New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 8 éve
Watson meccsenkénti átlaga: 51 yard, 0,375 TD. A yard karriercsúcs.Mondjuk ezt azért demagóg így leírni, mert Jimmy amíg egészséges volt és játszott, rendre clutch 3rd downokat hozott és nagyon hasznos volt a pályán, viszont egészen odáig a falunk annyira gyenge volt, hogy kb ligautolsó passzjátékunk volt. Jimmy sérülése után centert váltottunk és beindult a henger. Baldwin 6 meccsen mennyi, 11 (?) TD, Russ pedig valami 22 TD-t szórt az azt követő 5-6 meccsen 😊
Jimmy meccsenkénti átlaga: 55 yard, 0,181 TD.
Watson csak TD-ben marad el jelentősen Jimmy tavalyi itteni teljesítményétől.
Szerintem Jimmy hálás lehet Brees-nek, amiért gazdag emberré tette. Meg Watson is, utóbbi ugye most FA lesz.
atapapa
Summa summarum, Jimmy egy akadozó gépezet egyik legjobbja volt, arról nem tehet, hogy ennyi jött ki abban az időben a falunkból.
több mint 8 éve
12.hely. Sokat nem buktunk a győzelmen, jól van ez így.Ha jól nézem Brees úgy passzolta a legtöbb yardot idén is, hogy egy meccsel kevesebbet játszott. Az elég derék.
Sorsfordító napok jönnek, kíváncsi vagyok az LM-SP találka eredményére.
Ha igazak a pletykák, a fél Liga sorban áll Paytonért.
Ha marad is, DC-fronton mindenféleképpen újítani kell.
Szerkesztette: atapapa
több mint 8 éve
Watson mondjuk már nagy pénzt nem fog kaszálni 😊Nyilván, de szerintem biztos hogy a következő szerződésének az éves átlaga magasabb lesz, mint amit előzőleg aláírt nálunk. Ami 35 évesen már elég ritka dolog.
gabokocka
több mint 8 éve
Watson meccsenkénti átlaga: 51 yard, 0,375 TD. A yard karriercsúcs.Watson mondjuk már nagy pénzt nem fog kaszálni 😊
Jimmy meccsenkénti átlaga: 55 yard, 0,181 TD.
Szerintem Jimmy hálás lehet Brees-nek, amiért gazdag emberré tette. Meg Watson is, utóbbi ugye most FA lesz.
atapapa
Szép meccs volt tőletek, így kell kimenni az utolsó meccsre, akkor is, ha nincs tét, csak a becsület.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Watson meccsenkénti átlaga: 51 yard, 0,375 TD. A yard karriercsúcs. Jimmy meccsenkénti átlaga: 55 yard, 0,181 TD.
több mint 8 éve
Loomis és Payton holnap mítingel....mit mondjak, az offseason tuti izgalmasabb lesz, mint a szezon...
atapapa
több mint 8 éve
Szép lezárása egy kevésbé szép szezonnak. Majd jövőre 😊
több mint 8 éve
Ma estére kérek:anno mindenki alairta h a madarakat oda-vissza. front office-t meg ugyse lehet draftolni.
- Jordan sacket
- Willienek elég yardot a 1000-hez
- Breaux INT-t
Tudom drafthely, meg minden, de nem tudok annak szurkolni, hogy ne nyerjünk 😊
Gyurma Pappa
több mint 8 éve
Ma estére kérek:ehh, annak most én se 😊
- Jordan sacket
- Breaux INT-t
Gyurma Pappa
tettem 6000-t a győzelmünkre (3 feletti odds jár érte).
végül ha kikapunk, még mindig vigasztal a top10 pick
több mint 8 éve
Ma estére kérek:- Jordan sacket
- Breaux INT-t
több mint 8 éve
El sem tudom képzelni, hogy máshol játsszon.
több mint 8 éve
Buék srácok!!!
több mint 8 éve
remélem én is hogy belemegy, jó lenne itt látni még egy pár évig.QB Drew Brees "I wanna be a saint as long as I am playing football"Egy kis előjáték a téli/tavaszi contract restructuring tárgyalásokhoz... 😀
kapitnono
Rutin
több mint 8 éve
Csípem Brees-t, példaképnek tartom, de néha egy-egy nyilatkozata mögött csak egy jó PR-ost látok, őszinte szándékot alig. Én arra szeretnék tőle őszinte választ, hogy így a karrierje vége felé mi motiválja igazán? Az, hogy olyan örökséget hagyjon hátra, amivel legfeljebb néhány QB vetekedhet az NFL történetében, vagy szeretne még egy nagyot kaszálni, mielőtt nyugdíjba megy.
Boldog új évet mindenszentnek
több mint 8 éve
Rutin
2 021
QB Drew Brees "I wanna be a saint as long as I am playing football"Egy kis előjáték a téli/tavaszi contract restructuring tárgyalásokhoz... 😀
kapitnono
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
QB Drew Brees "I wanna be a saint as long as I am playing football"
több mint 8 éve
BUÉK mindenkinek!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Egy párhuzamos valóságban talán.Egyszer nekünk is eljön az Igazi 😉Olyannyira kéz a kézbe, hogy már gyűrűt is húztak az újukra 😁😁😁Egye fene, jöjjön hozzánk a Payton - Brees kettős 😛Ez, hogy brees meg payton kéz a kézben jár ez olyan mint a damato - williy beamen kettős? 😀
Eazzy
peach
Óh ne haragudj, kiléptem úriember mivoltomból és elfeledkeztem arról, hogy ilyet nem emlegetünk fel azoknak akiknek még nincs gyűrüjük 😋😋😋
Fattyu
peach
több mint 8 éve
Egyszer nekünk is eljön az Igazi 😉Olyannyira kéz a kézbe, hogy már gyűrűt is húztak az újukra 😁😁😁Egye fene, jöjjön hozzánk a Payton - Brees kettős 😛Ez, hogy brees meg payton kéz a kézben jár ez olyan mint a damato - williy beamen kettős? 😀
Eazzy
peach
Óh ne haragudj, kiléptem úriember mivoltomból és elfeledkeztem arról, hogy ilyet nem emlegetünk fel azoknak akiknek még nincs gyűrüjük 😋😋😋
Fattyu
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Fattyu
1 920
Olyannyira kéz a kézbe, hogy már gyűrűt is húztak az újukra 😁😁😁Egye fene, jöjjön hozzánk a Payton - Brees kettős 😛Ez, hogy brees meg payton kéz a kézben jár ez olyan mint a damato - williy beamen kettős? 😀
Eazzy
peach
több mint 8 éve
Egye fene, jöjjön hozzánk a Payton - Brees kettős 😛Ez, hogy brees meg payton kéz a kézben jár ez olyan mint a damato - williy beamen kettős? 😀
Eazzy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...