New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Jézusom mi van itt gyerekek....verseny, hogy New Orleans-ban vagy Philadelphia-ban lesz nagyobb balhé?

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Ugyan csak pletyka, de ideteszem. Ájuldozzatok ti is, ne csak én...

neworleans.suntimes.com/new-orleans-saints/7/126/116312/saints-trade-brees-jameis

Felmegyünk Winstonért 1/1-be, és odaadjuk érte Breest???Rutin
A tegnap után nem akarok semmit se kategorikusan elutasítani, de a hülyeségnek is van határa. Brees cseréjével a sapka majdnem negyedét elfoglaló dead money keletkezne 2015-re, nem beszélve arról, hogy ha ennyire meg akarnánk nyomni a restart gombot, akkor nem egy bő 4 milliót kereső centert hozunk Jimmyért cserébe.

Loomis nyomott egy interjút a cserére reagálva, ami zanzában arról szólt, hogy az O rendre hasít NOLA-ban, de a D-t muszáj helyretenni, azaz vélhetően a D-re szánjuk majd a 31. picket.atapapa
Igen, olvastam én is, és rögtön arra gondoltam, hogy vetít... Nehogymár egy 31. pick tegye rendbe a D-t!
Valszeg inkább az a magyarázat, hogy stabilabb fal és hatékonyabb futójáték kell az O-oldalon.

Ami meg a Brees-sztorit illeti, persze, pletyka, és tényleg irracionális is lenne sok szempontból, de jól példázza azt, hogy tegnap óta NO-ban már bármit elképzelhetőnek tartanak, ami a front office-unkat illeti...
Ez a Jimmy-trade valszeg ledobta az atomot a városra...Rutin
Én is nézegettem a nyilatkozatot. Szerintem kijött egy magyarázattal amivel próbálja csitítgatni a kedélyeket, és a D-re lehet fogni a tavalyi év miatt. Ködösítés egy kicsit ez a nyilatkozat Én úgy érzem valami más mozoghat a háttérben, valami olyas ami nem csak a D-ről szól. Loomis és Payton tervezgetnek 😀 és a drafton is alkotnak még valami nagyot ...

több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 345 — #neverpunt
Igen, olvastam én is, és rögtön arra gondoltam, hogy vetít... Nehogymár egy 31. pick tegye rendbe a D-t!
Rutin
Erre szvsz ő se gondolt, inkább csak a prioritások változására. Bár ha megnézzük hogy hova ment az elmúlt években az első választásunk a drafton...
2014: WR
2013: S
2012: NT
2011: DE
2010: CB
2009: DB
2008: DT

Ami meg a Brees-sztorit illeti, persze, pletyka, és tényleg irracionális is lenne sok szempontból, de jól példázza azt, hogy tegnap óta NO-ban már bármit elképzelhetőnek tartanak, ami a front office-unkat illeti...
Ez a Jimmy-trade valszeg ledobta az atomot a városra...
Rutin
Na ja, eddig azért viszonylag konzervatív és kiszámítható volt Loomis, de lehet hogy igaza van, a tavalyi produkcióból mismásolással szabadulni nem nagyon lehet.

több mint 10 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021

neworleans.suntimes.com/new-orleans-saints/7/126/116312/saints-trade-brees-jameis

A tegnap után nem akarok semmit se kategorikusan elutasítani, de a hülyeségnek is van határa. Brees cseréjével a sapka majdnem negyedét elfoglaló dead money keletkezne 2015-re, nem beszélve arról, hogy ha ennyire meg akarnánk nyomni a restart gombot, akkor nem egy bő 4 milliót kereső centert hozunk Jimmyért cserébe.

Loomis nyomott egy interjút a cserére reagálva, ami zanzában arról szólt, hogy az O rendre hasít NOLA-ban, de a D-t muszáj helyretenni, azaz vélhetően a D-re szánjuk majd a 31. picket.atapapa
Valszeg inkább az a magyarázat, hogy stabilabb fal és hatékonyabb futójáték kell az O-oldalon.

Ez a Jimmy-trade valszeg ledobta az atomot a városra...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve

Loomis nyomott egy interjút a cserére reagálva, ami zanzában arról szólt, hogy az O rendre hasít NOLA-ban, de a D-t muszáj helyretenni, azaz vélhetően a D-re szánjuk majd a 31. picket.

több mint 10 éve
Vazzzz!
Nézem, 90 bejegyzés a topicban... tegnap óta. Valami elromlott. De nem.... 😕zemanla
De, lehet, hogy elromlott... Csak nem itthon, hanem NOLA-ban, és nem egy számítógépben, hanem valaki(k)nek a fejében... 😕 😕

több mint 10 éve

Felmegyünk Winstonért 1/1-be, és odaadjuk érte Breest???

több mint 10 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 404 — Do Your Job
Vazzzz!
Nézem, 90 bejegyzés a topicban... tegnap óta. Valami elromlott. De nem.... 😕

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
nfl_lover 912
Na, úgy tűnik, hogy egy CB érkezni fog FA-ről, csak kérdés, hogy Keenan mellé, avagy a helyére. Mondjuk az eddigiek után és ahogyan kifakadt a médiának, az utóbbinak adnék nagyobb esélyt.
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Jimmy egy fronton fog nagyon hiányozni: az end zone-ban, ott Colston hanyatlásával nem maradt más fegyverünk.atapapa
Elképzelhetőnek tartok egy magas WR draftot vagy akár valami budget TE-t, de lehet hogy Hill is megteszi majd. Talán Colston még annyira nem hanyatlik, hogy egy Hill-lel kiegészülve ne tegyen ki egy Grahamet. Max sok screent tolunk Robinson meg Cadet felé. Vagy talán végül Ingram is megtanul elkapni 😛Gyurma Pappa
Nem kel egy Vernon Davis? 😀😀😀

több mint 10 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 22s23 seconds ago
Packers free-agent CB Tramon Williams will visit the New Orleans Saints tonight, per source.Gyurma Pappa
hm, jó lenne egy kis hazai...

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 435 — zászló zászló szív
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 22s23 seconds ago
Packers free-agent CB Tramon Williams will visit the New Orleans Saints tonight, per source.

több mint 10 éve
Ez bennem is megfordult, csak attól félek, hogy Paytonék így könnyelműen azt hinnék, hogy meg van oldva a poszt és a szezon felénél jönnénk rá hogy nem megy, és ekkor már nem szerzel épkézláb 3rd down backet.atapapa
Hát ja. Két lehetőséget látok:
1) Payton és Loomis rászakadtak a Vicodin raktárra és buliztak egy jót
2) Tényleg azt akarjuk hogy középtávon legyen valami, és akkor még szeptember előtt látni fogunk egy hosszabbítást/újrastrukturálást Brees-zel, mert azért azt nem hiszem hogy őt valaha reálisan elengednénk | ha csak meg nem sérül |

több mint 10 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Hupssz, hát erre kellett visszatérnem. Kicsit megmozgatták az állóvizet, inkább kisebb vihart fakasztottak. Érdekes offszezonunk lesz, de most már meg kell várni a draft végét, hogy teljesebb képet kaphassunk a csapat építéséről.
Vissza olvasgatva az elmúlt napokban, és látva a szerződésmódosításokat arra gondoltam,hogy nekifutunk ennek az évnek a tavalyi csapat vázával, és erre bummm... teljesen más irányba megyünk.
Olvasgattam a csoport riválisok topikját, és némi hurrá hangulatot éreztem a lépéseink miatt. No de majd jövő januárban látjuk meg hogy ki is volt a legsikeresebb a csoportban 😀
Arra is gondoltam, hogy az egész pucolás a Galette + 5 játékosunk állítólagos ügye miatt lehet, viszont elvileg Galette-vel rendben vagyunk,legalábbis megvolt a szerződésmódosítás, úgy hogy ez talán elvetendő.

több mint 10 éve
Állítólag érdeklődünk Reggie iránt.Gyurma Pappa
Nem igazán értem, akkor már inkább megtartottam volna Thomast...nfl_lover
Ezt inkább annak a felismerése vezérli, hogy pótolnunk kéne Sproles-t.atapapa
Reggie RZ-ben nagyon nagy király volt, nyilván máshogy mint Jimmy, de nagy király. Thomas meg jobb volt nagyobb területen, de arra meg ott van Robinson. Szóval teljesen logikus Reggie iránti érdeklődés.Gyurma Pappa
Az, bár szvsz már nem az aki volt, a mostani szezonja nagyon gáz volt. Kérdés képes-e még visszapattanni vagy a pofára esés íve már nem törik meg.
Ha tényleg rebuild, abból én már inkább kihagynám Bush-t.atapapa
Vet. min. 1 évet már rosszabbnak is adtunk 😛 Ő meg Reggie 😊Gyurma Pappa
Ez bennem is megfordult, csak attól félek, hogy Paytonék így könnyelműen azt hinnék, hogy meg van oldva a poszt és a szezon felénél jönnénk rá hogy nem megy, és ekkor már nem szerzel épkézláb 3rd down backet.

több mint 10 éve
Reggie RZ-ben nagyon nagy király volt, nyilván máshogy mint Jimmy, de nagy király. Thomas meg jobb volt nagyobb területen, de arra meg ott van Robinson. Szóval teljesen logikus Reggie iránti érdeklődés.Gyurma Pappa
Az, bár szvsz már nem az aki volt, a mostani szezonja nagyon gáz volt. Kérdés képes-e még visszapattanni vagy a pofára esés íve már nem törik meg.
Ha tényleg rebuild, abból én már inkább kihagynám Bush-t.atapapa
Vet. min. 1 évet már rosszabbnak is adtunk 😛 Ő meg Reggie 😊

több mint 10 éve
Ha tényleg rebuild, abból én már inkább kihagynám Bush-t.

több mint 10 éve
nfl_lover 912
Browner-t is mondják hozzánk
 twitter.com/MikeGarafolo/status/575407807987511296lol
Hát ha nem tiltatja el magát, nagyon fasza lenne, pláne, hogy Benjamin, meg Evans is megjött.nfl_lover
#teampedslol
Ki tudja, lehet, hogy itt rászokna a kókuszos csokira helyette. 😀
több mint 10 éve
Hát ha nem tiltatja el magát, nagyon fasza lenne, pláne, hogy Benjamin, meg Evans is megjött.nfl_lover
#teampeds

több mint 10 éve
nfl_lover 912
Hát ha nem tiltatja el magát, nagyon fasza lenne, pláne, hogy Benjamin, meg Evans is megjött.
több mint 10 éve
 twitter.com/MikeGarafolo/status/575407807987511296

több mint 10 éve
Reggie RZ-ben nagyon nagy király volt, nyilván máshogy mint Jimmy, de nagy király. Thomas meg jobb volt nagyobb területen, de arra meg ott van Robinson. Szóval teljesen logikus Reggie iránti érdeklődés.

több mint 10 éve
"I'm as shocked as everyone else," Drew Brees told NFL Network's Alex Flanagan. "I love the guy."

Ennyi.

több mint 10 éve
Ezt inkább annak a felismerése vezérli, hogy pótolnunk kéne Sproles-t.

több mint 10 éve
nfl_lover 912
Nem igazán értem, akkor már inkább megtartottam volna Thomast...