New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 435 — zászló zászló szív
Állítólag érdeklődünk Reggie iránt.

több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Szerintem így elsőre, ha meglepő is, de nem olyan rossz trade ez nekünk, én legalábbis nem sírok miatta. Nagy játékos, de nálam nem ér ő évi 11 milliót, tavalyi teljesítménye okán meg pláne nem. Nyertünk már nélküle is SB-t, és őnélküle is nyerhetünk még bőven. Amikor tavaly ment a hiszti a szerződéshosszabbítása meg a fizetése körül, én már akkor megváltam volna tőle. Kaptunk érte cserébe egy fasza centert + egy első kört, anyagilag is jól járunk, főleg hosszú távon. A tavalyi év után borulni kellett a háznak, persze majd az idő dönti el igazán mennyire lesz ez jó bolt nekünk, de én így elsőre nem értékelném negatívra ezt a húzást.
több mint 10 éve
Evan Woodbery ‏@TheSaintsBeat 26m26 minutes ago
Caponomics of move: ($9M Graham dead money + $4.5M Unger contract) - ($11M Graham original cap hit) = Saints net loss of $2.5M '15 cap space

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Már a közgázt se értettem...ezt már végképp nem fogom @)clbass
Trade esetén a volt csapatnak azt a pénzt kell a saját könyvében elkönyvelnie, amit kifizetett már a játékosnak. (Konkrétan a számlájára utalta.) Jimmy eredeti szerződése 4 év 40 millió, amiből 12 millió aláírási (garantált) pénz volt, a többi fizetés, roster bónusz - benne garantált tartalmakkal ugyan, de mindig az adott év elején fizetve. Ez az NFL csapatok könyvelésébe úgy kerül (leegyszerűsítve), hogy egyrészt az aláírási pénzt elosztják a szerződés teljes időtartamára, és évente lekönyvelik az elosztott értéket. Ez Grahamnél (4 év, 12 millió) évi 3 milliót jelent, a szerződés teljes időtartamára, minden évben. Ezen kívül minden évben lekönyvelik az adott évben adott fizetést, roster bónuszt és egyéb ösztönzőket. Ez utóbbit úgy osztják el a 4 éves szerződésen belül, ahogy akarják, annyit garantálnak belőle amennyit akarnak, a könyvelés szempontjából mindegy, mert csak akkor kerül könyvbe, ha az adott évben a játékos lehívta (kifizették neki).

Namost, Graham szerződéséből 1 év telt el, ez azt jelenti, hogy a 4 évben leírandó évenként 3-3 millió aláírási pénzből már 3 milliót lekönyvelt a csapat tavaly. Maradt még 9 millió lekönyvelendő. Mivel ezt a pénzt már kifizették, ezért ezt a 9 milliót mindenképpen a Saintsnek kell lekönyvelnie (lásd az első mondatot: mindent az könyvel be, aki kifizeti - fizikailag). Az évenként esedékes fizetései, roster bónusza és egyéb juttatásai viszont még nem lettek kifizetve sem 2015-re, sem pedig a későbbi évekre. Ezeket trade esetén viszi az új csapatához. Így lesz a végeredménye az egyenletnek az, hogy a Saintsnél marad 9 milla dead money (a még lekönyvelendő 9 milla az aláírási pénzből).

Ezt a 9 milliót lehet összevetni azzal a pénzzel, amennyi akkor terhelné a csapat sapjáját, ha Jimmy itt marad. Akkor a Saintsnek kellett volna kifizetni az idei évre eső fizetését és bónuszait. Ez összesen idénre 2.9 millió alapfizetést és 5.1 millió roster+workout bónuszt jelent. Összességében tehát, ha Jimmy maradt volna, akkor a Saint könyvébe bekerült volna a 3 millió leosztott garantált, a 2.9 millió alapfizu és az 5,1 millió bónusz is. Ez összesen 11 millió. Trade esetén kiszámoltuk tehát, hogy 9 milliót kell lekönyvelni, ha maradt volna 11 milliót kéne, a különbség pedig 2 millió. Ennyit spóroltatok rajta a könyvelésben idén.

Elég részletes és érthető voltam? 😊

(Zárójelben: A fent leírtak csak a trade egyik oldalára - Jimmy Seattle-be küldésére - vonatkozó számok. Természetesen a vissza irány is ugyanígy számít és számolni kell vele. Az érkező játékos idei fizetése és bónuszai már a Saints kasszáját és könyvelését fogják terhelni. Úgyhogy az egész trade egyenlege nem 2 millió.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 345 — #neverpunt
Hill egyébként kapkodott el pár RZ TD-t a szezonban.nfl_lover
jaja, hülyéskedtem is azon hogy minden 3. elkapása TD volt.
De amíg Jimmyn volt a figyelem, könnyebben ficánkolt, meg amúgy is túl kicsi a minta, hogy ebben komolyan bízzunk vagy csak fluke volt az egész.
Mindenesetre most lesz lehetősége bizonyítani.

több mint 10 éve
nfl_lover 912
Hill egyébként kapkodott el pár RZ TD-t a szezonban.
több mint 10 éve
Jimmy egy fronton fog nagyon hiányozni: az end zone-ban, ott Colston hanyatlásával nem maradt más fegyverünk.atapapa
Elképzelhetőnek tartok egy magas WR draftot vagy akár valami budget TE-t, de lehet hogy Hill is megteszi majd. Talán Colston még annyira nem hanyatlik, hogy egy Hill-lel kiegészülve ne tegyen ki egy Grahamet. Max sok screent tolunk Robinson meg Cadet felé. Vagy talán végül Ingram is megtanul elkapni 😛

több mint 10 éve
És ez a csere már nem csak az idei évről szólt szerintem.Gyurma Pappa
Ez már nem.
Amikor arról írtam anno, hogy ezeket a vereségeket már nincs kire fogni és kezd szertefoszlani a mítosz, hogy bárkit bármikor képesek vagyunk megverni...úgy tűnik hogy Paytonék még inkább úgy gondolták, hogy ez a 7-9 nem orvosolható középtávon maszatolással.
Brees egy jó fallal Jimmy előtt is termelte a yardokat, nélküle is megleszünk talán, szvsz Stills-től és Cooks-tól se nagy elvárás az ezer yardos szezon.
Jimmy egy fronton fog nagyon hiányozni: az end zone-ban, ott Colston hanyatlásával nem maradt más fegyverünk.

több mint 10 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Amúgy két első körössel már lehet, hogy Mariota is elérhető...

😀nfl_lover
Az valóban egy kurucos húzás lenne... 😀

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239

😀nfl_lover
Ezért az Eagels topicban meglincselnek :p

több mint 10 éve
Érdekes, hogy a szerződés átszabások közben Jimmiyt elengedjük, amin csak 2 milliót nyertünk. Valami más is van itt.bundy07
Nem csak pénzről van szó. Kapunk egy elit játékost hiányposztra meg egy picket, amivel könnyen megoldható a pótlása Loftonnak vagy esetleg valamelyik guardnak.atapapa
Kimondottan nem a pénzről van szó, sőt az a bónusz. Ingram újraigazolása, egy domináns futás blokkoló megszerzése, a WR-ek frissítése (első kör vége kiváló WR szerző hely, csak mondom), nem rossz dolog. Azzal, hogy kipucoljuk a házat (Jordan elcserélése pl. ez az irány) nagyon sok irányba mehetünk. És ez a csere már nem csak az idei évről szólt szerintem.

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Jimmy utáni 9milla dead money most mit jelent?clbass
Hogy érted? 9 millát a dead kalapban.peterk2005
Graham was due a $5 million roster bonus in addition to his nearly $3 million base salary, which means Graham was schedule to make $8 million for the 2015 season. The Saints will save all of that money. But the Saints will take a $9 million salary cap hit in dead money.
clbass
Nem kell kifizetni az idei 8 milláját. Ellenben az eddig el nem könyvelt garantáltját a trade után el kell. Ez az a 9.tomi-tomi
Akkor most idénre egy millával többe került elküldeni, mint tartani?clbass
Overthecap szerint spóroltunk 2 milliát így is.Gyurma Pappa
Mert becsapós az idézeted. Abban a kilencben benne van az idei évre eső három millió garantált. Tehát: nyolcat kellett volna neki fizetni a hármon felül és ezzel a nyolccal áll szemben a maradék két év hat millió garantáltja; nyertetek két milliót.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
nfl_lover 912

😀
több mint 10 éve
Graham was due a $5 million roster bonus in addition to his nearly $3 million base salary, which means Graham was schedule to make $8 million for the 2015 season. The Saints will save all of that money. But the Saints will take a $9 million salary cap hit in dead money.
clbass
Nem kell kifizetni az idei 8 milláját. Ellenben az eddig el nem könyvelt garantáltját a trade után el kell. Ez az a 9.tomi-tomi
Az idei capszáma (ha marad) 11 millió lett volna, a cserével "csak" 9 millió lesz. Itt a spórolt 2 milla

Érdekes, hogy a szerződés átszabások közben Jimmiyt elengedjük, amin csak 2 milliót nyertünk. Valami más is van itt.bundy07
Nem csak pénzről van szó. Kapunk egy elit játékost hiányposztra meg egy picket, amivel könnyen megoldható a pótlása Loftonnak vagy esetleg valamelyik guardnak.

több mint 10 éve
bundy07 New Orleans Saints 24
Érdekes, hogy a szerződés átszabások közben Jimmiyt elengedjük, amin csak 2 milliót nyertünk. Valami más is van itt.

Edzők és klubvezetők jönnek - mennek a szurkoló marad. Még a nehézségek ellenére is.
több mint 10 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
clbass
Már a közgázt se értettem...ezt már végképp nem fogom @)
több mint 10 éve
clbass
Overthecap szerint spóroltunk 2 milliát így is.

több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Nem lehet hogy Graham-nek van valami rejtett sérülése amit észrevettek a Saints orvosai?

több mint 10 éve
nfl_lover 912
Amúgy szevasz jól fogunk kijönni az offseasonből, tavaly nekem a legnagyobb gondom a hozzáállással illetve annak hiányával volt a gondom és hogy Payton nem tudja rendbetenni őket.
Na, ezután az offseason után legalább egy évig mindenki hajtani fog a pénzéért, az tuti.
több mint 10 éve
clbass
Akkor most idénre egy millával többe került elküldeni, mint tartani?
több mint 10 éve
Nem tudom, ki hogy van ezzel a trade-del, de én le vagyok forrázva... 😕Rutin
Én most próbálok lemászni a plafonról.
Ez segít

több mint 10 éve
sLyNz New Orleans Saints Oregon Ducks 731 — 100% Borsod
Közben Lewis szétspameli az instagramot a képeivel

......
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
clbass
Nem kell kifizetni az idei 8 milláját. Ellenben az eddig el nem könyvelt garantáltját a trade után el kell. Ez az a 9.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Amit nem értek, hogyha nagytakarítás van, akkor miért garantáltak 10 millát a keret leghülyébb emberének?gabokocka
Amiért ti is ráraktátok a taget Hardy-ra (pedig tudható volt előtte is hogy nem szent (höhö). Egyébként jelenleg az egyetlen stabil elit játékosunk Brees mellett, még ha off-field problémás is.Gyurma Pappa
Eléggé más a két szitu, ahogy nézem itt nagy változások vannak, míg nálunk a keret egybentartása volt a cél.
Ennek akkor láttam volna értelmét, ha még két-három szerződést átstrukturálnak és még egyszer nekifutnak ezzel a brigáddal. De ez csak az én logikám.gabokocka
Mondjuk én már azon sem lepődnék meg, Jr. is elcserélnénk, ugye neki a rövid távú caphitje csökkent. De igazából simán lehet, hogy nem kaptunk érte megfelelő értéket, és inkább ezt a megoldást választottuk.

több mint 10 éve