New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 9 éve
Ellerbe Swann és Hawthorne biztosan nem játszik vasárnap.
több mint 9 éve
Keenan Lewis-t IR-re raktuk. hát ez várható volt, hogy ilyen keveset játszattuk, meg ennyire sérült volt egész évben.Ez egy ilyen szezon. Mindig lehet lejjebb ásni az emésztőgödörben.
kapitnono
több mint 9 éve
Keenan Lewis-t IR-re raktuk. hát ez várható volt, hogy ilyen keveset játszattuk, meg ennyire sérült volt egész évben.
több mint 9 éve
The Saints are signing former Lions CB Chris Owens to their 53-man roster, source said (fixed!)Világvége, gyurma nekünk szurkolt a hétvégén shawnka meg jön a saints bandwagonra...
Béczkó
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
The Saints are signing former Lions CB Chris Owens to their 53-man roster, source said (fixed!)
több mint 9 éve
Szerintetek ki fogja majd DA Hopkins-t?az eleve esélytelen szerintem, max breauxt-küldeném rá. Ha egészséges lenne akkor K.lewis fogná nem kérdés, de így...
Ti kit küldenétek rá? Brónert? 😀
Rutin
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Szerintetek ki fogja majd DA Hopkins-t?Ti kit küldenétek rá? Brónert? 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Lehet Dunbar akart elmenni egy jobb helyre. Pl Ryan után...
több mint 9 éve
Elküldtük a LB Jo-lonn Dunbart. Annyira sztem nem álltunk jól a poszton. Remélem ez azt jelenti, hogy Ellerbe okés lesz.
több mint 9 éve
talan az egyetlen hozadeka ennek a hullamvasut szezonnak az lesz hogy elvalig az ocsu es kiderul kibe erdemes fektetni idot / penzt - de ehhez egy jo menedzsment kell.én azért még kipróbálnám allen mit mutat itt a szezon végéig, csak utána keresnék új DC-t ha teljesen reménytelen továbbra is.
Amekkorat valtozott a csoport tavalyhoz kepest - ugye tavaly mindenki rajtunk rohogott - barmi lehetseges, bar meg nem nagyon neztem a mock draftot, kar hogy DC-kre nincs 😊
diceman
Amúgy kik jöhetnének szóba?
több mint 9 éve
talan az egyetlen hozadeka ennek a hullamvasut szezonnak az lesz hogy elvalig az ocsu es kiderul kibe erdemes fektetni idot / penzt - de ehhez egy jo menedzsment kell.Amekkorat valtozott a csoport tavalyhoz kepest - ugye tavaly mindenki rajtunk rohogott - barmi lehetseges, bar meg nem nagyon neztem a mock draftot, kar hogy DC-kre nincs 😊
több mint 9 éve
Azért én ebben éreztem egy jó adag öniróniát is.azért betolt egy olyan nyilatkozatot, hogy a Saints D-je 33. a ligában. A 32 csapatból... Jó is hogy elmentNFL Network - GameDay LIVEvégre nyugodtan ehet, amennyit akar 😊
5 perccel a meccsek kezdete előtt...
Sztárvendég: Rob Ryan
Igen jó kedve van az embernek...
Rutin
Gyurma Pappa
kapitnono
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Allen papa blitzei hátha többet érnek majd.Nem tudom elképzelni, hogy ne javuljunk ezután...
kapitnono
több mint 9 éve
azért betolt egy olyan nyilatkozatot, hogy a Saints D-je 33. a ligában. A 32 csapatból... Jó is hogy elmentjó, hát erről ő nem tehet, csak mindenki más 😊 ezt már megszokhattuk tőle, kb. ezt tolta minden kirúgása után
kapitnono
ugorjunk, volt egy jó éve, tavaly ki kellett volna rúgni, csak akkor annyira rossz volt az O, hogy nem lehetett
több mint 9 éve
azért betolt egy olyan nyilatkozatot, hogy a Saints D-je 33. a ligában. A 32 csapatból... Jó is hogy elmentNFL Network - GameDay LIVEvégre nyugodtan ehet, amennyit akar 😊
Rutin
Gyurma Pappa
több mint 9 éve
NFL Network - GameDay LIVEvégre nyugodtan ehet, amennyit akar 😊
Rutin
több mint 9 éve
Rutin
2 021
NFL Network - GameDay LIVE5 perccel a meccsek kezdete előtt...
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
Ez az egyik szemem sír, a másik nevet kategória. Nagyon régóta vártam arra, hogy SP olyan mentalitásban, és nem mellékesen hatékonyságban dolgozzon, mint a Bounty előtt. Hát végre megkaptuk, ahhoz meg hozzászokhattunk az ő regnálása alatt, hogy az esetek többségében a mindig eggyel többet szerezzünk elvet űzzük, habár a mostani év és a közelmúlt már túlmegy a józan ész határán.mondjuk nem ártott volna egy legalább közepes D aki segíti ebben. Talán még egyszer lesz olyan amikor ezt is megéljük.Érdekes statok:A sérülése óta másodvirágzását éli, Paytonnal együtt, ki érti ezt.
"Brees's 47 percent third-down conversion rate is second-best in the league, all the more impressive since the Saints also rank second in number of third-and-long situations."
Rutin
PEEtör
kapitnono
több mint 9 éve
mondjuk nem ártott volna egy legalább közepes D aki segíti ebben. Talán még egyszer lesz olyan amikor ezt is megéljük.Érdekes statok:A sérülése óta másodvirágzását éli, Paytonnal együtt, ki érti ezt.
"Brees's 47 percent third-down conversion rate is second-best in the league, all the more impressive since the Saints also rank second in number of third-and-long situations."
Rutin
PEEtör
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
Érdekes statok:A sérülése óta másodvirágzását éli, Paytonnal együtt, ki érti ezt.
Rutin