New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 10 éve
Oregon quarterback Marcus Mariota, the expected No. 2 QB in draft says he had no contact with the New Orleans Saints.😀 😀 😀
Nem tudom, sírjak vagy nevessek...?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Közben Lewis visszakozik, hogy NOLA elhagyása soha fel nem merült. Naja. Egyik hír szerint áruljuk ezerrel, másik hír szerint most dolgozunk az új szerződésén.
De messze van még a szeptember |8
több mint 10 éve
Tök jó ez az offseason, nem kell egy hétig várni hogy történjen valami, naponta van szórakozásunk 😊ata lehet, hogy kéne nap tippverseny: ki lesz tradelve, cutolva, átszerkesztve. Kb. lehetetlen feladat már bármit megjósolni 😊

több mint 10 éve
😀 😀 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Még benne van az,hogy 5+x cetliről beszéljünk 😀 😀 😛 !!yep, elvileg az idei draft is elég mély lesz WR-benatapapaEgyet pedig remélhetőleg WR-re...RutinMajd az újoncok olyan éhesek lesznek, mint a fóti gyerekfalu.Ja, és ezzel már 4 gyűrűt gyűjtöttünk csak az elmúlt négy napban! Unger-Ellerbe 1-1 + Browner 2... 😀RutinViszont így éhesek lesznek ezek az arcok annyira, hogy nagyot toljanak a szekerünkön??? Félek tőle...Rutin
Legalább tartalmas lesz a draftunk, első két nap 5 cetlivel. Ebből remélem legalább kettőt guardra lövünk el.atapapa
LB-t is kéne hozni...
Ja gyűjtjük a cetlikek! Lehet hogy egy voodoo pap azt jósolta,Loomiséknak, hogy ez lesz minden idők legjobb draft classa 😀
több mint 10 éve
az edzői kart érintő maszatolás után nekem nagyon szimpatikus a határozottság, amit most mutatunk.
több mint 10 éve
mindenki eladó, de Keenan Lewis-t különös hévvel árulja a csapatbaggioSean üzen a mindenkori keretnek: ha baszakodsz, megtalálunk és pakolhatod a cuccodat
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Hát ezt nem abból írtam.Unger érkezésével, Ingram szerződése után, és Spiller pletykák után ugyanezen agyaltam, olyan kábé, mintha run first csapattá alakulnánk... mondanám, hogy nem lepődnék meg Brees elcserélésén, de azért igen is, meg nem is.
Elment a két top célpont, feltehetően a két guard, újraigazolták Ingramet Robinson mellé, plusz még jött Spiller.
Jött a liga tán legjobb futásblokkoló centere és betáraztak pickekből.
Én ezek után eladnám Breest két elsőért, ha kell valakinek. És kellene abban biztos vagyok.gabokocka
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Amúgy végignézve a kereten, tulajdonképpen csak egy jó No.1. WRCooks simán lehetne ez a kaliber.
több mint 10 éve
nfl_lover
912
A nap legjobb híre: elküldtük C.whiteot!!kapitnonoEzt nem lehet elégszer lájkolni.
Stillsért 3. kör csak szerintem volt fair trade? Ellerbeet nem számolom ternészetesen.
több mint 10 éve
mindenki eladó, de Keenan Lewis-t különös hévvel árulja a csapatbaggiohát, az első napi hiszti után nem csodálom... ha így folytatják Loomisék, lesz vagy 16 draft cetli az asztalon 😀

több mint 10 éve
mindenki eladó, de Keenan Lewis-t különös hévvel árulja a csapat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
szerintem 1/13-ig max coopert meg white-ot viszik el.Parker még lehet elérhető lesz, ha wr-t akarunk húzni 1/13-ra.Ő is elég jó kis playa1/13-ra már nem lesz bent Cooper max ha nagyon feltradeltek érte.Viszont (már akartam írni a Graham trade-nél hogy) az 1/31-re elhozhatnátok Jaelen Strong-ot.he7edikSpiller érkezik, Robinson vagy Ingram trade alap lehet? Bár a 4 back sem hülyeség, de Stills? Lassan kezdem elhinni, hogy tényleg volt gond az öltözőben, így lassan érthető a pozíciós edzők elküldése, elnézve a move-okat. Feszülten figyelek...Gyurma Pappavagy rájöttek, hogy nem volt fit a Cooks pick, Stills szinte ugyanaz a típus, szerintem rámegyünk Amari Cooperre. Ellerbe mondjuk túl sokat nem fog hozzárakni a védelemhez...lol

több mint 10 éve
1/13-ra már nem lesz bent Cooper max ha nagyon feltradeltek érte.Viszont (már akartam írni a Graham trade-nél hogy) az 1/31-re elhozhatnátok Jaelen Strong-ot.Spiller érkezik, Robinson vagy Ingram trade alap lehet? Bár a 4 back sem hülyeség, de Stills? Lassan kezdem elhinni, hogy tényleg volt gond az öltözőben, így lassan érthető a pozíciós edzők elküldése, elnézve a move-okat. Feszülten figyelek...Gyurma Pappavagy rájöttek, hogy nem volt fit a Cooks pick, Stills szinte ugyanaz a típus, szerintem rámegyünk Amari Cooperre. Ellerbe mondjuk túl sokat nem fog hozzárakni a védelemhez...lol

több mint 10 éve
yep, elvileg az idei draft is elég mély lesz WR-benEgyet pedig remélhetőleg WR-re...RutinMajd az újoncok olyan éhesek lesznek, mint a fóti gyerekfalu.Ja, és ezzel már 4 gyűrűt gyűjtöttünk csak az elmúlt négy napban! Unger-Ellerbe 1-1 + Browner 2... 😀RutinViszont így éhesek lesznek ezek az arcok annyira, hogy nagyot toljanak a szekerünkön??? Félek tőle...Rutin
Legalább tartalmas lesz a draftunk, első két nap 5 cetlivel. Ebből remélem legalább kettőt guardra lövünk el.atapapa
több mint 10 éve
Egyet pedig remélhetőleg WR-re...Majd az újoncok olyan éhesek lesznek, mint a fóti gyerekfalu.Ja, és ezzel már 4 gyűrűt gyűjtöttünk csak az elmúlt négy napban! Unger-Ellerbe 1-1 + Browner 2... 😀RutinViszont így éhesek lesznek ezek az arcok annyira, hogy nagyot toljanak a szekerünkön??? Félek tőle...Rutin
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
2006? Mitagadás, egy 10-6-os szezonnal, majd egy NFC-döntővel lehet hogy kiegyeznék ebben az évben is... 😀Csak kapkodom a fejem... Mi a franc van itt már megint???gondolom kellett valaki thomas pótlására.Szerintem Payton azt akarja most is csinálni mint 2006-ban.Deuce szerepétkapja meg ingram, spiller meg bush-ét, többet akar szerintem futni, hogy valamelyest levegye a terhet Brees válláról.kapitnono
Spiller? Minek?? És ekkora fizetéssel???
Ellerbe??? Vele kapcsolatban valszeg tényleg arról lehet szó, hogy Stillst mindenképp el akarták Paytonék tradelni, és így jött érte egy 3. körös pick...
Hát ha eddig volt WR-need-ünk, akkor most aztán duplán van!Rutin
A SB-t meg szerintem felejtsük el erre az évre... És valszeg mindenkinek ezt kell tenni, aki nem Seahawks-szurkoló. De ez most nem ide tartozik...
több mint 10 éve
Majd az újoncok olyan éhesek lesznek, mint a fóti gyerekfalu.Ja, és ezzel már 4 gyűrűt gyűjtöttünk csak az elmúlt négy napban! Unger-Ellerbe 1-1 + Browner 2... 😀RutinViszont így éhesek lesznek ezek az arcok annyira, hogy nagyot toljanak a szekerünkön??? Félek tőle...Rutin
Legalább tartalmas lesz a draftunk, első két nap 5 cetlivel. Ebből remélem legalább kettőt guardra lövünk el.
több mint 10 éve
Csak kapkodom a fejem... Mi a franc van itt már megint???gondolom kellett valaki thomas pótlására.Szerintem Payton azt akarja most is csinálni mint 2006-ban.Deuce szerepétkapja meg ingram, spiller meg bush-ét, többet akar szerintem futni, hogy valamelyest levegye a terhet Brees válláról.
Spiller? Minek?? És ekkora fizetéssel???
Ellerbe??? Vele kapcsolatban valszeg tényleg arról lehet szó, hogy Stillst mindenképp el akarták Paytonék tradelni, és így jött érte egy 3. körös pick...
Hát ha eddig volt WR-need-ünk, akkor most aztán duplán van!Rutin

több mint 10 éve
Ja, és ezzel már 4 gyűrűt gyűjtöttünk csak az elmúlt négy napban! Unger-Ellerbe 1-1 + Browner 2... 😀RutinViszont így éhesek lesznek ezek az arcok annyira, hogy nagyot toljanak a szekerünkön??? Félek tőle...
több mint 10 éve
Ja, és ezzel már 4 gyűrűt gyűjtöttünk csak az elmúlt négy napban! Unger-Ellerbe 1-1 + Browner 2... 😀
több mint 10 éve
Csak kapkodom a fejem... Mi a franc van itt már megint???Spiller? Minek?? És ekkora fizetéssel???
Hát ha eddig volt WR-need-ünk, akkor most aztán duplán van!
több mint 10 éve
Sikerült elolvasni azt a jópár oldalt ami kimaradt. Hát rendesen felforgatjuk a csapatot, az új név lehetne New Orleans Expendables.
több mint 10 éve
Állítólag Stills-től azért akartunk nagyon megválni, mert jellembeli problémái voltak, gyakori vendég volt a Bourbon Streeten, meg hát egy WR-hez képest is eléggé díva a srác. Kicsit gyanakodva fogadom az ilyen "esemény után" keletkező pletykákat, de más, racionális magyarázat nem igazán van arra, hogy megváljunk egy olyan játékostól, akit az eddigi teljesítménye alapján az első kör végén, a második kör elején draftolnak(draftolnának).
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy miként alakítottuk át a kivágás peremén tántorgó Ellerbe szerződését.