New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 435 — zászló zászló szív
Saints have restructured bonus of Junior Galette, saving $10M in cap space. Now, unofficially, under the cap Evan Woodbery (@TheSaintsBeat)
clbass
és még sehol sincs Evans/Grubbs/Brees szerződése 😊 tetszik hogy Loomis meghagyja ezeket a lehetőségeket a végső menedéknek

több mint 10 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Saints have restructured bonus of Junior Galette, saving $10M in cap space. Now, unofficially, under the cap Evan Woodbery (@TheSaintsBeat)
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 109 — WHO DAT!!!!
rá kell menni fosterre, meg a draftról hozni pár tagot.

több mint 10 éve
'thorne is menni fog, efelől nincs kétségem.
Egyikük se pótolhatatlan, sőt, könnyen és olcsóbban helyettesíthetők.
Bár hozzáteszem, hogy a pályán kívül mind a két figurát bírtam, különösen Lofton karakterét szerettem nagyon.

Kérdéses hogy mi lesz az FA-n, de én akkor se dőlnék a kardomba ha hátracserélnénk vagy egy 2016-os első kör árán szereznénk egy második körös picket, és berántanánk McKinneyt.atapapa
'thorne-hoz pláne nem ragaszkodnék, csak innen a fotelből nem látom kivel akarjuk pótolni a két kezdő ILB-t, pláne hogy Humber is a nem túl veretes piacon lassan (Knox-on kívül van ILB a csapatban apropó?). Ki lehet ide erősítés a piacról szerintetek? (csak a draftban bízni nekem oroszrulett)
több mint 10 éve
Bár hozzáteszem, hogy a pályán kívül mind a két figurát bírtam, különösen Lofton karakterét szerettem nagyon.

Kérdéses hogy mi lesz az FA-n, de én akkor se dőlnék a kardomba ha hátracserélnénk vagy egy 2016-os első kör árán szereznénk egy második körös picket, és berántanánk McKinneyt.atapapa
én akkor örülnék a legjobban, ha valahogy amienk lenne Kendricks. szerintem ő a top ilb a drafton

több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 345 — #neverpunt

Kérdéses hogy mi lesz az FA-n, de én akkor se dőlnék a kardomba ha hátracserélnénk vagy egy 2016-os első kör árán szereznénk egy második körös picket, és berántanánk McKinneyt.

több mint 10 éve
Nem kell a feltételes mód, kivághatjuk őt post june 1 megjelöléssel isatapapa
Bevallom nem értem ^ ^ Ha az általad leírt feltételekkel járunk el, miért nem a 7,2 spórolásról beszélnek?clbass
Mert még nem hivatalos a hír, nem látsz róla csapatközleményt és mindenki csak találgat (rosszabb esetben megalapozatlanul tényt állít), hogy post vagy pre june1.

A 4,25 biztos, de lehet ez több is.atapapa
OK 😊 Kiváncsi vagyok mi lesz így Hawthorne sorsa! Szűk az FA piac, drafton meg nem lehet ennyi lyukat betömni! Vagy a fiatalok fejlődésében bízunk, vagy ár-érték arányban már mostani rosteren gondolnak jobb/vész megoldást. Jelenleg én azért rámennék Fosterre, és olcsón Spikes is jöhetne futást fogni.
több mint 10 éve
Bevallom nem értem ^ ^ Ha az általad leírt feltételekkel járunk el, miért nem a 7,2 spórolásról beszélnek?clbass
Mert még nem hivatalos a hír, nem látsz róla csapatközleményt és mindenki csak találgat (rosszabb esetben megalapozatlanul tényt állít), hogy post vagy pre june1.

A 4,25 biztos, de lehet ez több is.

több mint 10 éve
Bevallom nem értem ^ ^ Ha az általad leírt feltételekkel járunk el, miért nem a 7,2 spórolásról beszélnek?
több mint 10 éve
Mark Ingram Saints deal: four years, $16M, $7.6M guaranteed, $3.6M sign bonus, salaries $1M, $3M, $3M, $4M, annual $100,000 workout bonus.
Mark's cap hit for 2015 would be $2 million. $900k prorated signing bonus, plus $1 million 2015 salary, and $100K workout bonus.
Szokásos backloaded...ez nagy nyuszi volt Loomis kalapjában:cool:
Lofton röpültatapapa
4,25 spórolva! Rosszul tudom, hogy június utáni kivágás esetén ez 7,2 is lehetett volna?clbass
Nem kell a feltételes mód, kivághatjuk őt post june 1 megjelöléssel is

több mint 10 éve
Mark Ingram Saints deal: four years, $16M, $7.6M guaranteed, $3.6M sign bonus, salaries $1M, $3M, $3M, $4M, annual $100,000 workout bonus.
Mark's cap hit for 2015 would be $2 million. $900k prorated signing bonus, plus $1 million 2015 salary, and $100K workout bonus.
Szokásos backloaded...ez nagy nyuszi volt Loomis kalapjában:cool:
Lofton röpültatapapa
4,25 spórolva! Rosszul tudom, hogy június utáni kivágás esetén ez 7,2 is lehetett volna?
több mint 10 éve
Lofton röpültatapapa
megelőztél, de így van

Linebacker makeover. “@AdamSchefter: Saints officially released LB Curtis Lofton today.

több mint 10 éve
Lofton röpült

több mint 10 éve
Szerintem ata patkányrobra gondolt, mint régi elsőkörös választott 😉clbass
jaja

több mint 10 éve
Még kérdéses hogy mi lesz Robinsonnal,atapapa
SZVSZ semmi. Thomas kivágásával 3 RB-nk van rosteren, 2011 óta nem volt ennyire "kevés" futónk. Robinson szerintem át veszi Thomas szerepét, Cadet csinálja, amit tavaly is csinált (talán kicsit több szerepet kap 3rd és hosszúknál"), és még talán igazolunk/draftolunk egy 4. futót.

Ha már itt tartunk: Lorig megtartása számomra teljesen érthetetlen lenne, minimálisat spórolnánk is vele ha kivágnánk, szóval hajrá.Gyurma Pappa
Szerintem ata patkányrobra gondolt, mint régi elsőkörös választott 😉
több mint 10 éve
Még kérdéses hogy mi lesz Robinsonnal,atapapa
SZVSZ semmi. Thomas kivágásával 3 RB-nk van rosteren, 2011 óta nem volt ennyire "kevés" futónk. Robinson szerintem át veszi Thomas szerepét, Cadet csinálja, amit tavaly is csinált (talán kicsit több szerepet kap 3rd és hosszúknál"), és még talán igazolunk/draftolunk egy 4. futót.

Ha már itt tartunk: Lorig megtartása számomra teljesen érthetetlen lenne, minimálisat spórolnánk is vele ha kivágnánk, szóval hajrá.

több mint 10 éve
Azt hiszem ennek örültök 😀:

Adam SchefterHitelesített felhasználó ‏@AdamSchefter

Saints and RB Mark Ingram have reached agreement on a four-year deal, per league source.dande
Az árának jobban 😊 4év/16 miller

Még kérdéses hogy mi lesz Robinsonnal, de csúnya adat következik.
A 2004-ben draftolt Will Smith óta Ingram az első olyan játékosunk, akit az első körben draftoltunk és az újoncszerződés után a játékos velünk hosszabbított. A többit vagy elcseréltük idő előtt, vagy az itteni szerződés lejárta után máshova távozott.
Ennél nagyobb kritikát nehéz mondani az időszak első körben választott játékosairól, nevezetesen
Jammal Brown
Reggie Bush
Robert Meachem
Sedrick Ellis
Malcolm Jenkins
(Patrick Robinson?)

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 938 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt hiszem ennek örültök 😀:

Adam SchefterHitelesített felhasználó ‏@AdamSchefter

Saints and RB Mark Ingram have reached agreement on a four-year deal, per league source.
több mint 10 éve
Közben marad Bunkley is atapapa
6,1-es caphite volt, 3,2 deadmoneyval. Állítólag 3 millát fogtunk az átalakítással, tehát annyiért maradt, mint amennyibe a kivágása került volna! Korrekt (Y)clbass
Ha így lesz, azt bírnám. Bunkley elfér itt, csak nem annyiért meg nem ennyire sérülékenyen.

Elvileg elég komolyan érdeklődünk Justin forsettért.

www.nfl.com/news/story/0ap3000000477025/article/saints-redskins-ready-to-pursue-justin-forsettkapitnono
Annyira nem karmolnám. Egy senkiből csinált egy olyan OC pro bowlert, aki futószalagon gyártotta korábban a jó RB-teljesítményeket. Inkább a támadófalra költsünk, mint hogy egy harmincéves one year wondert túlfizessünk.

több mint 10 éve
Elvileg elég komolyan érdeklődünk Justin forsettért.

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wmxfxk31w7ne8n6gflub
Saints, Redskins ready to pursue Justin Forsett
Justin Forsett finished among the league's top five in rushing in 2014. The Redskins and Saints are poised to make a run at the back, NFL Media Insider Ian Rapoport reported Friday.

több mint 10 éve
Közben marad Bunkley is atapapa
6,1-es caphite volt, 3,2 deadmoneyval. Állítólag 3 millát fogtunk az átalakítással, tehát annyiért maradt, mint amennyibe a kivágása került volna! Korrekt (Y)
több mint 10 éve
Közben marad Bunkley is

Colston szerződését átstruktúrálták, marad New Orleans-ben.Hulkeinstein
Future HoFatapapa
Évek óta ezt pofázom 😊Gyurma Pappa
Miattad írtam 😉

Kiwi vagyok mennyit vágtunk Colstonon, az idei alapfizetése 6,9 miller lett volna eredetileg

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 819 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 9 ó
Safety Jamarca Sanford has re-signed with Saints on a 1-year deal.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Colston szerződését átstruktúrálták, marad New Orleans-ben.Hulkeinstein
Future HoFatapapa
Évek óta ezt pofázom 😊

több mint 10 éve
nfl_lover 912
Amúgy ahogyan körbenézegetek a ligában, elég sok helyen zajlanak korszakváltások/lezárások (Wayne, Polamalu, Briggs, MJD, AJ, ...), változnak az idők. :\
Colston miatt öröm és bódottság.