New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem, két x az 1 győzelem, csoportmérleg meg 3-2-1 a 3-3-mal szemben.Nem, ha ti nyertek, akkor ti, ahogy a kolléga írta (nektek lenne a legtöbb W-tek 😊 ), ha a Bucs, akkor meg a Falcons a jobb divmérleg miatt. nekünk mindenképp nyerni kellJakehomerHát ez a meccs egy szen(t)vedés volt, de semmi baj.Nem, ATL-CAR döntetlen mellett a CAR megy a PO-ba...Rutin
CAR v ATL döntetlen, mi nyerünk és PO.
Vagy jövőre!kijo
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Az nfl.com playoff predictor szerint nem... Amúgy, tökmindegy.Nem, ha ti nyertek, akkor ti, ahogy a kolléga írta (nektek lenne a legtöbb W-tek 😊 ), ha a Bucs, akkor meg a Falcons a jobb divmérleg miatt. nekünk mindenképp nyerni kellJakehomerHát ez a meccs egy szen(t)vedés volt, de semmi baj.Nem, ATL-CAR döntetlen mellett a CAR megy a PO-ba...Rutin
Vagy jövőre!kijo
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
fasz kivan.a mai meccs hűen tükrözte az egész szezont.
több mint 11 éve
az egesz szezonbol azt sajnalom hogy nem jutottam el a sark2-bedicemanGondolom, azért ott sem ért az egekig a hangulat a meccs közben... 😕
több mint 11 éve
Nem, ha ti nyertek, akkor ti, ahogy a kolléga írta (nektek lenne a legtöbb W-tek 😊 ), ha a Bucs, akkor meg a Falcons a jobb divmérleg miatt. nekünk mindenképp nyerni kellHát ez a meccs egy szen(t)vedés volt, de semmi baj.Nem, ATL-CAR döntetlen mellett a CAR megy a PO-ba...Rutin
Vagy jövőre!kijo
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
az egesz szezonbol azt sajnalom hogy nem jutottam el a sark2-be
több mint 11 éve
Hát ez a meccs egy szen(t)vedés volt, de semmi baj.Nem, ATL-CAR döntetlen mellett a CAR megy a PO-ba...
Vagy jövőre!kijo
több mint 11 éve
Hát ez a meccs egy szen(t)vedés volt, de semmi baj.CAR v ATL döntetlen, mi nyerünk és PO.
Vagy jövőre!
több mint 11 éve
Igen, ez a csapat konkrétan fos...Ez a szezon egy kib@@@tt sorminta lett:
Az első 8 hétben otthon minden meccset megnyertünk, idegenben mindenütt kikaptunk, a 9. héttől pedig pont fordítva (csak bukták otthon, csak győzelmek idegenben).
Röhej.
több mint 11 éve
remélem azért jó volt a meccsnézés!
több mint 11 éve
Igazából ezt a szenvedést látva nem lenne jobb érzésem akkor sem, ha nyertünk volna. Utálom ezt a hozzáállást, de most tényleg úgy érzem...Továbbra is minimum annyira sáros az offense, mint a D, sőt... 😊
több mint 11 éve
mit idegeskedtek, de komolyan egy ilyen fos csapattal? nem értemúj éra fog kezdődni.
ja és go Panthers az NFC South döntőn!
több mint 11 éve
Nem ezen múlott, szarok voltunk blablabla KAPJÁK BE A ZEBRÁK. Köszi

több mint 11 éve
From ESPN:kiégett mi??? 😀
If Drew Brees starts Sunday, he'll have most:
Comp. (4,868)
Att. (7,346)
Pass yds (55,218)
Pass TDs (393)
through 200 starts in NFL history.Rutin
Saints mezben ér menni??????
Csak kérdem......

több mint 11 éve
From ESPN:If Drew Brees starts Sunday, he'll have most:
Comp. (4,868)
Att. (7,346)
Pass yds (55,218)
Pass TDs (393)
through 200 starts in NFL history.
több mint 11 éve
KÖSZÖNJÜK OTT LESZÜNK! De azért okosodnánk tanulnánk is ha lehet.
több mint 11 éve
...és most kurva irigy vagyok!😥

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Gyertek csak ezerrel, drukkolni megyünk, nem okoskodni.atapapaMagam nevében ezt sajnos nem tudom megígérni 😛

több mint 11 éve
Sziasztok! Mi is mehetünk a gyerekkel ketten? Igaz hogy nem vagyok valami nagy szakértő, de lelkes olvasótok és még lelkesebb szurkoló vagyok.😀soponyaHa nem rajzolod fel a 44-es Super Bowl összes támadójátékát a bejáratnál, akkor sajnos visszafordítunk 😀
Gyertek csak ezerrel, drukkolni megyünk, nem okoskodni.
több mint 11 éve
Sziasztok! Mi is mehetünk a gyerekkel ketten? Igaz hogy nem vagyok valami nagy szakértő, de lelkes olvasótok és még lelkesebb szurkoló vagyok.😀
több mint 11 éve
Na akkor ide megyünk vasárnapSark 2
www.google.com/maps/place/Wessel%C3%A9nyi+u.+21,+Budapest,+1077+Magyarorsz%C3%A1g/@47.4980255,19.0643297,3a,52.5y,162h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1sOHRE2NF27_fCrndhUBi7ag!2e0!4m2!3m1!1s0x4741dc6811f9ca5d:0xbd7c3599c48524d3!6m1!1e1
Bp. Wesselényi u. 21.
Azért félkövérrel a 2, mert a Sark (2 nélkül) egy sarokkal arrébb van, és mi nem ott leszünk.
1800-tól van foglalva asztal Bundy névre (akik voltak már közös meccsnézésen, ők tudják kiről van szó, ide ritkán ír, viszont szurkolni szeret, ő intézte a helyet).
Úgy készülni, hogy a pia meglehetősen májellenes áron mozog (pesti mércével egész ocsó)
Természetesen nem csak az jöhet, aki itt bejelentkezett, (én és Bundy is később érünk oda), a nekünk fenntartott részen bátran lehet határidő előtt ismerkedni, öblögetni.
Bármi kérdés jöhet, priviben is lehet zaklatni, ha éppen úgy van
WHO DAT!
PS: aki az itteni tippversenyben vagy a közös fantasyben részt vesz és még nem csengette ki a nevezési díjakat és jön vasárnap, az a helyszínen megteheti. Persze ez csak opció, utalni is lehet később, ha valakinek úgy jobb
több mint 11 éve
Egy kis "szíverősítő" az FK! Going Deep-ről:a legszebb az egészben, hogy ennek ellenére sem kap értelmes snap számot massa ._.
Sackek ebben a szezonban:
- Elvis Dumervil - 17
- Justin Houston - 17
- J.J. Watt - 16,5
- Atlanta Falcons - 16 ..............................................Rutin
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...