New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem látom sok értelmét. Ha nekem kedves az értékelés, vagy hasonlóan látom, akkor hivatkozási alap a PFF, ha nem, akkor meg világ barmai, hülye kontárok.Ha a többség nem hajlandó figyelembe venni, hogy miről szól - ennek alapján mire használható, miről mesél - a PFF érték, akkor tényleg semmi értelme. 😊ezt egyszer elmagyarázhatná valaki
tomi-tomi
baggio
Érdemes visszagondolni, hogy Rodgers idén egy jó teljesítmény után kapott egy (erősen) negatív nyers értéket. Ment az őrjöngés, de senki nem vette a fáradtságot, hogy megnézze két nap múlva a validált értéket (enyhe pozitív lett a végső érték). Így aztán nem is lehet arról beszélgetni, hogy miért értékelte alá bizonyos mértékben a PFF. Illetve általánosságban, miért tér el kisebb-nagyobb, pozitív-negatív mértékben a PFF érték a "szemteszttől". Csak megy a vaktában lövöldözéssel vegyített ("nem is tudják, hogy mi volt a hívás, mi volt a feladata a játékosnak") acsarkodás.
-Bassza meg, ez a gyümölcs nem is körte ízű!
-Nem, mert almát eszel.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Ha a többség nem hajlandó figyelembe venni, hogy miről szól - ennek alapján mire használható, miről mesél - a PFF érték, akkor tényleg semmi értelme. 😊ezt egyszer elmagyarázhatná valaki, mert én tényleg csak annyit látok, hogy lett egy újabb hivatkozási alap a vitákhoz, ami ugyanolyan szubjektív, mintha valaki megnézne párszor egy condensed felvételt és az alapján levonná a maga következtéseit (csak így nyilván az a "munka" is meg lett spórolva, a számokat meg mindenki érti és képes sorrendbe állítani)
tomi-tomi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ha a többség nem hajlandó figyelembe venni, hogy miről szól - ennek alapján mire használható, miről mesél - a PFF érték, akkor tényleg semmi értelme. 😊 Ennek a teteje, amikor rendszeresen betesznek hétfő délutáni értékeket, hogy megint milyen tévedések vannak.Btw bármiféle PFF heti értéket szerda délutánig teljesen értelmetlen nézni, idézni. A gyors, nyers értékek nagyot változnak.)Ha gonosz volnék azt mondanám utána sincs sok értelme 😊
tomi-tomi
gabokocka
Másik oldalról a PFF is csinál hatalmas vakításokat. Csak éppen nem erről megy a vita, nem ezeket fogadjuk kétkedéssel (sőt, azokat az értékeléseket sokkal inkább hajlamosak vagyunk elfogadni!), hanem a sportszakmai képességeik vannak megkérdőjelezve. Közben meg alap statisztikai(?) bűvészkedéssel (szakmai hibákkal) basznak át.
Szóval, szép, kerek így a PFF világ. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Btw bármiféle PFF heti értéket szerda délutánig teljesen értelmetlen nézni, idézni. A gyors, nyers értékek nagyot változnak.)Ha gonosz volnék azt mondanám utána sincs sok értelme 😊
tomi-tomi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ettől függetlenül semmi meglepő nincs abban ha egy QB az idei védelmünk ellen karrierje legjobbját nyújtja.
több mint 8 éve
Affenébe! 😀A szívás ötven árnyalata - a Saints 2015-ös idénye. Ez volt nagyjából a negyvenedik. 😊
Ezzel is biztos csak minket akartak szivatni... 😀 😀
Rutin
több mint 8 éve
Sziasztok !!!Lehet már tudni, hogy Ingrem helyett ki lesz a kezdő futó, és ki lesz a backup RB?
Előre is köszönöm...
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Affenébe! 😀"Cam Newton a múlt heti Saints elleni teljesítményére (68,3%-os passzpontosság, 331 yard, 5/1-es TD/INT mutató) a legmagasabb értékelést kapta a Pro Football Focustól, amit idén irányítónak adtak."Nem szeretném elvenni a büszkeség érzését, de a PFF javító mechanizmusán átesett értékelésen Cam nemhogy az idény legjobb értékét nem kapta meg, de a fordulóét sem (4. lett végül, BigBen, Winston és Brady mögött.). 😊 A Colts szurkolók lehetnek büszkék! 😀
...így legalább mi is büszkék lehetünk valamire. 😀
Ez kellett ahhoz hogy lenyomjanak minket.
Rutin
(Btw bármiféle PFF heti értéket szerda délutánig teljesen értelmetlen nézni, idézni. A gyors, nyers értékek nagyot változnak.)
tomi-tomi
Ezzel is biztos csak minket akartak szivatni... 😀 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
"Cam Newton a múlt heti Saints elleni teljesítményére (68,3%-os passzpontosság, 331 yard, 5/1-es TD/INT mutató) a legmagasabb értékelést kapta a Pro Football Focustól, amit idén irányítónak adtak."Nem szeretném elvenni a büszkeség érzését, de a PFF javító mechanizmusán átesett értékelésen Cam nemhogy az idény legjobb értékét nem kapta meg, de a fordulóét sem (4. lett végül, BigBen, Winston és Brady mögött.). 😊 A Colts szurkolók lehetnek büszkék! 😀
...így legalább mi is büszkék lehetünk valamire. 😀
Rutin
(Btw bármiféle PFF heti értéket szerda délutánig teljesen értelmetlen nézni, idézni. A gyors, nyers értékek nagyot változnak.)
több mint 8 éve
Rutin
2 021
"Cam Newton a múlt heti Saints elleni teljesítményére (68,3%-os passzpontosság, 331 yard, 5/1-es TD/INT mutató) a legmagasabb értékelést kapta a Pro Football Focustól, amit idén irányítónak adtak."...így legalább mi is büszkék lehetünk valamire. 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Sőt Ingramnek állítólag a szezonjának is vége! Őszintén, kár érte jól játszott!erre gondoltam én is, mivel nem valószínű, hogy meglesz nekünk a playoff
Béczkó
több mint 8 éve
eredmény ide vagy oda, ez azért bekerül a kedvencek közé :pTipikus Newton BTW. Ha nem arcoskodni próbál Kennyn és lassít be hanem minden erejével a play befejezésén lett volna, akkor sima TD, talán még a hit is elmarad.
a.video.nfl.com/films/2015/NFL_COM/in-game-highlight/NFLCOM/OFF/13/151206_bp_cam_hit_361696_3200k.mp4
lol
több mint 8 éve
Ingramnek elvileg elég komoly vállsérülése van és kihagyja a szezon utolsó négy meccsét.
több mint 8 éve
eredmény ide vagy oda, ez azért bekerül a kedvencek közé :pa.video.nfl.com/films/2015/NFL_COM/in-game-highlight/NFLCOM/OFF/13/151206_bp_cam_hit_361696_3200k.mp4
több mint 8 éve
amikor túl volt egy bukáson (mint HC) és néhány jó éven a Jets-nél DC-ként. SP-nek ehhez képest kékvérű pedigréje van.Elméleti szinten? Mindekettőért 3 draft pick, meg egy-egy használható veterán. Én ezt kérném. Hogy ki fizeti-e valaki? Ezt nem lehet tudni.ennyit szerintem biztosan nem, Belichick anno egy első körbe fájt,
Gyurma Pappa
markny
Továbbra is tartom, ki kell(ene) sajtolni a legtöbbet a Brees-SP párosból, itt NOLA-ban.
több mint 8 éve
nfl_lover
912
"(Patrick) Robinson has vastly outplayed his more celebrated (and paid) teammate Brandon Flowers (33.7 overall grade), posting the second-best yards per coverage snap amongst CBs (0.61). He has surrendered just a 70.9 passer rating on passes thrown into his coverage, while posing the 17th-best run stop percentage among CBs (2.2)".Na nézd már csak, csak kihozza az első körös teljesítményét. Elég vicces, hogy abban a pillanatban megtörtént ez, ahogy kitette a lábát NO-ból.
Hogy ne csak rosszat mondjak, Breaux a 13. legjobb corner idén a PFF szerint, PRob "csak" 16. 😀
több mint 8 éve
Elméleti szinten? Mindekettőért 3 draft pick, meg egy-egy használható veterán. Én ezt kérném. Hogy ki fizeti-e valaki? Ezt nem lehet tudni.ennyit szerintem biztosan nem, Belichick anno egy első körbe fájt, én most is ezt tartom elképzelhetőnek, csak kérdés, hogy ez kinek érné meg. a Browns és a Titans szerintem erre a leginkább esélyes, de ha mindkettő top5 pick lesz, azt nem fogják egy HC-ért elcserélni, ha mi viszont a hátralévő 4 meccsből legalább kettőt nyerünk és a 8.-12. hely környékére visszacsúszunk én azt beáldoznám Paytonért.
Gyurma Pappa
több mint 8 éve
Elméleti szinten? Mindekettőért 3 draft pick, meg egy-egy használható veterán. Én ezt kérném. Hogy ki fizeti-e valaki? Ezt nem lehet tudni.az 5-6-7. kör is 3 draft pick 😉
Gyurma Pappa
Nézzük azt a verziót, hogy nem megy Payton és Brees sem.
Brees-t csak úgy érdemes tartani szerintem hosszabb távra, ha egy Brady-féle hosszabbítást nyélbe tudunk vele ütni.
Én folyamatosan ingadoztam a róla alkotott véleményemmel a szezon során, de (most éppen) úgy hiszem hogy még van benne kakaó. Lehet vele még contender a Saints megfelelő D-vel és egy kicsit jobb fallal. Ez az O még mindig top 5, ha hatékonyságban talán nem is.
Viszont ha tartjuk Brees-t és Paytont, mindenféleképpen hoznék valami vérfrissítést OC-nek.
Szánalmasan kiismerhető az O, szükséges lenne valami újra, valami innovatívra, mert se SP, se Carmichael nem fogja újra feltalálni a meleg vizet.
több mint 8 éve
Elméleti szinten? Mindekettőért 3 draft pick, meg egy-egy használható veterán. Én ezt kérném. Hogy ki fizeti-e valaki? Ezt nem lehet tudni.állítólag a csapat nyitott Payton tradelésére. hmhm. a Dolphins meg állítólag nagyon érdeklődik.Megtudjuk ugyis
lolelőbbvagyutóbb hogy mi az igazság ebben a hírben. Mondjuk érdekes lenne egy olyan combóval a piacon, hogy Payton + Brees combo. Kíváncsi vagyok mennyit érnének. Tippek? De csak elméleti sikon mozog ez a kíváncsiság, mert én anno miattuk csapódtam a csapathoz, így maradásukban reménykedem.
Fattyu
De én egyiket sem akarom elcserélni, nagyon-nagyon bízok egy fizetéscsökkentésben a Kapitánynál, még egy komolyabb PO run van a tankban, kár lenne bent hagyni vagy odaadni valakinek 😕
több mint 8 éve
Felbecsülhetetlen.állítólag a csapat nyitott Payton tradelésére. hmhm. a Dolphins meg állítólag nagyon érdeklődik.Megtudjuk ugyis
lolelőbbvagyutóbb hogy mi az igazság ebben a hírben. Mondjuk érdekes lenne egy olyan combóval a piacon, hogy Payton + Brees combo. Kíváncsi vagyok mennyit érnének. Tippek? De csak elméleti sikon mozog ez a kíváncsiság, mert én anno miattuk csapódtam a csapathoz, így maradásukban reménykedem.
Fattyu
több mint 8 éve
Fattyu
1 920
állítólag a csapat nyitott Payton tradelésére. hmhm. a Dolphins meg állítólag nagyon érdeklődik.Megtudjuk ugyis
lol
több mint 8 éve
állítólag a csapat nyitott Payton tradelésére. hmhm. a Dolphins meg állítólag nagyon érdeklődik.Ez a pletyka újra és újra lábra kap, ahogy a Brees-t a Jets-be móka is.
lol
Mind a kettőnek hasonló realitása van (nem sok), bár ha SP-től tényleg meg akarunk válni, akkor az lenne az optimális, ha
1. kapnánk is cserébe valamit
2. messze menne még a konferenciától is
több mint 8 éve
állítólag a csapat nyitott Payton tradelésére. hmhm. a Dolphins meg állítólag nagyon érdeklődik.
több mint 8 éve
A meccs eleje sztem jóra sikeredett a védelem részéről, aztán lesérült Breaux/azóta se találtam meg, hogy mibaja/ és maradt Browner meg dixon. Hát mit modjak Browner 4.7 vs Ginn 4.3 sztem elég nagy különbség. Newton oda is dobott jópár homerun labdát felé amiből csak egyet sikerült elkapnia.De azok a büntetések... Mondhatni már megszoktuk. Remélem szezon után valóban eltakarítják, mert nem lessz itt keresnivalója. És akkkor jövőre lesz egy reméljük egészséges Lewis, Breaux, Swann, Pj. Williams.