New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 8 éve
SP lelkesen fogadkozik, hogy marad...Mintha ez a labda nála pattogna 😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000000608408/article/payton-i-see-myself-coaching-saints-long-past-2015
Rutin
több mint 8 éve
Rutin
2 021
SP lelkesen fogadkozik, hogy marad... Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Pt79
49
Boldog karácsonyt Szentek! 😊
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Boldog Karácsonyt, All Saints! 😀 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Brees azt nyilatkozta,hogy mindenképpen játszik vasárnap.
több mint 8 éve
Fumble mentes TDben gazdag karacsonyt! Jo hogy vagytok😉
több mint 8 éve
Boldog Karácsonyt Saints rajongók! A Főnöknek meg jobbulást!
több mint 8 éve
Boldog karácsonyt, szebb jövőévet kívánok minden saints drukkernek.
több mint 8 éve
Boldog Karácsonyt, Kellemes Ünnepeket Bajtársak! 😊
több mint 8 éve
Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumtársnak!
több mint 8 éve
Ha éppen előttük lévő ember esik ki lehet. De én ezeken az eredményeken nem azért fintorgok, mert látni akarom őket PB-n játszani, hanem a respekt és a hozzáértés hiánya miatt.
Még akkor is, ha Evans-t pl. legalább egyszer ez vitte be tőlünk is a pro bowlra.
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Lesznek még visszamondások, illetve ugyebár a két SB-ba jutó csapat játékosait is pótolni kell majd...2007 óta először nem lesz saints játékos a pro bowlon.Ahogy akkor Colstonnak legalább ott kellett volna lennie, most Armstead kihagyása szemétség.
kapitnono
De Jordan is befért volna nálam.
atapapa
Szóval január végéig még akár be is hívhatnak valakit.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
2007 óta először nem lesz saints játékos a pro bowlon.Ahogy akkor Colstonnak legalább ott kellett volna lennie, most Armstead kihagyása szemétség.
kapitnono
De Jordan is befért volna nálam.
több mint 8 éve
Ha brees sérült lesz én mondjuk szívesebben nézném hogy grayson mit is tud, mivel a szezon végére már úgy is mindegy, hogy mi lesz az eredmény. Bár ahogy Paytont ismerem, nem valószínű, hogy játszana.
több mint 8 éve
2007 óta először nem lesz saints játékos a pro bowlon.
több mint 8 éve
Úgy fest lehet hogy Payton nem állhat be kényelmesen Brees mögé, hanem döntenie kell: Flynn vagy GGHa Flynn játszik, jó esélyetek lesz nyerni ellenünk.
QB Drew Brees MRI that revealed torn plantar fascia in right foot.
atapapa
több mint 8 éve
Úgy fest lehet hogy Payton nem állhat be kényelmesen Brees mögé, hanem döntenie kell: Flynn vagy GGQB Drew Brees MRI that revealed torn plantar fascia in right foot.
több mint 8 éve
igen szar kis meccs volt, de mivel itthon döglök és köhögök, hát megnéztem. kár volt.
több mint 8 éve
A mai és tét nélküli volt, és Brees sérülésekor már Flynn kezdett el melegíteni. De megkérdezhetem azt is, hogy mennyit játszott tavaly a már tét nélküli meccseken SJB?
Sean már csak ilyen.
több mint 8 éve
adam77
635
egy teljesen tét nélküli meccsen, ahol senkitől és semmitől nem zavartatva megtehetné első football lépéseit a jövő képviselője.. akkor minek draftolta?
több mint 8 éve
Tartok attól hogy Sean akkor is Flynnt játszatná, ha Brees sérült lenne a Jags ellen.
több mint 8 éve
adam77
635
tökös húzás lenne seantól, ha pihentetve a kulcs szereplőket, pályára küldené graysont és a kevesebbet szereplő fiatalokat a jax ellen. ő is, a hazai közönség is kapna egy képet, hogy mire tudunk építeni a jövőben, legyen akármi a vége. aztán persze az utolsó fordulóban drew sorozza meg a falconst és a körülményekhez képest szerintem mindenki egy picit megkönnyebbülve zárja le ezt a csalódást keltő évet.
Szerkesztette: adam77