New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 10 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Egyébként nem tudom ki hogy van vele, a tavalyi szezon után én nem bánom ha megmutatja a vezetőség, hogy itt nem lehet ezt művelni hosszú távon. Csak ugye a másik oldal a lojalitás...
több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 339 — #neverpunt
Browner a miénk 3 évre.atapapa
És akkor most Lewis vajon marad? Ha igen, az dicséretes egy felépülő Byrddel és egy magára találó Vaccaróval...Tocy
Szerintem ez csak hirtelen felindulás volt a részéről.
Btw van olyan pletyka is, hogy Brees és Cooks kivételével mindenki vihető megfelelő ellenértékért o_o

több mint 10 éve
Browner a miénk 3 évre.atapapa
És akkor most Lewis vajon marad? Ha igen, az dicséretes egy felépülő Byrddel és egy magára találó Vaccaróval...
több mint 10 éve
Browner a miénk 3 évre.

több mint 10 éve
Tavaly pl. a Houstonnál a DE volt a legnagyobb hiányposzt?baggio
És utólag elmondhatjuk hogy jól draftoltak? 😀
Lehet BPA-t is tolni, de idén a top 10-ben legalább elmegy a 2QB, akár 2 DT is, legalább egy WR, talán egy CB is.
És amennyire szükség van pass rusherre, annyira szükség van az őket feltartó Ofalemberekre, szal egy Scherff se túlzás top 10-ben.
Szóval szerintem nem fog elmenni 5 darab pass rusher a top 10-ben.

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 711 — no es importante
Tavaly pl. a Houstonnál a DE volt a legnagyobb hiányposzt?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ettől még 1/31-re húzzunk már falembert, nem lennék szomorú ha olyat hoznánk hogy Lelito maradjon a backup 😊
Gyurma Pappa
Ha így haladunk, lesz az 1/13 is.atapapa
Ha már itt tartunk (nem ismerem továbbra sem a prospecteket): lenne valaki akiért érdemes lenne a két 1. körrel felcserélni? Gondolok itt egy pass ruherre főleg.Gyurma Pappa
Nem fogom előadni az expertet, főleg azért, mert továbbra sincs elég jó szemem ahhoz, hogy átkonvertáljam az NCAA-ben látottakat az NFL-re.
De van pár ígéretes név, ám a top 10-en kívül is lesz 1. körre értékelhető pass rusher szerintem.
De ha Jr-t nem hajtjuk el, akkor szerintem az OL-t kéne erősíteni az első pickkel (van is ígéretes G/T), 31-re meg hoznék ILB-t.atapapa
a drafton a pass rusherek értéke nőtt magasan a legtöbbet az elmúlt pár évben, általában ha van akár 4-5 használható ilyen játékos, azokat el is viszik kivétel nélkül a top10-ben (idén sem lesz másként, pl. egy Bud Dupree-t se véletlenül jósolnak már páran top5-be)baggio
Ezzel a megállapítással az egyre passzbuzibb nfl-ben senki se vitázik, de léteznek más needek is. A top 10-ben szvsz legalább a csapatok felében van nagyobb need, mint a pass rush.

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 711 — no es importante
Ettől még 1/31-re húzzunk már falembert, nem lennék szomorú ha olyat hoznánk hogy Lelito maradjon a backup 😊
Gyurma Pappa
Ha már itt tartunk (nem ismerem továbbra sem a prospecteket): lenne valaki akiért érdemes lenne a két 1. körrel felcserélni? Gondolok itt egy pass ruherre főleg.Gyurma Pappa
Nem fogom előadni az expertet, főleg azért, mert továbbra sincs elég jó szemem ahhoz, hogy átkonvertáljam az NCAA-ben látottakat az NFL-re.
De van pár ígéretes név, ám a top 10-en kívül is lesz 1. körre értékelhető pass rusher szerintem.
De ha Jr-t nem hajtjuk el, akkor szerintem az OL-t kéne erősíteni az első pickkel (van is ígéretes G/T), 31-re meg hoznék ILB-t.atapapa
a drafton a pass rusherek értéke nőtt magasan a legtöbbet az elmúlt pár évben, általában ha van akár 4-5 használható ilyen játékos, azokat el is viszik kivétel nélkül a top10-ben (idén sem lesz másként, pl. egy Bud Dupree-t se véletlenül jósolnak már páran top5-be)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Gyurma Pappa
Én nem értek hozzá, de.....és lecserélni....? :/zemanla
Az is egy opció, de ha így haladunk, akkor annyi pickünk lesz, hogy "felesleges" lesz újabbakat szerezni.

több mint 10 éve
Gyurma Pappa
De ha Jr-t nem hajtjuk el, akkor szerintem az OL-t kéne erősíteni az első pickkel (van is ígéretes G/T), 31-re meg hoznék ILB-t.

több mint 10 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 404 — Do Your Job
Gyurma Pappa
Én nem értek hozzá, de.....és lecserélni....? :/

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Gyurma Pappa
Honnan tudod, hogy pass-rusher kell, addig még kirúgunk 45 embert...
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 435 — zászló zászló szív
Gyurma Pappa
Ha már itt tartunk (nem ismerem továbbra sem a prospecteket): lenne valaki akiért érdemes lenne a két 1. körrel felcserélni? Gondolok itt egy pass ruherre főleg.

több mint 10 éve
Gyurma Pappa
Ha így haladunk, lesz az 1/13 is.

több mint 10 éve
Nem gond ez, én még akkor sem lennék kiakadva, ha Lelitoval vágnánk neki, futás blokkolásban jó volt, passznál éretlen még, de ahogy Helmut írta, Ungernek nem volt korábban társa, úgy minden bizonnyal Evans is másképp fog játszani, amikor nem egy undersized BDLP vagy egy overaged (hehe) Goodwin dolgozik mellette.

Faguriga legyek ha értem, miért akarunk elcserélni egy olyan másodéves, filléreket kereső WR-t, akit csak a sérülései mentettek meg tavaly az 1000 elkapott yardtól.atapapa
Személyes problémák? Mentalitás? Komolyabb sérül a vártnál? Vagy olyan értéket remélünk érte, ami most fontosabb, mint hogy Stills hova fejlődhet (Unger ugye ilyen)?

Szerintem maradni fog, nem hiszem hogy egy Unger + (mondjuk) 3. kör szintet kapnánk érte, ami mondjuk még elfogadható lenne szvsz. De Loomistól nem lepődök meg semmin 😊

Ha jön Browner, akkor Tramon már nem fér el mi? :-/ Igazán jó lenne mindkettő...

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ProFootballTalk ‏@ProFootballTalk 51 mp51 másodperccel ezelőtt

Saints closing in on a deal with CB Brandon Browner. "Almost finished," source says.
több mint 10 éve
Na akkor itt az a WR, akit eredetileg próbáltunk elsózni az Unger-trédben
New Orleans is trying to trade wide receiver Kenny Still per sources

Faguriga legyek ha értem, miért akarunk elcserélni egy olyan másodéves, filléreket kereső WR-t, akit csak a sérülései mentettek meg tavaly az 1000 elkapott yardtól.

több mint 10 éve
Grubbs elcserélve a Kansas 5. körösére.
Alakul ez.

(nem gondoltam hogy cut helyett kapunk érte még bármit)

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 32 mp33 másodperccel ezelőtt

Chiefs traded this year's 5th-round pick to Saints for two-time Pro Bowl guard Ben Grubbs, per league source.
több mint 10 éve
Spiller egy gyémánt, amit nem szabad kihagyni, ha van lehetőségünk megszerezni.lol
Ja, csak akkor felesleges volt megtartani Ingramet. Nem egy stílus a két futó, de nyilván mind a kettő alkalmas feature backnek, plusz Robinsonban is ott a kakaó.
Majd megint megy a hiszti, hogy ki hány labdát kap.
RB-be már invesztáltunk, inkább a falat kéne tovább erősíteni, hogy nyissák az utat bárkinek. 3rd down back meg jöjjön a drafton.

Nem lennék boldogtalan vele, csak ugye anno pont Payton vázolta fel a 3 kategóriát: must-need-want.
Amíg van must meg need, addig hagyjuk a picsába a wantot.

több mint 10 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Spiller egy gyémánt, amit nem szabad kihagyni, ha van lehetőségünk megszerezni. Tökéletesen beleillik a játékunkba, rohadt gyors, tegnap éjjel végignéztem szinte az összes Clemson-os kaziját, pont, amire szükségünk van Sproles és Thomas után. Viszont 4,5 milliót elutasított Buffalo-ban, kíváncsi vagyok mik lesznek az igények.
Jön még mellé Cooper a drafton, és fel se fog tűnni Jimmy hiánya 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
Valójában 2013-ig összesen 3 meccset hagyott ki, tavaly volt csak egy komoly sérülése.
Vele, mint játékossal inkább csak az a bajom, hogy sok labdát veszít: kábé 50 labdaérintésenként dobja el a labdát, míg Pierre a másik végleten 200 labdaérintésenként nyomott egy fumble-t

több mint 10 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Browner alap, rajta nincs mit ragozni.
Spillert viszont kicsit luxusnak tartom. A sebesség tényleg hiányzik az összes futónkból, de amíg a támadófalban meg a védelemben ekkora lyukak vannak, nem biztos hogy egy 3. futóért kéne kapkodni a piacon.atapapa
És C.J. rengeteget volt sérült is az elmúlt 2 évben...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Browner alap, rajta nincs mit ragozni.
Spillert viszont kicsit luxusnak tartom. A sebesség tényleg hiányzik az összes futónkból, de amíg a támadófalban meg a védelemben ekkora lyukak vannak, nem biztos hogy egy 3. futóért kéne kapkodni a piacon.

több mint 10 éve
mondjuk még jó játékos is