New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Itt valami őrület megy. Szerintem Ellerbe csak járt a 3. körhöz.
több mint 11 éve
Hazudnek ha azt allitanam hogy barmi koncepciot latok a tortenesekben.
több mint 11 éve
Ezmiez?Ellerbe=Lofton 2.0
Én itt elvesztettem a fonalat.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Spiller érkezik, Robinson vagy Ingram trade alap lehet? Bár a 4 back sem hülyeség, de Stills? Lassan kezdem elhinni, hogy tényleg volt gond az öltözőben, így lassan érthető a pozíciós edzők elküldése, elnézve a move-okat. Feszülten figyelek...Gyurma PappaMondjuk az elég köcsög lenne ha ingramet eltradelnénk azok után, hogy most szerződtettü újra egy hete kb. bár ezek után... Robinsont nem hinném olyan nagy cserealapnak.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ellerbe hajlandó átalakítani a szerződését, így több cap spacetek lesz.
több mint 11 éve
Jövő évi top5pick vagy idei top2 pick a végcél és Brees utódjának kiválasztása. Normális cap helyzet a jövő évre.😀 😀 😀
Vagy nem és mindenki meghülyült?Bazzani
Pont ezen agyaltam én is.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Jövő évi top5pick vagy idei top2 pick a végcél és Brees utódjának kiválasztása. Normális cap helyzet a jövő évre.Vagy nem és mindenki meghülyült?
több mint 11 éve
Spiller érkezik, Robinson vagy Ingram trade alap lehet? Bár a 4 back sem hülyeség, de Stills? Lassan kezdem elhinni, hogy tényleg volt gond az öltözőben, így lassan érthető a pozíciós edzők elküldése, elnézve a move-okat. Feszülten figyelek...Gyurma Pappavagy rájöttek, hogy nem volt fit a Cooks pick, Stills szinte ugyanaz a típus, szerintem rámegyünk Amari Cooperre. Ellerbe mondjuk túl sokat nem fog hozzárakni a védelemhez...
több mint 11 éve
Larry Holder @LarryHolder 1 min1 minute ago Compensation for Stills deal reminds me of Donte Stallworth deal in 2006. Picked up a draft pick and Mark Simoneau.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Spiller érkezik, Robinson vagy Ingram trade alap lehet? Bár a 4 back sem hülyeség, de Stills? Lassan kezdem elhinni, hogy tényleg volt gond az öltözőben, így lassan érthető a pozíciós edzők elküldése, elnézve a move-okat. Feszülten figyelek...

több mint 11 éve
Úgy érzem, hogy itt valami nagy huncutság készül. Mikor volt nekünk ennyi előkelő pickünk?És nem hiszem, hogy egyedül vagyunk benne.... Begyűjtjük a pickeket, majd lebótolunk valakivel, valakiért.... (és lehet, hogy "csak" másodhegedűsök vagyunk a buliban 😀 . Azaz másnak is kaparjuk a gesztenyét.)
Paranoia?

több mint 11 éve
és tényleg elpasszolták Stills-t...baggioezt nem hiszem el komolyan...
több mint 11 éve
Brees was not happy

több mint 11 éve
Vajh mire készülünk?:-/

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Spiller is érkezik Schefter szerint.
több mint 11 éve
és tényleg elpasszolták Stills-t...baggioEllerbe? (és 3. kör?)
They now have two 1sts, a 2nd and two 3rds.
Megy az adok-veszek...

több mint 11 éve
Akkor nem volt hülyeség, hogy őt is akartuk csak nekünk nem adták................, mit adott a Fins?
több mint 11 éve
és tényleg elpasszolták Stills-t...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Tyrunn Walkerről mit érdemes tudni? Hogyan ertékelnétek őt?topmodellEzek szerint nektek is ismeretlen és ti sem láttátok még játszani 😊 😀 😀
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Amúgy végignézve a kereten, tulajdonképpen csak egy jó No.1. WR, egy G, egy OLB és egy ILB kell, mind kezdőszint, plusz nem ártana depth mindenhova és CB-poszton sem. Van munka na, ezek nem fognak mind jönni a draftról.Tocyszerintem bőven ki lehet húzni mindet a draftról vagy udfa-ról.

több mint 11 éve
Amúgy végignézve a kereten, tulajdonképpen csak egy jó No.1. WR, egy G, egy OLB és egy ILB kell, mind kezdőszint, plusz nem ártana depth mindenhova és CB-poszton sem. Van munka na, ezek nem fognak mind jönni a draftról.
több mint 11 éve
fuh, jött Browner.Akkor szerintem az elsőkörös cb draft kilőve, bár szerintem waynesel jól jártunk volna.Így akkor szerintem pass rushert húzunk ha nem fogynak el addig, ha meg igen akkor La el Collinst fogjuk szerintem draftolni. A 31.-re meg kéne valami jó ilb.

több mint 11 éve
Browner a miénk 3 évre.atapapaKicsit túlfizettük szvsz, de hát #need
welcome!