok jönni... Másnap reggel vidékre kell utaznom, úgyhogy nem nézem élőben a meccset.
Thomas80
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Az általad linkelt második kép nagyon jól mutatja, hogy amikor az a láb telitalppal a földön volt, csak kint lehetett. De szvsz ezzel a képpel a vitát le is zárhatjuk
Ezt nem lehet nem észrevenni, csak elcsalni
több mint 9 éve
120 yard FB oldala 50perce rakott ki egy vidit, hátsó kamera, vonal melletti (igaz tré minőség).Abból nekem úgy tűnik, hogy lehet tényleg nem lépett ki. A talpa első része ért csak le teljesen.
Utólag olyan szempontból lehet én is "tovább" engedtem volna, hogy ha TD-re (vagyis 2 pontra most) viszik vissza, akkor is vissza tudják nézni. De ha lefújják közben, akkor meg a Denver mondhatta volna, hogy "elvettek 2 pontot". Mai napig meglepődök, amikor 2016-ban létezik olyan, hogy nincs döntő képi bizonyíték NFL meccsen. Persze amikor 15en ugrálnak egymásra (vagy Ivory múlt heti TD/fumbli), az oké. De miért nincsenek akkor a "plafonon" kamerák? 😀
s22.postimg.org/fw9f6q28h/Denver_NO.png
s17.postimg.org/52vuas3gf/Denver_NO_2.png
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
tessék, szándékosan nyomja le a centert, majd a 31-es utána hozzá is ér, ami amúgy is szabálytalan. De a sok zebrarák természetesen egyiket sem látta.Nem akarom újramelegíteni a vasárnap meccs végi esettel kapcsolatos vitát, de Dean Blandino elemezte a playt (itt meg lehet nézni is és hallgatni is, hogy mit mond ). Zömében azt mondja ami várható volt - nincs megdönthetetlen bizonyíték blablabla. De van egy érdekesség ami miatt mégis megéri megnézni: Azt mondja, a center fejének lenyomása legális play, csak akkor nem legális, ha megkapaszkodik benne/megfogja és lehúzza, lerántja. Ezt én sem tudtam.
kapitnono

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Most vagy kilépett, vagy nagyon komoly ortopédiai beavatkozásra van szüksége
több mint 9 éve
Közeledvén a csütörtökhöz, lesz össznépi TNF nézés?
több mint 9 éve
Amúgy Thomas 2 fumble-ja azért nagyon fájt... Még a 2 INT-nél is jobban. 😕 😕
több mint 9 éve
Most komolyan, nem volt egy rohadt kamera, amelyik nem hátulról, az endzone mögül, vagy nem a másik oldalról mutatta ezt a rohadt play-t???Nem hiszem el, hogy ne lenne... 😕
több mint 9 éve
Be kell tiltani a fehér csukát
több mint 9 éve
na, spóroltál atának pár órát, nem neki kell kikockáznia mindent 😊

több mint 9 éve
media.fyre.co/dCUX0XNTN2F0hsKKRkmE_image.jpegtessék, szándékosan nyomja le a centert, majd a 31-es utána hozzá is ér, ami amúgy is szabálytalan. De a sok zebrarák természetesen egyiket sem látta.

több mint 9 éve
Hagyjuk is, emiatt a szar miatt most senki nem beszél Brees varázslásáról és Cooks fantasztikus elkapásáról.Öröm az ürömben, hogy csoporton belül nem romlott egy fikarcnyit sem a helyzetünk, az NFC WC-ből valószínűleg kiszálltunk viszont. Mondjuk a másik az, hogy ilyen végjátékokkal ne reméljünk semmit.
több mint 9 éve
meg amúgy tudom hogy nem lehetne visszanézetni, de ha megnézitek a blokkolt extra pointot, a centert/long snappert/ a denver 93-as játékosa szándékosan nyomta le és nem engedte, hogy blokkolja a 31-es játékost.A cinkesebb inkább az, hogy átugró játékos valószínűleg hozzáért a centerhez...ami dead ball lenne 😕
0 00 49 nél tökéletesen látszik,
www.youtube.com/watch?v=hqUpq65ACQw
kapitnono
több mint 9 éve
Lehet itt poénkodni, de őnaccságának -valószínűleg- közvetve elég sokat "köszönhetünk", mert a bounty óta a bírók kétes helyzetekben trendszerűen döntenek ellenünk.A legjobban az idegesít, hogy vannak kétes ítéletek, ahol nyilván van egy szenvedő fél...nálunk rendre mi 😕 Ezen viszont mi a f@sz volt kétes? Hogy nem lehetett visszajátszás alapján látni a valóságot? Tényleg ilyen zökkenőmentesen szét lehet csalni egy sporteseményt ami nem olimpiai bírkózás/cselgáncs/ökölvívás 😕 Kíváncsi leszek mennyire lesz ez terítéken a héten...az utóbbi időben a mérkőzésdöntő hibáknál javarészt egyértelműnek tűnő, de véleményes helyzetek voltak. De itt...Pfffff...mit néztek vissza?Godell odaszólt, hogy tessék bandzsítani
clbass
ThundersNFL
Valamint köszönjük, az érdemi hozzászólásért, volt értelme.
Szerkesztette: PEEtör
több mint 9 éve
A legjobban az idegesít, hogy vannak kétes ítéletek, ahol nyilván van egy szenvedő fél...nálunk rendre mi 😕 Ezen viszont mi a f@sz volt kétes? Hogy nem lehetett visszajátszás alapján látni a valóságot? Tényleg ilyen zökkenőmentesen szét lehet csalni egy sporteseményt ami nem olimpiai bírkózás/cselgáncs/ökölvívás 😕 Kíváncsi leszek mennyire lesz ez terítéken a héten...az utóbbi időben a mérkőzésdöntő hibáknál javarészt egyértelműnek tűnő, de véleményes helyzetek voltak. De itt...Pfffff...mit néztek vissza?Godell odaszólt, hogy tessék bandzsítani
clbass
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
A legjobban az idegesít, hogy vannak kétes ítéletek, ahol nyilván van egy szenvedő fél...nálunk rendre mi 😕 Ezen viszont mi a f@sz volt kétes? Hogy nem lehetett visszajátszás alapján látni a valóságot? Tényleg ilyen zökkenőmentesen szét lehet csalni egy sporteseményt ami nem olimpiai bírkózás/cselgáncs/ökölvívás 😕 Kíváncsi leszek mennyire lesz ez terítéken a héten...az utóbbi időben a mérkőzésdöntő hibáknál javarészt egyértelműnek tűnő, de véleményes helyzetek voltak. De itt...Pfffff...mit néztek vissza?
több mint 9 éve
meg amúgy tudom hogy nem lehetne visszanézetni, de ha megnézitek a blokkolt extra pointot, a centert/long snappert/ a denver 93-as játékosa szándékosan nyomta le és nem engedte, hogy blokkolja a 31-es játékost.alapvetően is mindig gyanúsak az ilyen átugrások, de ellenünk nyilván nem azok
0 00 49 nél tökéletesen látszik,
kapitnono
több mint 9 éve
meg amúgy tudom hogy nem lehetne visszanézetni, de ha megnézitek a blokkolt extra pointot, a centert/long snappert/ a denver 93-as játékosa szándékosan nyomta le és nem engedte, hogy blokkolja a 31-es játékost.0 00 49 nél tökéletesen látszik,
Szerkesztette: kapitnono

több mint 9 éve
Hát nem tudok mit írni erre a bírói döntésre mindent elmondtatok már. Ami egy picit vigasztal az annyi, hogy bírói segítség nélkül elvertük volna a regnáló SB gyöztest. Persze ettől még ez a W nagyon fog hiányozni.Go Saints!!!
több mint 9 éve
Képtelen vagyok megnyugodni (pedig igyekszem...már nem az első pálinka 😛)! Most erre mit lehet mondani...Még élőben is necces volt! A visszajátszás??? Mit néztek??? Ha nem érdekelne ennyire a csapat maga, már rég nem nézném ezt a kalap fost...hogy lehet ilyet??? Mocskos csalók!!! Kiaxotul el vagyok keseredve...semmi értelme ezzel a fassz RGvel harcolni...kicsinál minket 😕
több mint 9 éve
nem akarok régi sebeket feltépni, de nekem rögtön ez a végjáték ugrott be...Ohh, hát igen, de ott legalább correct szituban cseszte el Carney 😊 (egyébként lehet, hogy ma egy visszanézés alatt meg sem adják ezt a TD-t, az egyik passz láthatóan előre ment)
egyébként nevetségesnek tartom ezeket a "beszari" bírói döntéseket, mert bár ezt is központilag hívják, fele ennyire meggyőző bizonyítékra is sikerült már megfordítani egy pályán hozott ítéletet
nem csak a szubjektív ítéleteknél nem konzisztensek, hanem a videóbíróval sem... totális agyrém, vetődik fel a kérdés akkor mi a francnak van a videóbíró intézménye
(egyébként BB szorgalmazta már, hogy legyen több kamera a stadionokban, de persze le lett szavazva, biztos jól van ez így...)
ZERO_L

több mint 9 éve
ebben is van valami, csak most szereltek fel pluszba husznvalahány full hd kamerát a dome-ba, meg ott a képi bizonyíték is, akkor ők miért nem látták?Ha nem lép ki (mert a blokk egyébként szép volt, ezt el kell ismerni), vagy ha elszaladnak simán FG-ig, egy csöppet sem lennék már ideges, most még sem látok a dühtől rendesen. Ha a pályán dől el, akkor azért nem lehet senkit okolni. de ez nem ott dőlt el.
Nyilván sok maradt volna még az órán, de ha elmennek fg-ig és belövik akkor nem lettem volna ennyire ideges.
kapitnono
Leszarom a szerecsen mosdatást, ami most lesz, igenis ebben benne van, hogy a Broncos a regnáló bajnok, és igenis benne van, hogy kivételeznek vele kétséges szituációkban. Ez pedig még kétséges sem volt, simán gusztustalan.

több mint 9 éve
nem akarok régi sebeket feltépni, de nekem rögtön ez a végjáték ugrott be...www.youtube.com/watch?v=m4ZBT3BWaj4
egyébként nevetségesnek tartom ezeket a "beszari" bírói döntéseket, mert bár ezt is központilag hívják, fele ennyire meggyőző bizonyítékra is sikerült már megfordítani egy pályán hozott ítéletet
nem csak a szubjektív ítéleteknél nem konzisztensek, hanem a videóbíróval sem... totális agyrém, vetődik fel a kérdés akkor mi a francnak van a videóbíró intézménye
(egyébként BB szorgalmazta már, hogy legyen több kamera a stadionokban, de persze le lett szavazva, biztos jól van ez így...)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/