New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Na, nézzünk előre... Jövőre az ellenfeleink:Otthon: ATL, CAR, TB, DAL, NYG, JAX, TEN és szerintem DET
Idegenben: ATL, CAR, TB, WAS, PHI, HOU, IND és szerintem ARI
Ez azért talán emészthetőbb, mint az idei. Egy korrekt fejlődéssel egy 11-5-öt össze lehet belőle hozni.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
A közös meccsnézés epic volt, ezt többször is akár. Sajnálom, hogy nem voltak Falcons fanok, aHome Depot NFL Goodellbírók által visszavont TD után szívsen megdobáltam volna valakit mogyoróval 😊Gyurma Pappa
Zenegéppel
Köszi mindenkinek, különösen azoknak, akik először jöttek el.
Hajduéknak nagy tisztelet, egy országot utaztak át oda-vissza ezért a pofonért.
Isten látja lelkem, nem a szívem csücske a Pats. de a Szenteken kívül ketten is "Bostonból" jöttek, Soponya fiának meg is ígértem, hogy az idei PO-ban nekik szurkolok.
Összességében pedig: az ilyen szezonoktól lesz édesebb az újabb Lombardi.
több mint 11 éve
1300 volt, nekünk azt mondták. A hangulat a csapat miatt nem volt túl jó, de jó volt együtt ennyi "őrültet" látni.A SB-t nézzük meg együtt, ott már nem kell izgulni, szóval jó buli lehetne.
A zebra már Győzikén sem állt jól, ma meg...... Mindegy. Ha megadják, nyerünk. De akkor is reménytelenek voltunk, rossz volt nézni.
A kezdésre jósolt return TD-m egy yard miatt nem jött össze, szóval miattam ment el a meccs 😀 😀 😀 😀

több mint 11 éve
Ha Brees akar még egyet alakítani életében a PO-ban, akkor valóban meg kell elégednie kevesebb pénzzel jövőre, hogy legalább elé lehessen egy falat építeni belőle.
több mint 11 éve
Pizza ügyben valaki nem fizette túl magát? Mert szóltak, hogy szerintük vagy nagyon sok lett a jatt, vagy egy pizza duplán lett kifizetve.
Edzők és klubvezetők jönnek - mennek a szurkoló marad. Még a nehézségek ellenére is.
több mint 11 éve
Ez a meccs volt maga a szezon. Szar O, szar D. Nyilván túlzok, inkább azt mondom, hogy közepes minden. A közepes meg 7-9, max 8-8. 5 meccset otthon szinorban a Katrina alatt sem buktunk ha jól néztem, max ata kijavít.Nézzük mi dolgunk van az offseasonben:
- Evans, Grubbs szerződés módosítás/paycut/akármi. Evanst nem éri meg elküldeni, de Grubbsot igen, szóval szeritnem őt nyugodtan lehetne küldeni. Ha marad Goodwin (kétlem), akkor Lelito tudná ezt a szintet. bőven.
- Harris helyett/mellé kell egy csere T, ő 0.
- Brees új szerződés, szerintem ez alap kell hogy legyen.
- Hozni kell LB-t, pass rushert és CB vagy drafton (jó cetlink lesz bármelyikre, 1-2-3 körben is, sőt ha mondjuk kimegy az összes jó rusher, akkor letrade is mehet CB-ért) vagy FA-n.
- Ata mondta jól: az egész D-t nem lehet kirúgni, így minden bizonnyal Ryan repül. Payton marad, ez ne legyen kérdés (nem fog nyomni egy Parcellst. és lelépni szerződés vége előtt a süllyedő hajóról), de Carmichaelt szerintem nem marasztaljuk, semmit nem tesz hozzá (látszólag) a csapathoz. Simán benne van, hogy Vitt is megy/bukik egyet felfelé valami FO pozícióba, konkrétan őt sem látom a csapatban. Én a D összes pozíciós edőzjét cserélném, ahogy korábban meg lett írva: nincs tehetséggondozás, nincs coaching (lásd Kenny Vaccaro).
- El kell kezdeni gondolkodni a post Brees eraban. Griffin a jövő? Valaki új? Run heavy csapat leszünk, és kap Ingram most egy vastag szerződést?
A közös meccsnézés epic volt, ezt többször is akár. Sajnálom, hogy nem voltak Falcons fanok, a

több mint 11 éve
Egészségetekre! 😀csak saints fanok voltunk 😉 9 pizzát rendeltünk, talán 11 volt a létszám..adam77Mennyien voltatok? Mármint Saints-fanok?Rutinremélem azért jó volt a meccsnézés!shawnkajó volt. kellemes kis csapat gyűlt össze.adam77
több mint 11 éve
csak saints fanok voltunk 😉 9 pizzát rendeltünk, talán 11 volt a létszám..Mennyien voltatok? Mármint Saints-fanok?Rutinremélem azért jó volt a meccsnézés!shawnkajó volt. kellemes kis csapat gyűlt össze.adam77
több mint 11 éve
Mennyien voltatok? Mármint Saints-fanok?remélem azért jó volt a meccsnézés!shawnkajó volt. kellemes kis csapat gyűlt össze.adam77
több mint 11 éve
remélem azért jó volt a meccsnézés!shawnkajó volt. kellemes kis csapat gyűlt össze.
több mint 11 éve
... Igen, szóval történelmet írna a Panthers, ha 6-8-2-vel menne a PO-ba.Nem, két x az 1 győzelem, csoportmérleg meg 3-2-1 a 3-3-mal szemben.gabokockaNem, ha ti nyertek, akkor ti, ahogy a kolléga írta (nektek lenne a legtöbb W-tek 😊 ), ha a Bucs, akkor meg a Falcons a jobb divmérleg miatt. nekünk mindenképp nyerni kellJakehomerHát ez a meccs egy szen(t)vedés volt, de semmi baj.Nem, ATL-CAR döntetlen mellett a CAR megy a PO-ba...Rutin
CAR v ATL döntetlen, mi nyerünk és PO.
Vagy jövőre!kijo
több mint 11 éve
Nem, két x az 1 győzelem, csoportmérleg meg 3-2-1 a 3-3-mal szemben.Nem, ha ti nyertek, akkor ti, ahogy a kolléga írta (nektek lenne a legtöbb W-tek 😊 ), ha a Bucs, akkor meg a Falcons a jobb divmérleg miatt. nekünk mindenképp nyerni kellJakehomerHát ez a meccs egy szen(t)vedés volt, de semmi baj.Nem, ATL-CAR döntetlen mellett a CAR megy a PO-ba...Rutin
Vagy jövőre!kijo
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Az nfl.com playoff predictor szerint nem... Amúgy, tökmindegy.Nem, ha ti nyertek, akkor ti, ahogy a kolléga írta (nektek lenne a legtöbb W-tek 😊 ), ha a Bucs, akkor meg a Falcons a jobb divmérleg miatt. nekünk mindenképp nyerni kellJakehomerHát ez a meccs egy szen(t)vedés volt, de semmi baj.Nem, ATL-CAR döntetlen mellett a CAR megy a PO-ba...Rutin
Vagy jövőre!kijo
több mint 11 éve
fasz kivan.a mai meccs hűen tükrözte az egész szezont.
több mint 11 éve
az egesz szezonbol azt sajnalom hogy nem jutottam el a sark2-bedicemanGondolom, azért ott sem ért az egekig a hangulat a meccs közben... 😕
több mint 11 éve
Nem, ha ti nyertek, akkor ti, ahogy a kolléga írta (nektek lenne a legtöbb W-tek 😊 ), ha a Bucs, akkor meg a Falcons a jobb divmérleg miatt. nekünk mindenképp nyerni kellHát ez a meccs egy szen(t)vedés volt, de semmi baj.Nem, ATL-CAR döntetlen mellett a CAR megy a PO-ba...Rutin
Vagy jövőre!kijo
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
az egesz szezonbol azt sajnalom hogy nem jutottam el a sark2-be
több mint 11 éve
Hát ez a meccs egy szen(t)vedés volt, de semmi baj.Nem, ATL-CAR döntetlen mellett a CAR megy a PO-ba...
Vagy jövőre!kijo
több mint 11 éve
Hát ez a meccs egy szen(t)vedés volt, de semmi baj.CAR v ATL döntetlen, mi nyerünk és PO.
Vagy jövőre!
több mint 11 éve
Igen, ez a csapat konkrétan fos...Ez a szezon egy kib@@@tt sorminta lett:
Az első 8 hétben otthon minden meccset megnyertünk, idegenben mindenütt kikaptunk, a 9. héttől pedig pont fordítva (csak bukták otthon, csak győzelmek idegenben).
Röhej.
több mint 11 éve
remélem azért jó volt a meccsnézés!
több mint 11 éve
Igazából ezt a szenvedést látva nem lenne jobb érzésem akkor sem, ha nyertünk volna. Utálom ezt a hozzáállást, de most tényleg úgy érzem...Továbbra is minimum annyira sáros az offense, mint a D, sőt... 😊
több mint 11 éve
mit idegeskedtek, de komolyan egy ilyen fos csapattal? nem értemúj éra fog kezdődni.
ja és go Panthers az NFC South döntőn!